Sooool

Har somnat i solen idag, så himla skönt. Gick även barbent till skolan idag! Orakade ben is the shit! Nu vet jag inte vad jag ska göra, kan inte hjälpa att jag saknar en viss person.
Funderar på att packa lite till faktiskt.. Ne fy så tråkigt man får ha. Kom och rädda mig typ, blä.



Såhär såg min säng ut igår.

31 maj 2011

GRATTIS HANNA LEVIN! Ha världens bästa 19-års dag för det förtjänar du! ♥

Ska strax iväg till skolan, ska fika i apladalen och sen ska jag få reda på betyget i tyska...... Efter det blir det direkt hem och på med bikinin!

Puss!


Fullt upp!

Herregud vilken dag..
Jag har varit på apoteket och letat efter något som inte fanns, lämnat in min tidsrapport, hämtat euro, hämtat mina underbara skor ♥, bakat 2 satser med chokladbollar (måste göra 2 till imorgon), fått håret lockat, packat en aning till resan. Det var väl allt! Men innan det så var jag på en underbar fika med Hanna. Så himla underbar människa, sådana det finns få utav, sådana man ska ta vara på. Vissa är bara bättre än andra och så kommer det alltid vara. Tack så oerhört mycket för att du finns! Du betyder jättemycket för mig ♥

Nu ska jag starx kolla på BB och laga en (förhoppningsvis) god smoothie.

Morgondagen blir nog lika fullspäckad som denna.
Kram





De ser lite konstiga ut upptill men det är sjukt snygga på!

Alkohol är ingen anledning för att läka ett brustet hjärta. 

30 maj 2011

Hejsan!

Jag har fullt upp här hemma, skriver mer senare ikväll!


Långklänning



Ser väldigt trött och konstig ut jag veeeeet.... Men tycker iallafall om min långklänning jag köpte på Gina Tricot för några dagar sen! Underbart skön också! Ska definitivt med ner till Rhodos. Blir perfa om vi bara ska ut och äta någon kväll, man kan ju inte festa hela tiden (:

Puss!

29 maj 2011

Hej alla fina ♥

Kom nyss hem. Stack ju till Svensson igår och sen sov jag där tills idag. Jag fick hans säng så tog han bäddsoffan, gulle. Ígår var vi på gisleparken, herregud va tråkig det var! Harrys är u 1000 gånger bättre. Inget folk och definitivt ingen kan kände. Ne uschusch. Någon jävla idiot försökte sno min väska också.. Nee det var inte särskilt roligt faktiskt.. Menmen! Idag har vi åkt fyrhjuling och ätit stuvade mackisar :) Sen hämtade jag Hanna ute på landet och nu sitter jag här. Känner för en dusch senare idag. Ska nog jobba lite först, sen vill jag sova tidigt idag alltså.. Är trött och har sista provet på gymnasiet imorgon! Så jävla skönt.

IDAG ÄR DET 1 VECKA KVAR SEN DRAR JAG!

Jahaja

Då drar jag mig mot parken! Blir nog en rolig kväll haha.. Kommer inte känna en själ men det är ju en annan femma!

Puss och kram!

I'm coming home, tell the world that I'm coming home.

Hemma från min trip till Växjö! Nu fattar jag iallafall hur man får på sig den där byst-hållaren, och klänningen är insydd och färdig. En på apoteket försökte även få mig att träffa hennes son haha. Men njaaee, vet inte riktigt ;)

Nu ska jag nog bara slappa en stund, hoppa in i duschen kanske. Se ett avsnitt på bb. Vi får se helt enkelt!
Puss

28 maj 2011

Tjenaree!

Nu sitter jag i sängen, ska snart äta en god frukost (inte hungrig) och sen klä på mig och köra ner till Växjö. Herregud vad allt ska krångla! Skittrött är jag med men detta ser ut att bli en fullspäckad dag så ingen tid för att sova här inte ;) Men det kan jag nog göra imorgon!

Nu ska jag ju då till Växjö och försöka fixa till min balklänning, sen om jag kommer hem i hyfsad tid så ska jag ut till Timis och sen ska vi till Gislaved och titta på karnevalen! Sen efter det drar jag nog hem igen och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, tror det blir kalas!

Nu står nog frukosten på bordet här hemma.
Ha en skitbra dag!
Kram



Mitt nya underbara linne från monki.

