Jahaja

Klar med löparrundan på 40 min. Vet inte riktigt vad som händer ännu.. Är så himla trött! Men funderar på att gå till IB en runda bara för att lyssna på musik och sen gå hem igen. Äh vi får se! För i så fall borde jag ju göra iordning mig nu.. Vilka problem man har då haha. Ne jag sitter kvar och lyssnar på maggio lite till :) Herregud vad jag ÄLSKAR henes nya album! Har aldrig riktigt gillat henne innan men dessa texterna är så himla bra. Funderar på att göra en beställning ifrån H&M också. Men det får bli morgondagens problem i så fall!

Hoppas ni har en fin valborg!



Måste säga att jag älskar min kamera! Vilka vackra bilder det blir alltså.

30 april 2011

Tjenare!

Kan börja med att säga att mitt huvud mår inte bra, det dunkar i det. Bara så ni vet så beror det på att mitt rum är väldigt varmt! Ingenting annat haha. Ne men det blev faktiskt rätt lugnt igår. Eller rätt lungt, var hemma kl. 01.00 typ. Då är det fanimej lungt! Satte på mig mina converse igår för jag och brudarna skulle ut och skaka rumpa men icke sa nicke. Det var typ ingen uppe på dansgolvet! Jag blev helt paff, brukar alltid vara massa folk. Nejnej! Eller jaa, Jesper och Farm va ju där förstår men de verkade ha fullt upp med annat haha ;) Träffade Pasi med! Det roligaste var nog ändå när vi åkte 2 varv i en rondell, lovar det kändes som typ 5 haha.

Ne slutpratat om detta! Vad ska lilla Malin göra idag då?? Inte en aning! Lägga sig ute i solen kanske, fast det blåser rätt rejält.. Jag vet vad jag måste göra! UT OCH SPRINGA! Måste ut nu, herregud jag har bara sprungit 2 gånger i veckan i form av orientering. Nej usch skärpning för snart står men där... Då är det försent.

Ska hämta pappa med som är i tyskland idag!!! WIHOO, nee skojar haha. Sen skulle jag hjälpa mamma och även gå ut med henne. Nämligen så att John Chasing Pirates spelar på IB ikväll. Så lär väl sitta där och tråka haha.. Ne men får väl klä upp mig lite och dra dit. Antar att det bara är äldre där men det gör inte så mycket. Får väl sitta och prata med Henke, fast han är ju säkert där med sina polare haha. Nej men en mamma dotter kväll tror jag på. Fast papps skulle väl med med förstås. Var ju bjuden på grillfest med men allstå jag drack ju igår haha.

Äh vi får se!

Ha en bra dag, kram

29 april 2011

Hejsan.

Vet att det är dystert här just nu men hela jag är dyster. Ensam är stark.

Hittade en väldigt bra låt och texten passar väldigt bra på hur jag känner just nu för rätt mycket.



Jag kan inte prata med dig när du tittar bort,
snälla ge mig 2 sekunder innan du ger upp,
kan vi inte vara nära bara en minut,
är det nu, nu som det tar slut?
Fast du inte lyssnar vat jag att du hör ändå,
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå,
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig,
det var han som ville kyssa mig.

Snälla, bli min igen,
nej låt det var som i en film,
snälla bli min igen, 
låt mig va kvar,
ja, låt det va.

Du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort,
ingenting jag säger spelar längre någon roll,
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt,
får jag ens ha kvar dig som min vän?
Knyter mina skor och går tillbaka in igen,
sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem,
letar efter nått att säga som kan ändra allt,
nått mer än det jag redan sagt.

Snälla, bli min igen,
nej låt det var som i en film,
snälla bli min igen, 
låt mig va kvar,
ja, låt det va.




28 april 2011

Godkväll.
Mår inget vidare, 3 dissar på en dag! Fan inte ofta. Vill bara sova och öppna ögonen på lördag. Imorgon har jag prov och jag kan ingenting. Det provet kan dra åt h....vete! Vill bara ha min David nu ♥ Dina kramar, usch vad jag saknar dig! ♥

Nepp nu ska jag lägga mig. Om ni vill får ni gärna hålla några tummar och tår imorgon kl. 09.30.Hej mitt första IG!

