Dagen Outfit - 290910





Nu har jag ätit mat från BK, ska strax hoppa in i duschen och varma mig. Jag är iskall verkligen! Usch måste snart sätta på elementet tror jag.
Godnatt med er ;*

300910

Hejsan alla underbara bloggläsare :)

Förlåt för kass uppdatering igår men jag hann inte och när jag väl skulle sätta mig ner och skriva ett inlägg, då cpar datan och så ploppade det upp massa onödiga rutor med massa "error". Jaa ni vet nog hur det är. Fick VÄLDIGT bra kritik på min körlektion igår :) Blev jätteglad :) Halkbanan är bokad nu med!

Idag ska jag plugga, jag har ju lite att göra om man säger så.. Så det är lika bra att slå upp böckerna och börja!

Ha en trevlig dag allihop :)
Pussar :*

Johan Svensson signs in!

Hej alla blogg läsare :) Ligger här med min cpade data och glor, på fredag ska allt raderas.
Vill bara säga att jag har världens bästa flicka, hon är verkligen underbar, alla som känner henne ärr lyckliga:)
Imorgon ska jag gosa ner mig hos henne och somna riktigt gott, helst med hennes IKEA bollar som är så underbara :)
Hon säger oxå att jag är tjock :o OMG!!! Jag? Nejdå jag är pinnesmal :)
Hälsar med massvis med pussar och kramar till min älskade flickvän Malin Eva Isabell Axelsson, you are the greatest ;*
Älskar dig <3333

Detta suuugeeeeer!

jag var inne på H&M i eftermiddags och hittade världens finaste ring som jag skulle beställa! Vad händer? Jo, när jag går in nu finns den inte! Helt borta! Det är inte första gången detta händer, jag har varit med om det innan men hur surt är det inte?! RIKTIGT dålig stil, jag blev förbannad.. Så förbannad att jag inte orkar lägga upp vad jag beställde.
Nu ska jag lägga mig och drömma (som jag alltid gör). Har sovmorgon resten av veckan wiho!

Kramar ♥

H&M

Nu blir det beställning på hög nivå :D
Wiiieeee, visar sen :D


Promenixx

Jag och Jessie har varit ute en runda och gått nu :) Trevligttrevligt måste jag säga! Vi får ta och skärpa oss nu!

Johan var här innan men glömde sin keps fast han svarar inte så antar att han inte vill ha den :) Tjockisen skulle ju träna senare idag :) Duktigt älskling, det kan du behöva ;* Tihi :)

Nu ska jag fortsätta plugga, men jag fattar ju liksom ingenting och det är illa :( Riktigt illa!

Ikväll spelar Arsenal, wiihoooooo :D OCH jag har sovmorgon resten av veckan :D GILLA!

Pussar :*

280910

Hej bloggen!

Kom precis hem och har nu duschat! Loppet gick sådär, denna gången sprang jag på 30 min och förra året på 28 min. Menmen jag har faktiskt inte tränat knappt någonting! Och jag kom faktiskt 3:a ändå. Så nu sitter jag här med min lilla medalj haha :) Ska strax börja plugga lite, jag har att göra om man säger så!

Pussar ;*


Skoljogg

Imorgon smäller det, då är det dags för den årliga (och min sista) skoljoggen! Känner mig inte alls pepp för alla verkar ha sådana förväntningar och jag gillar inte det. Saken är att jag vill slå underifrån, alltid! Hatar att ha press på mig.. Därför känns det så konstigt nu och komma dit och vara en av favoriterna. Alla kommer bli så besvikna om jag misslyckas, vilket det känns som om jag kommer göra.. Därför kommer jag vara skit nervös hela natten och imorgon tills loppet är över. Då ska jag bara plugga resten av dagen, vara lite med Johan och lite med Jessie. Måste tyvärr till skolan en snabbis och hämta mina religionsböcker för glömde de idag..

Nu ska jag lägga mig och ladda för morgondagen.. Usch jag vill verkligen inte..

Ha en bra natt, och håll gärna tummarna för mig imorgon.. Puss ♥

270910

Hej bloggen :)

Snart kommer Malin hit så ska vi äta lite och sen blir det att gå en runda på stan innan vi sätter oss i teoriböckerna :) Har kollat ut en ring på lindex som jag bara måste ha! Den är skitsnygg jag lovar! Sen blir det väl att gå i andra affärer med :) Ikväll bir det att montera ihop Hannas grejer till rummet!

