London :D

Här kommer bilderna från London, eller rättare sagt Emirates Stadium :)



Den underbara mattan :) Måste säga att detta va den mäktigaste arenan jag någonsin har sett :) !



Här är då vid duscharna :P Detta är ett massagebad som va tvunget att vara exakt 40 grader varmt :) Det fanns tom en som hade det som jobb att testa vattnet :P Det ni ;)



Massagerummet där spelarna får massage både innan och efter match :)



Omklädningsrummet. Det va inte litet kan jag säga. Här ser ni ju tröjorna hänger på rad. Detta är ju då avbytarna inför kommande match eftersom de hänger jämte varann, annars hänger de varannan :P



Och till slut pressrummet :P Det var ju också rätt stort :) Och kolla inte på hur jag ser ut för jag hade jättehög feber och skit :S men här sitter vi iallafall :)

Såå där fick ni se lite av Arsenals underbara arena :)
Arsenal som för övrigt vann med 3-0 över Tottenham idag :) !

Pussar ;*

Fotboll !

Måste säga att det blev lite mer plats i garderoben ;P

Nu ska jag strax äta lite :) Makaronipudding blir det :) Så underbart gott är det ju :) ! Eller allt med pasta är ju gott egentligen, finns typ ingen bättre :) ! Typ spagetti och köttfärssås, GUD så gott det är :) !
´
Jag har märkt att jag är typ överkänslig mot lök :P Jag gråter varje gång någon bara hackar lite lök i köket :P Och ändå kan jag vara på andra sidan huset ! Fy vad det svider, det är inte alls skönt faktiskt xD

Lite senare idag blir det att titta på Arsenal på tv:en :D De möter Tottenham idag, så det är DERBY ! Förresten jag tänkte lägga in lite bilden från London :P Måste bara orka överföra dem från kameran till datan :P

Nej nu är det mat :)

Pussar ;*

091031

Sista oktoberdagen för i år idag då :P

Godmorgon alla sötisar, hoppas ni har sovit gott :) Det har jag gjort iallafall :) Nu hade jag tänkt rensa min garderob, och fixa i den och så :) Brukar alltid ha allt sorterat snyggt och fint men nu är det inte direkt så längre :P Ni vet, T-Shirtar och linnen för sig :P Och efter färg och så måste det vara också :) Annars hittar man ju aldrig ! Jag fattar inte er som bara slänger in grejer i era garderober huller om buller. Ni borde få pris på att ni bara hittar :) Det är ju omöjligt xD

Lika bra att jag börjar här, för det kommer nog att ta ett rätt bra tag :)

Ni får ha det bra sålänge :)

Pussar

Rolig kväll :)

Nu är man hemma efter att ha varit ute och åkt lite med Alex :) Som vanligt hade vi ju skitkul :) Började med att vi åkte till världens bästa Jessie och pratade lite med henne :) Du är bäst (L) ! Sen drog vi vidare till Gälshammar eller hur det stavas för Alex skulle hälsa på några vänner där :) Träffade Lina gullet :)<3 Sen va det massa andra där också och fy vad läskigt det va. Jag ba kom där och hälsade på Lina och de andra tjejerna ba: Men heeej Malin :) ! Grattis på födelsedagen i efterskott :) Och allt sånt och jag ba: Öhh, vilka är ni xD ? Nej, så sa jag ju givetvis inte men det var nog ungefär den minen jag fick iallafall xD Vi åkte sen igen iallafall :) Tack för en underbart rolig kväll vännen :)<3

Måste bara skriva lite om den bästa som finns: JessicaElinThereseBlomén
Vad skulle jag göra utan dig ? Du är hela mig ! Det finns ingen bättre än dig, du finns alltid där och ställer upp i vått och torrt ! Underbar ängel är väl bara förnamnet ! Det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig <3 Jag finns alltid för dig och jag vet att du alltid finns där för mig också <3 Du är det bästa som finns och jag kommer aldrig lämna dig ! ALDRIG ! Du är den mest underbara vän man kan ha, vill bara att du ska veta det <3

Nu ska jag snart sova :P

Godnatt med er alla :*



Jag och min älskling innan harrys i onsdags :* <3

That girl is a bad girl

Nu har jag precis duschat. Så underbart skönt är det, men alltså det är ju aldrig mysigt att duscha ensam eller vad säger du Hanna ;) Aja, farmor, farfar och mormor kommer snart iallafall :) Då blir det tårta ! Ska bli gott faktiskt :) Sen blir det väl lite presenter sen med, eller det blir nog mest pengar skulle jag tro eftersom jag inte önskat mig något. Menmen det har man ju nytta av i framtiden det med :)

