Natti natti

Nu är det dags för mig att dra mig mot sängen tror jag (:

Är rätt trött, men jag har sovmorgon imon (:

Puss godnatt :*

Hemma :)

Nu är jag hemma från bowlingen :) Det gick lite sådär tror jag :) Men den sporten går ju verkligen upp och ner :) ! Match på söndag iaf :)

Kom just på att jag har både tyska och engelsaglosor tills imon :S Måste sätta mig och göra dem nu :) Sen blir det nog att kolla på lite speedway också :) Hoppas lejonen vinner ! Alltså seriöst, hur fult låter inte det namnet egentligen ? Jag skulle ju döpt laget till typ Gislaved eller något istället  :) Mer moget liksom, men nej lejonen skulle det vara xD Usch så fult :)

Ne nu måste jag nog börja jobba lite här :)

Puss på er alla :*

Träna

Sååå nu har jag ätit :)
Jag är snabb jag vet ;) Snart ska jag träna men först ville Hanna ha hjälp med sin läxa, och snäll som ma är så ställer man ju upp ;)

Puss :*

090930

Hejsan bloggis :)

Kom precis hem från skolan :P Ska strax fika, är rätt hungrig faktiskt :P Jag går och äter så skriver jag sen :)

Puss <33

Godnatt

Matchen är slut nu och den slutade 2-0 till Arsenal, men det satt långt inne :P
Skönt att få in ett mål iaf, för när väl ett sitter så brukar det lossna och så rullar det in några fler :P Aa ni fattar vad jag menar :P

Nu ska jag iaf sova :) Så godnatt på er :) Och sov helt underbart :)

Puss <3


Paus

Nu är det paus och jag kan ju bar säga att det är spel mot ett mål. Vilket är svårt för det blir typ som en mur där man knappt kommer igenom. Alltså Olympiakos går typ på försvar, aa ni fattar nog vad jag menar :)

Nu ska jag sätta mig igen :)

Och btw, grattis Mia som fyller 17 idag :) Hoppas du får en underbar dag :) ! <3

Fotboll !

Nu har jag lugnat ner mig lite ytterligare :) Men det är långt ifrån bra :)

Tänkte hoppa in i duschen nu :) Ska bli härligt, som alltid :) Att duscha är faktiskt mycket bättre än att typ bada :P Eller alltså ett långt varmt bad kan ju också vara härligt ibland, men inte ofta :) Det är bättre att duscha :)

Efter det ska jag sätta mig och kolla på Arsenal - Olympiakos :) Hoppas killarna vinner nu :) ! Det är ju Champions League :) !

Nu måste jag skynda mig så jag hinner till första halvlek hihi :)

Puss på er sålänge :*



Akon feat. David Guetta - Sexy Chick

Såå härlig låt haha ;)

090929

Tja bloggen..

Sorry att jag skriver så sent, men jag har haft lite annat för mig, som typ smsa :P Hoppas ni mår bra (: ! Det gör jag, till en viss del. Eller det jag fick reda på igår, känns ju och syns nog idag med. Menmen så är det. Det är alltid något som inte stämmer typ.

How could you be so heartless ?

// Malin


Godnatt

Nu ska jag strax sova. Är fortfarande arg men inte lika mycket som innan. Det blir seriöst bättre när man har gjort någon form av fysisk träning ! Prova det en gång när ni känner er nere, jag lovar det hjälper !

Sov så gott och dröm sött ! Jag ska städa lite här inne innan jag somnar ser jag. Min säng är full av kläder, men så kan det vara ibland.

Godnatt !

Ilska

Nu ska jag strax åka och träna vilket passar utmärkt eftersom jag kokar över av ilska för tillfället..

Jag är för helvete inget jävla objekt ! FATTA NÅGON GÅNG !


090927

Hejsan !

Orkar knappt skriva idag :) Har varit en trevlig dag tycker jag, även fast det är en av de värsta dagarna :P Man får helt enkelt gör det kul :) ! Så är det ju med allt :)

Idag ska jag träna :) Det behövs verkligen om man säger så :P
Nu ska jag plugga lite på mina tyskaglosor jag har tills imon :P

Ha det bra, puss :*

Playa Del Sol

Nu har jag precis suttit och kollat på just det, playa del sol :D Sååå sjukt är det programmet :D Det går ju inte att sluta skratta haha :D
Tur att man inte hamnar på ett sånt hotell som bara har massa stollar till reseledare haha :)

Ne nu ska jag nog lägga fram lite kläder tills imon, funderar på att ha jogging på mig :P Skulle vara gött faktiskt :)

Jag drogar denna låten för tillfället :D


Britney Spears - Toxic

Sov så gott när ni väl ska göra det :)

