Hejdå Sverige!

Nu säger jag hejdå till Sverige och hej Mauritius! Eller ja, det blir kl 06.00 imon...... Lång dag framför mig alltså! Ha det underbart! Puss


Morgon pw

Har varit ute och gått en 30 min pw nu på morgonen! Riktigt skönt verkligen och nu sitter jag och äter frukost i solen. Idag måste jag packa då jag inte gjorde det igår. Åker ju imon! Hörs under dagen


23 juli

Men godmorgon! Vaknade hyfsat tidigt idag måste jag säga. Idag har jag varit tillsammans med min man i 7 månader! Ganska sjukt faktiskt.. Ska inte skriva om allt nu för då tjatar jag ut er men jag tycker om honom väldigt mycket! Nu till vad jag ska göra idag.. Träna! På något sätt, antingen en promenad, löprunda eller styrka.. Eller kanske kombination av någon? Sen ska jag packa! Herregud det är bara 2 dagar kvar tills jag åker.. Helt sjukt! Och sen ska jag vara social mot mormor och farmor som kommer hit! :) Ni får ha en bra dag!


Norge <3

Sitter och kollar på ett år efter utöya.. Fy va hemskt alltså! En tjej som var på ön och som sjunger till sin pojkvän som hon såg blev skjuten.. Så himla sorgligt alltså! Tänk att se den man älskar bli skjuten och dö.. Eller se sin syster försvinna. Nej fy alltså! Vila i frid alla, jag tänker på er! <3


Frukost i soooleeen

Här sitter jag och har det bra, dock inte så mycket sol för tillfället.. Men det är ganska så skönt ändå faktiskt :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1313937/images/2012/pic_500bc9d59606ee48f1000c03.jpg" class="image">


My day

Titta vad jag har gjort.. Nämligen sprungit!! :D det var sjukt jobbigt! Strax över 5 km blev det iallafall! Men det var behövligt.. Borde göras oftare! Ikväll blir det som sagt chappen med underbara vänner! :) Men innan det ska jag hinna med en tacokväll med syrran! Puss


Mys!

Sitter och kollar på diamond league på tv och äter ost och frukt! Så himla gott det kan vara då liksom! Har det riktigt mysigt, imorgon ska jag Jessie och Frida till chappen! :) så himla roligt det ska bli! Längtar verkligen, men jag ska köra så lär bli väldigt lugnt alltså :p Ha en bra kväll!


DÖÖÖÖ

Hej!
Sitter vid datorn och ska bestämma lite vad jag kan tänka mig att hitta på i höst.. Inte jättekul och jag är virrig som as! Jobbig läge liksom!
Ikväll blir det mat på bambu, gött!

Puss

Spontanutgång igår!!

Ja ni hörde rätt! Och det var så sjukt roligt! Det var längesen jag hade så kul! Så tack frida och becca för att jag och mallan fick följa med! :)) Stör mig dock på alla som ska hålla på och klänga. 2 går bra, men när ni ska hålla på och göra hamburgare av mig kan det kvitta! Bara för att jag är blond och "lagom" längd säkert.. Men ganska roligt ibland! :) Som ni ser på bilden gick det lite vilt till haha! Idag ska jag och mamma gå på stan, ska bara ha lite grejer på Apoteket! Ska testa lite nya raksaker, så himla trött på de röda prickarna vid bikinilinjen! Så ska testa lite där :) Hoppas ni får en bra dag!


Dagen D

Dagen ska bestå av att raka benen (så jäkla surt) och tvätta bilen men konstiga medel! Ska leta lite i spannen och se vad jag hittar för konstigt.. Igår var vi ute och fiskade och vi fick 20 abborrar :) så himla roligt! Det var ganska kul för någon dag sedan med få jag fick 2 abborrar, 1 mört och 1 brax! Bara gäddan som fattades, och som tur va hann braxen släppa innan jag fick upp den i båten så jag slapp ta i äcklet! Idag fyller världens underbaraste vän 20 år! Ett jättegrattis till min andra syster! Du är för jäkla bra du!


Words.

Jag hatade den du var. Jag älskade den du blev. Men jag ska ärligt talat säga att jag tycker inte om den du är nu.


Dumma mig

Skulle spela 7:an (kortspel) med familjen och för att alla skulle gå in för det föreslog jag att den som förlorade skulle bada, vilket alla gick med på.. Ni kan ju gissa vem det var som fick hoppa i........


Inlägg till mig själv, behöver ej läsas

Jag är så trött på att allt ska ta sån tid, man får aldrig några riktiga svar, livet känns väldigt oförsägbart, och allt är bara helt flumm! Jag vill ha massa svar så jag kan börja planera mitt liv! För jag orkar inte längre! Jag orkar inte vänta på att någon ska göra ditt och datt och jag ska gå och vänta ut tiden. Funderar starkt på att bara åka någonstans helt själv, på egen hand! Utan att någon säger så och den andra säger si.. Nej tack liksom. Nu får det vara slut på det här! Rensade huvudet bara, snälla låt mig få göra det utan att det ska ta hus i helvete och alla ska börja klaga! Tack på förhand!