Nu ska jag börja ta på mig och sminka mig lite, jag ser ju inte klok ut :P

Kramar

091030

Godmorgon på er

Vaknade väl vid lite innan 10 idag, läste några sms jag hade fått och mådde skit direkt.. Ibland önskar jag att man kunde försvinna lite, vara okontaktbar liksom.. Det skulle vara det bästa för min del ust nu.. Eller allas del egentligen.. Men nu går ju inte det. Lägga ifrån sig mobilen går ju alltid men jag kommer ju ändå se alla sms och missade samtal när jag väl går och kollar på den.. Aja, jag får helt enkelt ha det som jag har det.. En stund till..

Idag kommer iallafall farmor, farfar och mormor och firar mig. Jag vet att jag får en ny morgonrock för min jag har nu är helt utsliten.. Köpte nämligen en ny på M&S i London :) En röd och gosig sak :) De har rätt mycket sådana saker där egentligen, däremot gillar jag inte alls deras kläder.. Det är mer för äldre, inget Gina Tricot där inte ;) !

Idag blir det kanske att gå en lång runda med min kära lilla mini iPod, den andra är så klumpig att ha med sig :P Skulle hänga med Hanna på stan en mini runda med. Blir nog att ta på sig min älskade lilla pälsväst idag då :) Tänkte jag skulle ha den när mina gäster kommer senare sen också :) Men vi får se lite :)

Nu blir det nog stan en liten runda

Pussar

Godnatt

Nu ska jag sova strax..
Blir väl en sisådär natt tror jag, men det är bara att hoppas på det bästa..
Kanske drömma något kul, eller varför inte om framtiden ?
Sova ska jag iallafall..

Sov så gott

Grått

Alex har åkt hem nu så nu sitter jag här i min ensamhet.
Lyssnar på lite musik och kollar runt här lite.. Är inte på världens bästa humör för tillfället känner jag.. Önskar typ bara Jessie eller Hanna va här och bara kramade om mig. För en kram är typ det enda jag behöver för tillfället känns det som..

Fy vad världen är grå för tillfället.. Och jag känner bara molnen bli mörkare och mörkare.. Det finns inget ljus liksom..

Nu är det snart inlåst på tv.. Tror jag får sätta mig och kolla på det..

Kramar

SOLO

Nu har jag precis ätit, mamma hade hämtat mat och kom hem med det :) Fast njae, det va väl inte rktigt så jättegott det där :P Skulle kanske hängt med Jennifer och ätit på lilla krogen :) Men det gick ju inte nu tyvärr :P

Jag har iallafall städat klart nu :) Måste säga att det blev väl bättre än innan iallafall xP För då såg det inte så jättesnyggt ut :P

Nu ska jag ut en liten runda och köpa den nya SOLO tidningen, får se ifall benen håller bara xD Har ju fortfarande rätt ont i fötterna sen igår xD Menmen, nu måste jag gå, för sen kommer Alex hit :) Vi ska titta på BERTIL :D !

Puss på er sålänge ;*

091029

Godmorgon bloggen :)

Måste säga att jag hade mycket trevligt igår :) Tack alla <3 Hahaha och Jessie, 15 min från Harrys måste ju vara rekord ;) Fy vad långsamt det gick xD Men har man höga pumps så får man väl skylla sig själv kanske :P

Nu ska jag iallafall börja städa mitt rum för det ser inte klokt ut ! Ligger grejer överallt :P
Sen kommer nog Alex tror jag :P

Aja det är bäst att börja nu :)
Dessa två låtarna är sjukt bra partylåtar så de får gå bra nu när man ska städa med ;)


Basic Element - Touch You Right Now


Madonna - Celebration

Fixar mig

Håller på att fixa mig lite :P Men alltså jag hittade ingenting ute på stan :( Så det fick bli en gammal svart klänning hemma :P Sen hänger jag på mig lite smycken och ett nitbälte, sammetstights och pumps så får det bli som det blir :P Får väl fixa smink och hår lite bättre så jag syns ;)

Nu ska jag börja för Jessie sa att de kommer runt 8 halv 9 :P

Pussar ;*

091028

Nu är jag hemma :)

Matchen igår var väl sisådär tycker jag nog :P IFK:s första halvlek va skitdålig om jag ska vara ärlig :P De spelade inte ens fotboll knappt :P Halmstad va riktigt bra i första, de passade sig fram hela tiden medans IFK bara slog massa långbollar. Aja matchen slutade 2-2 iallafall :P Så IFK är ju fortfarande med i guldstriden :P
Men det med att stå ien klack är väl inte riktigt min grej kanske :P Jag vill kolla på en match i lugn och ro :P Men alla är vi olika :)

