Fina härliga väder!

Hejsan!

Sitter i den underbara solen och läser en god bok, himla mysigt faktiskt!


29 september 2011


Saknar mitt favvoställe.

Nu har jag klarat av både jobb och annat. Imorgon blir det lunch med fina vännerna och sedan massage! Ser sååå fram emot det, ser även fram emot att berätta en STOR sak för dem! ;)

Puss ♥

Mobilbloggar

Nu ska jag bara testa ifall detta går!

Drar mig mot stan för lite ärenden först och sen får vi se om Jessie vaknar idaaaag.. För i så fall ska jag bika förbi och hämta en grej!

Puss!


28 september 2011



Min nya earcuff från glitter, sjukt snygg enligt mig själv!

Idag har jobb stått på schemat, nu väntar jag på att syrran lagar tacos och sen blir det fotboll på tv med pappsen! Igår anmälde jag mig även till ytterligare ett göteborgsvarv! Bara att börja träna nu ju!

Kram ♥

kungen



Skulle vara överlycklig om detta var min klädsel för dagen!

Blogg.se appen!

Äntligen är den här!

Som jag har längtat :) Nu kan jag blogga vad jag än befinner mig och ni kan få roliga bilder med :)

PUSS PÅ DET!


27 september 2011

Hallåja!

Idag ska jag inte göra så mycket, är ledig idag nämligen! Oerhört skönt måste jag säga för det behövde jag efter den hemska gårdagen. Idag hoppas jag på att det ska bli roligare!

Nu ska jag ut på stan och sen blir det lunch hos mormor! Ska boka massage :)

Puss ♥

När tårar aldrig slutar rinna

Undrar om det finns något stopp på hur mycket tårar det finns.. Every teardrop is a waterfall.

Vi hörs när vi hörs.

Älskar att gå ute i det mörka, för vet ni?

Ingen ser ens tysta tårar som rinner nedför kinderna.

26 september 2011

Heeeeeeejjjj bloggen!!!!

Vi gör väl ett nytt försök då, var bara tvungen att skriva av mig innan men nu har jag tagit bort det så heeej underbara värld! Ni hör hur jävla ironisk jag är va?? Bra, för jag tänker inte låtsas att jag är lycklig för det är jag inte. Jag är så trött på exakt ALLT! ALLT ALLT ALLT! Trött som fan på alla jävla lögner. Fan vad folk håller på!

Nu är det väl bäst jag slutar skriva innan man får något mail, eller sms att jag ska ta bort detta också.
Så tack för mig hörrni!

Nu ska jag ta en lång promenad i det mörka, behöver verkligen rensa huvudet och vara för mig själv. För där gör jag ju aldrig illa någon! Eller vem vet det kanske jag gör..

Kramar!

I ♥ you



Schnyggt!

Inatt kommer min lillalillalilla syster hem :) Ska bli kul faktiskt. Ser väl ut som en liten nigress men det försvinner väl ganska snabbt haha ;) Nu hoppas jag hon kan klämma in någon mysdag med mig men det finns en annan hon är med jämtjämtjämt.. Men hoppas går ju alltid! :) Kissiemissie ;)


25 september 2011



Bild från helgens festligheter!

Jag är nog världens sämsta bloggare men jag orkar inte på helgerna okej? Har faktiskt ett liv också haha.

I fredags var vi ju iallafall hemma hos min lilla Jessie och drack och snackade och så spelade vi "med andra ord", skitkul haha! Bästa festspelet ju haha..

Sen igår gjorde jag inte mycket alls! Kollade pretty little liars så nu har jag strax sett klart season 1... Illa Malin menmen! Sen på kvällen skrev min lilla Hanna om jag hade lust att äta efterrätt på donken med henne och det är ju klart att jag ville det! :) Massa prat och glass haha, mys! Sen drog jag hem och kollade på film med mammsen och sen blev det sängen :)

Idag har jag inte gjort ett skit heller.. Ska snart hoppa in i duschen!