Godnatt.

Nattinatt

Nu ska jag lägga mig. Imorgon står följande på schemat: Slingning av mitt hår utav sis, skola, upp till papps och skriva ut pa, hem och plugga. Träningen får stå lite vid sidan om just nu..

Puss på er alla!!

Såhär ser det ut hos mig.



Jag HATAR mitt liv just nu!

27 april 2011

Hejsan svejsan!

Ska pluggeliplugga även idag. PA och fysik står på schemat. Antar att jag inte hinner bowla heller.. Bara att börja liksom! Ingen rolig outfit idag så lägger inte upp något här. Ni får säkert någon annan rolig bild ikväll men nu hinner inte lilla jag!!

Pussar!

Today

Jag har en sån huvudvärk och är allmänt trött på allt och alla! Usch snälla kan någon rädda mig från detta?

Här får ni iallafall en dagens.



Fick för övrigt en väldigt vacker kommentar om min rumpa idag. Den var visst väldigt het och såg ut som en vattenmelon. Tackartackar höhö ;)

Nu ska jag vänta in DH tänkte jag.

Kramar

26 april 2011

Sitter med mitt pa och fysiken. Pluggplugg hela dagarna jappjapp. Bilder på dagens och så kommer ikväll för nu hinner jag ej. Tack för att ni förstår.

Puss


Coke and pizza

Gött med pizza idag! Särskilt när man blir sådär äckligt törstig jämt :P Därför måste jag gå och ta mig några glas vatten nu! Har sovmorgon imorgon tills 11.30 ungefär! GÖTT ELLER? Precis.

Ne men hoppas ni haft en underbar dag så hörs vi imorgon :) Saknar faktiskt klassen lite nu, min galna klass :*

Puss



SAKNAR!

25 april 2011

Hallihallå!

Kom precis hem från stugan. Har haft världens vackraste väder där ute och verkligen solat hela tiden. Detta resulterar att jag nu ser ut som en kräfta! Ska ta och cykla 1,5 mil nu så vi hörs lite senare :)



Med denna bilden vill jag visa vilken underbar färg jag har fått! Hoppas dock den blir mer åt brun nyansen innan morgondagen!

Puss!

24 april 2011

Godmorgon!

Fick en underbar start av ett meddelande på fb som såg ut ungefär såhär:
"hahahahahahah asså jag döör, är det där verkligen din näsa? den måste va omgjord va? Ser ju ut som en jävla potatis helt ärligt! hahahah, shiiieeet vad ful du är asso, tror du verkligen en kille skulle vilja ha dig?"

Vacker start, alltså jag orkar bara inte med dessa fjortisfasoner.. USCH! Ne nu drar jag mig mot stugan, lär ju säkert ha vackra meddelanden på fb imorgon då jag loggar in. Har nämligen inget internet där.

Ha en fortsatt bra helg!
Puss!

Alltså försöker leta efter en bild att ladda upp men det går ju inte för min näsa är ju överallt :O HJÄÄÄLLPP!



Titta här har vi ju en vacker. Synd bara att näsan täcker hela bilden och att jag är ful som stryk. Men DET får ni ta!

LÖÖÖÖVE

Drar mig snart till Jessie (även kallad världens bästa!) för matlagning och myspys! Tack gode gud för att man slipper påskmaten haha, ingen favvis här inte. Ska bara ta på mig något trevligt :) Behöver ju inte gå i jogging som jag gjorde på grillfesten igår plus att jag var osminkad haha. TUR att det var mörkt, men de killarna hade nog inte brytt sig ändå. Idag pallar jag väl inte sminka mig heller. Har blivit SÅÅÅÅ lat på den fronten! Finns ju faktiskt solisar ;)



Pussar, ha en najs kväll!

Next Obsession



Finaste halsringen kom till mig i veckan. Kommer från nextobsession och är underbar!

23 april 2011

Godmorgon!