Nu ska jag snart fika lite och sen ikväll blir det Harrys :)

Pussar ;*

Nu drar jag

Bussen går snart :P Måste bege mig till stationen :) Provade min väst lite innan med, fy vad snygg den va :)

Hoppas ni får en underbar kväll, och om ni inte har något annat att göra kan ni ju alltid kolla på matchen för den tv-sänds :) Kolla ifall ni ser mig i klacken ;)

Pussar ;*

091027

Hejsan :)

Tänkte bara skriva lite snabbt nu, är lite stressigt nämligen :P Ska strax åka till Johan, eller alltså jag måste duscha, packa och äta först :P Sen drar vi upp till Göteborg och kollar på IFK-Halmstad :P Ska bli riktigt spännande faktiskt :)
Sn sover jag där inatt och kommer hem någongång på onsdagen :) Vi ses då, och om ni vill något så finns jag på mobilen :)

Puss hej ;*

Underbar dag

Nu ska jag snart krypa ner under täcket men först tänkte jag skriva lite om vad som hände innan :P
Jag satt rätt långt ifrån ytterdörren och öppnade presenter ifrån mamma, pappa & Hanna. Jag fick smink en pälsväst och lite smink :P Iallafall så skulle jag prova västen och så hör man bara: JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA.. :D Då kom Alex, David och Emma med världens största prinsesstårta med en ros på :)<3 Så chockad blev jag ;O Men ni gjorde verkligen min dag :)<3 Tack för det <3 Sen fick jag ett halsband och ett armband med av Alex :)<3 Tack det va jättefint verkligen :)

Imon bär det av till Göteborg och IFK Göteborg - Halmstad med Johan, Ida och Hans. Ska ju bli lite spännande eftersom jag aldrig har varit på en allsvensk match :P Men det blir säkert kul :)

Nu ska jag sova, tack för en underbar födelsedag alla :) ! <3

Puss godnatt ;*

Tråkigt

Gud vilket tråkigt väder.. Tänkte gå ut och gå en runda fast det regnar ju.. Vaddå surt liksom ! Nu måste jag hänga med Hanna till biblan med -.- Sen blir det väl att fixa lite med iPodarna eller fixa mitt armband jag fick av Johan :P Det är ju nämligen lite för stort så jag måste kapa av kedjan..

Nu står hon vid dörren så måste dra :P

Pussar ;*

091026

WOHOOOOOOOO 17 IDAG :D !

Kvällen igår blev lugn :) Jag fick lite smått och gott av de bästa :) ! Böcker, smycken, tvål och lite ljus :) Tack så jättemycket för det :) !
Idag blir det också jättelugnt :) Ska vara hemma och bara ta det lugnt :) Ni får jättegärna smsa idag :)
Ska kanske kolla på en film eller något :) Vi får se lite :)
Sen kanske det blir några presenter också, vem vet ;)

Ha en underbar dag alla :) !

Puss på er alla <3

Tjejkväll

Nu har Lina, Ann & Anders åkt hem :P Jag fick en film med Robert Gustavsson & ett Lasse Åberg glas :) Samlar på de nämligen :) Tror jag är uppe i 6 stycken nu :P Denna gången fick jag "packad mus" - motivet :P En personlig favorit faktiskt :)
Arsenal leder med 2-1 i derbyt mot West Ham också :D Det är ju bara underbart hihi :D

Ne nu kan jag inte sitta här längre :P Tjejerna kommer ju snart :)

Puss på er och ha en trevlig kväll :*


Filmen jag fick :P Så nu blir det massa skratt framför tv:en framöver :D

Pussar




Såhär ser jag då ut idag :)
Nu måste jag gå för de kommer nog snart :)
Ha en bra kväll ;)

Kyssar ;*

Film

Nu ska jag ut på stan och hyra film :P Tror det blir en drama iallafall. Eller vi får se lite vad det finns för något :) det är ju inte så stort ställe nämligen :P Fast först ville mamma att jag skulle hacka grönsaker med henne :P Det får man ju göra då, vi ska nämligen ha tacos ikväll :) Gott (y)

Kramar <3

091025

1 dag kvar :D !