Puss godnatt :*

Dusch & Pizza

Gud nu har jag suttit med min syster HUR länge som helst, och fixat med olika bilder och sånt. Är helt slut nu alltså ! Ska bli skönt att hoppa in i duschen, och sen blir det en pizza på chaplin efter det :) Såå otroligt gott ska det bli :) Jag har inte ätit pizza sen Tunisien tror jag :P Så det ska bli härligt :) Tror jag ska hänga med och hämta dem idag, det var längesedan också :)

Men nu blir det duschen en liten stund, ellr lång kanske ;) Hahah fast " det är ju aldrig mysigt att duscha ensam " GODE GUD vad jag skrattade när jag råkade säga Helt fel till Hanna en gång :D Som vi skrattade, det var tider det :D Nee usch, nu låter jag ju som en stenåldersmänniska typ :P Hahaha och det är jag ju inte ;)

Puss på er gullungar ;*

Design

Nu är ju äntligen klar med designen :) Tycker faktiskt det blev rätt bra om jag får säga det själv :)
Lite mer hösttema sådär :)
Puss :*

Skogen

Hemma från skogen nu :)
Sätter nog igång att fixa lite med bilderna :P

Puss ;*

090927

Godmorgon bloggis :)

Idag hade jag och min syster tänkt gå ut och ta lite kort :) Det kan bli kul, det va längesedan sen sist alltså :P Måste kolla batterierna i kameran bara, brukar vara lite dåligt ibland det där :P
Så nu ska jag fixa till mig lite och sen ska vi ut :)
Jag skriver efter och kanske lägger ut någon bild om de blir bra ;)

Ha det bra sålänge :)


Godnatt :*

Nu blir det sängen för min del :P Måste säga att jag är sjukt trött xD Som vanligt haha :D

Sweet dreams ;*

Kisses <3

When love takes over

Wooohooooo Arsenal vann :D Men de spelade kass måste jag säga :P Ingenting funkade. Om inte mittfältsspelat funkar, så funkar knappt något ! Lite knäppt det där, men så är det typ i fotboll. Iallafall i vissa lag :P Det är liksom hjärnan i det hela om man säger så :P

Sitter här och lyssnar på en helt underbar partylåt nu :) Sjunger med gör jag också, det låter nog förfärligt men det skiter jag i ;) Jag är sån att när jag hittat en låt som jag gillar så spelar jag typ sönder den :P Inte bra allstå xD Men sån är jag :P Tror det finns rätt många som är som jag när det gäller det ;) Annars är jag nog rätt speciell om jag får säga det själv :P Som jag ser ut på utsidan är jag inte på insidan ;) Lite trickit det där ;) Den kan du klura på hihi ;)

Neee nu ska jag sitta här och klicka runt lite ;)


David Guetta feat. Kelly Rowling - When love takes over

Kraaaam <3

090926

1 månad tills jag fylller år haha :D !

Hejsan, kom precis hem från A-torp :) Därför jag inte har skrivit tidigare :P
Dagen började gämte älskling :) Sen blev det handboll, laga mat och nu har jag varit och fikat hos farmor & farfar :) Arsenal börjar spela strax så tänkte att jag bara skulle ta det lugnt och titta på dem :D Hoppas de vinner bara :) ! Annars blir ju hela min dag förstörd ! Skojar bara, jag var faktiskt värre innan. Då kunde jag vara så arg så det knappt gick att kontakta mig om Arsenal förlorade :P Så jag har faktiskt gjort en förbättring :) (Y)

Nu blir det fotboll !

Puss på er ;*

I Lövås !

Nu är jag hos min lilla älskling :) han skulle till samhället nu för att hyra en film :) Gissar på att det är en skräck så man inte kan somna på hela natten xD Ne, han skulle ta en komedi så det blir nog bra (y) :)
För er som inte har sett "The Notebook" så MÅSTE ni se den ! Alltså jag tvingar er haha :D Jag såg den med Selma, Malin och Jessica för några veckor sedan :) Den var såååå bra, alltså ni anar inte ! SE DEN :D!

Börjar bli lite hungrig nu och det är perfekt för Ida ska laga mat :D Typ kebab tror jag det va :) Säkert jättegott :)

Satt med Johan och kollade på youtube innan och av en slump så hittade vi han för typ 2 år sen :D Så underbart gullig min pojke är :) Satt och tänkte att det måste vara han, och så va det de :)

Ne nu ska jag inte sitta här längre :) ha en bra kväll :)

Puss :*

090925

Hejsan bloggen :)

Idag har varit en sjuk dag xD Först spelade vi volleyboll på motionen :P Sen skulle jag duscha och då mäsker jag att ag har glömt min bh hemma -.- Så jag åker hem och duschar :) Sen åker jag till skolan igen och får reda på mitt fysikprov ;O Men tack gode gud, jag fick G :D Och det va inte ett lågt G, det var ett stabilt :D ! Fy, vad glad jag blev :D Det gjorde min dag typ :) ! Sen hade vi idrott igen, och det var det jobbigaste jag har gjort på länge, bara massa kondition :P Springa springa och springa, hoppa hoppa och hoppa ! Usch det var jobbigt var det. Och nu är jag hemma :) Ska duscha strax :) Sen ska jag packa, för jag ska till älskling sen och sover där inatt :) Hihi mysigt (a) :*

Nu blir det duschen !

