No time

Alltså jag hinner ej blogga för tillfället, prioriterar annat. Men i onsdags fyllde jag ju som ni vet 19 och mina fina vänner överraskade mig och åkte till Jönköping med mig! Vi åt mat som var sjukt god och senare blev det bio och filmen crazy stupid love kanske?! Sjukt bra iallafall och kvällen var riktigt lyckad, alla borde ha så fina vänner som jag!

I fredags var det klassfest och det var sjukt trevligt att träffa alla igen, har saknat er! I fredags eller lördags fick jag även ett grattis kort från elisabet, om jag blev glad?! Kom hem nuuuuu!!

Nu vill jag sova, upp och jobba imorgon igen.. Men men det blir pengar av det med!!

Godnatt mina fina :)


Forgive me baby!

Ehhh heeeej...

Okej alltså förlåt men jag har inte haft någon som helst lust att blogga. Noll inspiration, men tänkte sätta mig vid datorn en runda imorgon och skriva igen allt i mitt intressanta liv som ni kanske missat, bra va?! ;)

La mig precis i sängen men innan det smörjde jag in ansiktet men mina älskade mirakel produkter från the body shop! Ska göra ett inlägg om det till er när jag känner för det! Var även ute och sprang 8 km vilket gick lättlätt!

Imorgon vankas jobb till 15 sen får jag se om jag pallrar mig upp till gymmet, min kropp skulle nog behöva lite vila annars eftersom jag tränat konstant nu :p min kropp är inte direkt van vid det, är inte som förr i tiden då jag hade typ 8 pass/ vecka men det var härliga tider det! Ska iallafall försöka komma upp i 5 och det blir nog inte så svårt :)

Godnatt <3


B-day


Foto + Redigering - Hanna L


Idag fyller jag 19 år!
"Lillen" ska bli lite större haha ;)

Överraskning av mina girls väntas framåt kvällen, kul! :)

Ha en bra dag, puss ♥

Resultat

Tjäääna haha! Sitter och kollar top model nu och så ville Jessie se resultatet från idag och here we go! Nu ser det inte så hemskt ut för brynen var ju precis plockade där sen är jag ju sne ögd och allt men lovar att jag ska fixa en snyggare bild imorgon! :)
Puss!


Mobilblogg

Nu drar jag till salongen för att klippa håret och färga fransar & bryn :) spännande! Resultat kommer senare :)

Puss


24 oktober 2011

Hejsan svejsan!

Har varit ute en runda på stan, köpt frallor och skaffat nya p-piller. Fick någon ny sort ser jätteläskiga ut mot de jag haft innan.... Men det skulle vara samma sak så är väl bara hoppas på att det är det då! :)
Senare idag blir det jobb, tror jackan åker på idag så man slipper frysa så förbannat!

Ha en fin dag, puss!



Bild från soliga London, tog tom av mig jackan sen för det var typ 18 grader, sjukt mysigt! Längtar redan tillbaka :)

Till alla er som någonsin varit in love, även om det bara var lite.


Jag tror jag har kommit på vad jag önskar mig i 19:års present

Tack på förhand!


.

Vissa personer har bara jävligt dålig stil.


22 oktober 2011

Tjääänare!

Jävlar va trött jag är idag men kanske inte så konstigt när man somnade runt 4.. Träffade nämligen Fille igår och jävlar vad chockad jag blev! Trodde aldrig jag skulle få se honom mer så det var en ganska positiv överraskning haha! Så vi satt och pratade ända tills hans skjuts kom typ :) Myspys i regnet haha. Jävla väder, stör mig på att det ska regna och hålla på hela tiden! Känner mig som en latmask och gå här hemma, men imorgon ska det bli ändring! En månads stenhård träning tycker jag låter ganska bra faktiskt.. Dock HATAR jag att gymma så vi får se hur detta slutar men det går nog bra!

Nu ska jag gå ner och dricka kaffe, känner att jag behöver det, är inte direkt pigg..



Innan jag skulle springa för ett tag sen!

<3

Jag tror knappt kvällen kunde slutat bättre!


21 oktober 2011

Godmorgon!