Idag sov jag så länge så nu har jag ont i huvudet xD Säkert bara för att man har dragit tillbaka klockan också :P Aja, jag ska ju gå och hyra en film sen i regnvädret iallafall :P Regnställ på som man säger här ;) Nej men paraply går nog jättebra tror jag :) Funderar på vad jag ska hyra för någon bara.. Jag och Johan såg ju "vi hade iallafall tur med vädret 2" och den va verkligen skitrolig haha :D Åh gösta ;D Den har jag tänkt på, fast annars skulle jag jättegärna vilja se "The Notebook" igen. Gud så vacker den filmen var ! Helt underbar !
Men nu måste jag ju börja städa om det ska hända något här någon gång ;)

Skriver lite senare :)

Pussar ;*

Hemma

Nu är jag hemma från Alex, som vanligt har jag haft en underbar dag med min lilla hamster ;) Förlåt (a) <3
Nu har jag sett hur man kapar en bil så att det blir en A-traktor, det är inte många som har gjort det inte ;)
Nu ska jag sova, jag är jättetrött verkligen :P Men så kan det vara ibland :)
Imon kommer mina flickor hit och firar mig, det ska bli helt underbart mysigt :) Fast innan det så kommer Ann, Anders och Lina :P Lina är min syssling nämligen :) Hon är 9 år tror jag nu, rätt häftigt att vara en -00 faktiskt :D
Måste städa rummet i källaren med, hyra film och köpa godis.. Haha imon blir en härlig dag ;)

Puss godnatt med er :)<3

091024

2 dagar tills jag fyller år :D !

Nu ska jag åka iväg till Ljungby och spela match, lite surt att spela i Ljungby för de har bara 6 banpar och därför tar det dubbelt så lång tid.. Så matchen är väl klar runt 15.00 någon gång.
Sen bär det av ut till Alex & David i verkstaden :)

Puss <3

Hallå ja

Nu ska jag snart sova :) Fick ett armband och en IFK matchtröja av Johan i present hihi :) Tack för det :)<3
Men nu ska jag och Johan ut och gå en mini runda :) Have a nice night :)

Pusspuss

091023

Goddag bloggen :)

Måste börja med att säga att jag tror mitt matteprov gick skit xD Det är bara hoppas man får G som vanligt :P
Spelade bandy idag på gympan, alltså man kan väl säga att jag är väldigt duktig på att vara ett störande objekt ;) Men skjuta kan jag inte :P
Däremot är det så kul att spela i samma lag som Simon för vi vet precis hur vi fungerar. Svårt att förklara men alltså vi har jättebra samarbete :) ! Typ om jag slår en passning så bara vet jag att han är där, lite konstigt men jag vet inte hur länge vi har spelat ihop så vi känner varann så himla väl :) Lite kul det där :)
Snart slutar Johan och då kommer han hit, ska sova här inatt. Sen ska jag ju upp rätt tidigt för jag ska bowla dagen efter i Ljungby. Det var därför jag inte kunde komma på klassfesten idag, förlåt för detta klassen men hoppas ni får roligt utan mig :)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen :)

Ha en underbar dag <3

Beautiful nightmares

Nu ska jag lägga mig, hoppas provet går hyfsat imon iallafall :)

Puss godnatt <3

Paus

Woho Malin har tagit en liten paus ifrån matten :)
Tänkte bara påminna er om att ni inte får missa inlåst idag på tv 4 kl 21.00. Det är verkligen skitbra det programmet ! Jag brukar inte gilla dokumentärer med alltså det ska ni se !

Måste säga att tack Alex du är en ängel :)<3 Idag hade jag glömt mitt linement hemma och om inte jag har det kan jag inte idrotta! Och lilla ängeln kom och hämtade mig i regnet och körde hem mig :) Tack för att du finns <3 !

Nu ska jag tillbaka till min miniräknare (eller räknedosa som Ivar säger) -.-

Skriver väl sen antar jag :)

Puuussssss

091022

Tjenare bloggen :)

Hoppas ni haft en mysig dag i det ruggiga vädret.. Usch det regnar ju och allt.. Usch säger jag bara ! Menmen solen kan ju inte skina jämt ;)
Det luktar wunderbaum i mitt rum ;O Johan för fan xD ! De ska vara i bilar, inte under tröjan haha ;)

Nu ska jag strax sätta mig och plugga på mitt matteprov jag har imon. Jag verkligen måste göra det idag känner jag ;O ! Usch det är ju bara att hoppas på ett G imon.. Jaja det är morgondagens problem ;)
Nu blir det plugg.. Finns på mobilen om det är något :)

Ni kan lyssna på denna goa låten sålänge :)