Boooriiing

Blir inget Gislaved för min del tyvärr. Men man kan ju inte alltid få som man vill! Får se vad man hittar på istället.. Ligger hemma och väntar in morgondagen antar jag, som kommer bli världens tråkigaste den med. Booriing life.

Ha en bra kväll alla där ute.

Stör mig på att jag inte får vistas jämte dig, allt skulle vara så mycket enklare då.

What a day!

Herregud vilken dag.. Det blev genast totalt kass.. Blir nog att åka till Växjö imorgon på morgonen med klänningen. Den ramlar nämligen ner, jaa Malin har blivit för liten! Annars får jag väl förstora brösten.. Ne fy detta var ingen rolig nyhet alls.. Vill bara att Jessie ska sluta jobba så vi kan sitta här och dricka cosmopolitan eller något liknande. Känner att det verkligen behövs just nu! Senare drar vi till Gislaved iallafall!



Såhär känner jag mig just nu, helt snurrig haha.. USCH!

27 maj 2011

Hejsan svejsan!

Idag är jag ledig, eller jag valde att skolka en lektion.. Men jag är hemma idag iallafall haha. Har ju ingenting kvar att plugga till och vädret är skit så ska ta tag i jobbet idag! Måste få in lite pengar nu känner jag haha.

Sen har jag lovat att fota det jag köpte och sen ska jag kanske lägga någon sminkning till balen. Se hur man ska ha det bara. Balklänningen ska fixas till lite och sen har jag en annan klänning som ska sys upp innan Rhodos.

Dags att sätta igång!
Puss

Duschen, BB, sängen

Har varit duktig idag och klippt gräset! Imorgon är jag ledig så ska ta bilder då och även jobba lite. Ska ta en lång sovmorgon med förstås.

Nu vill jag bara hoppa in i duschen, kolla ett avsnitt av BB och sova i mina nytvättade lakan. Underbart!

Godnatt sötisar, vi hörs imorgon.

Tack för att det finns personer som tar sig tid och lyssnar.

26 maj 2011

Hejsan!

Idag är det exakt 5 månader tills jag fyller 19 haha. Bara något jag ville skriva ;)

Vet ni? Idag höll jag mitt tal och nu har jag inget mer att göra innan studenten! Eller jo, ett tyska nationellt.. Men annars inget! Och askmolnet är borta! Jag är såå himla glad! Då blir det Rhodos iallafall iiihhhh!!

Nu kommer snart mamma, då har jag fått den stora äran att klippa gräset.. Kulkul väldigt kul! Vill ha sol också så man kan ligga ute och sola :)

Puss!



Beställde dessa igår! Studentskor ;)

1 vecka kvar!

Helt sjukt. Jag går bara 1 vecka till i skolan. Sen har jag ett mini lov i 2 veckor där jag förhoppningsvis drar till Grekland och Rhodos :) Ska bli såå underbart! Behöver verkligen komma bort härifrån.

Idag ska jag skriva klart historian och fira mormor. Ska även beställa nya skor från nelly :) Studentskor wiieehooo!

Puss!



La undan lite grejs innan tihi!

25 maj 2011

Grattis mormor! ♥

Sitter i skolan och skriver historia. Trååk! Mår inget vidare heller. Men senare idag ska jag fira mormor som fyller 75! Grattisgrattis :)

Nu är det strax mat, soppa! Fan, kan det bli värre?

Helt jävla otroligt

Ni ser ju rubriken! Fy fan vad förbannad man blir! Satte mig framför tven för att se ett härligt derby mellan MFF och HIF. Det började jättebra, spelarna fick lämna för massa bengaler. Jag fick iallafall se 30 min underbar fotboll! Det var en kanonmatch fram tills att HIF gjorde 1-0. Då kastade någon jävla person i Malmö-klacken in ett knallskott så Pär Hansson blev skadad. Inte nog med det! En person går in lugnt och hitter putta till honom innan han brottas ner av HIF?! Va fan är detta!? Vart är fotbollen påväg? Jävla personer som ska få förstöra allt! Åh fan va förbannad jag är! Kan inte beskriva det med ord. Det är så jävla onödigt, så jävla onödigt.
Nu har jag fått skriva av mig lite iallafall. Lider med alla er som är på plats. Helt sanslöst.

24 maj 2011

Hejsan bloggen.

