310810

KASS DAG!

Började med att jag tog sönder skon, sen ändring på schemat så att det blev bajs på onsdagar.. Håltimme alltså.. Sen åka hem för glömde ta mina p-piller, och på maten klabbade jag typ ner hela mig! Usch ne fy så hemsk! Och nu ska jag plugga, kan ju bara gå på ett sätt liksom.. Sen ska jag köra, kan ju bara gå bajs och sen gör väl Johan slut med mig eller något eller typ missar munnen när jag ska äta lasange ikväll så jag får den skållheta biten i knät så jag får åka till sjukan och operera bort benen! Jaa alltså ni fattar ju typ, även ifall jag överdrev en aaaaning där haha! Ne nu ska jag dyka in i fysikböckerna och bara ÄLSKA att jag går natur!

Puss på det! 

300810

Heeeeej bloggen!

Förlåt för KASS update men vafan, jag har inte haft tid :) Har varit i skolan sen varit med Malin, Jessie och Ante, sen varit på teorilektion, sen pluggat fysik (som förövrigt gick åt helvete), kollat på tv, ÄTIT! och nu duschat! Men nu sitter jag här och har tråk. Ska snart sova innan man laddar för halv 4 dag imorgon.. Tyska yeeeey! Klarade knappt en lektion liksom.. Usch ne detta kommer bli hemskt! Johan va så himla gullig idag i skolan, jag fick 4 chokladbollar av honom (hoppas han tycker jag är smal ;))! Så imorgon blir det mumsmums :D

Förövrigt så fryser jag häcken av mig :( Det är inte kul någonstans!
Nu blir det sängen!
Puss!



Älskling, du har hår under armen tihi (a) :*

Hungrig :(

Altså Malin, du måste skärpa dig snart! Godis, läsk och skräpmat och NOLL träning. VAD ÄR DETTA?! Skärpning! Men eftersom inte denna dagen är ett dugg olik de andra dagarna så blir det mat från BK :D Såå himla gott! Whopper Meal, jag säger bara mums :D Mmm lägger sig fint på magen bland alla dina veck Malin ;) Snart har du en hel badring runt dig ;)






JAG VILL HA MAAAAT :D :D :D

REEEEEEEEEEEGN

Bajs vad det regnar, inte kul någonstans :( Sen vill inte Hanna att Johwes ska komma heller, bad! Vill träffa människan! Eller har redan gjort det en gång men han försvann lika snabbt haha. Får väl sätta mig och plugga igen antar jag.. Men nu ska jag MOSA min syster som sitter här jämte och håller på!

Kramar ♥

290810

Hejsan, eller godmorgon kanske man säger!

Johan har brummat hem nu så nu är jag och syster ensamma hemma! Ska steka falukorv och MAKARONER sen :D Så himla gott! fast det ska ju vara köttbullar förstås :) Idag hade jag tänkt att jag skulle plugga fysik (prov på fredag), ut och springa, eller träna bara och sen ut och brumma lite. Har lite grejer jag måste fixa innan nästa körlektion nämligen! Har förövrigt teori imorgon kom jag på nu! Spännande haha.. Sen kanske man ska måla naglarna.. Inte vet jag? Men nu är det nog dags att börja plugga iallafall!

Kram ♥

280810

Hejsan bloggen!

Jag har faktiskt ingen lust att blogga som ni kanske märker! Ska iallafall slinga håret senare, eller Johan ska göra det på mig. Mamma ska bort sen ikväll med så jag ska fixa hennes hår! (och säkert välja kläder) jag var ju på hemköp innan och skulle köpa färg men när jag väl kom hem så fanns det ingen hätta i, alltså sån man sätter på håret innan man färgar det! så Johan tog moppen (jag skäms!) dit nu och skulle kolla ifall man kunde byta den. DÅLIGT! Hoppas jag får bort den fula gula färgen i mitt hår :( det är inte alls snyggt1 vet inte varför det har blivit så gult men antar att det har med Egypten att göra ;) Nu hör jag att det brummar så nu kom han tillbaka! MYYYYS, puss på det :*

270810

Hejsan!