GLÖMDE SÄGA ATT JAG HAR FAKTISKT BAKAT BRÖD I HELGEN!!! DET NI! Jag kan om jag vill ;)

23 september 2011

Hej bloggen!

Har inte skrivit idag för har inte haft någon lust, har kollat på pretty little liars hela dagen haha. SJUKT bra serie!
Nu ska jag strax iväg till Jessie för "vinkväll" haha. Oj så vuxet det lät då ;)

Ska fixa till håret en sista gång och sen drar jag! Vi drar kanske till Harrys sen också så vi ses väl där? Är tjejen i svart idag ;)

Puss!

Don't let me bring you back to the start

Vet ni vad jag håller på med? Städar rummet haha! Det var verkligen behövligt! Har fortfarande lite skalla värk men det är på väg bort så jag känner mig ganska bra vilket känns WUNDERBAR! Vill verkligen ut med mina vackra imorgon :)

Nehe dags att fortsätta med städningen innan jag åker och hämtar pizza hehe. Ibland är det ganska gött att vara ensam hemma ändå ;)



Sjukt snygg, den hade mer än gärna fått hänga i min garderob!

22 september 2011



Världens mysigaste halsduk!!

Godmiddag mina fina!
Jag mår faktiskt lite bättre idag, dock gör inte min hals det.. USCH! Jaja, får väl ligga här och typ dööö! Mamma & pappa ska på hockey i Jönköping idag med så ikväll blir jag helt jävla ensam :( Surt.. Får hoppas det är något bra på tv iallafall!

Hörs senare.

Nu ska ni få seeeee

Haha la nyss in mina bilder jag tog på det jag shoppade i Malmö. Hade jävligt brottom när jag tog dom därför dom inte blev bra alls. Menmen nu är det som det är och så kollar vi på plaggen och inget annat haha.

Min hals dödar förövrigt mig men skönt att mitt favvo program snart börjar på 4:an kl. 21.00. Kolla det!





Ursäkta BH-bandet! Men här ser ni iallafall en ny skjorta från H&M och ett par nya jeans från gina.

Imorgon får ni se min favvo halsduk från monki!

Ha en bra kväll, puss

21 september 2011

Hejsan svejsan.

Har varit sängliggandes hela dagen och är nu också, hatar detta... Mina mandlar är typ som ballonger och huvudet som en tickande bomb. Usch för detta alltså.. Vill bli frisk nu!



Och nej jag ser inte ut såhär nu men ni vill inte ens veta hur jag ser ut kan jag lova er så därför blir det en gammal bild.

Godnatt.

20 september 2011

Hejsan! Hoppas ni mår kanon! Jag mår fortfarande inget vidare men dagen har ändå gått ganska bra. Sitter i bilen hem nu och är kartläsare! Jag kör sista 20 på E4 istället så slipper jag koncentrera mig så mycket :) längtar även massa till fredag då några tjejor ska dricka vin och sen blir det förhoppningsvis utgång! :) Ha det gött, skriver imorgon!

19 september 2011

Hejsan bloggis..

Förlåt för att jag inte skrev igår men jag var sängliggandes hela kvällen efter fotbollen. Det var längesedan jag hade såhär ont i halsen, feber och skit. USCH! Om det hade kommit på onsdag hade jag inte brytt mig men imorgon måste jag kunna prata och må bra så hoppashoppas det är bättre imorgon. Blir väl att knapra tabletter I guess. Hatar det, men vad gör man inte?

Klockan 13.00 åker iallafall jag mamma och mormor 40 mil uppåt i landet. Tänker inte säga vad vi ska göra men om jag hade varit frisk hade jag sett fram emot det jättemycket! Nu känns det ganska jobbigt. Men det är bara att bita ihop!

Kommer hem imorgon igen eller på natten tills onsdag, så förvänta er inga inlägg förrens på onsdag! Om jag inte mobilbloggar förstås men då får ni inga bilder vilket är tråkigt.