Nu ska jag ta fram mackor och allt tills hon kommer :)

Kramar ♥


Begging, begging you

Nu har jag skruvat och slitit lite på pappas nya däck haha :) Men det var roligt! Hoppas bara man inte behöver göra det på riktigt liksom! Nu är det såhär att jag vill och tänker sova! Imorgon är det skola och teori. Bajs på det för jag har tyska and I don't like it! Men wtf, det får väl gå! Jag har ju liksom valt det friviligt haha!

Nu blir det att ta fram kläder tills imorgon, kanske måla naglarna om jag orkar. Packa upp borde jag göra med, har bara inte orkat göra det än..

Såg massa fina smycken på Lindex innan när jag var där, funderar på att dra dit efter skolan och kolla lite snabbt! Köpte ju endast ett hårspänne idag.. Det är dumt att gå i affärer utan plånisen med sig! Hatar det! Man hittar alltid något när man inte har pengar med sig vilket är riktigt surt!

Jaja nu blir det sängen för min del, godnatt gullisar :*

260910

1 månad kvar nu, sen är även jag 18 :D

Helgen har varit ganska händelserik :) Har varit med min älskling och vi har gjort en massa eller inte haha :) Vi sprang igår, en rätt lång runda faktiskt vilket resulterade i att min pojke fick träningsverk idag ;) Sötunge ;* Igår träffade vi även på en enorm sork, jag stod bara och skrek.. Fy så äcklig den var! Sen fick vi även se en väldigt äcklig olycka :S Tur att inte jag satt i den bilen.. Hoppas iallafall hon/han klarade sig! Får väl läsa om det i tidningen imorgon. Idag har vi varit på IKEA/A6 och jag kom hem för typ 1 timme sedan.
Idag ska jag ut och bränna däck haha :P Ska även plugga lite tänkte jag, finns ju ett ämne som kallas tyska om ni inte märkt detta.






Älskling bjöd mig på en IKEA-boll idag :) Finns det något godare :) ?

Ha en fortsatt bra dag, pussar :*

Moget?? Nej, men jävligt kul :D



Väldigt moget gjort den som nu gjorde det ;)



Adrian the man utklädd till jude :D Som jag skrattade!

Önskar alla en underbart trevlig helg :)♥

240910

Hejsan!

Har precis beställt studentmössa och studenttröja, endast 900 kr.. SJUKT eller vad?!

Ska iallafall till Johan snart men först packa allt, sen fika och till Hemmakväll och hyra filmer och antagligen köpa godis till min bussfärd haha :) Sen blir det en löparrunda, antagligen imorgon då eftersom jag ska gotta mig med godis idag!

Såhär såg jag förresten ut idag (dåliga bilder..)





Skjorta och shorts typ :)

Puss på er ♥

Hemma!

Är hemma från jobbet, Rizad hade till och med så roligt så han gjorde fiskar av mina kryss haha, fan vad jag skrattade xD Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga lite till tror jag.. Imorgon har jag sovmorgon, GÖTT eller vad? Sen vet jag inte var som händer, kanske åker till Johan. Fast han ska nog antagligen bara hålla på med sina bilar och mopeder och grejer. Hoppas Ida är hemma då! Annars får jag väl sitta och plugga! Jag ska iallafall springa imorgon! Det har jag bestämt, och jag antar att det blir mellan 4-8 km, jag behöver verkligen det!

Ska kolla i garderoben nu och leta kläder tills imorgon men först vill jag ta en duschelidusch :)

Adam och David, ni får skärpa er nu ;) Jag vill ha glass bara så att ni vet ;)



Kom hit din fesröv :)♥

Kramar ♥

230910

Hej bloggen!

Matteprov idag, har ingen aning om hur det gick, men hoppas på G :) Jag och Elisabet fick sällskap av Ivar när vi åkte hem haha :P Bokade Riskettan idag också!

Nu ska jag plugga och sen blir det jobb!



Håret var sådär lagom lockigt idag, kolla inte på ansiktet tack haha :) Om ni gör det blir det inte vackert ;)

Kramar ♥

I can almost see it, that dream I'm dreaming

Jag gillar inte folk som sviker, vissa borde veta det vi det här laget, men ändå fortsätter ni..

Har varit och tränat nu, strax blir det mat, dusch och plugg.