Sitter här hemma i min ensamhet, funderar på att gå en runda.. Men jag vet inte riktigt, annars ligger jag väl här, Johan sitter och pratar med mammas vänner och dricker öl. Kul? Inte särskilt.

Men ha en bra kväll!

Kramar ♥

260810

Jag är så sjukt sugen på kakor, eller något sött ;O Måste kolla ifall man kan hitta något i frysen!

Idag blir det plugg och sen jobb! Tror inte jag hinner med något annat idag.

Kram ♥




ÖVERGIVEN

Känner mig helt övergiven just nu.. Och besviken, menmen that's life! Ska sticka och träna nu och sen blir det fångarna på fortet.

Snälla, ge mig inte massa falska förhoppningar. Inte ditt fel denna gången men man blir så ledsen och besviken när saker och ting inte blir som planerat..

250810

Hej bloggen!

Usch vilket regnigt och hemskt väder det är idag.. Sen ville inte Johan stanna heller så då blir man ju bara ännu surare, han skulle bara hem utan att ha något speciellt att göra.. Tack! Träningen börjar inte förrens 6 heller så inget kul där heller. Har inte ett skit att göra!

Har varit en rätt tråkig dag i skolan överhuvudtaget faktiskt. Eller jag hade ju idrott idag, det var roligt faktiskt! Sen kom ju typ höjdpunkten på hela min dag, träffa Adam och David :D Ååååhhh SOM jag har saknat er över sommaren, inte klokt! Ni förstår inte! Ni gjorde min dag ialafall! Massa kramar till er ♥♥♥

Nehepp, kanske ska sätta sig med teoriböckerna? Tror nog det får bli det ja, har ju inget bättre för mig direkt..

Kramar ♥

Idrott imorgon!

Måste snart packa väskan känner jag, imorgon är det idrott som gäller! Blir nog spännande, ny grupp och allt haha.. Men snart är det ju Time Out, får packa i pausen där någon gång :)

Pussar :*

240810

Jahapp då var man hemma, efter första skoldagen på sista året! Inte dåligt inte ;) Kul att träffa alla igen, nu är man STÖRST! Glömde ju typ allt hemma idag och vattenpistolen funkade ju inte så ska köra och köpa en ny nu snart tänkte jag! Herregud vad man har tappat under sommaren, inte nog med att jag blivit tjock enligt Jessie ;) (Jessie, brukar man säga så till sin bästa vän :'( Blir ju ledsen ;)), men inte heller hjärnan hänger med! Matte lektionen idag var kass för min del, kommer inte ihåg någonting! Vaddå radian tex ;S ? Menmen jag HOPPAS verkligen min hjärna kommer igång! Ett stort frågetecken är också hur fasen jag kunde få G på mitt Kemiprov haha! Skulle ju varit IG.. Men det gör absolut inte mig något, slippa omprov (om man nu skulle göra det om man inte fick godkänt) och lägga tiden på något annat roligt, som körkortsteori haha.. Var också inne och kollade schemat en gång till idag, innan stod det att jag skulle ha Cl i idrott, alltså Gunnar (the best), men nu står det att jag ska ha Sp, alltså Spångberg :O Jag säger bara NEEEEEEEEJ!! Okej jag har ju aldrig haft honom innan men jag vet ju liksom typ hur han är. Jätteslapp och så.. Ne fy, jag vill ha Gunnar (misstolka inte tack ;))!

Senare idag blir det nog en löparrunda skulle jag tro innan det är dags för fångarna på fortet! Skitbra program, älskar det! Time Out med förresten!