Mitt humör svänger som bara den just nu. Beroende på en person. Jag hatar det. Jag hatar det. Som jag hatar det! Men jag kan inte hjälpa det, och det stör mig. det finns ett ord jag intalar mig själv hela tiden men min hjärna vill inte lyssna på det.

Tyska nationella idag kunde nog inte gått värre. Känner bara att jag behöver världens största kram just nu. Typ av Hannisen. Längesedan som jag kände mig så lycklig som igår på fotbollen. Även om de förlorade med 4-2.. Men Hanna jag tycker så himla mycket om dig, du bryr dig verkligen. Och jag bryr mig om dig ska du veta!

Nu ska jag skriva klart min historia uppsats. Orkar inte! Men måste.

Att det ska vara så lätt att älska första gången, så svårt att sluta och nästan en omöjlighet att göra det igen. Det är som att man faller livlöst, utan någon tanke på att det kanske inte finns någon som tar emot. Tills han släpper taget och man faller igen, och bara den som fallit från dessa höjder vet hur ont det gör. Man var orädd av sin ovisshet och nu är man rädd av sin vishet. Det är som att man gömmer allt man någonsin kännt när man tvingas sluta älska någon. Så djupt inom sig att bara han som förtjänar det komma hitta allt igen.Jag undrar bara om sin första kärlek, är den första man någonsin älskat, eller bara den första som fick en att känna. Att han gjorde någonting redo inom en, till för att älska någon annan.
text: Victoria Törnegren


Feutbåll



Mitt nya linne från HM. Är mer åt neon färgen i verkligheten, älska!

Nu ska jag snart på fotboll! Värnamo får idag besök av J-södra :) Ska dit med finaste Hannisen och hennes pojke så det blir nog trevligt :) Eller det är alltid trevligt i deras sällskap!

Pusspuss på er finisar!


23 maj 2011

Hejsan på er!

Är inte direkt på topp av olika anledningar:
1. Jävla vulkan! Tänk så gör det så att inte jag får åka till Rhodos! Det skulle krossa mig. Men jag och Timis ha beslutat oss om att ro ner annars ;)
2. Vädret. Hallå jag vill ligga ute i solen och sola och få fin färg! Behöver verkligen det.
3. Min kropp. Mina ben herregud.. NÄR ska detta gå över? Hoppas på morgondagen. Har ju blivit bättre efter igår men långt ifrån bra.
4. Vissa personer som är så jäkla ego och bara tänker på vad som är bäst för dem? Hallå? Dags att tänka om kanske, ni vinner inte på det i längden. Stör mig som fasen på detta. Hatar players.


Nu kan jag ju istället berätta om något roligt! Nämligen Göteborgsvarvet! Herregud vilken glädje det förde med sig :) Sprang och log nästan hela vägen, det var så himla kul! Hade kunnat springa fortare men mina ben ville inte mer. När jag kom i mål visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag var så himla lycklig att jag hade klarat det och samtidigt gjorde mina ben så himla ont så ville bara lägga mig. Då visste jag ju inte att jag klarade min gräns på 2.15. Hade räknat ut det innan att om jag sprang varje km på 6.30 skulle jag vara i mål där någonstans. Hade inte tränat något innan så var överlycklig när jag kom i mål på 2.13.
För er som tycker det är minsta roligt att springa så spring detta loppet då! Jag måste göra om det!

Nu ska jag strax till mormor, sedan kanske ut på stan en runda. Kanske hinner fota kläderna jag köpte också.

Puss!


22 maj 2011

HEEJ!

Vet ni, I'm back efter en händelse som finns med på min topp 10 lista över höjdpunkter i mitt liv! Herregud vad roligt det har varit!

Men just nu vill jag bara duscha och ta det lugnt. Mina ben är som 2 lyktstolpar. Hoppas på att man kan gå imorgon iallafall!

Kanske hörs senare, eller imorgon :)

PUSS PÅ ER!

I'm so pissed

Så jävla förbannad! Imorgon ska jag springa mitt lopp som jag väntat på i ett år nu. Men nähä jag ska inte få sova inatt! Fan visa lite respekt, mitt tålamod är slut för längesedan. Jag älskar verkligen min familj men ska bli så jä*la skönt att få sin egna bostad, därför jag vill flytta långt bort. För jag orkar inte detta. Kallar inte detta syskonkärlek direkt. Vilken dag som helst men innan dagen jag längtat efter i ett år? Fan heller, nu är det slut.