Med dessa ord avslutar jag dagen:

Don't you see,
I'm not the only one for you,
but you're the only one for me ♥



220910

Har inte mycket mer att säga än att jag, Frida och Elisabet DAMPADE i biblioteket idag.. Skratt attacker åt höger och vänster haha :D Härliga tjejer det där!

Eftersom jag har matteprov imorgon blir det till att plugga på det nu.

Kramar ♥

Running away




Checka reflexerna haha :D
Har precis varit ute och sprungit en runda :) Härligt men jobbigt! Imorgon är det idrott igen, blir nog gymmet kanske.. Beror på lite. Nu blir det iallafall duschen, sen köttfärspaj med massa sallad och fetaost, GOTT! Sist ska jag plugga lite till tror jag!

Kramar ♥

Dagens



Mongo bild men såhär såg jag ut idag :)

Matte D

Ska jag sitta och plugga nu... Jättejättejätteroligt! Senare idag blir det kanske att springa en runda, det är ju jättefint väder idag :D MAkes me happy :D Ännu gladare blev jag när älskling hade lämnat en lapp på min säng där det stod: Älskar dig! ♥ Och skrivit värsta gulliga smset! Åhhhh sötboll ;*

Tandis gick bra, inga hål men ska göra en bettskena så jag kanske slutar gnissla tänder..

Nu blir det pluggeliplugg!

Pussar ;*

210910


Mina sånna här är totalt borta :( Fast svarta då alltså.. Hittar inte de någonstans. Blir väl att gå en runda på stan och köpa nya, typ idag?! Åh så förbannad man blir.. Sovmorgonen försvann den med när Hannas kompisar smällde igen dörren typ vid halv 8.. SURT! Så nu sitter jag här och väntar på att få börja. Ska nog gå upp antar jag. Äta lite frukost och ta det lugnt.. Senare idag ska jag till tandläkaren, kanske förhoppningsvis kan få veta vad det är med mina tänder.. Alltså jag har ont i ena sidan varje gång jag tuggar. De tror det är så för jag gnisslar tänder men jag vet inte.. Innan gjorde jag det men nu vet jag inte ifall jag gör det längre. Skulle iallafall be om en bettskena (hur de nu än ser ut ;S) ATJOOOOO, usch! örkyldningen VÄGRAR släppa :(
 
Ne nu ska jag gå upp!

Seee yaaaa laaateeeer :*

Försvunna

Jag hittar inte mina tightsshorts ;O Helt borta liksom!

Nu ska jag riva ut hela garderoben, de MÅSTE finnas här någonstans!!

Fick nyss världens gulligaste sms av älskling ;* ♥

Godnatt med er sötisar! Imorgon blir det tandläkaren......

Pluggizzz

Har gjort en del på matten nu, det är svårt måste jag säga.. Tur att jag inte ska läsa Matte E, hade säkert klarat det men för min egen hälsa skippar jag det och väljer idrott&hälsa B istället ;)

Nu blir det en liten dusch för min del innan jag sätter mig vid matteböckerna igen.. Vi hörs väl senare antar jag!

Kramisar ♥

200910

Hej bloggen!

Rätt trist dag idag måste jag säga.. Ska snart iväg på körlektion, sen blir det teori och efter det måste jag plugga. Måste verkligen träna också, min pojkvän tycker jag börjar bli tjock.. Snällt älskling, snällt! Så förhoppningsvis hinner jag med en löparrunda också.

Nu blir det en halvtimmes plugg med matte. Wiiehoooo!

Kramar ♥

Ny header

Sådärja, nu har man bytt header! Blev trött på den andra så gjorde en lite höstinspirerad istället :)

Snart ska jag lägga fram kläder tills imorgon och efter det blir det sängen :) Utan älskling idag, men jag får iallafall ha mitt täcke ifred ;*

Pusselipuss godnatt ♥

190910

Här går statistiken nedåt haha ;)

Helgen har varit underbar! Massa mys med baby och idag har vi varit och ätit på höganloft :)

Nu ska jag plugga och sen blir det bilkörning på det!