Nu ska träningen börja dra igång på allvar! Man vill ju inte klassas som tjock, eller hur Jessie ;) Puss älskar dig ♥ Och alla andra som läser denna bloggen med :*



230810

Hejsan bloggen!

har varit hemma ett tag nu och bla tagit min första körlektion!! Det gick faktiskt bra :) Nu ska vi beställa pizza eftersom mammsen fyller år idag :D Jag börjar faktiskt bli hungrig :)

Imorgon är det skola ;( Ska njuta av den sista natten med min älskling :*

Puss, godnatt folket :)♥


Johaaaan

Sitter hos Johan, eller strax sitter jag hos Hans :P Ida ska bara köra ner mig först haha!

Puss på det!

220810

Nu ska jag snart ut och köra bil! sen drar jag till Johan. Kommer hem imorgon då jag har körlektion..

Ha en bra dag!

Pussar :*


Måste bara få detta sagt!

VEM FAN HAR GETT MIG BIT/SUGMÄRKEN I ARMVECKET ;O ?


Nytt i garderoben

Ännu en gång, förlåt för sämst bildkvalitet men har inte fixat kameran riktigt än..

Från Lager 157:





Från VeroModa:



Köpte ju även ett par byxor där men jag orkade verkligen inte ta kort på dom.. Ursäkta mig för det!

Nu blir det bara mys med mig själv här framför datorn, smsa gärna om ni inte har något annat att göra!


210810

Snälla ni som kommenterar anonymt, skriv vilka ni är :) Det blir mycket roligare och se vem det är som skriver, även om det är bra eller dåligt :)

Jag är förbannad just nu, eller har varit hela dagen ända sen igår, ska iallafall visa kläderna för er senare! Ska bara ta kort först, regnet står som spö i backen! Kan någon tala om för mig vad det är för mening med att ljuga konstant hela tiden?! Jag förstår mig inte på det och jag orkar inte länge till ska du veta.. Tom jag är så egoistisk så jag tycker jag förtjänar mer än lögner..

Såg även när Arsenal utklassade Blackpool med hela 6-0! Bra jobbat grabbar!

En sak till, ni måste bara se denna videon! Låten är bra men båda tillsammans är skitbra!



Kramar till er som jag bryr mig om som jag vet bryr sig om mig lika mycket tillbaka ♥

Hemma

Nu är jag hemma från stan och var vi har varit överallt, är lite småtjurig nu men vad roligt vi har haft! Måste göras om, bartendern på Mejjan grrrr ;) Eller vad säger du Jessie ;) ? Shotshotshot!!

Imorgon bär det av till Lager 157, efter ca 6 timmars sömn.. Jag behöver typ 8!

Aja godnatt med er alla.

Fuling



En underbart vacker Malin ;) Noooot, men jag bjuder på denna haha :D Lite kul måste ni ju få ha ;)

Pluggplugg

Har suttit och pluggat körkortsteori nu ett tag och kom precis på att jag ska till Lager 157 imorgon! Såå kul ska det bli, var inne på deras hemsida innan och de hade ju många fina kläder. Men en sak är säker, Malin, du MÅSTE köpa nya converse imorgon om det finns, det är tvunget med stort T! Mina vita har förvandlats till beiga och med massa hål i.. Inte särskilt kul ne, så sådana får det bli! Annars kanske ett par jeans och någon tröja hänger nog också med hem. Ska ju ut ikväll en liten stund men det blir lugnt för jag ska övningsköra dit imorgon!

Lägger in en bild sen på vad jag ska ha på mig ikväll!
Nu ska jag plugga lite till, puss :*


200810

Godmorgon alla läsare!

Min natt blev ju inte så bra om ni läste det förra inlägget, nu har iallafall huvudvärken släppt men halsontet och hostan är kvar så ska snart vara duktig och dricka hostmedicin! Inte min grej alls men det kanske hjälper! Hopashoppashoppas! Ska sätta mig i teoriböckerna nu tänkte jag..

Kram ♥



Denna nya moussen köpte jag igår, hoppas den är bättre än min förra som torkade ut min hy totalt!