Ke$a- Tik tok

Natti natti

Okejokej jag kan faktiskt erkänna att jag inte ens har öppnat matteboken idag :P Men jag har faktiskt inte orkat :P Så kan det vara ibland :) Fast samtidigt så känner man ju bara, kom igen nu Malin, det är snart lov ! Men imon ska jag plugga, det lovar jag er & mig själv :P
Åh imon har jag motion, gud vad roligt det ska bli :) Riktigt härligt faktiskt, ja har inte haft det på jättelänge känns det som, men nu är jag fit for fight igen om man säger så ;)
Nepp nu ska jag faktiskt lägga mig känner jag :) Innan jag somnar här framför datan, jag har ju sovmorgon imon :) Det ska bli oerhört skönt måste jag säga :) Okej det är ju inte så mycket men det är ju ändå lite drygt en timma längre än vad jag brukar :)

Godnatt på er ;*

091021

Hallå eller ;)

Jag slapp gå till skolan idag för världens bästaste Alex skjutsade mig :D Tack snälla för det :D<3 ! Jag ska måla om din epa ngn dag bara så att du vet ;) Fast först ska jag sno den ;) Höhö ;)
Nu ska jag snart sätta mig och plugga på mitt matteprov jag har på fredag :) Sista som händer innan lovet :D !
Kemiprovet gick faktiskt ovanligt bra :) Underbart att något går bra här i världen :) För det är inte mycket :P
Sen blir det bowlingträning och sen blir det mer plugg :P
Måla naglarna ska jag göra med :D ! Och smsa mina vänner :)

Puss på allt ;* !

Good Night

Nu är det snart för mig att lägga sig i sängen :)
Först blir det en macka bara och en snabbdusch :) Sån underbar dag har det varit idag :)

Måste bara säga att alla mina vänner är underbara ! Jag älskar verkligen er alla ! Mer eller mindre, men ändå :) ! Ni är så BÄST ! <3

Kände bara att jag ville ha det sagt :)

Puss godnatt med er och hoppas ni får en underbar natt :)

<3

091020

Tjenare ;)

Hoppas ni har haft en underbra dag än så länge :) Det har väl jag, eller jag har haft kemi prov och har ingen aning om hur det gick haha :) Menmen så kan det vara :) Nu sitter jag här vid datan och gör inte så jättemycket :) Johan är här nu, ligger i min säng och leker med min mobil (som vanligt) xD Men jag orkar faktiskt inte bry mig om det för tillfället :)
Förlåt Adam för innan idag bara för att jag råkade skrika David, men jag skriker Adam nästa gång jag ovar ;)<3
Jocke och världensbästaAlex kom och hälsade på innan idag med :) Tack för pratstunden :)<3

Johan har kommit på att det inte heter saffransbulle utan saffranspung, fråga mig inte hur han kom på det ;) Men det gjorde han iallafall xD

Nu ville han kolla på film så det är väl bara att hänga med :P

Puss på er alla, skriver sen igen ;*

Natti natti

Nu kom jag precis hem från träningen :) Ska hoppa in i duschen en snabbis och sen blir det sängen :) Orkar inte plugga mer kemi idag, jag fattar ju inget iallafall ;S Bättre att få några timmars sömn och göra sitt bästa, mer går ju inte att göra liksom..

Nu blir det duschen och sen min mysiga säng :)

Hoppas det går hyfsat på provet iallafall !

Puss godnatt bloggen ;*

091019

Hejsan svejsan på er :)

Nu sitter jag hemma, men nu ska jag åka iväg igen till skolan och ha matte, engelska och samhäll..
Så surt för jag är trött, men jag ska nog ta mig igenom denna dagen med ;)

Puss på er ;*

Sweet Dreams

Nu har jag kollat på GG :) Sååå sjukt bra va det :) !
Pratade precis med Alex i telefon <3 Nu ska jag duscha..
Sen blir det sängen.

Puss sov sött <3

Gossip Girl

Ni får inte missa detta underbara programmet ikväll kl. 19.00 på kanal 5 :D
Jag älskar det :D


091018

Hejsan bloggen :)

Nu sitter jag här, har precis ätit lax och romsås :) Gott :)
Snart ska jag sätta mig och plugga kemi. Vi har ju som sagt prov på tisdag. Men snart är det ju tur höstlov snart :D
Jag körde hem från Johan idag och jag körde ända fram till huset :D ! Det gick faktiskt helt okej för att inte har kört på typ 2 månader :P

8 månader idag med älskling :* <3

Puss & Kram

091017

Godmiddag bloggen :)

Hoppas ni har haft en bra dag hittills, jag har ju som sagt varit i Tranås :) Vi vann stort idag, det va kul :D Fast jag och Mimmi hade sån sjuk otur HELA tiden.. Man fick nästan lite smått damp ett tag ;)