Puss på er :*

Ny design

Japp, nu har man fixat lite med den nya designen :P
Ska ta lite nya bilder som jag kan ha som header. Men tänkte att jag skulle ha lite mer höstkänsla nu när det börjar bli lite mörkare :)
Men urskäkta designen sålänge, jag vet att det inte ser klokt ut, men jag ska få det bra :)

Nu blir det sängen, jag har ju idrott imon med mina kära vänner fesröven och avgasen haha :D

Puss godnatt och sov så gott :)<3

Förlåt

Nee, jag orkar inte sminka mig :P Jag gör det en annan dag och lägger ut en bild :) Tror det kommer se riktigt snyggt ut faktiskt :)

Tänkte jag skulle försöka ändra designen i bloggen istället, har liksom tröttnat lite på detta :P

Puss :*

Färdig !

Då var min engelskauppsats klar :) Inte för att den blev så bra, men det blir ingen av mina uppsatser. Det är verkligen något som jag är dålig på ! Det kan jag erkänna :P Det är inte min grej alls att analysera och reflektera, särskilt inte på engelska :P Jaja, det är bara att hoppas på att jag får G, det är det viktigaste :)

Tänkte faktiskt att jag skulle gå och sminka mig lite :P Ska testa en liten ny look :) Med porslinshy, eyeliner och lite ögonskugga :P Tror jag ska fixa det nu :) Lägger upp en bild sen om jag orkar :)

Puss på er sålänge :*

090924

Hejsan bloggen :) !

Idag var det ju som sagt figy-loppet, och hur tungt det än kändes så blev jag 3:a :D Är faktiskt väldigt glad över detta även ifall brons inte är något man vill ha direkt :P Men så kan det va :)

Nu är jag helt slut, och otrevlig som bara den ! Inte kul alls, för det är inte alls den gamla Malin. Men jag kommer tillbaka imon :)

Nu ska jag sätta mig och skriva klart min uppsats :P

Puss :*

Förlåt <3

Ursäkta mitt förra inlägg, men alltså jag hade ingen tid alls så jag hoppas ni förstår vad jag höll på med :P
Kom precis hem från träningen nu, den gick lite sisådär tycker jag :P Nu ska jag alltså sätta mig med min uppsats igen :) Ska ju vara inskickad imon så jag får dra på lite ifall jag ska hinna känner jag :P

Imon är det figy-loppet ;O ! Lycka till alla :) Ni klarar säkert det galant :) ! Jag ska försöka att komma topp 10 men jag tror inte det går sådär vidare bra faktiskt. Men försöka går ju alltid :) (y)

Nu måste jag plugga..

Puss :*

090923

ENGELSKAUPPSATS !

Gympa

Fy fasen vad jobbigt det var på gympan idag, man blir så sjukt varm i en hall så. Jag skulle aldrig kunna spela någon inomhussport. Jag hade dött ! Tur att jag valde fotboll alltså, även ifall jag inte spelar det längre :P Nu är det ju bara bowling som gäller, och tro mig, det är svårare ä det ser ut ! Men man blir bättre ju mer man tränar, så är det ju med allt liksom :)

Det blev inget med min engelska uppsats idag, men jag har ju imon och på torsdag på mig med :) Fast imon har jag ju träning och så, men jaja :P Och på torsdag är det figy-loppet :S Scary säger jag ju bara ! Fy, jag undrar hur det ska sluta. Men jag har ju både hare och cykel och skit (y) Nee, bara mina och Emils fantasier haha (y) Tror du har hittat mina svaga pukter alltså, och usch det gillar vi inte alls :) Men skit samma !

Aja nu blir det strax dushen och sen sängen :) Börjar blir rätt trött faktiskt :P Inte särskilt ovanligt kanske :) Morgonpigg & kvällstrött woho :) Ne, det har varit lite mycket idag måste jag säga, tror jag ska lägga mig och hoppas på en drömlös natt (y)

Puss godnatt

090922

Hejsan Svejsan alla ;)

Hoppas ni har haft en bra dag änsålänge :) Det har jag faktiskt, även ifall det är tisdag då ju ;) Går ju från 8 - 15.30 -.- Lite jobbigt måste jag ju säga alltså. Men det är ju sånt man får ta om man går natur :) Jag har ju valt det själv :)

Måste måla på lite färg på mina naglar också ser jag nu :) Jag älskar mitt nagellack jag använder just nu :) Depend 161 tror jag den heter ! Testa den :) Det är matt och röd/rosa :) Underbart vårlack, men jag tycker att man lika väl kan använda det nu på hösten :)

Snart ska jag sätta mig och börja skriva lite på min engelska uppsats som ska vara inlämnad på torsdag :P Men jag orkar inte. Har rätt mycket i hjärnan för tillfället.