Gick upp vid 9 idag och nu har jag inte gjort mycket ärligt talat.. Lite senare idag ska jag ut på stan med mammsen och sen blir det Harrys med brudarna!! Ganska taggad faktiskt men jag har klädproblem (som vanligt). Funderar på att ha mina nya skinnbyxor och något roligt upptill. Eller bara något vanligt.. Typ såhär kanske?



Haha ursäkta att jag är helt osminkad har äckligt hår OCH att min bh syns igenom haha.. Men tråkig överdel, måste hitta något snyggare att ha upptill i garderoben. Minuset med dessa byxor är att de är sååå låååga. Jaja det får väl gå, får väl ha något lite länge över kanske.

Puss sålänge!


Mobilblogg

Godnatt alla fina!

Jag måste säga att jag har lite klädångest inför imorgon.. Ska nämligen dricka vin med brudarna och sen ska vi ut :) är RIKTIGT taggad faktiskt ;) så imorgon kör vi så det ryker ;) hoppas det slutar bättre än förra gången gänget var ute iallafall då jag fick vänta tills sist för att få ut min jacka.. Tur att min bästa vän var med och stannade med mig tills jag fick den. Alltså vissa vänner är riktiga guldkorn måste jag säga och jag kommer sakna er massamassa när jag flyttar! En jag saknar är min älskade vän Elisabet, herregud hon har varit borta på tok för länge! Jag måste säga att jag ångrar verkligen att jag inte hälsat på dig (om du nu läser detta) och förlåt så himla mycket för det! Min älskade vän, kom hem! Jag tycker så himla mycket om dig <3

Oj nu ligger jag och babblar en massa, men ska ta och försöka sova nu :)

Puss och godnatt!


20 oktober 2011

Hejsan bloggen!

Har inte bloggat idag konstigt nog, har haft fullt upp med att gått en runda på stan och köpt en grej så nu sitter jag här och hoppas att denna skiten ska gå över!! Men det gör det nog.
Ska jobba senare idag, det går nog bra. Bara Alex är där och det är han antar jag! Sen blir det hem och äta och gosa ner mig i soffan eller något.
Hoppas ni får en rolig dag!

Puss





Mina nya klackar från primark och likaså polotröjan men det syns inte att det är en polo haha ;)

19 oktober 2011

Hejsan bloggen!

Sitter hemma och har skittråkigt! Har ingenting att göra. Ont i huvudet har jag med, men det hjälper nog att gå en runda! Ser sjukt grått ut bara men det får väl gå ändå..
Hoppas ni får en fin dag!


Crazy bild haha..

18 oktober 2011

Hejsan!
Är hemma nu och har haft 5 underbara dagar i älsklings staden! Ville inte åka hem än.. Men planet gick och nu är jag tyvärr hemma.


Packning

Här ser ni lite av vad jag ska ha med mig. Kör på glittrigt, skinn och stickat!

Ha det bra!!


12 oktober 2011

Hejsan på er!

Jobbat hela dagen idag, imorgon bär det av till London. Ska bli såååå härligt!!

Måste verkligen börja packa nu haha.. Börjar nämligen bli lite brådis!

Puss




Nytt inköp

Färgen är med åt vinrött i verkligheten!


11 oktober 2011

Hej mina fina! ♥

Hoppas ni haft en bra dag än så länge! Det har jag, har bara sovit hehe.. Men snart ska jag fixa till mig lite för jag ska nämligen på date haha. Ne skojar, ska ut med Jessie och äta lunch bara. Ska bli himla gott faktiskt!

Senare idag ska jag jobba på DHL. Hoppas Alex är där, för då går tiden alltid fortare! :)

Måste börja packa lite smått idag med tänkte jag.. Men ska inte ha med mig så värst mycket!

Hörs senare ikväll!

PS. ALLA HAR ETT NAMN SÅ SLUTA KOMMENTERA ANONYMT TACK!



Denna sötisen ska jag ut med! Visst är hon söt? :)♥

Coldplay ♥

Älskar Coldplays låtar! "Fix You" har varit min favvolåt enda sen jag hörde den för första gången.

Nu har de en ny låt, Paradise. Sjukt bra den med!


Coldplay - Paradise

When she was just a girl,
She expected the world,
But it flew away from her reach,
So she ran away in her sleep.

The wheel breaks the butterfly.
Every tear, a waterfall.
In the night, the stormy night,
She closed her eyes.
In the night,
The stormy night,
Away she flied.