Sorry för detta men blir så himla sur när folk inte vill respektera de få grejer jag ser fram emot här i livet. Dagen har varit helt underbar! Har varit med Svensson efter skolan, ätit glass och jordgubbar men det är konstigt att samma personer förstör hela tiden. Fy fan va less man blir.

Nu skriver jag inte mer, ska gå ner och bädda i källaren åt mig nu. Tack som fan.

Hörs igen på söndag. Kan inte blogga i Göteborg. Håll alla tummar och tår för mig nu tack!

20 maj 2011

Hejsaaan!

Vet ni???? Nästa vecka är min sista hela vecka på gymnasiet! :D Jag är överlycklig! Sen efter det har jag bara 3 dagar kvar och sen blir det feest! Åh längtar så himla mycket! Brudar vi ska ha så jä*la roligt och älskade klass jag kommer sakna dig! Men det är ju inte riktigt slut än. Har massa kvar att göra! Men idag laddar jag bara för morgondagen, är inte tränad för detta men jag hoppas jag kan komma långt med viljan.

Nu ska jag snart ut till näsudden tror jag. Vet inte vad jag ska ha på mig men tror det blir bikini! Så himla fint väder. Shorts, linne och en kofta blir det med.








Såhär såg jag ut idag! Flätan har jag gjort själv, riktigt stolt ;)

Puss!

Today I'm wearing this





Detta hade jag ju då på mig idag. Hade ju bara en lektion i skolan, svenska. Skrev om min drömbostad. Imrgon har jag dubbeltimma i biologi sen får jag gå hem. Antar att jag får mitt första ig imorgon, det vore väldigt konstigt annars. Hoppas ju naturligtvis på g!

Kom precis ut ur duschen, la en ansiktsmask innan idag med, så himla roligt att dra bort hihi! Skrubbar ju kroppen varje dag nu med! Allt för att få bästa brännan, men innan när jag kollade vädret va det moln och regn?! Hallå :( Vill inte! Vill ha sol och klarblå himmel ju! Hoppas det ordnar sig alltså.

Historia uppsatsen är strax klar med. Bara mina egna tankar kvar, tänkte dra ihop de nu kanske.

Puss på er!

Svek

Hello.
Kom hem för en stund sedan och ska göra historian nu tänkte jag. Skulle egentligen gjort något helt annat men personen svek, men det är jag ju ganska van vid vid det här laget. Personer som sviker, usch.

Nehepp dags att ta tag i detta då.

Kram

19 maj 2011

Börjar dagen med ett besök hos frissan :)

Bananzas



Denna ska bli min har jag bestämt för den ska med mig till Rhodos. Har köpt en annan klänning idag på HM, 99 spänn gick den på och jag vet precis hur jag ska matcha den! Funderar på att använda den imorgon.

Puss

18 maj 2011

Är hemma nu. Var så himla trött innan så trodde jag skulle dö! Att sitta och ha fysik då gör ju inte saken bättre liksom.. Ska försöka göra klart historian idag eller iallafall komma en bit! Sen blir det kanske en löparrunda, har ju redan sprungit en gång idag men känner att jag behöver all kondition jag kan få just nu.



Tycker det är så himla fint när bustiern sticker fram lite om man har ett slappt linne på sig. Slappt är min melodi just nu. 2 veckor kvar i skolan nu bara! GÖTT!

Puss

I'm home

Hemma nu! Trevlig dag alltså men herre vad trött jag är! Inte klokt för fasen. Köpte iallafall massa skit haha, någon som är förvånad?? Nee precis. Pallar inte skriva vad jag köpte för smått. Men va typ solkräm och lotion, studentgrejer, vattenpistoler och ballonger ;) Passa er små ettor!! ;) Köpte även en plattång! En vidal sassoon :D Limegrön är den med, så himla fint!

Neee nu ska jag nog snart dra ner och rädda pluggisen ;)

Ha det gött!



Älskar färgen!

17 maj 2011

En TRÖTT Malin ska nu köra till ULLARED!

16 maj 2011

Hejsan!

Kom hem från skolan för en stund sedan. Nu sitter jag här och väntar på att få åka till jobbet.. Kul! Ska faktiskt inte bli så farligt idag. Hoppas Jernberg är där bara haha, har man ju någon att prata med liksom!