Halvsjuk

Usch jag mår inget vidare.. Testade och försöka sova innan men det gick inte så jag satte mig upp en stund och nu sitter jag här. Har ont i huvudet, är varm, ont i halsen och hostar. Vill egentligen bara ha honungste men jag antar att man blir pigg av det och det känner jag inte för nu.. Vill bara må bra. Ska gå och dricka lite vatten nu tänkte jag.

Vill att min älskling ska vara här och hålla om mig ;( ♥ Varför kan du inte bo närmare? Kom hit älskade du ♥

(Vem byter däck eller håller på med bilen mitt i natten, eller ja sen kväll, jo mina grannar.. Fattar inte att de inte kan göra sånt på dagarna, och de tappade visst något på garagegolvet nu så det bara small.. Illa!)

Nu ska jag försöka somna igen!

Nu drar jag ut på stan



Sämst kamera jag vet!

190810

Godmorgon bloggen!

Måste varit helt slut igår för som jag sov! Vaknade vid 11.00 och typ sprang upp! Så nu har jag ätit och så, måste klä på mig också haha! Vid 13 kommer Jessie och hämtar mig och sen ska vi ut på stan :) Jätteroligt och mysigt! Puss på det! Senare ska jag på ett bankmöte och sen kanske det blir att köra lite, jag vet inte än..

Men nu ska jag fixa till mig lite tänkte jag! Och ta på mig min underbara ring tihiii :D

Pussar till er :*

Sötunge ♥

Nu är jag hemma från fotbollen, vi spelade i ungefär en timme. Och jag var helt slut! Ingen kondis där inte.. Ne skärpning nu Malin Eva Isabell Axelsson! Men det var skitkul, även ifall jag sög haha :D Jag och Jenni mot Fred och Robin :)

Nu har jag duschat och snart blir det väl sängen, men jag är inte så trött faktiskt :) Men jag blir väl det sen..

Imorgon är det stan med Jessica "the best :D" och sen bankmöte.




Har inte jag världens sötaste pojkvän? Jo, jag tror faktiskt det :* Sötnöt är du! Blir helt kär när jag kollar på denna bilden :) Pusssissss :*

Football ♥

Nu drar jag och lirar boll :D Överlycklig! Måste säga att bowlingträningen gick rätt hyfsat för att vara första träningen också :)

Hörs imorgon!


180810

18 månader med älskling idag ♥

Fick en underbar ring av honom igår när vi var ute och åt :* Älskar dig ♥

Nu ska jag inte sitta här utan njuta av dagen med han tills han åker hem :(

Hörs senare :)

Pussar :*

170810

Godmorgon!

Nu har jag och Johan vaknat :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men det blir säkert något kul!

Ska jobba senare idag på DHL. men nu ska jag gosa med min gubbe :)

Pussar :*

Powerwalk

Nu har jag gått en promenix med syster (inte dåligt att få med henne ut).

Är sugen på att baka något men jag vet inte vad, Johan kommer snart med. Då blir det myyyys :) Älskar han :*

Nu ska jag duscha!

Kisses :*


160810

Godmorgon bloggen :)

Var ju och köpte löparkläder igår på stadium så jag tänkte springa en runda idag men jag vet inte om jag känner för det i detta vädret :( Fast nu har det iallafall slutat regna! Idag kommer nog Johan hit men jag vet inte när.. Men det märker vi ju! Känner att jag måste städa av mitt rum lite, det ser inte klokt ut.

Kanske dags att börja med det!

Ha en bra dag.

1-1

Herregud, vilken match! Riktigt spännande avslutning måste jag säga.. Synd att Arsenal inte vann bara, det skulle de ha gjort.. Fast Liverpool var också bra ibland men Arsenal hade spelet.

Nu ska inte jag sitta här och rabbla massa fotboll, dags för plugg!

Pussar :*

Fotboll!