Don't you dare lie to me !

Puss :*

090921

Godkväll bloggen :)

Förlåt för att jag inte skrivit tidigare men jag har pluggat kemi hela dagen :P Imon ska provet vara skrivit och då ska man börja på nästa uppgift som är recension om en engels film xD Full fart, eller håll igång ;D
Min älskling har varit här hela dagen, tycker synd om han för att jag bara har pluggat hela dagen. Men jag hoppas han förlåter mig :) Får väl mysa lite extra med han iväll/natt för han ska sova här :) = MYS!

Nu är det gympa snart, blir bara jag och mamma idag för alla andra var upptagna med annat :P Så kan det vara ibland :)

Puss puss och ha en underbar kväll :) Det ska jag ha hihi (a) <3

Godnatt på er :*

Nu ska jag sova :) Har precis kollat klart på en film :) Happy Ending :)

Dröm sött gullepluttar :)

Puss godnatt :*


090920

Hejsan :)

Sitter och pluggar kemi nu. Rätt tråkigt om jag får säga det själv. Men måste göras :) Sov hos min älskling inatt :)<3 Det ska bara vara du & jag och ingen annan <3 Vi är bäst! <3 Sen blev det att titta på när Anderstorp spelade match, eller det va Sm. Fast jag såg bara en halvlek för min buss gick.

Igår var det läskigt. Hade helt fel om dig. Förlåt men jag var livrädd.

Snart kommer Jessica, ska prata med henne om vad som hände igår. Tur att vänner finns ! <3

Pluggpluggplugg..

Puss :*


Run This Town - Jay Z, Rihanna & Kanye West 

090919

Godmiddag :)

Kom precis hem från bowlingen, vi förlorade med 11-9 :( !! Blir man förbannad eller ? Aja, ska snart sätta mig och plugga kemi eftersom det inte blev så mkt av det igår. Sen ska jag fixa en sak som kommer bli extremt jobbigt, men jag måste göra det rätta.

Fysik nästa :) !

Puss :*

God natt alla :*

Ville bara säga att jag tror det här va den kvällen då hela mitt liv som va i tusen olika bitar förändrades till en enda kropp igen :') Och jag är så sjukt lycklig för det <3 Personen som har krossat det helt totalt har byggt upp mig igen. Det känns underbart måste jag säga ! <3 Tack för ikväll <3
Nu har jag bara en sak kvar att göra. Och det blir inte lätt, men jag ska göra det rätta. Det rätta för alla ! För jag är trött på att inte veta vem jag är längre ! Tror att jag äntligen har hittat mig själv nu igen efter allt.

Nu ska jag lägga fram lite tills imon, har ju bowlingmatch vid 10 mot Skillingaryd :) Blir att gå upp vid kvart över 8 -.- Därför ska jag sova nu :)

Puss på er alla och sov sött :)<3


Black Eyed Peas - I got a feeling

090918

7 månader </3

Hejsan alla monstediggare :)

Soft dag idag, idrott, fysikprov (som för övrigt gick RIKTIGT skit) och idrott igen :) Soft alltså :)
Nu ska jag sätta mig och plugga kemi, har ju prov i det på tisdag och sen har jag någon engelska inlämning på torsdag :S Aja det får helt enkelt gå som det går det där :)

Plugg time :)
See ya later ;)

Kisses :*

Pluggpluggplugg

Nu har jag pluggat klart för idag :) Bara att önska mig lycka till på provet imon :) Jag ska göra mitt bästa, mer än det går inte :P

Nu sitter jag här och gör inte ett skit. Lyssnar lite på musik :)
Ska väl snart sova antar jag :)

So what if it hurts me?
So what it I break down?
So what if this world just throws me off the edge,
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don't care about all the pain in front of me
I just trying to be happy
I just wanna be happy

Puss & godnatt för idag :*


090917

Hejsan svejsan i lingonskogen :)

Nu sitter jag här med min fysik -.- USCH ! Det är INTE roligt kan jag ju säga.

Jessica var här en stund innan, vi satt och pratade en hel del. Eller jag pratade och hon lyssnade!
Världens lätt bästa vän ! <3 Kan du förstå hur mycket jag älskar dig <3 ?

Gjorde lite av hennes matte med, fast inte alls mycket eftersom hon kom på allting själv typ :P
Ska nog snart äta för jag är hungrig, eller ne, jag ska ta ett äpple från trädgården innan alla mina grannar har snott alla ;O Sur blir man..

Bestäm dig någon gång ?