Puss!



Såhär såg jag ut för ett antal helger sedan.

18 september 2011



Världens suddigaste men såhär såg mitt hår ut igår, alltså dagen efter vi varit ute. Syrran fixade självklart, kanon att ha en personlig frissa ju!

Idag är det inte roligt att heta Malin, min hals har totalt ballat ur! Skitont gör det. Har druckit te och allt men det hjälper inte.. Vill att det ska försvinna nununu!

Ska iallafall trotsa den jävla halsen och gå på fotbollen idag. Skiter i om det regnar eller vad det nu gör. Ska ta på mig min nya halsduk (den inte ni har sett haha) och ställa mig där. Halsont har aldrig stoppat mig innan och gör inte denna gången heller! Var till och med ute på en pw innan.

Hörs sen!


Fressshhhhh

Nu ska jag skutta in i duschen, sen blir det mat, ut till bredaryd, hem från bredaryd, chips & dipp, filmmys med mammsen! Mysigt värre.

Har tänkt att se denna filmen och hoppas på att den är bra:


L♥ve


Naaeee skulle nog inte sagt nej till dessa skorna i första taget.. Ganska perfekta faktiskt!


17 september 2011

Hallåja!

Gårdagen var sjuk haha! Herregud alltså.. Någon kille kände igen oss från Chappen för vi hade visst dansat med han och hans vän där, så han dansade med oss hela kvällen lång. Till sist gick han ner på knä, tog min hand, och skrek Give me everythiiing tonight. Eh vad gör man? Sen dansade jag med en annan kille som sa att han hade en 40 årig pojkvän ifrån Ljungby hhahah! Och sen kom någon typ 40 årig snubbe, och så var det några andra och en annan innan det. Jaa ni fattar?! Killen från Chappen bara kollade på mig till sist och sa: Hur faan lyckas du? Sen stack han haha. Nee STÖRD kväll! Fick hem en nattgäst med haha, men hon fick ligga i källaren ;)

Så idag är jag ganska trött.. Vill bara sova, men ska kolla fotboll på tven vid 13.40 så då ska jag lägga mig där och mysa. Har även varit och köpt chips och dipp till kvällen! Ska vara onyttig idag och känner att jag får det!

Vi hörs väl lateroo antar jag!

Fy faan såååå snygga!! Vill ha båda paren på dirren! Från Modekungen, ska leta efter liknande i London! Eftersom jag blivit smalare om lår & rumpa kan jag inte ha mina höga shorts från BikBok längre :(

Kommentera om du vill hänga med mig på fotboll på söndag!!

Haha jaa, ni ser ju rubriken. Jag har alltså vunnit 2 biljetter till matchen mellan IFK - Västerås på söndag kl. 16.00. om det är någon som läser det här och vill följa med så kommentera detta inlägget eller hör av er på annat sätt! :)
PUSS!
Ni får en gammal bild på mig och min syster som åker till kroatien på söndag. Hur ska jag klara mig?!

16 september 2011

Hejsan!

Igår skrev jag världens längsta inlägg men så hänger sig datorhelvetet och då ville inte jag vara med mer. Malmö var iallafall en riktigt vacker stad och jag skulle vilja besöka den fler gånger. Kanonbra shopping! Fick med mig ganska mycket hem men det pallar jag inte fixa till idag. Ska strax till Hemköp och hjälpa mammsen att handla innan vi drar hem och bakar paj och ikväll vankas inget mindre än planka.... MMMMM!! Efter det blir det utgång huehuehuehuehue. Det var längesedan nu! Sjukt taggtagg alltså!! :))

I brist på bilder får ni en låt som spelats på repeat hela förmiddagen!




PUSSAR!

Someone like you



Never mind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, 
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead.


13 september 2011

Hej bloggen!

