Last day

Tjenare! Sitter och väntar på att få starta liften.. Senare idag blir det lugnt, ska laga tacos med min sambo haha.. Roligt det där ;)
Ha det gött, ska ut i -12 nu, brrrrr..

Kram!


Work

Står med Stefan i gondolen och väntar på att få åka upp :)) stolle haha, godmorgon!!


Men tjenare!!



Men tjeenareee mannen!

Såg att jag hade besöksrekord för någon dag sedan höhö. Någon som länkat antar jag?
Jaja idag tog jag och Cia varsin bräda och testade våra kunskaper.. Ni kan väl gissa hur det gick? Just det, inget vidare alltså.. Så nu sitter jag här med brutna handleder, ne jag skojar! Men jävlar vad svårt det var då.. Fast om man skaffar någon som kan lära en så blir det nog lättare. Någon som känner sig manad kanske?

Nepp, imorgon är det slutlekt. Börjar 8.00 och slutar runt 16. VIIIILKEN HÄRLIG DAG, TJALLALALA TJALLALALA TJALLALLAAAAA!

Ha det gött, puss hejs!

God jul

Sitter uppe och väntar på att klockan ska bli halv 8 så jag kan börja promenera mot jobbet..
Ska sätta igång liften idag och herregud säger jag ju bara!

Men ni får ha en underbar dag, ta hand om er!

Förresten, tack Johan för det underbara halsbandet, det gjorde min dag!!

På bilden ser ni vad jag fick i mitt paket haha..


Jag älskar mitt liv!!!!!!!!!!!

Tja!
Ligger hos Alex och segar.. Det är ju så himla roligt att alla jobbar utom jag! Särskilt när jag är ledig nu och får mardrömspassen.... Annandagen kl 11 och nyårsdagen klockan 8.45, vilket betyder att jag måste upp klockan 06.00!! Yippey!! Ska försöka övertala Alex att jag kan sova här då med hehe.. Stackarn!

Ne nu ska jag upp och ta lite frukost sen vet jag inte alls vad jag ska hitta på..

Puss!


19 december 2011



Heeej beutiful people höhö.

Jag vet att min update är totalt KASS men jag kan inte rå för det. Har andra saker för mig och kan inte direkt ta några bilder här heller.. Eller kan jag väl men inga roliga alls..
Kickoffen var iallafall skitkul och jag tror nästan lördags var ännu roligare. Satt och tjötade med Stefan och Alex hela kvällen lång och somnade runt 04.00 typ.

Idag har vi haft liftutbildning och imorgon blir det restaurang och sen hänger jag väl med mina grabbs vid anläggningen ett tag.

Nu kommer förövrigt snart 2 nya roommates till mig, HAPPY!!! Ska bli sjukt kul faktiskt. Känner att det är det jag behöver!!

Hoppas allt är bra med alla mina älsklingar, pusssssssss!!! Haha ironi ;)


15 december 2011

Mitt körkort fyller 1 år idaaag!!

Men det var väl det enda positiva.. Det var ju meningen att vi skulle bo 4 stycken i denna lilla mysiga hus och nu är vi bara 2, och vi kommer vara 2 för de andra bor på ett annat ställe och jag bara orkar inte! Det är alltid något strul med vad jag än gör! Jag bara pallar inte detta, detta skulle vara perfekt och det ÄR perfekt jobbet passar mig kanon och allt men jag vill inte vara mitt ute i ingenstans utan bil, utan mataffär i närheten och utan folk! Hoppas verkligen att vi kan lösa detta imorgon för annars kan det faan kvitta.

Sorry för depp inlägg men det är sån jag är just nu..



Puss!

Godnatt!

Nu blir det bara text här men det får ni ta, jag orkar inget annat tyvärr. Även om jag nu har både webcam och annat..

Är iallafall uppe nu i min ensamhet. Så alla telefonsamtal, sms och meddelanden välkomnas starkt! Känns lite ensamt här.. Bor mitt i ingenstans liksom och har en mil till närmsta mataffär.. Ska nog snart lägga mig bredvid min roomate som redan ligger och sover och sova snart. Ska upp kvart i 7 imorgon för att gå på ett möte vid 9.

Men ni får ha det så bra där hemma så hörs vi!

Puss

13 december 2011 - branäs


Saknar min bruna färg och min smala midja haha.. Får verkligen bli ändring nu!

Det var ganska sorgligt att säga hejdå till mina fina vänner igår alltså.. Men jag hade världens underbaraste dag! Först lunch på gästis med Jess och Hanna. Sjukt fint ställe med underbar mat! På kvällen var jag på Stigs med Jess och Mallan och herregud vad roligt vi hade, skrattade så jag fick ont i magen alltså.
Jag kommer sakna er, ni betyder ALLT för mig! Håll ställningarna här hemma åt mig medans jag är borta ;) Vill höra massa grymma stories när jag kommer hem ;)

Idag är alltså dagen då jag beger mig uppåt i landet. Ska bli riktigt spännande och jag börjar bli lite nervig.. Hoppas det går bra! Vet inte hur det blir med denna bloggen, antingen fortsätter jag när jag har tid eller går den i graven.

Puss!