Puss :*

Sweet Dreams ;*

Nu har jag pluggat klart för idag :) Måste säga att fysiken har gått rätt bra, jag och min hjärna gör små framsteg ;) Hoppas jag klarar ett G på fredag iaf för det är det ända jag vill ha just nu :P !! Känner att jag måste ha det för annars är jag ju typ körd xD Och jag skojar inte. Jag fattar inte varför alla ska vara så smarta ? Det känns som jag tappar bort min hjärna hela tiden, lägger den på något konstigt ställe och inte vet vad jag har lagt den sen när man väl behöver den ;) Ja, alltså ni fattar hur jag menar ;)
Tänk så skulle allt vara så lätt som idrott, jag skulle ju haft MVG i allt ;D Men nu är det ju tyvärr inte det :) Men bara jag klarar mig med G så är jag lugn :) Det är det viktigaste, eller ne, det viktigaste är att man kämpar :) !

Skoljoggen är om en vecka ;O Jisses vad jag måste springa om jag ska hålla min placering från förra året. Tror aldrig jag fixar det faktiskt. Men jag ska göra mitt bästa, mer kan man inte göra ! Om jag kommer topp 10 så är jag nöjd :) Ligger ju inte direkt i hårdträning för detta :P Det kanske det är många som gör, vad vet jag. Men då blir det inte lätt ;S

Känner att jag börjar bli en aning trött nu faktiskt :P Men jag har sovmorgon en liten stund imorgon :) Härligt värre alltså :)

Jag MÅSTE lära mig att fläta luggen !! Kunde det innan men det går bara INTE längre, säkert för att min lugg är mer uppklippt nu. Aja om jag övar tillräckligt mkt kanske det sätter sig, som fysik ;)

Puss & Godnatt :*


090916

Hejsan och förlåt för KASS uppdatering !

Igår hann jag inte blogga, åkte till Ås typ direkt efter skolan :)<3
Så det var därför.

Nu ska jag sätta mig och plugga fysik (vilket känns HELT onödigt eftersom jag inte kommer fatta ett piss). Jag tror seriöst inte det finns surare ämne.. Men det måste göras iaf, har ju prov på fredag så måste verkligen försöka lära mig något !

Bäst jag sätter mig alltså. Ses kanske senare ?

Du är falsk !

Puss <3

Fan vill ni ?!

Jahapp fick just reda på att "vissa" håller på att snacka skit om mig ? Har ni inget bättre för er eller ? Skaffa ett liv seriöst !! Det är ju nästan roligt alltså :D Vad fan har jag gjort er ? Vill ni något så kan ni komma och säga det till mig face mot face. Men oonej ni VÅGAR inte ?! Jag som är så snäll och lugn ? Lilla jag kan väl inte bli arg ? Eller kan jag det ?
Ja, jag kan bli ett åskmoln med blixter och dunder. Men det är inte ofta, men passa er iaf ;) För när åskan väl mullrat in så finns det inget stopp ;)

Nog om det :) Jag har asont i ryggen :( Man kommer ju inte direkt åt att massera där heller :P Det går väl över hoppas jag :)

Sweet dreams :*


Mando Diao - Dance with somebody

090914

Hejsan :)

Orkar faktiskt inte skriva så mycket idag, måste plugga fysik.. Som jag inte fattar ett skit av men ändå :) Måste försöka iallafall :)

Ikväll blir det gympa :)

Puss & Kram


Erik Hassle - Hurtful

090913

Godmorgon bloggen :)

Idag sov jag till 11.15 ;O Fy fasen säger jag bara ! Jag hatar att sova så länge, hela dagen blir ju typ förstörd. Menmen nu är det ju som det är :P Idag har jag verkligen ingenting att göra, så sjukt tråkigt ! Får väl sätta mig och försöka plugga lite fysik men jag fattar ju inget !! Jobbig det där. Någon som vill hjälpa mig typ ?

Aja ha en bra dag :)

Puss & Kram
Malin

Trött

Jahapp då var man hemma efter ännu ett bröllop :) Det va kul idag och brudparet var så sjukt söta tillsammans :') Allt va i vitt och några rosa rosor på borden :) Neee ursött va det verkligen :)

Men nu hade jag tänkt lägga mig och låta drömmarna styra lite :) Se vad som händer :)

Jag fattar ingenting längre

Godnatt :*

Jobb

Nu ska jag börja fixa till mig lite innan jag ska servera :)

Hoppas ni får en bra kväll :)

Puss & Kram
Malin

090912

Godmorgon alla :) !

Hoppas ni har sovit gott :) Det har jag, förutom att det alltid blir så varmt på morgonen så att man vaknar av det :P
Tänkte ju att jag skulle sova lite längre idag bara för att jag ska jobba idag :) Men icke sa nicke ;)
Idag är det bröllop på bruket, börjar vid 4 och sen blir det nog till midnatt någon gång skulle jag tro :P Idag är Jessica med också så det ska bli roligt :D !

Igår va en mysig kväll :) Kollade på film och myste hihi (a)

Jag saknar dig !