Ska bara skriva att jag ska ligga ute idag med, så himla gött väder! Blir även lite pa time. MÅSTE FÅ DET GJORT!

Puss

Denna finingen fick jag med mig hem igår:


Förlåt!

Okej det blev lite ändrade planer men bilder och så kommer upp imorgon, nu blir det sängen!

22 april 2011

Sämst update! Men ligger ute i vackra vädret. Och bowlingen idag gick kass men kom ändå hem med en pokal. Visar senare!

Kram

21 april 2011

Hejsan!

Dagen idag har bestått utav: Jobb, bankmöte, bilkörning, mathandling, leta studentklänning, fika på max med Svensson, skratt och dusch.
Imorgon är det KM i bowling! Kan ju sämst bli 3:a eftersom vi bara är 3 tjejer som ska spela haha ;) 3 flickor och 13 pajkar! Eller flickor och flickor :P Jaja nu ska vi inte vara sådana! Jag ska göra mitt bästa iallafall men att bli slagen av dessa 2 gör inte mig någon skada. De är lika duktiga båda två och jag är riktigt stolt att få spela i samma lag som dem!

Börjar dock bli lite trött nu, har ju (som ni ser) haft ganska fullt upp hela dagen. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på förutom bowlingen då! Hoppas på vackert väder så man kan få lite färg nu igen :)

Hoppas ni haft en bra dag!
Puss

Sveriges mästerkockar!

Borde ju platsa nu ju ;) Nee skojar bara. Men det är fan kul att laga mat alltså. Träningen idag gick kanon! Nu ska jag äta min förhoppningsvis goda mat och kolla på finalen av sveriges mästerkockar. Efter det har jag bokat in datorn för en grej och sen blir det Tottenham-Arsenal! Kanonkväll helt enkelt :) Imorgon ska jag jobba och till banken för ett möte. Men i hörs imorgon när jag kommit hem!

Ha en überbra kväll för det ska jag ha :D (hoppas inte domaren förstör denna matchen med bara)

Pusspuss!



Va fan tog solen vägen idag då?

Vuxenpoäng!

Har lagat 2 pajer nu och ska strax iväg och träna. Så himla vuxen man får vara dååååeee!!

Puss!

Ikväll gäller det ;)

20 april 2011

Godmiddag alla fina!

Har suttit med mitt pa från klockan 10.. Börjar bli liite tjatigt liksom!

Nu ska jag strax upp till mormor och äta och efter det blir det väl ännu mer pa. Riktig pluggdag helt enkelt!



Titta va vackra lack jag har! Har ju mina favvisar utav dessa.

Ha en bra dag så hörs vi nog senare ikväll, puss!

Slut!

Är helt slut efter springturen.. Usch alltså. Trodde jag skulle spy innan.. Kunde inte ens dricka vatten!

Nu väntar jag på att få duschen och sen ska vi grilla! Kycklingfilé, pommes och bea står på menyn ikväll. Jag är verkligen hungrig som en varg! Vill ha mat NU! Tjockisen nummer 1. Måste erkänna att jag legat lite i solen idag med, liite för mycket kanske.. Ser lite ut som en stopplykta efter jag sprang nu. Men det är ju klart när man svettas och springer med solen i ansiktet.

Nu blev duschen ledig!

Skriver senare, kram!


19 april 2011

Guten morgen!

Sitter här och frågar mig själv hur min dag ska se ut idag.. Tror jag ska börja med att kombinera solning och PA. Så himla vackert väder! Sen ska jag äta hos mormor och efter det blir det solning igen. När pappa kommer hem tror jag vi ska springa en runda, börjar närma sig nu!!!! Efter det blir det väl chill om ingen vill hitta på något med mig vill säga haha.

Ne jag MÅSTE ut nu, hoppas det är varmt.

Kram!

Här kommer grejerna jag köpte igår:



SVARTA shorts (ser gråa ut på bilden), Monki 250:-



Gina Tricot 149:- (Notera att jag fick ett sms just precis då, undrar vem det kunnat vara..)



Skopunkten 249:- (men jag och Jessie köpte ihop därav fick jag ge 190:-)

Ha en bra dag i suulen!

