Min bara min!

Hoppas ni får en trevlig Valborg!

Jag har haft en underbar dag! Och den ska fortsätta så :)

Min fina får stå för bilden idag! Snart åker du, usch vad tomt det kommer bli! Jag älskar dig min lilla underbaring! <3


Say that I'm the only one


Min kära syster får stå för bilden idag, lånar man min kamera så blir det såhär ;)♥

Sov lite bättre inatt, hoppas verkligen det är på bättringsvägen. Ska nog dra en runda på stan och kolla ifall jag hittar min fina bikini! Set är såå surt att gå här hemma. Vill TRÄNA! Men känner att det är nog bäst att bli frisk först tror jag.

You make me feel alive

Inget är som väntans tider

Hoppas verkligen jag får en hel natts sömn inatt utan några anfall och skit, konstaterar även att om 24 h får jag sällskap i min lilla säng. Behöver jag säga att jag längtar?!


I'm tired of this shit


victoriatornegren

Älskar den vita bikinin, den MÅSTE bli min! Synd att jag bara inte kan gå ut och shoppa nu, mina fötter och händer är nämligen extremt svullna och händerna kliar något fruktansvärt!
Snälla gör mig frisk!

Imorgon får jag möta upp min grabb på stationen, det ska bli så underbart och gud som jag längtat! Om jag ändå vore frisk :(

det snurrar i min skalle


Ibland undrar jag vad fasen som hände uppe i fjällen?!

Önskar jag vore såhär frisk och glad nu men tyvärr så har jag fått någon allergisk reaktion så jag har massa utslag på hela kroppen. Har fått allergitabletter nu iallafall som jag hoppas ska hjälpa för det kliar något fruktansvärt!

Hoppas ni mår bättre än jag iallafall :)

Sjukan igen

Japp jag är just nu Stammis på sjukhuset.. Jag orkar inte detta just nu!! Vet inte vad det är för skit jag har fått!


<3

Jag fattar inte hur man kan göra vissa saker mot en människa. Be personens anhöriga och sitta och vänta tills personen somnar in. Hur psykiskt störd är man då? Jag är så förbannad och så ledsen så man inte kan beskriva det med ord.
Att en dag som varit så underbar kan förändras med ett telefonsamtal är så hemskt. Det är så jävla förbannat hemskt!
Jag kommer aldrig någonsin glömma dig! Du finns förevigt i mitt hjärta!
Jag älskar dig! <3


Tar en liten paus från bloggen och spenderar tid med min familj. Hoppas ni förstår.


1 pass avklarat




Mina nya älsklingar! Asics gel 1170! Detta är kärlek haha ♥

Steg upp 07.30 idag och gick på core boll som förövrigt var riktigt gött! Ska snart fika lite, och efter det ska jag hämta min nya säng innan jag och pappa springer torprundan.. Herregud säger jag bara! Den är nog lite över milen gissar jag på. Sätter på appen sen och kollar iallafall.

Ha det gött!

Morgonträning

Ska strax iväg och träna core boll. Kommer ramla av bollen tusen gånger. Min balans är inte den bästa nämligen..

Men vi hörs senare idag!
Kolla även den fina bilden min pojke skickade till mig ifrån västkusten! Och här hemma är det just nu 3 grader... Kom hit och kidnappa mig!!


Tror det är omöjligt att vara lycklig nu




13 dagar kvar!



Kul att vakna klockan 8.00 av att solen skiner! Så går man upp och äter frukost och kollar ut genom fönstret och ser att det snöar!? WTF? Men det har slutat nu :)

Idag ska jag äta plättor hos mormis kl.12.30 sen ska jag till Hanna och fika! Längtar verkligen! Senare ska jag träna. Det blir body toning idag och herregud jag känner redan nu hur jobbigt det kommer att vara. Usch!

Vi hörs!


