Nu kör vi!!!!!

All in!


31 mars 2012

Hejsan svejsan!

Sitter och kollar på olika tatueringar, herregud så sugen jag är! Det blir minst en när jag kommer hem dvs om ca 2 veckor. Helt sjukt att tiden gått så fort alltså. Men jag tror inte man kan längta hem mer än jag gör nu alltså. Vill träffa alla mina vackra vänner hemma, min familj och min släkt. Vill kunna gå på stan och ta en kaffe, vill kunna springa en lång runda utan att behöva springa tillbaka på samma väg. Jag vill kunna ta på mig mina converse och ställa mig i trädgården och kicka. Jag vill sitta på altanen, dricka te och läsa elle i kvällssolen. Jag vill kunna ta bilen och dra iväg till bk när klockan är 23, bara för att jag kan. Jag vill åka till stugan, grilla korv och bara njuta av livet. Jag vill gå ut med mina underbara tjejer på fredagarna, skratta så tårarna sprutar och prata om allt. Vill gå långa morgonpromenader och känna doften av vår.
SNÄLLA, låt dessa 2 veckorna bli de snabbaste i mitt liv!

Puss på er underbara läsare som fortfarande hänger i, lovar att det blir bättre när jag kommer hem med outfits och foton på allt och alla.
Jag älskar er! ♥


Remember

En sak ska herr Kellett ha klart för sig, man spöar inte en blondin i othello första gången hon spelar ;) jag antar att jag är ett litet undantag mot andra blondiner och faktiskt har en smart insida ;)

Om någon dum brunett inte fattade så hade jag vitt och ja jag vann ;)

Yeeeaaahhh!!


Wihooee happy life

Hej!

Sitter vid liften och njuter av solen, det är verkligen vår nu! Skar mig även på min älskade rakhyvel idag på morgonen så jag har ett stort Jack i foten och kan ej gå.. Mums! Så ingen restaurang för mig idag inte. Blir lite jobbigt då nämligen.
Vill bara hem och lägga mig i sängen faktiskt, gosa ner mig jämte en viss person och kolla på film :)
Najs! Men först blir det jobb!

Pös!


I want you

Men hejsan! Det var inte igår!
Prioriterar andra saker för tillfället tex vara med mitt hjärta. Tiden går för snabbt känner jag och jag vet inte vad jag ska ta mig till den 15:e.. Jag kommer bryta ihop totalt..

Jag vill inte att du ska lämna mig, aldrig. Vill vara med dig natt och dag, morgon och kväll. Står inte ut med att aldrig mer får hålla din hand, jämföra våra fingrar. Krama dig, ha dig nära. Listan kan göras lång.

Det jag vill säga med detta är iallafall att jag kommer aldrig hitta någon som du. Du är bäst och jag älskar dig.
Snälla du, lämna inte mig.


Pulka åkning

Kom precis till stugan efter att ha åkt pulka med Hanna, Alex och Erik. Eller Erik kollade bara på. Var riktigt roligt och jag saknar mitt hjärta såååå! Men snart är du min igen tihi :) åh längtar!!

Ska snart äta lite och sen blir det nog att slinga håret! Det behövs verkligen. Eller ska visst bara slinga utväxten lite. Men kanske blir lite ändring iallafall!

Ha det bäst!


1 månad kvar

En månad kvar.
Sen sticker jag hemåt igen.. Tråkigt men ändå kul. Kommer sakna vissa något oerhört!
Jag vill inte ens tänka på sista natten här uppe, eller när alla ska säga hejdå.

Nej nu lever vi för idag! Min familj kommer strax och min sambo ska få en roligare sambo ;) någon som inte rett honom för hans vackra dialekt ;)

Nuuee ligger jag och tittar på gg!

Kisses!


Tjäna

Sitter och äter tacobuffé men min sambo! Göttigt värre alltså.

Vill mest säga att jag lever så ni behöver inte oroa er ;)

På torsdag kommer min kära familj hit igen, najs liksom!

Puss!


Jobb

Förbereder mig inför en heldag i liften. Kallt och jävligt är det med då jag står på fel sida berget.. Kommer sakna min björnis alltså.. Jaja det blir nog bra, längtar dock tills klockan blir 20.00 då man kan kura ihop sig i sängen och mysa till det :)

Ha en bra dag!


Jag har världens bästa sambo!

Eftersom jag inte mådde så bra inatt så bad jag min sambo gå och köpa nyponsoppa till mig innan han gick till jobbet. Direkt efter han gått fick jag denna bilden. Hur jävla bäst är han inte?! B&J :)


Räkan

Inväntar räkan för räkor, aioli och annat gött!

Ha en bra fredagskväll för det tänker faktiskt jag ha!


?

Var är du när man behöver dig som mest?


Hataaa

Fan va jag hatar att inte kunna sova... Skitjobbigt när man hör någon annan vara i drömmarnas värld. Jaja tur att vissa mår bra och är trötta för det är fan inte jag.. Jag och Malin dampade aset innan och drack kaffe så jag kanske somnar runt 00.00? Time Will tell i guess.. Imorgon blir det som sagt liften, jobba lunch och afterski. Jippey alltså, känner riktigt hur både jag och min kropp jublar och längtar. Känner ni ironin?!
Kan ingen ge mig ett sömnpiller och varma dunsockar typ? Jag fryser ihjäl! Men så är det när man har en temp på 36. Usch alltså. Inte varmblodig här inte.
Nehe om man skulle ge kudden en chans kanske? Om jag somnar vid 23 så får jag sova 8 h!!! Men då är det ju lugnt.. Kan ligga och stirra i taket lite till blä.

Men jaja vi hörs väl!


No comment

Jag mår illa, och det värsta är att jag vet att det inte kommer gå över.

Med denna vackra underbara mening säger jag godnatt och önskar er en trevlig kväll!


2 mars 2012

Meh tjääna!

Ligger i sängen och myser, jag och min sambo gjorde nyss amerikanska pannkakor. Jag blev mätt på 3 st och han på 7... Så kan det gå! Men det var sjuuuukt gott iallafall.

Nu är han och laddar ner en film som vi ska kolla på lite senare. Myspys på HÖG nivå här alltså. Skicrossen började förövrigt idag och jag vaknade av en helikopter som flög över mig. INTE okej!

Eftersom jag inte har några roliga bilder så får ni inga haha..

Men ha det gött!

Kass

Vill bara säga att jag lever. Nästan iallafall. Idag har jag levt på bananer då jag inte mådde så bra inatt.

Längtar tills min sambo kommer hem och tar hand om mig! Det var längesen jag träffade en sån fin människa alltså. Då hoppas jag att jag får yoghurt som jag kan äta.. Tror kanske jag stannar hemma imon med och försöker få ur denna skiten ur kroppen. Vill kunna vara riktigt pigg innan man stressar livet ur sig liksom..

Ne nu ska jag lägga mig lite igen, men en sån här underbar dag hade vi igår!


RSS 2.0