Nu hade jag tänkt sätta mig och plugga lite kemi. Vi har ju nämligen prov nästa vecka ;O Det har ni aldrig hört förut va ;O Haha men snart är det höstlov iallafall :)

Sen ska jag till Johan och sova där inatt, fast jag vet inte riktigt hur jag ska komma dit än :P Antingen tar jag bussen eller så övningskör jag :P

Puss på er ;*

091016

Godkväll

Är liiite smått irriterad nu eftersom min egoistiska lillasyster som BARA tänker på sig själv hoppade in i duschen. Vem fan är det som ska upp halv 7 imon och vem är det som kan sova hur länge hon vill ? Jag måste ju förhelvete sova, ska spela bowlingmatch imon klockan 10.00 i Tranås. Och jag vill duscha innan det!

Va och bowlade innan idag med pappa, det gick sisådär. Alltså det går bra i början och så men sen när man spelat typ 2 serier så slutar armen att fungera och så blir det pannkaka av alltihop! Måste styrketräna min underarm känner jag, för jag orkar inte hålla upp mitt tyngre klot så länge.

Sen har jag varit med Johan idag också. Vi va hos Johans mormor & morfar och fikade. Sen kollade vi på "vi hade iallafall tur med vädret 2", det va seriöst den bästa filmen jag sett på länge ! Gud som jag skrattade alltså, den mannen är ju inte klok xD Sen blev det ju inte bättre av att han hette Gösta xD ! Som jag och Alex har pratat om Göstor xD

Nee nu ska jag gå och kolla ifall duschen är ledig -.-

Puss godnatt ;*


Godnatt

Nu ska jag lägga mig, uppsatsen är inlämnad även ifall den blev hur kort som helst. Men jag hatar och skriva uppsatser, prov är mycket bättre !
Imorgon har jag sovmorgon till 9 så inatt ska jag sova ut :)

Puss godnatt ;*

091015

Halojja :D

Urskäkta mig men detta kommer bli väldigt kortfattat eftersom jag ska faktiskt skriva min engelskauppsats som ska vara inlämnad idag soooo goodbajs hihi :D

Godnatt

Nu ska jag hoppa in i duschen en SNABBIS och sen blir det min sköna säng (a) :)

Godnatt med er :)


091014

Hejsan :)

Det va alldeles för längesen :) Hoppas ni har haft det bra medans jag varit borta, jag fick ju då feber det var ju verkligen PERFEKT timing ! Eller inte.. Men man kan ju inte få allt. Det var ju bara att proppa i sig tabletter och ge sig ut.

Emirates Stadium var det häftigaste jag sett på riktigt länge ! Vilken gräsmatta alltså och omklädningsrum och allt. jag fick till och med marchera in som de riktiga spelarna gör när det är match :D !

Men nu måste jag faktiskt plugga tyska, har ju prov imon -.-

Skriver nog sen :)

Puss på er :*

091008

Godkväll

Hoppas ni har haft en trevlig dag, det har jag. Skola först, idrotten var rolig iallafall :) ! Sen åkte jag hem med Johan. Vi fikade typ och babblade lite :) Sen när han åkte hem kom Jessica, hon hjälpte mig med min samhäll ! Det är guld värt <3 ! Du betyder MEST ! Efter det kom Alex, vi hade rätt kul. Spelade in några filmer och gud som man ser ut ! Kommer sakna dig som bara den nu när jag åker till London imon ! Du är underbar precis som du är ! <3

Kommer sakna alla här hemma, vännerna, Johan klassen ja ALLA !
Men jag kommer snart hem igen :) Ha det underbart här hemma !

Puss <3

Samhäll uppgift

Nu har jag hittat en artikel som jag ska skriva om iallafall :)
Men jag fattar inte vad beroende & tendens betyder :S
Men min underbara vän Jessica ska hjälpa mig imon :)
Puss på det !