Tyskaprovet gick över förväntan! Hade 0,5.. 0,5 POÄNG FRÅN VG! Herregud HUR gick det till??? Chansade ju på varenda en?! Jaja då var det iallafall godkänt på första av 4. Pjuuhh.. Talet slapp jag idag, tack gode gud! Måste öva lite till innan dess. Wiie en haltimma kvar nu tills jag börjar. Måste nog ta på mig rejält med kläder idag, känner på mig att det kan bli väldigt kallt.. Usch! Det är verkligen nackdelen där. Jaja nu ska vi tänka positivt! För efter det så kommer Hannisen hit med pizza :D Så ska vi mysa innan vi drar vidare på klassfest. Blir dock tidigt för mig då jag ska köra till Ullared imorgon.

Men det blir nog en kanondag!

Pusspuss, vi hörs nog imorgon istället :) På kvällen då förstås!


Fryser lite smått ihjäl



Såhär känner jag min nu! Herregud var kall och frusen jag är alltså..
Har varit på fotboll! Tråkigt väder och tråkig match. Menmen jag hade ändå det trevligt :)

Nu ska jag strax äta pappas räkmacka och sen läsa igenom talet några gånger och skriva om det.. Fast jag ska nog inte ha det imorgon. Eftersom jag har tyska nationella skulle nog jag och Emilia få ha det på torsdag istället. Men man vet ju aldrig!

Pusspuss, vi hörs väl imorgon!

Snyggt

Juicy WhiteJuicy White

Vet inte riktigt vilka som är favvisarna men tror det är de undre. Sjukt snygga! Talet är klart nu. Bara att lära sig hela med..

Klänning no:3

Här kommer mitt snygga köp från Köpenhamn!
En svart axelbandslös klänning med blommönster. Kommer bli grym till bruna ben och klackar eller som en söt topp i instoppade svarta shorts! Mumma!


15 maj 2011

Guten Morgen!

Satt och tänkte lite och kom på att det bara är 3 veckor tills vi åker brudar! Så jä*la skööööönt! Har massa kvar att göra i skolan. 7 grejer på 2,5 veckor typ. Menmen det löser väl sig som allt annat.
Idag ska jag sätta mig och skriva klart mitt tal, sen ska jag förhoppningsvis springa en mil. Det behövs verkligen! IFK matchen hinner jag inte mer idag. Men det kommer väl fler matcher..

Dags att börja plugga lite, har massa jobb som jag måste göra också. Det får väl bli kvällens om jag hinner det.

Ha en bra dag!



Mumma med frukost!


Triss i bikinis

Här är mina vackra bikinisar jag kommer använda i sommar, bilderna gör dem inte rättvisa. MYCKET snyggare i verkligheten!



Åh kan jag inte få åka nu!!

14 maj 2011

Hejsan svejsan!

Har inte haft tid att blogga då jag var i Köpenhamn i tordags och igår var jag i min stuga med fina vänner!

Köpenhamn var riktigt soft! Det var bäst när man fick gå på ströget och ta det lugnt. Hittade världens finaste skor men hann liksom inte prova dem.. Så lite tid hade vi! Köpte däremot en underbart vacker klänning! Sen köpte vi dricka på båten så nu klarar jag mig hela sommaren sen drar vi till Danmark igen ;)

Gårdagen var myspys :) Jag, Becca och Bettan drog till Bolmsö och snackade, lagade mat mm. Senare kom Emil också! Mycket trevligt :) Så en underbar kväll med fina människor.

Idag har jag gått på stan och fyndat bikinin jag väntat på hur länge som helst! Så himla vacker är det, neongul och fin. Älskar färg! Kommer från HM, någon som är förvånad? Nu har jag alltså 3 olika bikinis på en vecka i Grekland, längtar! Nu ska jag bara köpa flipflops och lite annat, ska köpa sololja så det bränner ;) Men fixar det på tisdag då jag drar till Ullared.

Nu blir det mat, spagetti och köttfärssås MUMS! Senare ska jag ge mig på mitt lilla tal....... Uschusch, längtar ju inte om man säger så.. Men måste göras som allt annat.

Ha en bra dag! Puss
Ph: Angelika Blick

Så ser min bikini ut!