Puss på er alla :*

Sleep well

Nu är det snart dags att sova lite :) Iaf för min del :)

Tack för en mysig dag :*

Puss godnatt :)

090911

Hejsan bloggen :)

Hoppas ni har haft en bra dag :) Jag har haft idrott-motion idag på morgonen, vi spelade typ bara badminton :) Det va lite speciellt för vi spelade dubbel, och så fanns det 1:a servare och 2:a servare :P Sen fick man bara poäng i sin egen serv :) Aa det va lite knäppt det där måste jag säga :P Men det gick det också :) Sen va det ju bara in i duschen och fixa till sig lite för vi hade skolfoto idag :P Och njaae det gick väl sisådär xD Men det ser nog rätt coolt ut tror jag ;)

Nu ska jag nog sätta mig och räkna lite matte, känner att jag ligger lite efter :P Men det är jättesvårt för tillfället, och det tror jag nästan alla tycker :P
Sen har jag ju fysikprov på fredag nästa vecka ;S Fy säger jag bara, det kommer gå skit !

Ne, nu blir det matte :)

Puss på er :*

Godnatt :)

Efter att ha fått olja på mina byxor och mina converse så ska jag sova nu :)
Har skolfoto imon och gympa innan så vi får ju se hur detta slutar ;S

Tack för en sjukt rolig dag :D Fy vad jag har skrattat :D

Puss godnatt :*


090910

Tjenare bloggen :)

Hoppas ni har haft en bra dag sålänge :D Det har jag haft :) Kom nyss hem efter att ha sprungit från figy, osuddenrundan och till figy igen :P Vi ska visst börja föra en träningsdagbok :) Ska bli spännande måste jag säga :) Fast jag tränar ju nästan varje dag så den blir nog full rätt snabbt :)

Idag har jag inget att göra ! Tror jag skiter i att träna eftersom jag har sprungit så långt nu (a)

Kanske läser lite fysik eller kemi, men vi får se :)

Ska bara ta det lugnt nu :) Kanske ringa till Suss sen ikväll för att se hur det blir på lördag :)

Lyssna på denna låten !


Leona Lewis - Happy

Puss & Kram
Malin

Hösten

Gud vad jag ÄLSKAR hösten :) ! Tycker inte ni den är helt underbar :) ? Tänk dig bara att du får ta på dig höstjackan och mysiga halsdukar :) Tights och stövlar :)
Hösten är mysig :) Tänk dig bara att gå en höstpromenad med löven knastrandes under stövlarna och doften som bara luktar friskt fast ändå lite mystiskt :) Sen går man hem, kryper ner under filten, dricker en kopp varm choklad och sätter på en mysfilm :) Ingen skräck eller thriller eller så, det ska bara vara mysigt :)

Det är precis exakt det här jag bara älskar med hösten :) Nästan så att jag läntar lite hihi :)

Imon har jag sovmorgon, det ska bli härligt :) !

Sov så gott och dröm sött :)

Puss på er :*



En bild från förra hösten :)

Bowling

Kom precis hem från träningen, hade 176 i snitt idag :) Det måste jag ju vara nöjd med :) Synd att det inte går lika bra på matcherna bara :P Men det tar nog sig till slut :)

* Ska man eller ska man inte ?

Puss & Kram
Malin

090909

HAHAHAHAHA kolla datumet :D Skitcoolt juh :D

Hinner inte skriva mycket nu :) Måste plugga på mina engelskaglosor och tyskaglosor. Thats life liksom :P Sen blir det bowlingträning efter det :) Det blir nog trevligt dethär :)

Nu ska jag plugga :( !

Puss på er <3

Puss Godnatt :*

Nu har jag duschat och bara haft allmänt mysigt :) Måste säga att träningen idag va riktigt jobbig :) Men väldigt bra ! Dit går jag nog fler gånger skulle jag tro :)

Jag bara älskar denna låten just för tillfället :) Så sjukt go är den :)


Mariah Carey - Obsessed

Tack för de underbara smsen jag får just nu, man blir rörd :')
Puss på det !

Sov så gott alla :)

Puss & Kram
Malin

Träning

Nu drar jag för ett träningspass :)
Ska bli härligt faktiskt :)
Skriver när jag har kommit hem :)

Puss & Kram
Malin

090908

Goddag bloggen :)

Hoppas ni har haft en trevlig dag än så länge :) Det har jag, fy f*n vad jag har skrattat idag alltså :D ! Först på matten med Emil och Oskis, GODE GUD säger jag bara :D Sen ska vi gå till skåpen och då skämmer Mia ut sig REJÄLT ! Hahahahaha guuud vilken underbart sjuk humor jag har, jag ÄLSKAR den :D

Fick världens underbaraste sms idag med från 2 av mina UNDERBARA vänner som är i Polen :') Jag älskar er <3

Nu ska jag typ plugga engelska :P Vi får väl se hur det går ;)

Puss på er sålänge :*

Sweet Dreams

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen :)

Godnatt alla och sov så gott :)

Vi ses väl imon ;) ?