091007

Okej förlåt att jag inte har skrivit idag men Johan har varit här och sen var jag och tränade men vet ni :) ? NU är jag hemma :) Ska snart ta en varm dusch :) Ska bli härligt faktiskt :) ! Sen ska jag sitta och göra klart min samhällsuppgift tror jag :P Om jag ska träffa Alex imon så måste jag göra det, och jag vill träffa min underbara vän en gång till innan jag åker till London så det får bli att sitta och göra den idag :) Har ju trots allt sovmorgon imon med (Y) Så jag ska nog fixa den idag :) Men jag fattar inte riktigt vad man ska göra nu igen :S Ibland önskar man ju bara att man va liite smartare liksom :) ! Men nu är det ju som det är.. Är man blond på utsidan så är man blond ! Fast det finns ju undantag (Josef) ;)

Tejpade om mitt klot innan idag för som jag skrev så rengjorde jag ju det i helgen. Satte i massa tejp för hålen var på tok för små. Det går hur bra som helst och jag missar inte ett enda slag :) ! Sen svullnar ju självklart tummen.. Det gick skit, och just då kom Wiktor (han måste tro att jag suger på bowling, vilket jag gör men inte sååååå mycket). Men det fixade vi rätt lätt :) Sen gick det bra igen :) Det är ju underbart när saker och ting går bra :)

Nu ska jag leta artikel till uppsatsen :P Om jag inet fattar så lär jag väl få ta hjälp av mitt samhällsproffs Jessica ;)<3

Puss på er sålänge :)

Hemma

Nu kom jag typ precis hem från Alex :) Har haft sjukt underbart kul ! Ingen är som du. Du är helt underbar vännen, kom ihåg det :) ! Hoppas det blir fler dagar med dig :) Kottkrig och bergsbestigning i skogen ;) Eller stora monsterhundar som kikar ut genom dörrarna ;) Det är ett farligt ställe det där ;) Passade även på att lära min älskade vän lite tyska ;) Die Mutter och mutter betyder alltså inte riktigt samma sak ;)<3

Nu ska jag sova :)
Godnatt ! <3

091006

Hejsan bloggen ;)

Idag har nog varit en bland de segaste dagarna i hela världshistorien.. Tisdagar är alltid värst :( ! Men idag höll jag typ på att få huvudvärk, usch skitjobbigt. Jag har gått runt och frysit hela dagen. JAG FRYSER ALDRIG! Sen skulle jag gå till ugglan och köpa en kexchoklad. De har alltid kostat 10 kr innan men nu kostade det 12 kr :O ! Blir man tjurig eller -.- Mobilen höll på att dö också. Och när Emils mobil ringde på samhällslektionen (vi har som regel att ifall läraren hör att någon får sms eller att det ringer så får den personen bjuda på kakor nästa lektion) kom jag på att inte jag får några kakor för jag råkar vara i London då.. Iof det är ju bättre än kakor men ända !
Undrar vad som kommer härnäst ?

Ska iallafall till ås nu snart, kommer hem någon gång ikväll :) Då har man blivit lovad massa gulliga sms och det tror jag på när jag ser det ;)

Måste börja plugga in engelskafraserna nu sooo ;) HAVE A NICE DAY :D !

XOXO

Hemma från träningen

Kom precis hem från träningen, jag kunde typ inte göra något idag. Min vad bara värker. Den pulserar verkligen.. Jättehemskt, det gör ont bara jag sitter ner ;S Mamma var på apoteket och köpte ett linement åt mig, men hon köpte inte ngt som värmde eller något. Helt vanlig salva typ. Sån meningslös sak.. Usch !
Nej, slut på klagostunden ! Nu ska jag strax hoppa in i duschen tänkte jag :)

Gjorde klart engelskan innan och hann t.o.m skriva 2 punkter på min samhällsinlämning :) Hade inte mina böcker hemma så jag smsade Pettsson ( Frida ) så skrev hon frågorna på sms :) Sååå gulligt :)<3 Tack ! <3

Nee nu blir det duschen :)

Puss godnatt och sov så gott :)

Hade en sån sjuk dröm idag fast ändå va den läskigt verklig :P

091005

Hejsan bloggen :)

Ante åkte precis hem. Vi har suttit i köket och pratat och försökt gjort matte, men vi är ju lika dåliga båda två haha xD Fy, jag sög seriöst idag ! Nu ska jag sätta mig och skriva klart min uppsats så den blir klar någon gång !

Bäst jag gör det redan nu så jag blir klar någon gång ! Har tyska läxa tills imon med.

Puss :*

Fotboll

Nu sitter jag här :) Ska snart måla naglarna tror jag :) Börjar tappa färg nämligen, och de är inte snyggt då !
Sen blir det snart sängen alltså, jag är rätt trött om man säger så :P

Matchen slutade 6-2 till Arsenal mot Blackburn :D Härligt alltså :)

Men nu orkar jag inte skriva mer idag :) Måste kolla ifall jag har håltimma imon :P Aja det märker jag ju :)

Puss godnatt :*

Sjukt härlig låt

Kan inte sluta lyssna på denna låten, jag ÄLSKAR den :) !