Prada


Var på stan innan och köpte lite nödvändigheter tills imorgon. Så när jag köpte Elisabeth Arden 8hour cream så fick jag ett provexemplar av denna parfymen. Den luktar gudomligt enligt mig. Jag har nästan bara fruktiga och söta parfymer men denna luktar vuxet och moget. Jag funderar starkt på att köpa den i vår. Bara ett litet tips sådär!

Nu ska jag strax byta om lite för en middag med Jessie och Mallan. Ska bli så gott och härligt att träffa dem. Sista måltiden höhö.. Ne skojar. Är det okej att ta ett glas vitt på en måndag? ;)
Puss!

12 december 2011

Herreguuuud jag flyttar imorgon!! Ganska scary alltså.. Menmen det är som det är hahah!



Medans jag packar får ni en bild på mitt snyggaste lack för tillfället! Depend nr. 47! There you goooo!

11 december 2011



Tjäänare!

Sitter och lyssnar på massa shake that aaassss music haha. Jäklar vad jag är partysugen! Men hallå det är söndag och jag var ju ute i fredags?
Ne nu får jag byta musikstil till coldplay och lugna ner mig lite.. Dagens planer är följande: Packa, packa, packa, fika hos farmor & farfar, öppna julisar och äta pizza med min lilla familj! ♥

Öppnade min syrras paket i fredags och fick en färgbomb, en desperate housewives-box och en sot penna typ. Herregud vad jag blev glad! Tack fina sis. Och kolla vad snygg hon blev när jag gav henne brun-färgade linser, tycker hon borde vara sån jämt haha! Passade henne perfekt!


10 december 2011

Tjenare!

Har namnsdag idag vilket resulterade i rosor från Pappsen. Mys! Gårdagen blev sjukt lyckad! Träffade massa folk som undrade om inte jag stuckit än, men åker ju på tisdag! Men jisses vad mys det var att träffa alla igen en sista gång! Alex, Adde, Wiktor, Fred, Calle, Todd, Lina, Henke, Jonte... Listan kan göras lååååång..

Puss på alla som gjorde min sista harryskväll BÄST!

Här kommer lite bilder från förra fredagen då allt gick utför haha..

















Jaa vad säger man.. Det gick liiiite utför men va fan man lever bara en gång?!

9 december 2011


Bild från när jag lekte fotograf hah.

Tjäänaaa!!

Har typ inget vettigt att skriva mer än att jag sitter och dunkar musik, taggar utgång ikväll och inväntar något sms så jag kan dra mig ut på stan för en lunck med Becca & Frida! Kanonkul hihi. Efter det ska jag till mormor och äta tårta, hon vill fira att jag åker? Haha ne skojar, men det blir nog gött! Efter det ska jag och mamms ut på stan och fixa det sista typ.

Men nu måste jag fixa till mig lite, puss!!

Jeffrey Campbell Lita Spike



Herregud så snygga!!

Någon som har någon tusenlapp över och vill göra mig till den lyckligaste 19 åringen på jorden?!

WOW



Jag tror hela fotbollsvärlden är helt skakat idag, inte minst England och Manchester. Va fan hände?

Jag kunde iallafall inte sluta le igår och idag har jag suttit och pratat med en vän från Umeåååå haha galet!!

Ska ut på stan senare idag men nu gör jag inte ett skit. Boooriiiing!

Kyss

Yippeyyyy

Har haft världens myskväll med Mallan och Jessie, wunderbar!!

Nu sitter jag och kollar CL och det kan bli så att både city och United åker ur!!! Åhhh hoppashoppas! Säger bara London London, där har ni lagen som gäller ;)

Blogg krånglar därför blir det inga bilder!

Puss


One week left

Fick ett mail idag på 7 sidor som jag ska ha lärt mig på en vecka samt massa annan fakta som bara ska printas in i hjärnan. Måste kunna alltalltALLT! Shit alltså.

Välkommen tillbaka till plugget Malin, dags att börja plugga igen.


hurt you again, and again.



And it kicks so hard,
it breaks your bones.
Cuts so deep
it hits your soul.
Tears your skin and
makes your blood flow.

5 december 2011


Åhh saknar ♥

Hejsan!

Var en ganska jobbig natt men blev genast gladare när jag steg upp och såg att det var vitt på marken! Halleluijah typ haha. Så himla underbart, och SOM jag har längtat!! Dock försvinner det väl snart igen, men det har iallafall funnits här.

Slapp dag idag jappjapp.
Puss

.

j a g o r k a r i n t e m e r :'(


Mobilblogg

Time to get a little bit tipsy ;)

SKÅL!


2 december 2011


Rhodos -11

Har bara en sak att säga idag: TAGG TAGG TAGG TAGG TAGG TAGG TAGG TAGG TAGG TAGG!!
Så nu vet ni nog vad jag ska göra ikväll! Nu ska jag måla naglarna silvriga, ta en dusch, dricka te och bara va.. Så jäkla mys. I kväll byter jag dock ut teet mot något annat ;)

Kyssar!

Next: JÖNKÖPING!



Slapp dag idag på jobbet, fick köra till Anderstorp och hämta lite grejs. Nu är jag iallafall hemma, ska strax byta om, fixa till mig och bege mig till Jönköping. Hoppas att min skidjacka finns där uppe annars vet jag inte vad jag gör.. Men inget ska väl vara lätt här i världen..

Puss ♥


RSS 2.0