Snart smäller det! Har laddat upp med fruktsallad som jag ska äta snart och bänka mig vid tven :) En timma kvar till matchstart :D

 

150810

Godmorgon!

Har precis vaknat, jag stör mig på att jag inte kan sova längre! Idag ska jag inte göra så mycket, köra lite kanske. Sen ska jag till Stadium och på em ska jag kolla på Arsenal-Liverpool.

Blir säkert en trevlig dag men just nu känner jag ingen motivation till någonting.. Hoppas det blir ändring på det!

Kram ♥

Hemma

Nu är jag äntligen hemma efter jobb på ett bröllop, det gick bra tycker jag :)

Senare drog jag och Sofia tillgolfbanan och badade, näck såklart haha :D Skitkul och becksvart var det, men herregud vad roligt vi hade :D Måste göras om!

Nu ska jag sova, imon är det Arsenal - Liverpool :D

Pussar :*

Today I'm Wearing This



Nu drar jag mig mot stan.

Ha en bra dag!

140810

Grattis Friida :D♥

Nu ska jag fixa till mig för jag och en kompis ska ut på stan lite ;) Säger inte riktigt vad vi ska göra ifall någon skulle hitta hit ;)

Måste skynda mig lite nu, hoppa in i duschen!

Pussar :*

Pizza Time!

Nu har jag panikkört till Ljungby för att hämta min syster som varit hos Johan :P

Nu blir det pizza och myskväll!

Ha en bra kväll :) Pussar :*

Migrän

Troligtvis är det migrän jag lider av :( Hatar det!



Bajs på detta, nu ska jag ta en dajmstrut ur frysen och feta mig bara för det!

130810

Hejsan!

Scary datum detta :S Menmen hoppas inte något allvarligt händer!

Kom hem ifrån Johan idag. Vi har tittat på speedway och så har jag hjälpt till och målat Idas rum! Sen har vi ju gosat med såklart :)

Jag har en sådan sprängande huvudvärk så det finns inte. Det bara pulserar i hela huvudet, och nej, Alvedon hjälper inte. jag har tagit 2 varje dag men det vägrar släppa detta.. Hoppas det är bra tills imorgon bara för då ska jag servera. Var och när vet jag inte men det får jag väl reda på hoppas jag.

Nu ska jag lägga mig och vila, kanske sova lite också. Sen måste jag packa upp och senare när mamma och pappa kommer hem borde jag ut och köra en runda. Men med sånhär huvudvärk känner jag inte för det så jättemycket..

Kramar!


TodayI'mWearingThis



Nu sticker jag! Fan glömde måla naglarna haha :P

Kramar ♥

100810

Godmorgon :) Eller ja, jag har väl varit uppe i några timmar nu.

Har precis varit ute och powerwalkat! Fick skoskav på köpet, tack för det! Hoppas vi har compeed hemma för så ska jag sätta på ett sånt på fossingen efter jag har duschat hihi :)

Idag blir det plugg, har hämtat böckerna från körskolan innan idag så nu är det bara att börja haha! Senare tar jag bussen till älskling, ingen aning hur länge jag stannar men vi skulle nog på speedway idag. Har aldrig varit där så det blir spännande ;)

Nu är det duschen som gäller för mig!

Pussar :*



Snälla säg att du finns hemma min vän :)

Bilkörning

Aaah jag har precis bokat min första körlektion :O Jag är jättenervös! Vad har jag gjort haha? Menmen någongång ska väl vara den första..
Böcker och sånt fixar jag imorgon.
Träffade Henke med :D Och sen har jag en spion efter mig, tror han heter Adam Svensson ;) 

Nu ska jag ut och gå en runda! ÄNTLIGEN :D Några byxor fanns inte på Team Sportia, eller jo i XL och så stor är jag faktiskt inte haha ;)

See ya lateeerrr

090810

Hej bloggen!

