31 januari 2011

Hej bloggen!

Nu helt plötsligt funkar ju datorn, får väl passa på att sitta här då liksom! Innan idag gick jag på stan och hittade världens finaste skinnjacka på JC, var ju bara tvungen att köpa den! 700 kr gick den på, ni lär väl få se den någon gång :)
Annars vet jag inte vad som hänt i helgen. Har varit hos Johan. Ätit godis och pizza, kollat handboll, solat solarium! Spelat bowling, varit hos Lina och spelat wii och blivit kallad kärring. Vilken helg! Men det bästa var väl ändå när Fia spillde vatten över halva mig i matsalen....

Nu ska jag plugga glosor och läsa. Har varit och sprungit i en timma nu. Sen blir det att vänta tills klockan blir 21.00. Då blir det fotboll på tven :) Längtar! Lilla Hampen spelar ju :)

So long.



En gång, aldrig mer. Men måste säga att det var skönt :) Fast var liiite röd efter men det är borta nu :)

PUSS!

Fjällen

Hejsan alla bloggläsare som läser malins blogg. Vecka 7 åker vi till fjällen en vecka. Och den veckan firar vi 2 år. Den dagen ska hennes pojkvän jag Johan Bengt Erik Svensson göra väldigt speciell och oförglömlig. Hon vet inte vad det är, det vet jag och det kommer bli en heldag med bara oss två. Nu sitter hon och Hanna och myser till en film medans jag fryser om mina fötter. Jag älskar henne mest av allt :) Sitter här och ler åt en speciell bild. Se och njut!

Jag och min älskade Malin! (L)

30 januari 2011

Hejsan! och nej jag är inte död, men min dator är så kommer troligtvis inte kunna uppdatera något alls tills den fungerar istället. Finns på mobilen istället. Skittrist men vad ska man göra? Om min syster är på bra humör så kanske jag får låna hennes skoldata. Ha det underbart sålänge så hörs vi när vi hörs! PUSS!

27 januari 2011

Hej!

nu sitter jag och Adam här efter att Hanna åkt på dans. Jag och David har provat pingvinkostym idag ;) Väldigt roligt måste jag säga :) Han är större än vad många tror ;) Höhö misstolka inte ;) Ne men det var trevligt att ha han här igen! Min David ♥

Nu ska jag snart på bodytoning i mitt nya linne från Reebok och efter det ska jag och Jessie till bk! Behöver pratas vid lite tror jag. Och min mage kommer behöva 3 st whopper efter mitt pass ;) Så det passar perfekt!

Sen blir det väl hem och sova :) Nu tar Adam massa roliga kort här och provar mina tofflor!

Ne nu ska jag inte skriva mer här, puss på denna underbara dagen!



Såhär tycker Jessie jag ser ut :( Hårig :( Jag målade denna bilden med alla fina muskler och så kommer hon och målar massa hår under armarna på mig :(
Älskar henne mest iallafall :*

PUSSAR!

Värme tack!

Hello dear friends!

Sitter nu i soffan och kollar på sportnytt! Börjar vid 10.50 imorgon så det är ju rätt soft om man säger så. Efter det blir det väl att sova tror jag. Behöver min sömn ;)
Träningen idag gick dessutom skit! ingen bra dag idag alltså.. Menmen allt kan ju inte gå bra? Jag vet, säger så jämt men vad ska man göra haha.

Nee ni får sova så gott :)
PUSS!





Snygg trio från H&M

26 januari 2011

Hejsan!

Snabbt inlägg nu innan jag ska sticka. Skulle köra en runda med my dear sis och mamma. De skulle till jysk eller vad det var och jag vill ju till stadium så det blir perfekt liksom :)
Senare idag är det bowlingträning för fulla muggar haha :) Är faktiskt inte så jättesugen på det just nu men det hinner väl ändra sig. Imorgon har jag sovmorgon iih :D Sen ska jag och min lilla David ut på stan! Balen 2011 here we come! Skönt att få träffa han igen, längesedan nu. Älskar hans kramar, finns inga bättre :) Puss på det!

Nu skulle vi visst åka.
Hörs nog senare!
PUSS!