Ha en bra dag! ♥


170910

GRATTIS ELISABET OCH DAVID :D Älskar er båda! ♥

Ska snart åka till Johan, vi skulle bada idag. Gillar inte det men äsch, får väl offra mig ;) Vet inte när jag kommer hem men blir väl imorgon eller söndag :)

Nu ska jag ta bort mitt smink och sedan promenera :) Jag och älskling har 19 månader imon men han har säkert glömt det, jag ska inte säga något iallafall ;)

Pussar ♥

One of my favorites



Sköna underbara gosiga svarta hoodtröja, jag älskar dig lika mycket som jag älskar din ägare ♥

Med dessa ord skriver jag godnatt och förhoppningsvis syns vi här imorgon :)


160910

Hejsan!

Idag har varit en rätt slapp dag i skolan, ska snart sätta mig och plugga men först ska jag gå en runda och kolla på några lägenheter! Sen ikväll blir det körning runtrunt i stan med :)

Men nu ska jag göra lite nytta!
Pussar :*

Shopping













Här är allt jag köpte igår, titta och njut haha!

Mina converse ligger i soptunnan :'( Malin är leeeseeenn :( BUHUUUUUU!

Nu ska jag och min älskling ♥ nana :)
Godnatt med er sötisar ;*

150910

Hejsan bloggen!

Ser ute att det regnar igen :( Inte särskilt roligt.. Och jag ska cykla till träningen med. Menmen det är väl smällar man får ta antar jag..

Sitter nu med min tyskabok och historian. Har typ bara 30 sidor kvar att läsa och historian har jag långt kvar på tyvärr.. Men kommer inte ihåg vad uppgiften var för den ligger i skolan så jag antar att jag får skriva den imorgon!

Nu ska jag snart ut i regnet, sen ska jag mysa med min underbara älskling :* Älskar dig ♥

Kramizzzzz

140910

Hejsan bloggis!
Har varit i Jönköping hela dagen, kört, shoppat och borrat klot! Därför jag inte skrivit på hela dagen, jag ska nu snöra om mina nya converse jag köpte idag!!!!! HÄRLIGT MALIN! Fick med mig massa annat med för den delen (a) Ska ta kort på allt, snöra om skorna och packa inför morgondagen! Vet inte ifall sakerna kommer upp idag eller imorgon men det märker ni ju ;)

Pussis :*

It's just something special when you smile



Äntligen lite kvalité på bilderna haha ;) Innan nollningen i fredags :)

Nu har jag både kört och varit på teori :) Båda gick faktiskt bra tycker jag :) Nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart fix mitt klot :) Ni kan ju få se de sen om ni vill det :P Men bajs jag har ju fortfarande tyska glosor haha.. Nee usch då, kanske dags att få lite fart på grejerna här hemma ;) ? Tänkte jag skulle få lite tid till att plugga till körkortet också :P

DÄRFÖR SKA DU INTE SITTA HÄR MAIJLIN FÖRSTÅR DU?!

Jaja, jag går väl då :)

130910

Hej bloggen!

Kom precis hem från skolan, har ätit lite kladdis och ska köra om en kvart! Senare idag ska jag på teori och sen hem.. Fullspäckad dag idag alltså! När jag kommer hem sen blir det putsning av klot eftersom jag ska borra om det ena imorgon i Jönköping! Men efter det hinner jag nog blogga haha! Eller visst jag, jag ska plugga tyska också :P Äh man hiner det man vill och resten skiter man i ;)

Nu ska jag bege mig bortåt, ses när jag kommer hem ikväll någon gång!
Puss :*

Trött

Usch jag är så trött på allt plugg och skolan :( Känner ingen vilja till något knappt.. Tråkigt med stort T ja! Men sånt är livet ibland, allt kan inte vara roligt Malin! Usssssss.. Känner för att åka någonstans ärligt talat! Typ ut och resa! Skulle vara så otroligt härligt på kanske höstlovet eller så. Några vänner sticker iväg neråt eller något! Gud va sugen jag är på det! Eller blev nu, jag känner för att göra något hela tiden! Synd att jag inte har vänner som riktigt vill samma.. Så trist men thats life.. Får väl ut i världen och söka efter sådana som vill sånt som jag :)

Nu ska jag kolla lite på olika hemsidor :)
Pussar!

120910

Hejsan!

Idag har jag:
* Varit med älskling ;*
* Spelat bowling
* ÄTIT!
* Kört bil
* Pluggat
* Hjälpt min söt-jessica :)

Nu ska jag plugga lite till tänkte jag, har fortfarande inte gjort mina tyskaglosor..
Fy på dig Malin..

Ha en bra kväll!
Kramar ♥


Bilder från förfesten!