Lugn dag

Äntligen en dag som varit rätt chill! Tror jag ska sätta mig och måla naglarna bara för att jag hinner liksom. Stått i trädgården idag och kickat. Snackat med Svensson och så kom favvissen David förbi en runda :D Underbart! Synd att molnen la sig öven lilla staden bara, annars hade allt nästan varit perfekt. Ska lägga mig rätt tidigt idag eftersom jag ska upp runt halv 6 imorgon...... Kulkuljättekul, NOT! Jaja ska packa allt idag så jag slipper allt sånt imorgon :)

Nu ska jag vänta in BB och sen dra mig mot sängen.

Kram ♥



Sötare får man leta efter!

11 maj 2011

Hejsan!

Förlåt för att jag inte skrev igår men jag hade ingen tid alls liksom. Först så var jag och David ute och paddlade. Båten glider på som det ska det går bra nu. Sen efter vi hade haft vattenkrig och pratat om alla problem i livet haha ;) Nee men nästan så skulle vi hem till mig. Men nehe vi hade blivit utelåsta! Så vi satt på trappan och snackade istället. Sen drog lilla vännen och jag fick mina glas vatten och en kebabrulle! Så jäkla gott! Åkte polisbil 2 gånger på en dag med, inte dåligt ;) Sen satt jag och pluggade på biologiprovet som vi hade idag, om man säger såhär: DET KUNDE JU GÅTT BÄTTRE... HOPPAS JAG FÅR G, annars är jag körd liksom..

Idag skulle nog svensson komma en runda, ska bara ligga ute och sola ett tag nu. Sen blir det att plugga och tagga för imorgon! KÅPENHAGEN HERE WE COME liksom! Gå på ströget och chilla. Sköjj! Hoppas på fint väder och inte regn.. Så måste ut och köpa massa gottgott att ha i bussen dit. Får väl dock inte äta godis eller dricka cola.. HATAHATAHATA om det blir så... Domen kommer på fredag...

Ne usch ut och sola! Ta vara på dagen innan det börjar regna liksom!

Puss!



Sis får stå för bilden idag mohahah ;)

Dåligt, riktigt dåligt

Veeet att min update suger för tillfället! Men kan liksom inte göra så mycket åt det. Det är jättemycket i skolan och jag prioriterar det före bloggen som ni förstår.

Imorgon taggar jag och mitt hjärta kanot. Tur att någon ställer upp för lilla mig, alla andra bara sviker som vanligt! Blir ju inte direkt förvånad om man säger så. Ibland måste man ställa upp för sina vänner för annars har man inga kvar. Ville bara skriva detta.
Efter det blir det plugg resten av dagen. Tror jag hinner plugga på 8 timmar faktiskt. Brukar inte kunna sitta mer än 4 typ. Halva klassen ska troligtvis skolka imorgon för att skriva MVG på provet! Good luck! Hoppas ni lyckas, särskilt vissa av er!

Nepp nu blir det sängen.

9 maj 2011

Hejsan!

Sorry för dålig update men blogg.se har krånglat som bara den. Har alltså inte kunnat lägga upp något förrens (förhoppningsvis) nu! Sitter förövrigt ute i solen och pluggar, skön dag!

Puss!

spola tillbaka tiden tills igårkväll tack

Uschusch jag är riktigt trött! Funderar på att försöka sova en stund nu. Kommer nog inte gå men ändå. Hoppas går ju alltid! Ska nämligen stå i garderoben på tigerdansen och kan ju liksom inte stå där och gäspa sönder? Får kolla om vi har dextro hemma så jag kan probba i mig det kanske hah. Se ifall det är några känningar idag där! Man har ju sina aningar ;) Fast njaaee det är nog för gammalt folk ändå ;)

Nane time tihi. Ska nog lägga mig ute kanske. Usch fy känner mig som en gammal tant haha. Fast det kanske jag är ;)


Jag vet att det ser konstigt ut med shortsen men de är för höga så var tvungen att dra ner de lite. Ska ha mina låga shorts på Rhodos ;)



Vill bara visa toppen som jag köpte på Bikbok i onsdags. Så himla fin och somrig!

Puss på er!

Spola tillbaka tiden, snälla bara för en minut.
Vill uppleva gårdagen några gånger till.

7 maj 2011

Guuudmåårgååån!