Regnat det bara öser ner!

Lalalal låten passar verkligen! Så jag tog fram boken och började läsa lite och här ligger jag ännu. Kan man ha tråkigare liv? Tror inte det faktiskt. Don't pretend like you care when you not. Tired of this shit.


Trött tjej

Bild från Rhodos (herregud jag måse skaffa mig en hållning! Ser ju ut som en säck potatis alltså..)
 
Idag har jag varit i Halmstad och gått något som heter Prins Bertils stig! Riktigt mysig promenix faktiskt. Det blåste lite mycket för att allt skulle vara optimalt bara men inget regn!
Somnade i bilen hem, men nu har jag druckit kaffe så nu blir det nog bättre! Inväntar att min syster ska sluta jobba och sen ska vi åka till stugan igen! Myspys alltså. Längtar också tills nästa vecka då jag hoppas att min man kommer på besök! Saknar honom så.
 
Nu ska jag läsa lite bloggar tänkte jag!
Puss ♥

Händelserik dag!

Idag har jag först paddlat en runda, sen legat på bryggan och solat och nu ska vi nog ut och fiska en runda! Så himla härligt alltså :) Hoppas ni har det bra med vad ni än gör! Puss


Så himla najs!

Ligger på bryggan och har precis badat, det här är livet! Så himla underbart! Bara en underbar person som saknas dock ❤


Kan inte sova.

Så jävla jobbigt! Regnet bara öser ner utanför och jag ligger och tittar upp i taket. Det är en sånhär dag som man skulle ha någon jämte sig, trygghet. Men jag har inte det. Så istället flyger tankarna iväg på alla möjliga håll och kanter.. Ska inte dra upp om vilka eller vad, det kan jag hålla för mig själv. Men om jag hade vissa personer här så skulle jag minsann bubblat.. Men nu har jag ju inte det!! Nej jag får väl fortsätta bolla här och ni får väl fortsätta sova.. Hoppas ni drömmer sött ni som kan! Kram


Wohooo appen fungerar!

Känns ju underbart att appen fungerar igen alltså! Äntligen kan ni få mer inlägg :) lättare att blogga med mobilen eftersom den alltid finns till hands!


i miss you, i miss you, i really wanna kiss you but i can't

Världens bästa vän! ♥
 
Idag väntar jag in att klockan ska bli 15.00 då sis slutar så vi kan dra oss mot stugan. Blir najs att vara där i några dagar iallafall. Hoppas på fint väder så man kan vara ute och ha roligt! Fotbollen hänger med, och likaså golfklubborna och tennisracken. Sen även löp och promenadskorna med! Atletisk tjej jappjapp men måste ha något att vila tankarna på när det är som det är.
 
Datorn hänger nog med också så några inlägg ska jag nog kunna få ihop!
 
Kram

Jump up jump up and get down

Jag och syster på Rhodos, vi ser kritvita ut men det lovar jag er att vi inte är riktigt ;)♥
Bilden är tagen av fina Jessi, hennes blogg hittar ni här: jessip.devote.se
 
Nu känner jag mig duktig, har promenixat 2 gånger idag i sammanlagt 2 h. Därför tycker jag att jag förtjänar världens godaste pizza från Chaplin såklart! Finns ju inget godare alltså!
 
Imorgon drar jag nog till stugan så vi får se hur det blir med bloggandet då!
Puss på er ♥

PÖS

Unknown.
 
Kan det bli höst så jag får tatuera mig?!
 
Det har varit fullt upp i mitt liv på sistone, därför jag inte uppdaterat på ett tag. Först var jag ju en vecka på Rhodos. Det var härligt, dock levererade inte bargatan alls. Så sjukt mycket bättre förra året, detta året var det bara massa fjortisfasoner usch. Big Brother var iallafall nice, som alltid. Lite färg har man fått också vilket känns underbart! Trött på att vara blek som ett lik och i detta landet verkar det inte bli någon sommar alls. Tack gode gud at jag flyger iväg om 2 veckor igen! ♥
 
Kom ju hem i söndags och åkte igen i måndags. Till min älskade pojkvän ♥ Så jag har spenderat dessa dagar på västkusten med skratt, pussar, sol, mys, jordgubbar, vin, båtar och kärlek. Låter ganska okej va?
Nu ses vi nog inte på ca 6 veckor tyvärr.. Vissa jobbar och vissa längtar ihjäl sig.
 
Får se vad jag hittar på nu, gick en runda på morgonen och blir nog en till när mamma slutar idag.
 
Puss

RSS 2.0