18 april 2011

Godmorgon!

Min morgon har väl inte varit den bästa.. Låg vaken från halv 7 till halv 8 typ. Menmen nu är jag uppe och ska strax åka, mina brudar och jag :) Plus syster och Jessi då ;)

Nu ska jag kolla pengarna på kortet!

Hörs senare, puss!

Vilken dag...

Nu tror jag seriöst inte att min dag kan bli värre.. Men man ska väl aldrig säga aldrig.. Domarjävel. Jag veeeeet att man inte skaaaa skylla på domaren men det är fan svårt alltså. Efter matchen tog jag med mig bollen ut i trädgården. Sköt allt vad jag hade typ 10 gånger i stacketet sen kom pappa och frågade om jag ville ha pizza. Är han inte bäst? Han tycker om mig iallafall :) WOW EN GLAD GUBBE!!! Ne så nu har jag ätit upp den, mår illa över detta och har ont i huvudet. Adam ska sova här med, det = att man kommer vakna vid 7 imorgon fast man har sovmorgon?! Jag tror jag DÖÖÖÖR! Eftersom solen kommer skina in med så lär jag väl inte somna om. Kommer få en underbar star på dagen när man väcks av en förbannad VOLVO! Åhhhh, kan ni förstå min irritation här?! Lite sympati tack?

Ne nu ska jag ta och hoppa in i duschen, har bara lust att skämma bort mig lite nu men neee det blir väl att plocka ögonbrynen tills man lipar! Wiho gud vad jag älskar mig själv när jag är såhär positiv!

Godnatt!


Kickoff

Nu smäller det!

Arsenal - Liverpool

17 april 2011

Tjenaretjenare!

Hade en riktig mardröm idag och vaknade upp kallsvettig. Inte särskilt trevligt, men lyckades trots allt somna om och sov till 10.00. Nu har det ju faktiskt spruckit upp lite, det var moln när jag vaknade. Tror jag ska sätta mig ute lite och slappa med en kopp te och höra vrålen från ljuseveka. IFK spelar första hemma idag och jag önskar de ett stort lycka till! Hoppas på vinst grabbar. Ska inte titta eftersom jag inte kände för det av olika orsaker och att Arsenal möter Liverpool klockan 17.00. Sitter nog hellre framför tven då och kollar riktig fotboll ;)

Har egentligen ingen lust att sitta här, idag är en sådan dag då man inte riktigt vet vad man vill göra liksom. Men jag gör det för att jag inte har något bättre för mig.

Imorgon bär det ju av till Jönköping. Jag kör. Ska bli riktigt trevligt och hoppas verkligen att jag hittar haha.. Man vet aldrig med mig liksom. Ska sätta den bästa kartläsaren fram ;)

Nu ska jag dra ut!

Kramar


16 april 2011

Saker och ting börjar närma sig nu iiihhhh!! Snart drar vi Rhodos tjejor wiho!

Var precis på stan och köpte nya joggingskor, det var behövligt då jag riskerar att få blåsor i mina andra. Ska köpa ett par anda med, dessa kostar dock 1.100 :- Men hoppas det är värt det!träningsnarkoman javisst! Det är ju mitt intresse liksom, så som ni kanske läggar pengar i baren lägger jag de på nya skor. Måste säga att min anledning till att spendera pengar är liiite bättre än vissa andras :) Men alla är vi olika och tur är väl det ibland!

Igår var en trevlig dag. Martini kom ju hit, dom har dragit till Jönköping nu men igår var vi ute och raggade och åt glass på max. Brände även lite gummi men däcken ska ju snart bytas ändå ;)
Lite senare idag ska jag till min syssling Lina och fira henne, antar att det blir mycket wii spelande haha. Åh vad jag älskar det! Efter det ska jag till Jessie, vi ska ha någon form av myskväll tror jag :) Blir väl lika mys som vanligt! Ska då berätta om min lilla incident med en tjej haha. Herregud vilka idioter det finns här i världen! Anklagad för försök att sno hennes pojkvän. Trodde jag skulle dö alltså.. Sen hade jag visst dyslexi också. Hon känner inte ens mig och jag har känt hennes pojkvän i 3 år. Men tycker en aning synd om pojken om han inte ens kan stå och prata med andra utan att få skit. Fast i detta fallet var det ju jag som fick skiten, jag menar herregud.. Så himla patetiskt.