Long time ago

Det var längesen jag kände så som jag gör för dig. Ibland skrämmer det mig verkligen att vi är så olika och att vi knappt hade kollat åt varandras håll om vi inte träffats. Du är plus och jag minus. Du är varm jag är kall.
Jag älskar att kolla in i dina vackra fina bruna ögon, det är som om man drunknar lite smått. Jag älskar ditt underbara leende som bara du kan göra och din underbara varma hals att gömma ansiktet i. Jag älskar att dina fingrar är dubbelt så stora som mina, särskilt när du lägger dom runt min midja och håller mig som om du aldrig ska släppa taget.
Ja jag kan nog fortsätta hela natten men då tappar jag nog poängen snart.
Jag älskar dig, och just nu vill jag aldrig vara utan dig! <3


Göteborg

Satte mig precis på tåget hemåt. Jag HATAR att säga hejdå till personer jag älskar :( min älskade sambo, som nu blivit särbo :( usch för detta. Jag längtar till hösten, då ska jag fixa detta! Det är hemskt nu :( 34 mils avstånd till den bästa är inte lätt!

Har iallafall haft en underbar dag i Göteborg! Och jag vet precis vad jag ska bo när jag blir äldre! Åh så himla vackert alltså! Hönö och Öckerö eller vad det hette? Så himla vackert alltså!
Nu blir det dom två längsta veckorna i mitt liv tror jag, och fy som jag längtar!!


ilska



Åh vad jag hatar folk som ger mig falska förhoppningar! Det finns faan inget värre. Ena dagen så är allt helt underbart och andra dagen så ändrar sig allt och allt går åt helvete.
Jag trodde jag skulle få den mest perfekta sommaren i hela mitt liv, igår trodde jag det. Nu sket ju allt sig, som vanligt! Men det är ju ganska nice att gå här hemma helt själv och dra. Jävligt nice!! Åh vad förbannad jag är. Ledsen är jag med. Men mest förbannad för jag vet att det går att fixa bara man har en viss vilja. Synd bara att inte alla personer verkar ha sån vilja som jag. Och inte vilja det jag vill, inte känna så som jag. Jag lägger ner, jag orkar inte mer.

Godnatt

Längtar tills imorgon!!

Se rubriken.

Imorgon får jag träffa min sambo igen! Åhh längtar!! Han skulle få mig att äta sushi...... Undrar hur det blir med det. Ska iallafall försöka hitta lite färg till mitt kära hår så att en viss lillasyrra kan fixa till det. Får se om vi hittar på något annat trevligt hehe ;)

Ne herregud nu måste jag ju byta om här! Det vankas träning. Men just nu vill jag bara att klockan ska bli 10!! Ihhh!

Puss, hörs senare!

Mys

Alltså jag är så trött så jag tror jag dör! Fattar inte varför.
Kom precis hem från Jessie iaf, vi gjorde fruktsallad och hon hade bakat kladdis :) så himla gott!! Frida och Sandra var där med och det var underbart att träffa dom igen!
Nu ska jag snart till min syssling och fira henne :) hon har precis fyllt 12 :)

Så får väl fixa till mig lite och köra upp dit :)
Puss!


Inväntar tjejkväll!


Bild från Thassos -11

Nu har jag varit och tränat CxWorks igen, var lika jobbigt idag! Hoppas denna jäkla magen kan försvinna någon gång! Men det kommer väl.

Nu väntar jag in Bettan, Pettsson och Becca för myskväll! Ska bli underbart, det behöver jag minsann :)

Ha en trevlig kväll!

Götet

Sitter och kollar lite tåg till Göteborg. Måste nämligen dit en runda och kika på lite grejs. Sen vill jag mer än gärna träffa min tjockis också! Ska jag säga hehe... Äh han får väl vara smalis då. ;) Så annorlunda att träffa någon när man bott ihop i 4 månader och sen inte träffas på flera veckor.. Kan ju inte säga annat än att jag längtar :)

Nu ska jag strax till affären och köpa mat! MUMS! Det finns inget bättre än att äta och sova :)

Puss!

Belive you can and you will

reallyfitandthin:  Fit chick

Träna träna träna!
Igår var jagpå cxworks (bål) och efter det sprang jag intervaller på löpbandet, 11 km/h & 13 km/h. Nu ska jag ut och springa 8-10 km och senare idag blir det ytterligare ett pass cxworks innan det blir mys med mina vackra vänner!
Nehe TAGGA!!!