Coooold

Sitter och kollar handbollen nu och har allmänt tråkigt enligt migsjälv.. Imorgon blir det idrott med killarna och kanske en runda till max eller vad det var? Vi får se helt enkelt! Hade iallafall en lång lunchrast så någonstans ska vi väl ta vägen. Fick även hem mina smycken idag! Ska nog visa er dem imorgon kanske? Om ni vill och det vet jag ju ;)

Nu ska jag fortsätta slappa här hemma!

Hörs imorgon, puss på er!


25 januari 2011

Hej min lilla blogg :)

Nu sitter jag här i min lilla säng igen. Börjar skolan vid halv 2 idag och efter det är det jobb! Trevlig dag enligt migsjälv! Nu ska jag även till gymmet och springa en runda. Rättare sagt i en timma ungefär. Nu ska jag bara lägga in några nya låtar i iPod:en och sen ge sig av!

Puss!


Korpen!

Hejsan!
Dagen gick rätt fort ändå! Nu ska jag sätta mig och plugga vackra tyska-glosor! Önska mig lycka till ;) Alla vet ju att detta inte kommer gå liksom haha. Jag är ingen pluggis, jag vet! Menmen, våran klass har nog bevisat för alla där ute att en naturare behöver numera inte vara en pluggis. Våran klass har nämligen bevisat motsatsen ;)

Nehe dags att ta tag i detta! Ska ju åka om ungefär 1 h. Korpen bowling blir det alltså för mig idag! Eftersom pappa är halt såfrågade han gör och vad gör man inte för sin lilla papps :*

PUSSAR!!




Det är inte många i världens som kan föda sig själv ;)

Hampen om du ser detta vill jag bara hoppas du får en trevlig vistelse i Portugal och jag är inte LITE avundsjuk ska du veta! Sola lite för mig med tack ;)

24 januari 2011

Hallo!
Jetzt haben wir deutch! men den slutar om typ 3 minuter! LÄÄÄÄNGTAR!
Denna dagen har inte börjat bra alls!
Nu slutar vi!

Hörs senare idag!
PUSS!

23 januari 2011

Hejsan svejsan!!

Vet ni? I'm home, efter en kanondag!! Vaknade hos Jessie efter en underbar myskväll, vi hann dock bara 2.5 Harry Potter film sen var det dags att hämta syrran i forsheda. Menmen det gör inget för nu måste vi ta en sån här dag till :D
Sen spelade jag match, vi loosade MEN tror jag slog skitbra! 733 tror jag det slutade på. Inte ofta man är över 700 liksom!
Efter det var det söndagsmidag hos farmor och farfar och efter det direkt ner till NC för att köra ett pass vid namn stepdance. Väldigt svårt i början men blev sedan sjukt mycket lättare när man memorerat allt i huvudet liksom. Så även det blev jobbigt sen!
Nu är jag hemma och ska strax duscha och fixa till mig lite. Sen handboll och solsidan!
Vilken underbar dag liksom :)

Bilder från helgen kommer under veckan!
Puss!



You better learn how to treat us right

Morgon!

Guten morgen!

Vaknade vid ungefär halv 11. Sen har jag varit en runda på stan med Hanna och snart ska jag sticka till Jessie! Underbart! Vi ska ha Harry Potter mataton, men vet inte ifall jag pallar alla filmerna men det märker vi ju haha! Annars somnar jag väl?
Nu har jag suttit och gjort olika collage, det finns mycket vackert nu alltså! Längtar lite tills jag får gå i en storstad och shoppa loss! Därför ska jag kolla på resor till london nu! Så sjukt underbart!
Jag sover hos Jessie inatt så det blir nog ingen mer update innan morgonen, fast man vet ju aldrig ;)

Här kommer mina vackra collage, med sjukt snygga kläder!
Pusspuss!




Första är lite mer rock och det andra mer naturfärger, jag älskar båda! Tänker blanda allt i vår, värme tack?

22 januari 2011

Hejsan!

Eller godmorgon kanske man säger? Fast jag ska ta och sova nu tänkte jag för jag är ganska trött hehe.. Men jag hade roligt ikväll iallafall och träffade på ett nytt och ett gammalt stolpskott haha.. Alltid händer det något! Jessie blev uppdragen av några killar med på ett bord, stackaren. Hennes strumbyxor blev iallafall helt förstörda :(

Ne nu ska jag sova! Eller kanske leta efter Jessies nycklar haha..

Puss godnatt!