Nu lämnar vi detta!


Dessa ska förhoppningsvis bli mina inom en snar framtid!

Ha en bra dag, puss!


15 april 2011

Skrev precis ett inlägg som försvann så blev en aning förbannad nu.. Hör av mig senare istället. Åhhh...

Student 2011









Äntligen min

14 april 2011

Hejsan bloggisar!

Hoppas nu att det gick bra på nationella för alla 3:or :) För mig gick det väl sådär, att skriva uppsatser är inte min grej alls.. Läsa gillar jag ju däremot! För er som vill veta så skrev jag om sociala media.

Gick precis en sväng till H&M för att kolla den nya kolletionen, men det fanns inget jag var sådär jättesugen på att ha. Klänningarna som jag såg på internet fanns liksom inte. Väldigt tråkigt men så är det! Ska försöka hitta de på måndag!

Ikväll ska tjockisen (jag) röra på mig! det var ett tag sedan nu. Igår haha. Ne men ska bli riktigt skönt. Imorgon ska jag springa en runda så det är ju underbart! Har känt av en liten förkyldning nu ett tag så har tagit det lite lugnt, har även haft mycket annat att tänka på.

Nu vet i fan vad jag ska hitta på.. Känner inte för att sätta mig och plugga nu igen, skulle vara skönt med en ledig dag liksom. Men vad gör man då? Slappar antar jag haha.. Sitta här och kolla bloggar typ.

I told you boy I want my heart back if you leave me
I say you can keep it if you want to stay



Mumma! Hade med mig detta till nationella idag.

Give me summer

Jahapp då sitter man framför datorn och tven och svenska häftet. Blandar lite mellan alla 3 haha. Varvar detta med att leta kläder och skor då jag, Frida och Jessie ska till Jönköping på måndag.

Har nu sökt utbildingar, jobb och allt annat haha. Mer än det säger jag inte. Kommer inte skriva ut vad jag sökt här. Inte direkt säga till någon heller innan något är klart.



Är inte dessa snygga? Kommer från Gina Tricot och går på 129:- Passar perfekt till bruna ben och ett par höga jeansshorts! Ska haffa någon av dessa, eller varför inte alla fyra ;)

Nu ska jag läsa några till texter i häftet. Önskar alla som skriver uppsatsen imorgon ett stort lycka till och grattis om det är erat sista nationella! Själv har man ju tyskan kvar..

Sov gott gullisar!

13 april 2011

Sitter här och skriver på mitt CV. Borde läsa texthäftet till nationella med men får bli efter.

Hörs lite senare!

Ciao

Lot of things to do

Hunnit med massa idag.

Hämtat körkortet
Gått runt osudden
Ätit kladdis (som det förövrigt är i skolan imorgon!)
Kollat utbildningar
Kollat jobb
Skrivit PA

Säkert något jag missat!

Ska strax:
Kolla DH
Måla naglarna vita
Duscha
Packa
Läsa sv-häftet

Shit mina dagar går FÖR snabbt!

Pussar, vi hörs imorgon

12 april 2011

Godmörgön!

Gårdagen blev supermys! Satt ute på osudden med Jessie och kollade solnedgången. Så himla fint. Världens finaste plats med världens vackraste person! Kan nog inte bli bättre.

Nu har jag varit och hämtat mitt körkort, och jaaaa jag är lite seg på den fronten menmen :P Nu är det hemma!

Ska platta mitt hår nu och sen dra till skolan, har ett jäkla krull alltså ;)

PUSS!


I'm home

Alltså jag dööööör så hungrig är jag! Vill helst åka upp till bk och feta mig eller något liknande! Får se lite hur det blir med det..

Annars då? Jo jobbet gick väl helt okej, mycket att göra och så.. Plugget var ju soft det med. Imorgon blir en lugn dag! 2 lektioner och sedan plugg.