Sitter inne idag med för vet ni? DET REGNAR!! Jag hatar det! Känner bara för att gå ut. Men senare idag ska jag gå en runda till körskolan och typ skriva in mig och så. Sen ska jag gå en runda till Team Sportia, hoppas de har sådana löparbyxor som jag vill ha. Jag hatar nämligen att springa i joggingbyxor då det blir alldeles för tungt och sen är det ju bara jobbigt att hålla på med underställ under shortsen.. Så jag tänker fixa några byxor förhoppningsvis haha!





Typ sådana vill jag ha!

Massa kramar från mig ♥

Egypten Summer -10


Snorklingen var fantastisk!


Tjockiiiis, bjuder på den haha!


Roliga kvällar med Bertil ;)




Haha min prinsess lillasyster :)


Dubbelhakaaaaa haha, chill i lobbyn :)


Amiiir tha maaan ;D (Även kallad Mike Tyson ;))


Mojitos :D


Happy Meal, gav bort min leksak till ett barn, kände mig riktigt duktig faktiskt (A)

Annars bodde vi på Hilton med typ 10 pooler och jättenära till hav och center :) Helt underbart men lite för varmt för min del..

Nu ska jag äta kebab :) Mums gott!!

The best right now


Cheryl Cole-Parachute


Keri Hilson feat. David Guetta-Commander


Rihanna-Te Amo


Eminem-Not Afraid

080810

Nu är jag hemma från stugan :)

Vi har varit och spelat golf! Jag kom 2:a efter pappsen förstås som vinner jämt.. Sen har vi spelat tennis också, dubbel. Jag och Johan mot Hanna och Mamma. Jag och min kompanjon vann överlägset haha :) Sen har jag bara slappat och tagit det lugnt :) Typ bara 2 veckor kvar av sommarlovet ju! Usch så hemskt, jag vill inte börja skolan igen.. Menmen bara 1 år kvar och sen är man arbetslös?! Men hallå liksom.. Det är ju inte särskilt mycket bättre.. Njaa vi får se lite men mitt sista sommarlov är iallafall snart slut. Känns hemskt!

Måste säga att min pojke har varit helt underbar dessa dagarna när jag har varit sjuk. Hämtat allt jag bett om och bara funnits där. kliat mig i håret tills jag somnat och sådär. Så underbart! Jag älskar dig! ♥

Nu är det dags för mig och ta en dusch, egentligen hade jag velat ut och springa men min hals är inte den bästa.. Jag vill börja träna inför Göteborsvarvet -11!

Pussar :*

030810

Hejsan bloggen! Eller godmorgon kanske man skulle säga. Idag mår jag inget vidare faktiskt.. Är jättevarm, har ont i huvudet och skitont i halsen :( Undrar vem som kan ha smittat mig?! Inte särskilt kul.. Sen kunde jag inte somna heller och jag har inte sovit något vidare heller.. Har bara tänkt och snurrat typ.. Men så kan det vara ibland..

Somsagt jag har ju varit hos Johan i helgen och han blev överraskad när jag kom men sen ville han typ bara vara med sin familj och göra annat så då fick jag ju åka hem.. Inte särskilt snällt men sånt är livet! Ska aldrig mer överraska någon iallafall för det blir bara fel..

Matchen var iallafall jättekul och titta på! Mycket bättre än den förra jag var på för där bara skrek alla på domaren hela tiden, och jag gillar inte direkt sånt..

Nu ska jag gå och få i mig en huvudvärkstablett.. Tro det eller ej!

Senare idag drar jag till stugan, får se hur länge jag stannar där..

Kram ♥

020810

Nu kommer snart Jessica till mig :D Så härligt ska det bli :D Har varit hos Johan hela helgen :) Fast nu fick jag åka hem, han hade väl tröttnat på mig antar jag.. Imorgon drar jag till stugan :)

Fotbollen igår var skitrolig :D

Pussar :*

RSS 2.0