21 januari 2011

Hejsan!

Vet att jag uppdaterar som jag vet inte vad. Inget vidare iallafall!! Ikväll blir det iallafall UTGÅNG!! Vet som vanligt inte vad jag ska ha på mig.. Kanske ska klä upp sig för en gångs skull?? Måla om naglarna iallafall! Bäst att röra lite på sig faktiskt.. Hellre att vara klar tidigare än inte alls liksom.. Av med tofflorna och på med matsumoto!

Världens mysigaste ♥

Ha en trevlig fredagskväll! Ses i dimman ;)

20 januari 2011

Hejsan!

Äntligen är matteprovet över, gick inget vidare om jag ska vara ärlig.. Men allt kan ju inte gå bra! Nu ska jag baka scones, UNDERBART!

Puss på er!

My favorite ♥

Nu tar jag en paus från plugget och bänkar mig framför tven med ett STOOORT glas vatten! Underbart. Finns nog inget godare :) Jag ska iallafall kola på mitt Arsenal, fattar ni? MITT! Älskar det laget, älskar sporten, älskar allt!! London på påsklovet, ja tack! Hur kan man inte älska den staden? Världens bästa, skulle kunna leva där, bara älska allt där! Omgivningen, bilarna, husen! ALLT! London galning, javisst!





Love ♥

Love ska också Hanna ha som vill ha mig som modell, fatta vad lycklig jag blev! Massamassa kramar till dig ♥

Nu ska jag skrika, heja och skratta!! Behövs inför imorgon, vindruvor, kexchoklad, bananer är inhadlat. NU KÖR VI!!

19 januari 2011

Hejsan!

Världens dåligaste uppdate kommer denna dagen innebära. Nu ska jag strax ta på mig jackan igen och promenera till um och skriva ut ett rytt recept på mina p-piller. Är inte detta störande? Har haft dem i ca. 1,5 år och vet att de funkar men ändå måste man sitta och svara på massa frågor om allt och inget. Jaja sen ska jag till banken och lämna in en check. Efter det ska jag till apoteket och hämta ut mina kära små piller. Senare blir det matte plugg HELA dagen! Tror jag måste hoppa bowlingen med. Till kvällsmat blir det iallafall PIZZA! Längtar som bara dn, dagens höjdpunkt liksom.

Nu ska jag bege mig, puss på er!

18 januari 2011

23 ♥

Har varit och tränat nu, blev 30 min easyline och 25 min löpning efter det. Sen blev jag förbannad nu med :( Hittade en ny bikini på h&m nu.. SLUT! den skulle passa så mycket bättre! Jag måste utomlands snart. Älskling ville ju med att vi skulle det men vill ju helst inte ta ledigt för mycket heller.. Måste kolla upp det iallafall! Skulle nog planeras lite på torsdag iallafall.

Ska kolla runt lite nu ifall jag kan hitta någon billig resa.

Puss!



Bed

Hahaha I'm home and alive ;D Klarade av zumban! Det var inte så svårt men jag är inte så van vid att skaka på allt vi tjejer fått haha.. Får väl bli ändring på det ;)

Nu vill jag faktiskt sova, är trött :(
Men sov underbart gott!
PUSS!!

17 januari 2011

Hejsan!

Sitter just nu på världens tråkigaste tyska lektion med Fanny. Vi gör ju inte särskilt mycket som sagt. Skulle öva possesiva pronomen men hamnade här istället! Kanon ju!

Ikväll ska jag och Hanna göra något sjukt, lovar! Säger bara att hon kommer skratta ihjäl sig liksom. Uschusch stackars Malin, kommer skämma ut mig som bara den! Men äh, måste ju testa lite nya grejer också ;)

Nu slutar vi snart (10 min) då blir det historia för min del men först: Spångisjakt!

Pusspuss!


16 januari 2011

Hellooooo!!

Kom precis hem från bowlingen, slog 645 vilket är helt okej :)
Snart kommer mormor, farmor och farfar, de ska fika här tror jag. Sen måste jag plugga lite matte (som vanligt) och slappa. Missa inte solsidan ikväll förresten!! Så sjukt kul haha. Hoppas denna säsongen blir som den förra var.

Bäst att göra iordning sig lite, dusch och sånt mm..

PUSS!


Hit the shower!