Vilken kväll, herregud! Skitkul förfest och sjukt kul på Harrys. Förfestade med några i klassen innan snälla Frida körde ner oss till staden där jag träffade simon, wiik och fille. Sen blev jag liksom fast hos dem hela kvällen hehe. Simon höll på att snacka om sin jäkla "Bjärnee". Var är "Bjärne"? Var är "Bjärne"? Till sist fick han sin "Bjärne" haha. Roligt hade jag iallafall! Tack alla som gjorde gårdagen speciell ;)

Nu ska jag ju plugga då.. Usch! Känner inte för det.. Menmen det måste göras! Sätta på tvätt är också en syssla jag har idag. Dags att sätta igång.

Puss på er!


HARRYS

IKVÄLL HITTAR NI MIG PÅ HARRYS!

PUSSAR! ♥

6 maj 2011

Hejsan bloggis!

Nyss hemkommen från skolan och sitter här i min säng. Ska strax ta tag i mitt skolarbete.. Usch det är riktigt svårt denna gången :( Men jag måste försöka och helst ska det ju bli bra också! Men det återstår att se.. Annars då? Jo Lina ska komma och kidnappa mig ikväll! Ska bli extremt trevligt alltså, får se vad vi hamnar haha ;) Ne men blir nog trevligt om det blir något haha.

Nu måste jag dra igång här.. Önska mig lycka till!

Här kommer en bild på klänningen jag köpte i onsdags! Kolla klänningen nu och inte mina fotbollsben haha.





Söt erkänn :D ?

Puss!

Rymd-Malin


Bild: Johan

Visst är jag fin? Såhär ser jag ut om några år!

Puss!

Plugg och godiiis!

Vill ha godis! Stör mig på att plugga utan att ha något gott att tugga på.. Allt blir ju så mycket roligare och lättare då!

Får väl försöka cykla till hemmakväll sen om jag orkar. Herregud så lat jag blivit! Ne fy jag måste verkligen skärpa mig.





Här har vi då en dagens med. Orkade inte fixa mig för en lektion så det fick bli som det blev haha.


5 maj 2011

Hejsanhejsan!

Har haft en liten lektion idag och nu sitter jag här hungrig som fasen. Någon som är förvånad? Trodde väl inte det. Vet bara inte vad jag ska ta mig till för kylskåpet är tomt! Någon som vill bjuda på lunch haha?

Har precis tagit kort på allt jag köpte igår utom själva studentklänningen då jag inte vill visa den förrens det är dags. Hoppas ni accepterar detta! Men bilderna kommer dyka upp lite då och då, kan ju börja med att visa en grej:



Body butter från the body shop. Resan börjar närma sig, bara en månad kvar och ska jag kunna bevara brännan på någon sätt. Är den ens någon sol där nu? Fan jag måste kolla! 2 minuter senare.... Wiiehooo! 20 grader och sol! Ja då får jag kanske användning av denna :) Luktar så himla gott! Ska smörja mig med denna varje dag om ingen vill hjälpa mig ;) Det är ju mycket möjligt liksom hehe.. Nog om det!

Ska plugga idag, det blir tyska, biologi och svenska. Men mest sv och ty tror jag. Ska nämligen skriva ett pm tills på måndag i svenska. Har nog redan skrivit att jag ska hålla ett tal. Boooring! Måste leta bilder med.
Senare idag ska jag springa en runda, och jag tror att jag ska försöka springa rätt långt. Mina rundor brukar ligga runt 5 km men ska försöka dubbla idag. Om jag känner mig bra kanske det blir att springa runt torp! Hoppas någon kan hämta mig om jag stupar på halva vägen haha.

Ne dags att få något i maggen ;) Vet inte ens vad jag är sugen på! Äh jag kommer på något!

Kramar

4 maj 2011

Hemma efter en underbar dag i Götet. Hittade var jag sökte plus lite till.. Om jag har tid visar jag imorgon, nu ska jag ta en dusch och sen nana.

Puss på er! ♥


Götlaborg!

Yepps imorgon drar jag! Hoppas på att hitta det jag söker, nämligen en studentklänning :P
detta kommer ju säkert gå åt h**vete men försöka går ju alltid! Eller jag MÅSTE!