Puss & Kram
Malin

Äta Träna Sova

Woho tyskan gick snabbt att göra idag :) Var inte så särskilt stor läxa, den var lagom tycker jag :) Typ 10 glosor och lite uppgifter (a)

Nu ska jag snart äta mat :) Så jag inte får håll sen på gympan ;) Fy vad gött det ska bli att komma igen nu igen :) Det blev ju lite sisådär efter omständigheterna förra veckan :P Men nu när allt är bra och jag äter och så så ska det bli härligt att ta ut sig igen :) Så att man nästan spyr :) det är SÅ underbart skönt, ni fattar inte !

Nu blir det man och träning :)

Skriver nog när jag kommer hem :)

Puss & Kram ( skumbanan ;) )
Malin

090907

Hejsan bloggen :)

Förlåt att jag skriver så sent, men Johan var här och han åkte precis :P Vi har skrattat och ätit kladdkaka som JAG gjorde :) ! Du är härlig du vännen :)

Nu ska jag sätta mig med min tyskaläxa som jag har tills imon :P Glosor och någon uppgift tror jag det var :P Tänkte att jag skulle göra det direkt, och inte fastna här som jag brukar göra annars (a) :P

"I know you want me"

Puss & Kram sålänge :*

Godnatt

Nu säger jag godnatt för idag :)

Hoppas ni får en mysig natt :)

Puss & Kram
Malin

Sol !

Wiie solen SKINER :D ! Malin älskar solen ! Nu ska jag strax sätta mig och äta blåbärspaj och sen ska jag ut och vandra till Jessica, gå en runda med henne och sedan ska jag gå hem igen :) Det blir alltså en rätt bra runda, men det behöver jag idag :)

Har håltimma imon med, funderar på att gå en runda då med :)

Puss & Kram
Malin

090906

Tjenare bloggen :)

Kom precis hem nu efter att ha spelat en bowlingmatch :) VI VANN :D Jag är überglad över detta, men dock lite trött :) Konstigt när man somnade runt halv 3 igår :P Men kul hade vi :D Det är det viktigaste :) Livet går ut på att ha roligt !

Idag ska jag nog plugga lite, känner att det kan behövas :P Kanske gå ut en runda med Jessie :) ? Vore trevligt iallafall, känner att jag behöver prata av mig lite :) Då är det perfekt att gå ut och gå så får man lutf också :D Kanonbra :)

Puss & Kram
Malin

Regn

Kom precis in efter att varit ute och pratat med 2 raggare ;) Haha, jag säger bara en sak :P Skratt :D ! Tack för pratstunden killar :)

Snart ska jag sätta mig och äta spagetti och köttfärssås :D MUMSFILIBABA !

Sen blir det att åka ut till Fanny och sen blir det jobb :)

Hoppas ni får en bra dag/kväll/natt :) Det hoppas jag att jag får hihi :)

Puss & Kram
Malin

090905

Godmorgon bloggen :)

Hoppas ni har sovit gott :) Det har jag, när min sms kompis somnade så gjorde jag det med ;) Hihi :)

Fanny ringde innan och sa att vi skulle börja kl. 15.15 idag istället :P Inte vet jag vad vi ska göra, men det blir alltid något kul :) Jag vill inte spilla vin på någon bara ;S Det är alltid lika läskigt det där ! Men gästerna brukar oftast vara snälla så det är rätt lugnt :) Man får hoppas på det bästa :) !

Nu ska jag kanske gå ut och gå en liten runda :) Jag har en sån träningsverk i rumpan nämligen så tänkte att jag skulle mjuka upp den lite (a) :) Så jag kan röra mig sen !

Have a nice day ;)

Puss & Kram
Malin

Sängen

Jag vet, jag är tråkig som lägger mig så tidigt men jag är ju så sjukt kvällstrött :P Önskar att jag hade varit lite piggare på kvällarna men icke :) Jag har dock förbättrat mig ! Innan kunde jag ju somna bara man satte sig i soffan liksom ;)

Kollade lite på fotbollen men de spelade riktigt dåligt så jag satt och kollade på Golden League istället :) Usain Bolt sprang ju (a) Vann ju överlägset som vanligt :) Jag vill också kunna springa så snabbt ! Gud vad härligt det skulle vara :D Men nu är det ju inte direkt så :P Menmen :)

Ska nog dra mig mot sängen snart :) Känner att jag måste ha rätt mycket sömn om jag ska klara morgondagen faktiskt ;)

"I can be a sweet dream or a beautiful nightmare"

Godnatt :*

Nytt i garderoben


Nitbälte från Vero Moda
Tunika från H&M

Sorry för att bilden blev suddig, men det får duga :)
Och JA jag är osminkad ;)