Jag är kass på att uppdatera jag vet ;) Men det är bara jobb och fotboll i mitt huvud just nu! Haha ne skojar. Men igår jobbade jag från 07.00-12.15 sen ledig tills jag jobbade 15.30-18.30 och sen fotboll vid 19.00. Fattar ni hur jag stressade mellan jobbet och fotbollen eller? Jag SPRANG till finnvedsvallen!

Ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig allmänt för jag ska till Malmö imorgon för första gången! Spännande! :) Så då vill jag göra mig klar idag istället för jag ska upp vid 04.30 imorgon! Vem orkar fixa till sig då liksom? Hoppas verkligen det är värt det! Hoppas hoppas hoppas!!

Senare ikväll är det fotboll! Läskigt liksom... Se hur alla spelarna sköter sig idag..

KISSES!



Snart ryker denna mys jackan på igen hihihi!

11 september 2011

Detta datumet väcker en massa hemska minnen.. Hoppas aldrig vi får uppleva något sådant igen.

Jag har världens tråkigaste dag. Går här hemma och är rastlös till tusen! Har inget att göra. Det är nu man saknar plugget lite faktiskt.. Innan hade jag ju läxor, prov och inlämningar jämt men nu har jag inte något. Konstig känsla det där!

I brist på annat hade jag faktiskt tänkt sätta mig ner och spela "the sims" haha. Lite nostalgi sådär! Kalla mig barnslig eller vad ni vill men jag är ju faktiskt bara 18 ;)

Kram!


10 september 2011

Tjenare!

Sämst på att blogga för tillfället jappjapp. Frida och Becca var ju här igår iallafall och det var supermys! Vi satt i källaren och tände massa ljus och kollade på "water for elephants" tror jag den hette. Romantiskt ju ;)

Idag har jag inte gjort så mycket, tog en välförtjänt sovmorgon på morgonen och sen gick jag 8 km med mamms.

Har mått illa enda sen jag vaknade idag, har inte haft någon matlust heller för den delen.. Skitjobbigt jag som älskar mat i vanliga fall.

Tänkte träffat en viss person idag men det verkar ju inte bli så. Istället får jag sitta hemma och glo på film tror jag.

Arsenal vann iallafall idag med 1-0!! KANONAS! Snart är det bara 1 månad kvar tills jag sticker. Längtar som fan, behöver komma bort lite känner jag..

Skiter snart i allt. 
 


Snygg jacka right?? Ny favvo tror jag. Rensade ju även garderoben idag för sjutton! Där ser man ;)

Ha en trevlig lördagskväll, det ska jag försöka ha..

I am lost.

9 september 2011

Tjäänaaa!!

Här sitter jag men ska strax hjälpa mammsen med maten, det blir encilladas (eh, stavning tack?). SUPERGOTT!! Gick på stan innan och till apoteket och så träffade jag Frida där så nu kommer snart hon och Beccis hit! :D Kanonkul ju :) Filmmys för hela slanten! Kl. 20.00 kommer dessa vackra damer ;)

Nu måste jag hurry lite här ;)

PUSS!



LÖÖÖVE MY HAIR!

I never wanted to be your whole life - just your favorite part.



I never wanted to be your whole life - just your favorite part.

8 september 2011

Helloo!

Gud vilken slö dag alltså! Ska vara hemma i ca 1 h till sen ska jag iväg till jobbet. Blir nog trevligt hoppas jag. Alex skulle vara där så då har man ju någon att prata med! Tiden går så mycket snabbare då :)

Såg några avsnitt av pretty little liars innan idag, den serien är verkligen grym! Kolla på den om ni inte gjort det redan :)

Här har ni förövrigt min nya topp från H&M! Sjukt snygg eller vad tycks?



Puss

7 september 2011

Tjenare!

Kom precis hem från pappsens jobb! Skitväder det är ute idag annars tänkte jag tagit en pw nu men det kan ni glömma! Ska lägga mig och kolla på något avsnitt av pretty little liars istället! :) Se hur den serien är.