Träningen var jobbig idag alltså.. Körde 30 min på löpbandet och styrka för benen.

Nu ska jag hoppa in i duschen, bara ställa mig och känna vattnet bränna.
Det gör ont nu, riktigt ont.

15 januari 2011

Hejsan!

Är inte på topp-humör idag pga vissa saker menmen så är livet! Har precis ätit frukost och ska strax till NC tänkte jag. Blir mest kondition idag. Kanske lite styrka med men vi får se.
Senare idag ska jag fortsätta med mitt matteplugg.. Efter det är det Arsenal! Och sen blir det väl matte resten av kvällen.. Är rätt depp, detta är första helgen jag verkligen är hemma och det känns inte som helg ens. Tänker bara pluggpluggplugg.. Böckerna ligger liksom bara och tittar på mig och ler lite retsamt. Inte roligt någonstans. Kanske därför jag föredrar att vara någon annanstans på helgerna? Det tror jag iallafall.

Nepp nu ska jag bädda sängen och sen träning!

Hörs senare ♥

Lovely Shoes









Man kan inget annat än att älska dem! ♥

Depend 184







Lila är ju inte direkt någon favvo enligt mig.. Men fick detta i julklapp så var ju bara tvungen att testa liksom! Sticker liksom inte så mycket, är ju inte direkt så att det skriker LILA!!

Trött

Jag är HELT slut.. Inte för att själva easylinen var särskilt jobbig men hela kroppen är slö som bara den.. Blir ju inte bättre av att mitt rum ser ut som en TROMB! Men jag får ta och fixa det imorgon för nu ska jag ta min tidning och lägga mig och läsa. Fryser lite halvt också.. Inte särskilt roligt :(

Men godnatt med er fina läsare och hoppas ni sover underbart gott ♥


13 januari 2011

Hej bloggen!

Sitte och dunkar musiik nu! Om 30 min ungefär ska jag träna igen.. Igår blev det ju 3 pass, lite mycket kanske. 2 räcker ju liksom! Hehe ;) Idag blir det "bara" 1. Har suttit och försökt plugga matte men jag fattar ju inget!! Helt stört liksom! Så jag la ned lite idag faktiskt.. När det gäller sånt så lägger jag mig rätt lätt faktiskt.. Annars är jag ju en liten envis sak haha!

Nehe på med kläderna och börja ladda, NU KÖR VI!!


Sjukt bra låt att tagga till :)

Puss!

12 januari 2011

Hellooo!

Måste bara förklara mig lite..  Skrev värsta inlägget igår som bla handlade om att jag skulle träna på NC, kolla på bandy och prata med Hampen.. Men när jag skulle ladda upp detta så hängde sig datorn så jag sket helt enkelt i det och åkte och hämtade mina skor som kommit!

Idag har jag haft idrott, historia och matte. Nu har jag varit och tränat på NC och strax ska jag sätta mig med matten eftersom jag har nationellt prov nästa vecka.. Senare idag så blir det bowlingträning.. Johan kommer med btw!

Ha en nice dayy, puss

Home!! Work..

Kom på att jag hade tyskaläxa tills imorgon ju.. SURT! Men vad fasen, har liksom hål imorgon så jag gör det då! Orkar liksom inte nu känner jag. Ska istället ta och göra mig en blåbärs-smoothie :) Hur säger man egentligen det dåå?? Ingen kan ju säga det här haha.. Jag struntar helt enkelt i att säga det för min mun klarar inte av det! :)

Längtar massamassa tills imorgon :):)

Ska nog sova snart och bara vakna upp lycklig imorgon hihi ♥



MUMS!

10 Januari 2011

Hejsan bloggen :)

Ska beställa lite smycken nu innan jobbet! Kanon liksom :)

Känner inte för att jobba idag.. Såå surt verkligen! Men imorgon har jag sovmorgon, ska även börja träna imorgon vilket käns UNDERBART! Sen ska jag titta på innebandy med, tror jag iallafall :) Mys dag imorgon alltså! Läängtar :)

Puss på er sålänge!


Betällt från H&M






Som vanligt så var ju min vackra bikini slutsåld! Någon som blir förvånad? Nee inte jag heller..

Ska iallafall lägga mig tidigt idag så man är pigg imorgon. Tyska, historia och svenska.. BLÄÄ! Varför måste vi läsa tråkiga samhälls ämnen? Surt som fan.. Sen blir det jobb, hoppas tiden går fort så det blir tisdag.