Tar bara bilder då jag är med för annars blir det säkert bara tjafs, vemvet, det kanske det blir ändå!

Bilder från nollningen!



















Mycket vackert!

110910

Hemska datum! Usch..

Har iallafall vaknat med mig älskling nu! Eller gjorde för ett tag sedan. Rolig kväll igår som slutade mindre bra.. Menmen klart man ställer upp liksom. Nu sitter min pojke och kollar på någon motor grej, usch! Jag ska plugga religion, ännu mer USCH! Meeen måste göras tyvärr! Ska läsa tyskaboken sen med fast kanske gör det imorgon.

Ha det bra!
Kram ♥

Nollning avklarad!

Då var nollningen avklarad :D Hahahah det var så sjukt jävla kul! Vill göra det igen och igen och igen! Nu ska vi skart på förfest med alla igen, känner mig inte taggad alls men ska gå dit iallafall! Sen får vi se när jag kommer hem.

Bilder från nollningen kommer upp när någon lagt upp dom på Facebook!!

Ska fixa till mig nu, pussar :*

100910

Godmorgon bloggen!

Vaknade av massa regn som smattrade på fönstret, det är ju jättesnyggt när man ska vara ute och nolla.. Varför kunde inte denna regniga dag vara igår? Eller imorgon.. Jag bryr mig inte men inte idaaaaag!!
Bajs på det säger jag bara! Menmen inget ska hindra oss.. NV08b, NU KÖR VI!


Nollning imorgon!

Japp ni hörde rätt, imorgon är det NOLLNING! Det ska bli så sjukt roligt! Men först så ska jag läsa lite till i min tyska bok, känner att jag behöver det liksom..

Min underbara lunch idag, bland det godaste som finns enligt mig! Nudelwok :)



Godnatt små änglar, sov sött ♥

090910

Godmorgon bloggen!

Idag ska jag vara hemma hela dagen för att plugga, har massa tyska och lite religion kvar att göra. Senare idag ska jag jobba! Usch ser inte fram emot det direkt men måste göras och jag får pengar för det!

Jag ska inte göra annat än att sätta igång med detta!

Ha en bra dag!
Kramar ♥


Shopping!

Jag känner bara mig såååå shoppingsugen alltså! Inte riktigt klokt! Var inne och kollade på H&Ms hemsida nu och gud, massa finigt som passar Malin i smaken!








Vackert enligt mig!

Nu ska jag plugga lite till tänkte jag.. Försöka skriva klart religionen liksom.. Eller göra så mycket som jag kan iallafall! Fattar ju inte riktigt alla frågor och sånt, tycker han skriver lite otydligt :s

Jaja, vi hörs imorgon tror jag! Då ska jag plugga tyska!

Kramkram, sov sött ♥

Hemma!

Nu är jag hemma! Vet ni, när man kommer hem så har syster bakat.. Kan ni gissa vad?? CHOKLADBOLLAR :D Min andra för dagen haha :)

Nu ska jag sätta mig med min religions uppgift och försöka göra så mycket jag hinner på den. Imorgon är jag ledig, vilket känns underbart! Måste verkligen plugga på körkortsteorin också, och öva på att parkera.. Mycket att göra och lite tid! Men allt går om man bara vill har jag lärt mig :)

Puss på det!

080910

Helooooooooo :D

Sitter på en håltimma och gör inte ett skit! Väntar bara tills religionen ska börja så jag får gå hem!

Vi fick chokladbollar av våra ettor idag! Jättegott!

Ska plugga senare idag och sen ska jag bowla, härlig dag måste jag säga!
Och förresten så gillar inte jag personer som snor mina pennor och sudd!!!!! Tack älskade David för hjälpen :)♥
Kram ♥


070910

Körlektion idag haha, gick faktiskt bra! Annars var det en rätt soft skoldag måste jag säga, fick inte så mycket gjort på någon lektion men så är det ibland! Imorgon ryktas det om att vi ska få fika ;) Hejaheja ettor!!

Ska plugga lite nu och sen ut och springa. Vill bara säga att.. Håll det ni lovar eller säger, personer blir så sårade annars..




Kolla min schnygga fläta idag! Lovar, den ser bättre ut i verkligheten!

Nana

Nu ska jag sova, har ont i magen :( Körlektion imorgon igen..

Kram ♥

060910

Heeeeeeej!