Senare idag kommer Hanna och Jessie hit! Sköj! Var ju för övrigt hos Jessie igår och myste. Vi bakade paj hihi. Så SJUKT gott det är! Tänkte först baka det tills tjejerna kom idag med men alltså vem vill ha olja i pajen? Ne fy.. Så tror jag skippar det faktiskt!

Puss

Börjar tröttna på detta


haha usch vilken bild!

You can hate but never break me

Nu behöver jag en paus ifrån detta! Dags för en löparrunda :)

See ya!



Hittade denna gamla bilden! Kolla vad kort hår jag har här, inte klokt haha. Snygg finne med ;)

5 augusti 2011

Tjäänaaa!

Jobbat hos mammi idag men nu är jag hemma! Älskar att gå upp så tidigt faktiskt, det känns som om kroppen mår mycket bättre då liksom :)

Nu ska jag fixa lite grejer här, eller ganska många faktiskt.
Men vi hörs senare!


Seg tjej

Med värsta förkyldningen och huvudvärken säger jag godnatt.

I'm coming home

Såå jaa, då var man hemma igen! Fick faktiskt lite färg i ansiktet innan :) Härligt!

Här är en bild ifrån när Hanna plåtade mig! :)


In the sun



Ligger och solar! Sjukt varmt, troligtvis den sista soldagen för mig i år.
Bilden är från Rhodos, herregud vad jag saknar den ön!


4 augusti 2011

Hejsan hoppsan!!

Ni vill inte veta hur kallt det var att lägga sig här igår!! Jag är ändå sjukt varmblodig.. Tur att man hade en varm brasa att sitta vid :)





Hörs senare!

Frukooost







Vissa är bara bättre än andra ♥

3 augusti 2011

Hejsanhejsan!

Är skyldig er en ursäkt! Sorry för kass update mina fina! Men det har varit fullt upp! Igår var jag ju som sagt hos Hanna och hon hade gjort en sjukt god frukost! Herregud vilken människa det är :) Puss på henne och tack för hotellfrukosten! (bilder kommer!) Efter det så var det bara hem och fixa till sig lite för sen kom Frida och Becca till mig! Vi åt pizza och snackade skit. HUR trevligt som helst! Senare på kvällen så ville en viss liten pojke att jag skulle komma till honom så vad gör man inte? Usch vet inte när jag får se han igen.. Surt som fan för mig men kul som bara den för han så får vara glad för hans skull iallafall :) Och nu sitter jag i stugan och redigerar lite bilder från när Hanna fotade mig i nydala för ett tag sedan! Ska strax äta grillat och sen blir det bara myyys! Skriver nog här en gång till ikväll iallafall så håll utkik haha!

Puss!



Har letat efter den perfekta vita stickade tröjan och var hittade man det? Jo i pappas garderob ;)

Mobilblogg

Alltså jag är såhääääääääär glad just nu!!!!! :D åh lyckligare får man leta efter :D Godnatt med er älskade läsare! Imon väntar en brakfrukost hos Hanna och jag kan ju säga att jag längtar lite smått!! Frukost är ju bara bäst och jag vet hur duktig Hanna är på att laga mat! Men hon äter ju ingen frukost.... Jaja får ju iallafall trevligt sällskap haha ;) ne men det blir säkert kanon!!

NAJS!

Fattar ni hur skönt deta var att gå en runda eller? Måste börja göra det oftare! Nu funderar jag på att lägga mig i soffan lite innan jobbet kallar. Jag dööör lite smått..

Hörs senare!


Old pic

1 september 2011

Nemen godmorgon!!

Här sitter jag och slöar haha. Men jag har faktiskt bestämt att jag ska gå en runda nu snart! Så slutar jag på hemköp och köper något att äta till lunch! Mumma ju.

Jobbar förövrigt idag 15.30-18.30........... Ussss!

Puss





Världens skönaste!

RSS 2.0