Pussar

Förlust

Förlorade idag.. Inte kul menmen, man kan ju inte vinna jämt eller hur? Precis.

Nu ska jag ta en varm dusch och sen blir det väl att mysa framför en film eller något! Så sjukt härligt verkligen. Fast lite sällskap skadar ju aldrig.. Så kom hit om ni inte har något annat för er haha :)

Ska nog beställa grejer från H&M med eftersom jag inte hann det förra gången jag skrev att jag skulle göra det. Saknar mina skor med! Hoppas de kommer imorgon så jag kan få gå runt i dem hihi :) Fast visst ja, ska ju jobba imorgon! Guuuuud så trevligt, NOT! Menmen sånt är livet liksom.



Miss mitt hår :(

9 januari 2011

Helloo bloggis!

Vaknade för typ en timma sedan, ska snart börja göra mig iordning för idag är det ju match som gäller! Om jag är taggad? Inte särskilt.. För mycket annat att tänka på för tillfället.. Det stör mig verkligen.. Att man inte kan fokusera på det man vill utan att något annat kommer upp i huvudet. Men livet är inte alltid lätt, det tror jag att vi alla vet eller kommer få veta någon gång.

Annars ska jag väl inte göra särskilt mycket idag.. Bara vänta på att det ska bli morgon så att man kan gå upp vid 07.00 och ha tyska i 1,5 h.. BOOORIIING!! Fy fan jag är verkligen på topp idag alltså! Känner att ni märker det med!

Ne dags att göra iordning sig, sen blir det bara att ta bilen ut och sladda.. Usch kommer aldrig komma till hallen ju..

ha en bra dag iallafall!
PUSS!


Kommer inte på någon rubrik, sorry

Jag är så sjukt trött på att må såhär..

Match imorgon, inte alls sugen på att spela.
Vill bara bädda ner mig i min säng och hoppas på att allt ska bli bra.

Happy Meal, Kaffe & Pinnar

Hemkommen från Ullared nu! Blev inte särskilt mycket inhandlat, bara typ deo och sånt. Så tänker inte ta kort på allt de haha.. Inte så kul att kolla på heller ju.

Igår hade jag iallafall världens mysigaste kväll med Jessie ♥ Min underbaring! Önskar verkligen alla hade någon som henne, det finns inte många som betyder så mycket som hon gör ♥ Iallafall så färgade jag hennes hår och så satt vi och pratade och sen skulle hon på någon 25-års fest på lördag så vi skulle ta fram kläder till henne! Det hela slutade med att båda stod i trosor och BH och provade gamla klänningar. Vi konstaterade även att jag är sjukt mycket fetare än henne haha! Jaja det bjuder jag på, vi fick iallafall ett gott skratt åt min tjocka rumpa ;)
Sen slutade det med att vi stack till Mc och åt happy meal och drack kaffe! Med massa pinnar i haha, sjuka är vi.. Men jag älskar dig och det vet du ♥


7 januari 2011

Nu drar jag till Ullared!!

Vi hörs senare idag :)

PUSS!!


6 januari 2011

Hej bloggen!

Är på lite bättre humör idag efter att 1. jag beställde skor :D, 2. Jessie undrade om jag ville färga hennes hår så ska dit lite senre idag :D, och 3. Jag och pappsen ska snart ut och springa eftersom det är mildväder :D!!

Wiie, så nu ska jag ta på mig kläderna och ge mig iväg :) Sen blir det duschen, sen lite beställningar från H&M och sen till Jessie!!

Dessa beställde jag innan idag:



Sjukt snygga!! Jessie har likadana hihi :*

Puuuuusssssss!

5 Januari 2011

Lycka, vad är det egentligen för något?
Att ha en underbar familj?
Att ha världens bästa vänner?
Att ha en jättegullig pojkvän?
Inte vet jag, men jag är inte det längre iallafall.. Försöker verkligen vara glad och positiv som de flesta av er känner mig som! "Hon som alltid skrattar". Inte nu längre.. Vet inte riktigt vad som hänt med mig.. Jag är iallafall inte den gamla vanliga Malin. Hon finns i mig men hon vill liksom inte riktigt komma fram.. Vad det beror på har jag ingen aning om.. Hoppas det går över snart iallafall för jag vill inte vara så nere som jag är nu! Sjukt trist är det..