NU SKREV JESSIE ATT HON VILLE ÄTA MED MIIIIG :D WIIEHOOOOO!!


Jag vill känna din hand i min
Kolla på solnedgången bara vi
Höra att du älskar mig
Lika mycket som jag älskar dig

11 april 2011

Hejsan alla fina!

Har egentligen bara lust att vara ute i vackra vädret idag men måste tyvärr jobba. Det är ju i princip lika surt som en citron... Menmen! Jag får ju pengar. Så efter det kanske jag kan köpa mig min onepiece :D

Puss!



VILL HA!

Underbart väder!

Rubriken säger väl allt? Världens finaste väder har det varit idag och jag har varit ute i princip hela dagen. Nu sitter jag däremot och pluggar. Eller gjorde innan. Nu gör jag ingenting alls. Tråkar typ. Ska snart hoppa in i duschen men Hanna tog precis den. tar ju en halvtimma innan man får den då.

Nepp nu ska jag dra!
Har även noterat att de börjat sälja onepiece på GinaTricot. Något att införskaffa kanske?


10 april 2011

Godmorgon!

Drar mig mot stugan för att checka läget!

Puss

Lonely

Jahapp nu sitter man här ensam igen. Det är dessa studer jag hatar! Det är då man börjar tänka liksom. Men tror snart jag ska sova iallafall. Drar troligtvis till stugan imorgon och sätter mig och pluggar i solen. Hoppas bara att den lyser imorgon! Annars blir det ju inte så jättekul.. Ska iallafall ta med mig mitt kära svenskahäfte till nationella som sker på torsdag så jag kan läsa igenom alla texter osv. Då kan man ju göra två saker samtidigt liksom. Sola och plugga! Perfa! Satt ute i solen lite idag och ser redan ut som en kräfta i fejjan liksom. Inte klooookt.

Ne men får väl kolla igenom mitt pa lite nu eller sitta och skriva in fakta eller något. Måste ju underhålla mig själv liksom! 

Ha en fortsatt trevlig kväll.


9 april 2011

Heeej!

Skrev ju inget igår för jag hann inte! Blev riktigt stressigt mestadels. Igår bestod ju dagen av att jag gick till skolan.... Haha ne men tänkte jag skulle pluggat igår men gick ju som det gick. Jessie följde med mig hem och sen rotade vi igenom hela min, mammas och Hannas garderob utan at lyckas hitta något till kvällen. Det var alltså studensfest på Harrys med Hawaii tema. Därför gick vi ut på stan för att förhoppningsvis hitta någon billig skit på Hm, men icke sa nicke! Efter en fika bland hostande småbarn var vi snabbt hemma hos mig igen. Då kom vi på den lysande idén att göra hål i ett par byxor jag har haft här hemma. Ner i kälaren och fram med alla medel vi kunde hitta! Skräpade ner hela källaren men jeansen blev helt okej. Dock inget jag kunde ha på mig på kvällen. Till sist blev det ett orange linne i svarta byxor och heels. Så icke Hawaii som bara den men vad skulle jag ta mig till?
Drog mig iallafall till Jessie senare på kvällen och åt pizza. Vi gick även till kvantum för at inhandla olika grejer till "förfesten" haha. Tex MORÖTTER! Yeeeaah. Skulle nämligen dippa (säger man så?). Så jag började skala de när vi kom in på helt fel spår.... Det var lite skillnad i storlek på dessa oranga varelser!
Titta själva:





Vackert!

Senare drog vi efter en väldigt snabb bilresa till Harrys där vi träffade på grabbarna grus. Fick ju även min efterlängtade Hawaii detail! Haha. Puss på alla som gjorde kvällen sjukt rolig!


Shoppiiiing hihi

Jaha då var man hemma efter ytterligare ett träningspass. Härligt härligt! Dessvärre kommer jag ha riktig träningsvärk imorgon då det var sjukt jobbigt idag! Ne fyfy.. Jaja!