Puss :*

Shopping

Nu har jag varit ute och shoppat :) Det blev ett nitskärp från Vero Moda, en tunika från H&M och en lång mysig polotröja :)
Kanske laddar upp en bild på allt sen, men jag får se ifall jag orkar :) Lite lat sådär ni vet (a) Men det måste man få vara ibland :)

Ska kolla på fotbollen sen med :) Damerna :) Sverige - Norge ! :D Riktigt derby typ ;D

Vi ses nog sen, ha en bra kväll :)

Puss & Kram
Malin

090904

Hejsan bloggiiss :D

Gud vad alla håller på och pratar om svininfluensan -.- Det är så fu**ing störande ! Ingen mer än jag som tycker det ? Eller ni kanske är rädda som alla andra. Jag tycker bara det är jobbigt iaf -.- var man än har gått idag så har det varit svininfluensa, Svininfluensa, SVININFLUENSA ! Blir man smittad så blir man liksom, fatta ? Orka tro att lite handsprit ska hjälpa, allvarligt ? Ne, det är knäppt.

Annars har dagen varit rätt bra tycker jag (: Idrotterna va roliga, iallafall motionen :D "Vi ska kö run" Hahahaha vilken HÄRLIG grupp alltså :D

Tänkte att jag skulle gå på stan en runda, det va ett tg sen sist :)

Puss & Kram
Malin

Godnatt :*

Nu kom jag precis hem från Jessica efter att ha hjälpt henne lite med hennes läxa :)
Är nog dax för mig att krypa ner i bingen strax känner jag :) Ska bara packa väskan tills imon :P
2 idrottspass jippeyy jeeeyy ;D

Puss godnatt och sov så gott alla :* <3

Färdigt !

Och då var städningen klar ! :D Härligt att få det gjort måste jag säga :) Det känns alltid så hemtrevligt med ett nystädat rum :) Man känner sig ju mer välkommen då eller vad man säger :P
Snart är det mat och det är bra för jag är HUNGRIG :D Tonfisksallad mumsfillibabba :D
Jag älskar när man känner sig hungrig ibland :)

Puss & Kram
Malin

Städa Malin Städa !

Hahahahaha jag orkar bara inte städa :D Och dammsugaren är upptagen ändå så varför ska jag hålla på och damma då (a) Nee, jag väntar lite med det tror jag :)
Imon ska jag ha 2 idrottslektioner ;O Jobbigt värre säger jag bara :P Men det går ju om man är vältränad ;) DET VA ETT SKÄMT haha ;D !! Nee, men när jag har börjat äta som vanligt och så igen så blir ju träningen som den ska också :)

Vilken helg jag har framför mig alltså :P Imon är det ju lugnt och så, men jag funderar på att gå på stan och shoppa lite kanske :P Sen på lördag ska jag jobba, tror jag börjar vid 16 - 02 xD
Moneymoneymoney huehue ;)
Söndag ska jag spela match :D Det är bara det att samlingen är kl. 09.15 -.-
Det blir inte många timmars sömn den natten alltså.. Funderar på att sova lite på lördag förmiddag, men hur lätt är det då ;O Njaaee, jag får väl koka lite för mycket kaffe på bröllopet ( tror det är det jag ska servera på ) så att man får lite själv (a)
Hihi nu var jag lite busig måste jag säga :P

Nee nu SKA jag börja städa :D !

Puss & Kram
Malin


090903

Hejsan bloggen :)

Idag har varit en rätt rolig dag änsålänge faktiskt :) Rastade mina kära vänner Ante och Jernberg :) Kavlar och mjöl haha :D Jag ÄLSKAR vår humor killar ;D Och sorry för att jag inte hann stanna vid fordon, verkligen förlåt men min lektion började :P Vilket var idrott motion :) Ett härligt spinningpass som körde slut på en, därför tror jag att jag skippar träningen ikväll :)

Nu ska jag hämta dammsugaren och köra igång ;) Rummet ser ju ut som det har varit en tromb här inne ;)

Puss & Kram
Malin

Godnatt

Nu ska jag snart dra mig mot sängen :)
Eller, jag har legat här ett tag nu och bara vilat, men varannan minut kommer mamma och frågar hur jag mår så nu har jag tänkt gå och fixa mig för att sedan sova :) Slipper allt tjat då :)
Hör bara det man vill höra i sina drömmar :)
Eller mardrömmar..

Godnatt alla fina vänner <3

Puss & Kram
Malin

090902

Hejsan bloggen :)

Mår lite bättre idag, men jag äter knappt något.. har iallafall fått i mig 2 knäckebröd och 3 bananer idag (y) Alltid nått :)

Nu ska jag sätta mig och plugga lite engelska glosor och sen blir det träning :)

Puss & Kram
Malin

090901

Godmorgon bloggen.

Det här har varit den värsta dagen i hela mitt liv tror jag.

Orkar inte skriva mer..

Puss & Kram
Malin

RSS 2.0