Deppinlägg jag vet men var bara tvungen.

Sometimes I get you,
sometimes I don't understand.
Sometimes I love you,
sometimes it's you I can't stand.
Sometimes I want to hug you,
sometimes I want to push you away.



So long


4 Januari 2011



Såhär blev håret efter att jag klippte mig idag.
När jag gick till salongen stannade en tant mig, hon sa att hon gilade min jacka. Sånt gör mina dagar! Älskar att få komplimanger, vem gör inte liksom? Det borde finnas mer sådana människor i världen!

Nu ska jag inte göra speciellt mycket. Johan kommer vid 18.00 så ska vi först äta pizza (igen) och sen gå och bowla. det blir nog mysigt! Däremot gillar jag inte pressen jag kommer få på mig.. Menmen så är det.. Bara att gilla läget liksom!

Hoppas ni haft en bra dag änsålänge!
PUSS!

<3

18/02-09!

 

Greatest day ever!

Vi träffades första gången.

Vi kysstes för första gången vid stationen.

Vi delade våra första tankar om Ge-kås och märkeskläder.

Vi upptäckte äkta kärleken för första gången.

Jag log hela bussfärden hem.

 

Nu ler jag inte på bussfärden hem, nu är det sorgligt att lämna dig.

Nu upptäcker vi nya saker inom fortsatt kärlek, vi ska vara förevigt har vi sagt.

Vi delar fortfarande tankar om saker och ting, det leder till småtjafs som vi löser.

Vi kysser varandra när vi båda känner för det, antagligen för att lösa tjafs eller för att vi verkligen älskar varandra.

 

 

Skrivet den 04/01-11!

 

Du är min tjej, min bara min flicka!

Vi är bundna för givet, tillsammans du och jag hela livet!

Jag älskar dig nu, då och förevigt!

Malin Eva Isabelle Axelsson <3 Johan Bengt Erik Svensson!

 


Victoria's Secret

Vilken modevisning!! Det bara började pirra i hela mig när jag såg den nu (missade förra)! Vill med gå där! Fy fan vilken känsla alltså! Inte klokt ju!





Sååå vackert alltså!

3 Januari 2011

Helllooooo!!

Sorry mitt lilla damp jag haft idag :) Menmen sånt är livet! Och jag antar att ni som läser vill stå ut med det haha :) Har iallafall jobbat idag! Härligt med lite cash haha.. Nu vet jag inte vad jag ska göra ju.. SJUKT TRÅKIGT!! Vill ut och springa idag igen men det är FÖR kallt! Så får väl sitta här och slöa..

Pratade nyss med Hampan som sa att han skulle till Portugal den 25 :( Så sjukt fuskigt!! Vill med vara proffs!! Nee, men vill iallafall utomlands! Fick mig bara att längta en massa till Rhodos.. Ska ju dit innan studenten nämligen!! VILL NUUUU!! Inte alls sugen på att åka skidor, vill bara sooola och bada liksom..

Jaja nu ska jag hitta på något..

PUSS!!

Happy New Year!

I'm back from my löpingrunda haha.. Gick lättare än jag trodde, dock har jag problem med att andas då det är så kallt.. Tristtrist, menmen nästa vecka börjar jag på Nordic Club så då blir det träning för fulla muggar haha!

Nehe, va ska jag skriva? Nyår var trevlig :) Ett fel bara, JAG GLÖMDE KAMERAN!! Hur lyckas man liksom? Jaja Johan tog lite bilder så får väl be att han skickar dessa..

Igår gjorde vi en god gärning iallafall, drog upp två killar från diket! Puttade på huven och det slutade med att jag låg i snön haha! Men de hade aldrig klarat det utan girlpower ;) Killar.. Ne skojar bara haha! Sen slutade det hela med att jag låg hemma i deras badkar och bara tog det lugnt!

Nu är jag hemma, ska snart beställa pizza hehe.. Sen blir det att åka och hämta Hanna som är hos sin Adam..

Nu ska jag ta på mig lite kläder!

PUSS!



Gullig tjej detta haha ;)

2 januari 2011

Hellooo!!

Ska strax ut och springa en runda så vi hörs senare!!

Puss!


RSS 2.0