Madonna feat. Lil Wayne - Revolver

091004

Goddag :)

Kom precis hem från bowlinghallen, jag spelade skit men det kvittade ju för vi vann och det är det viktigaste :D !
Idag blir det att skriva lite på uppsatsen (eller rätt mycket hoppas jag) sen ska jag kolla på Arsenal på tv :) Hoppas de vinner idag :) ! Johan kommer typ vid 3 också, han ska sova här tror jag :P

Sen måste jag tvätta mina klot också för det är hemska ! Hålen är helt klabbiga och sen är de fulla med olja och skit. Ne det blir en helrenovering av klot !

Hoppas ni får en underbar dag :)

Pusspuss :*

Godnatt

Nu är det dags för mig att gå till sängs, tack för hjälpen idag Jessie ! Det var guld värt ! Tack för att du finns hjärtat <3 !

Imon ska jag spela match på morgonen och sen blir det plugg. Fast Johan kommer sen med.

Nu är det ju bara så att vissa är bättre än andra, du vet vem du är ! (L)

Godnatt :*

Uppsats

Jag fattar ingenting av engelska uppsatsen, hoppas mitt lilla engelskaproffs Jessica kan hjälpa mig lite :)<3

SLUTA REGNA !!

Stan

Nu är jag hemma från stan, jag gick i en affär sen orkade jag inte mer.. Tror det är vädrets fel.. Usch, jag gillar verkligen inte det ;( Man blir ju typ bara deprimerad seriöst. Usch, jag vill ha sol och blå himmel :) Kallt och prasslande löv :) DET vill jag ha just nu. Det är det ända jag vill ha :)

Och ja, jag hatar mitt liv för tillfället ! Ibland vore det ju oerhört skönt att veta vad man ville någon gång !

Puss..

091003

Godmorgon alla :)

Förlåt att jag inte skrev mer inlägg igår men jag kom hem vid halv 1 :P Hoppas ni förlåter mig för detta :)
Idag ska jag plugga, måste skriva en bra bit på min engelskauppsats eftersom jag åker till London nästa vecka :) !
Sen ska jag även ut på stan :) Tänkte att jag skulle kolla på lite skor, nu när hösten börjar bli lite kallare :) Kanske man snart får sätta in conversen i garderoben. Men inte riktigt än såklart :)

Nu blir det stan :)

Puss & Kram

091002

Goddag alla ;)

Kom precis hem typ :) Försökt att tänka ut lite saker men min hjärna har inte funkat riktigt som den ska idag.. Hoppas på bättre resultat imon (y) Inte för att jag tror det, men man kan ju alltid hoppas :)

Snart ska jag ta en dusch och packa upp väskan, äta lite och sånt innan jag drar ut till Ås. Ska vara där resten av dagen :) Måste säga att det ska bli sjukt kul igen :D

Bäst att ta och hoppa in i duschen nu så man kommer ut någon gång ;)

Puss :*


Sweet dreams

Nu ska jag dra mig mot sängen, tack för kvällen Jessie, Mia och Malin ! :)<3 Jag hade jättetrevligt iaf :)

Sov så sött :)

Puss :*

Shopping

Nu är jag hemma från tjejkvällen :) Det blev ett par sammets tights och 3 nagellack (:
Ska kolla ifall jag kan få några bilder imon så ska jag visa :)
Nu måste jag skynda mig till tven, ska kolla på ett program nu vid 9 :P På 4:an tror jag det va :)

Puss <3

Tjurig..

Såg att mitt inlägg jag skrev idag på morgonen inte lagts ut :( Man blir lite sur måste jag säga ;(

Aja kom precis hem från skolan nu.. Det var soft idag måste jag säga :) Helt lagom för att gå natur ;) Tänkte att jag skulle sätta mig och börja lite med min engelsauppsats. Den blev ju framflyttad en vecka men då har jag tyskaprov och samhällinlämning :P Så tänkte att det är lika bra att sätta sig och börja lite med den nu :) Nu när det ändå inte är något annat som man ska göra :)

Sen ikväll så blir det stan med Jessica & Mia tror jag :) Det är ju tjejkväll menar jag ;) Massa roliga erbjudande hoppas jag på :)

Pussar :*

091001

Jahapp då va det höst på riktigt nu då, och om man tittar ut genom fönstret så syns ju faktiskt det, för det regnar :( Tråkigt värre alltså.. Ska snart till skolan och ha tyska, engelska och motion :P Rätt soft dag måste jag säga :) Senare idag ska jag inte göra så mycket. Det blir väl att gå på


RSS 2.0