10 oktober 2011

Hejsan fina läsare!

Måste bara säga att mitt internet har legat nere hela helgen och min mobil har också vägrat samarbeta.. Det funkar knappt nu heller, hoppar ut och in liksom. Men det ska fixas efter London! Sen är det inte långt tills jag flyttar till kallare breddgrader! Längtar!

Igår kastade jag klot igen, herregud så roligt det var! Har glömt hur jäkla kul det är! men ingen mening att börja nu igen, får bli nästa år kanske.. Hade 685 iallafall vilket är ganska bra när man inte hållt i sina klot sen i april! Det är alltså strax över 170 i snitt! Nöjd tjej!

Resten av dagen blir det bara att slappa, imorgon har jag sovmorgon! Ä N T L I G E N typ.

Puss!

image description

Såhär såg jag ut i fredags, väldigt kass bild men det får ni ta!


6 oktober 2011

Hejsan svejsan!

Jag är sjukt trött som vanligt, denna veckan kommer ta dööö på mig, SKÖNT att det är helg imorgon och 1 VECKA KVAR TILLS JAG DRAAAARRR!! Hejdå Sverige, hej mitt ÄLSKADE LONDON gud som jag älskar dig underbara stad!

Snart sitter jag på ett fullsatt emirates och njuter av alla som älskar laget och sporten lika mycket som jag gör! Sitter även på en fullsatt konsert i nybyggda O2 med Katy Perry, kommer bli awsome!! Äter fish'n chips i någon park och shoppar ihjäl mig på primark. Min älskade stad. Ska bara klura ut vad jag vill göra i framtiden med dig men jag lovar dig att det absolut inte är den sista gången vi ses. 3:e gången gilt på torsdag alltså! GÖTT AS HELL.

Ska strax sätta mig vid tven för U21 spelar ju landskamp och antar att man känner igen några Värnamo ansikten!

Puss



Snart ses vi igen, iihhh äntligenäntligen ska jag få se min första "riktiga" match!! :D Räknar inte allsvenskan och landskamper, det är fotboll men detta är KÄRLEK! ♥

4 oktober 2011

Hejsan svejsan!

Idag har jag jobbat x 1000.. Bara 3 dagar kvar nu, KÄMPA MALLAN!!
Ska strax ta en dusch, har varit ute och sprungit en runda och sen blir det mat och mys framför tven! Kanonas! Längtar tills fredag och helg, partyparty as usual tror jag nog. Party prinsessan no. 1 ju haha. Men är ju så förbannat roligt att gå ut med tjejerna :)

Nehepp nu ska jag inte sitta här, hoppas ni inte missar desperate housewives som börjar IDAAAAAG!! Glad tjeje, ne ÖVERLYCKLIG!

Kyss ♥



Saknar ♥

3 oktober 2011

Oj hejsan hoppsan!
Det var inte igår hörrni ;) har haft fullt upp i helgen men har haft sååå kul! I lördags var jag i Växjö och köpte faktiskt bara 2 party linnen! Skit snygga båda två och invigde senare det ena för var nämligen på party hos herr Svensson och hans vänner! Skitkul va det! Senare drog vi till parken och sen sov jag där eller ja sov och sov.. Det ringde i telefoner, det ringde på dörrarna och det var bilar och folk utanför så ne, jag var ganska slut igår och somnade redan vid 21.30!
Idag har jag jobbat och ska göra detta hela veckan, det funkar liksom.. Men blir tidigt ikväll med för jag har så ont i fötterna så jag tror jag dööör..

Aja pusspuss!

På bilden har jag snott bezarts (stavning?) halsband ;) go kille det där!


Come up to meet you, tell you I'm sorry

Okej mitt hjärta slog precis typ 5 dubbelslag eller något....

Imorgon drar jag, mamms och papps till Växjö och shoppar eller något.. Alltså jag borde vara stenad snart eller något för jag gick upp kl 08.00 idag och sprang en runda! Men jag är jättepigg fortfarande. Sjukt konstigt alltså.. Jaja vad mycket "eller något" det blev.. Äsch!

Får väl försöka sova då..
Nattinatt :)

Söt jessie på bild :)


RSS 2.0