Fikan med lortgrisen var jättemysig, behövde inte betala ett ända öre hehe ;) Ne men det var jätteskönt att träffas igen. Pratade om allt mellan himmel och jord typ. Myspys!

På stan köpte jag ju då lite grejer, dock ingen klänning.. Komer seriöst inte hitta någon! Usch. Har helt enkelt inte kroppen för att bära klänning. Så är läget liksom.

Köpte iallafall:


Bikini från Lindex 149:-




Dessa två från hm. 70:- för båda! Body Splash:en luktar helt underbart!

7 april 2011

Hej bloggis!

Sitter här och skriver lite på mitt PA. Najs liksom! Senare idag ska jag gå en runda på stan och leta klänning och efter det blir det en fika med Svensson! Trevlans liksom. Har ju inte träffat mannen på ett antal veckor.
Har ätit en liten kex choklad med. herregud det är nog det bästa som finns inom godisväg :) Mumma!

Nepp nu blir det att fortsätta här.

Puss!





Älskar denna lilla tröjan ♥

Tror att det här kan vara början på något stort

Hemma från träningen nu, lika roligt som vanligt var det! Dok gick det väl inget vidare, har fortfarande ont i fingrarna efter dragkampen innan idag. Jag vann iallafall och det var det viktigaste för mig just då! Gud alltså vilken vinnarskalle, usch haha.

Nu sitter jag här och slappar. Har ju sovmorgon imorgon så det blir soft! Ska strax hoppa in i duschen sådär innan BB! Idag kanskekanske jag ska palla att måla nailsen haha. Pallar ju aldrig det! Nee det för bli så!

Kramis


6 april 2011

Hejsanhejsan!

Kom precis hem från jobbet, gick rätt bra idag måste jag säga. Nu sitter jag och läser Jessies gamla blogg, så himla roligt alltså! Känner att jag måste dra i mig något innan jag kör vidare ner till träningen. Ska hålla på med mini bollar då, så himla gulligt :)

Här är mina nya skor btw!



Vackert!

5 april 2011

Hej!
Här sitter jag i min lilla säng. Vaknade av drömmarna igen. Alltså fy det är hemskt verkligen. Att vakna och känna att det inte var verklighet. Ligga där ensam och tänka på hur det kunne varit.

Ne nu lämnar vi det! Har precis ätit frukost haha. Alltså detta är så olikt mig så det finns inte! Men de senaste veckorna har jag varit helt slut. Inte orkat något knappt. Kroppen och hjärnan vill liksom inte riktigt samarbeta. Skitjobbigt men sånt är läget just nu!

Ska snart dra till skolan för min första och ända lektion för dagen. När jag kommer hem blir det plugg och träning.

Kolla in världens vackraste halsband jag köpte på HM för 70 kr.



Åh vad jag älskar det!

Nu ska jag börja fixa till mig, puss!

4 april 2011

Godkväll bloggis!

Hoppas ni haft en bra dag. Min har varit ganska bra men framför allt krävande! Gick i skolan från 8-14, jobbade från 15.30-18.30 och var på fotboll efter det. Men det var en riktigt kul match som IFK vann lätt! Totalt 6-1 blev det! Om de spelar såhär bra så blir det nog inga problem i superettan. Imorgon blir det en lugn dag. En lektion i skolan, tyska..... Usch! Funderar starkt på att strunta i den och stanna hemma. Men jag är väl för feg för det antar jag hah.

Här kommer en oerhört vacker dagens! Vilket underbart fotohumör jag var på idag altså ;) Ni kan ju iallafall försöka att hålla skrattet borta ;)



Haha vilken liten tjockis ;)

Nu blir det bb!

Kram

I wonder if I ever cross your mind, for me it happends all the time

Önskar att du skrev, bara något litet, ett hej räcker. Att du hörde av dig. Drömmer om dig varje natt, om oss, och blir påminnd om hur det var då. Hur det kunde varit nu och hur det är nu. Vill aldrig vakna, men jag gör det om och om igen. Vågar inte skriva för jag vet att du inte vill det. Jag vet att du inte vill veta att jag finns, att jag existerar. Men jag hoppas du någongång tänker på mig, hoppas. Utan hopp finns det inget liv. Kanske därför jag lever.