Vilken härlig dag! är faktiskt på rätt bra humör tycker jag :) Ska strax ut och brumbrumma och efter det blir det teori med Mallan :) Roligt värre, vi ska vara tidiga idag så vi får sitta och kan anteckna liksom :)

Har träffat älsklingen idag i skolan och gosat lite, jag älskar dig ♥

Usch nu börjar nervositeten komma igen haha :) Malin kan inte köra bil ;)

Pussar :*

050910

Hejsan bloggen!

Jag har haft en bloggfri helg som ni märkt haha, men jag har haft annat för mig. Var i Svanaryd hela dagen igår och blev jagad av kossor... Ingen kommentar! Men nu ska jag fortsätta plugga tyska för det är det jag har gjort hela helgen med.

Spelade förresten match idag och förlorade båda.. Men jag fick 640 och 677 så det var kanon :D


Måste plugga nu tyvärr ;(

Kisses & Hugs :*

030910

Hejsan bloggen!

Är lite besviken idag, skulle egentligen åkt till Jönköping idag med två vänner men typ vid 22 igår så skrev den ena att hon var tvungen att plugga.. Vaddå? Som om inte jag har kämpat hela veckan, hoppat över träningar, BARA FÖR ATT HÄNGA MED IDAG.. Tycker det är så jävla dåligt bara, kunde sagt till lite tidigare så man sluppit stressa IHJÄL sig!! Menmen thats life..

Idag ska jag sätta mig och försöka komma igenom några sidor till i boken så jag verkligen hinner tills på måndag.. Lika bra att börja så man blir klar någon gång liksom. Sen kommer släkten hit och firar mammas och pappas födelsedagar. Så då blir det grillade hamburgare och sånt gott! Johan kommer nog senare idag med eller imorgon, jag hoppas iallafall han kommer idag så jag har någon att mysa med!

Hade ju förövrigt fysikprov idag och njaa, det gick väl inte så jättebra direkt.. Jag säger som jag alltid gör, vi hoppas på G! Gymmade idag på idrotten så imorgon lär jag vara TOTALT död! Men sånt får man ta liksom..

Jetzt soll ich mein deutchen Buch gelesen!


Time to sleep

Usch nu har jag verkligen pluggat klart för idag. Snälla, håll tummarna för mig imorgon mellan 09.30-10.30! Vill verkligen ha godkänt på detta provet!



Newtons vagga haha.. Rätt coolt egentligen :)

\begin{matrix}\frac{1}{2}\end{matrix} m_1 v_{1,f}^2  + \begin{matrix}\frac{1}{2}\end{matrix} m_2 v_{2,f}^2  = \begin{matrix}\frac{1}{2}\end{matrix} m_1 v_{1,e}^2  + \begin{matrix}\frac{1}{2}\end{matrix} m_2 v_{2,e}^2 \,


m_1 \mathbf v_{1,f} + m_2 \mathbf v_{2,f} = \left( m_1 + m_2 \right) \mathbf v_e \,

\mathbf{p}= m \mathbf{v}

Massa roliga formler jag ska använda imorgon!


020910

Godkväll!

Förlåt för att jag inte skriver men jag har sååå mycket i skolan nu! Har prov imorgon och har suttit och pluggat till det plus att jag har läst lite i min hemska tyskabok.. Usch hela helgen kommer gå åt till detta.. bara det att jag ska nog till Jönköping imorgon, vara ute i Svanaryd på lördag och spela match på söndag. När ska jag finna tid haha?!

Bäst att plugga lite till, sitter nog till 21-22 ikväll antar jag.



Wtf är detta??? det är ingen smuts för jag får inte bort det så antar att det är något blåmärke av något slag men jag vet inte att jag har slått mig?

Ha en trevlig kväll iallafall!

Pluggpluggplugg

Alltså jag skulle bara vilja förmedla en liiiten sak till världen..





J A G  H A T A R  F Y S I K  M E S T  I  H E L A  U N I V E R S U M ! ! !

Och så saknar jag min motions grupp, vi hade så förbannat kul :(

Nu blir det mat och ännu mer plugg!


010910

Wow redan 1:e september! Coooooolt. Skojar bara hihi :)

Idag blir det plugg (som vanligt) och om jag hinner så ska jag träna.

Lets start with FYSIK! Allas älsklingsämne! Mmmmmm Så härligt det är. Så fattar man seriöst ingenting.. Jäkla B kurs -.-

Kramar ♥

RSS 2.0