Nu blir det snart DH för fulla muggar men innan det ska jag duscha och bara va. Imorgon är det dags att börja plugga igen då det inte blev så mycket med det idag.. Fast imorgon hinner jag ju knappt, får bli lite på tåget. Lite biologi kanske.. Usch fy får dåligt samvete nu ju :(

Tumblr_lk8tjukf4d1qb8zduo1_500_large

Tumblr_liwmi1veh31qb8zduo1_500_large

weheartit.com

3 maj 2011

Hellååå!!

Kom precis hem från skolan, usch det är inte långt kvar nu alltså.. Har massa att göra innan den 1 juni! Och då menar jag bara skolarbete.

Ne jag ska väl börja plugga något strax, svenska, historia eller biologi får det väl bli. Tyskan får vänta lite tror jag.
Men först ska jag äta! Mackisar och köttisbullar blir det. Efter det ska jag träna med! Easyline och så springer jag nog lite innan. Vi får se :)

Puss!

It is really cold outsideeeee

Se rubriken. Jag fryser IHJÄL! Ska skulla in i duschen strax och senare blir det tyskaplugg.... Jag tycker inte om tyska :( Roligt på jobbet iallafall, alltid ett plus ju!

Ne nu vill jag in i duschen, puss


2 maj 2011

Hejsan!

Ska strax äta hos mormor. Köttsoppa, mumma! Senare ska jag spendera 3 h på jobbet vilket kan bli riktigt spännande idag ;) Annars då? Jo jag längrat SÖNDER tills på onsdag! Mer om det då :)
Vi har iallafall fått världens svåraste uppgift! Hålla ett tal. Ni hör ju själva liksom, Malin hålla ett tal? Ne just det! Tack gode gud att det bara var för 15 pers men ändå! Usch hatar sånt ju :( Wellwell det blir la bra antar jag. Det löser sig alltid är ett bra motto jag har nu :) För förhoppningsvis gör det det :) Jag är trött på att spendera tid med folk som gör så man mår dåligt. Dags att skita i dessa och spendera tid med de man tycker om istället!

Ne nu måste lilla jag äta. Vi hörs senare idag :) Om jag inte pluggar på mina tyskaglosor jag har tills imorgon....

Ciao!

Feuutbååll

Jaaaa! Så himla skönt att spöa United med 1-0 :D Sen var jag ju på IFK:s hemmamatch och såg dem vinna med 2-1! Så himla härligt! Men det var tur att Hampen stod, annars kunde det lika väl blivit 2-2. Jaja underbar dag! Vill inte att den ska ta slut, eller var rätt jobbigt på moronen men sen efter fotbollen så vill jag bara ha mer av denna dagen!! Mermermer! Vill inte ha skola imorgon, vill bara vara hemma och softa med underbara vänner :)

Men nu är det så att denna dagen snart är slut.. Imorgon blir det en jobbig skoldag plus jobb! Är väl hemma runt 19.00.. Innan jag somnar ska jag kanske se ett avsnitt av GG. Har missat massa nu!! Måste tas igen.



Alltså Chace Crawford ♥

Let's just face it


När du strippar och klär av dig är det samma grej.

Alltså jag är så himla TRÖÖÖÖTT! Fattar inte hur jag lyckas, sover jättelänge men ändå helt slut. Suuurt!




Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej, men när du strippar och klär av dig är det samma grej.
Jag glömmer aldrig dina hemligheter. Och du försöker hålla masken så du kan sväva över marken. 
Visst du kan skratta och låtsas som ingenting men jag vet allt om dig för du har varit min.
Du är någon annan nu i och för sig men när du strippar och klär av dig är det samma grej.



Snyggt!

1 maj 2011

Godmorgon!

Sitter här och tar det lugnt, ska strax hänga med mamma och göra något. Sen ska jag plugga tyska, BORING! Men måste göras. Senare blir det IFK-BP. Säkert en bra match! Har sittplats och sitter typ mitt i allt om någon undrade ;)

Nepp dags att ta på sig lite kläder känner jag!

Kramis

I'm home!

Hemma igen efter en ganska trevlig kväll. Kände inte så många och den jag kände mest vill ju inte veta av mig.. Men det var ändå kul! Kom fram en kille och trodde att jag var 22, sen ändrade han sig till 24! Ser jag så gammal ut?? Jaja nu blir det sängen och förhoppningsvis en god natts sömn. Imorgon blir det plugg och fotboll x2! WIHO!

Nattinatt ♥

RSS 2.0