3 april 2011


Dessa blev mina idag. Har behövt ett par nya då mina varit sönder ganska länge.

Någon studentklänning blev det då rakt inte! Usch kommer aldrig få på mig någon, ser ju inte klok ut! Tack gode gud för att det finns byxor alltså.

Nu ska jag plugga innan det bli dags för träning och mys.
Kram

Natten närmar sig sakta men säkert.

Jag börjar bli sådär lagom trött nu känner jag. Är inte riktigt klar med allt skolarbete så får göra resten imorgon. Världens tråkigaste ämne: tyska. Och världens jobbigaste: historia. Naaee usch längtar inte direkt. Något jag däremot längtar efter är att få köra till Jönköping imorgon! Ska kolla studentklänning och så. Inte för att jag kommer hitta någon men ändå. Ska ju självklart in på BikBok också och leta efter den übersnygga toppen jag postade här för några dagar sedan. Finns säkert inte bara för det, ni vet ju min vanliga otur!
Blir att leta skor också. Känner att detta kan bli rätt jobbigt ändå haha. Har ju köpstopp nu ett tag till så hoppas inte jag hittar något för smaskigt. Ni vet, jag älskar ju kläder och vissa är ju bara måste ha. Längtar dock efter mitt halsband som ska komma i nästa vecka någon gång. Var ju bara tvungen!

Jag tror jag ska lägga mig och läsa lite, bara ta det lugnt liksom. Fast är rätt sugen på att måla naglarna. Om jag målar naglarna först så kan jag ju lägga mig sedan. Jaja vilket i-landsproblem! Fast egentligen pallar jag inte måla naglarna.. Jädra köt om naglar.

Vi säger godnatt istället!

2 april 2011



Såhär såg jag ut igår, fast lockade håret med ;)

Sjukt trevlig kväll alltså! Började med att äta Bulles underbara laxplanka. MUMMA! Sen drack vi lite och fixade till oss ocg efter det så tog vi våra matsu och gick genom hela staden till Harrys :) Där träffade vi Ante och Magnus, men de stack rätt tidigt. Efter det så satt jag och Jessie och snackade och typ funderade på att sticka hem, men så kom ju dessa killar som gjorde min kväll (förutom Jessie och laxplankan då ;)). Herregud så sjukt roliga, trodde jag skulle dö ibland. Fast en av dessa kunde man hoppat över då han var sjukt packad och höll på och peka på diverse saker. Eller skrika Malin så fort jag kollade på någon annan. Usch jobbigt alltså! Men de andra två var trevliga :) Eller vad säger du, BULLENS DOTTER ;D Själv blev man kallad rikemansbarn och att jag bodde på sveavägen! Trevligt killar ;)

Idag ska jag plugga och förhoppningsvis träffa David :) Hoppas hoppas!

Puss!

Changed plans!

Utgång ikväll!

Såååå himla taggad :D Ses i dimman fuckers ;)



Sötunge ;*

Mysdag!

Heeejsan!

Kom hem för någon timme sedan och har bara slappat nu. Ska strax sätta mig med historian och tyskan innan jag ska iväg till Blåmman ;) Ska få laxplanka och så ska vi kolla på film eller något sånt :) Blir en tidig kväll då sötan ska skriva högskoleprovet imorgon! Lycka till!

Jag och Erik lurade spångis att jag tog 80 i bänkpress idag. Det roliga var att han typ gick på det. Var ju tvungen att säga till honom att det var 1:a april idag. Annars vet man ju inte hur det skulle ha slutat..

Nepp nu blir det plugg och fika och sånt.

Puss!

01 april 2011

Godmorgon!

jag är liiivrädd, hela klassen kommer lura mig idag.. Eller hela världen rättare sagt. Världens mest lättlurade människa heter Malin Eva Isabell Axelsson. USSSSSCHHHH, gillar inte denna dagen. Även om det ser ut att bli perfekt, fast det kanske är ihoplurat alltihop :(

Hörs senare, puss!

RSS 2.0