Orkar inte

Snabbinlägg här!

La mig precis i sängen, har rensat garderoben lite smått, städat rummet i källaren (funderar på att flytta ner) och tränat. Blev cxworks och intervaller på löpbandet.
Längtar som fan efter en viss person, synd bara att det bara verkar va på ena hållet. Orkar inte längre..

Och du äckliga människa som sprider en massa rykten om mig kan ju bara lägga ner. Du är så patetisk så det finns inte.

Har ont i magen med, på högersidan.. Tror jag sträckt mig kanske.. Usch så himla jobbigt!

Imon blir det nog ett distanspass i lugnt tempo. Får se hur jag känner mig. Tycker inget är spec roligt för tillfället.

Jaha ha det gött!


ÅÅÅHHHH

Alltså Alex och Patrik, vad fan har ni gjort med min kamera?! Alla bilderna blir suddiga till tusen, jag orkar inte!
Så blir nog inga bilder till er förrens jag fixat till den igen och det lär väl ta ett tag... Sur Malin här jappjapp!
Tur att Jessie piggade upp min dag, kycklingwraps på stigs och lite shopping och snack på det! Underbart att träffa sin andra halva igen :)

Nu ska jag trixa med kameran lite och sen blir det ut och fika med Pettsson och Bettan, wiiihoo! Fullspäckat schema här ja!

10 april 2012

Tjaaa!

Det är tempo i mig idag alltså. Först smoothie till frukost, kollat läget med mormor, promenixat till gymmet och skaffat kort, promenixat till farmor & farfar och ätit, promenixat ner till stan igen för att fika med Johan (jag drack bara te), promenix hem och fikat med mormor.
Snart ska jag promenixa till team sportia för att köpa skor, sen blir det en löparrunda med papps och om jag känner oss rätt så kommer det gå av bara farten. Sen tror jag att jag ska andas lite kanske.

Hörs senare iallafall!
Pös (internskämt)


Somebody that I used to know.




ÄLSKAR musklerna på sista bilden!

Heeej Värnamo, Heeej Världen! I'm back!

Yesbox, jag är tillbaka i lilla Värnamo och det är skönt faktiskt. Ska tillbringa de 2 första veckorna till att träffa familj, vänner och bara va. Uppdateringen kommer ju så klart bli som vanligt då jag har min kamera och min egna dator till hands. Känns ganska underbart faktiskt! Dock saknar jag en viss person något extremt. Herregud jag kommer inte klara mig, men jag måste väl antar jag..

Dagen har iallafall bestått av att packa upp, ätit tårta hos min älskade mormor, gått en pw, vinkat till Jessie i fönstret hihi(stackarn är sjuk :(), duschat och ätit kinamat! Mumma.

Nu till de sura nyheterna. Under tiden jag varit där uppe har jag gått upp hea 5 kilo! 5! Fattar ni?! Detta är ju helt stört hemskt! Förjävligt x100000000000000000. Så imorgon på morgonen tänkte jag mig en pw, måste ju börja komma igång nu igen. Detta är ju sinnes.. Sen ska jag köpa mig ett gymkort, så gymmet kommer vara mitt hem de närmsta veckorna.

Vill ha tillbaka min vackra kropp jag hade förra sommaren! Så vi tar väl några bilder ifrån förra sommaren så jag blir lite pepp!

Natti ♥

Where have you been all my life?

Sista kvällen i Branäs!!!
Nu kööör vi!!!!!


6 april 2012

Hejsan!

Visar nog sig att jag kommer hem tidigare än förväntat, jobbar nämligen ingenting nästa vecka så det känns lite onödigt att vara kvar. Kan lika väl dra hem och börja träna. Haha jaa, det är typ det enda jag tänker på för tillfället. Men så är det! Är man ett träningsfreak så är man!

Idag ska vi visst äta på ladan också, det blir ju gött. Men vad ska vi göra med all mat i frysen undrar ju jag.. KOM OCH TA typ.

Ne nu får jag väl hitta på något.. Kolla på GG kanske..

Men vi hörs!

1 april 2012

Heej.

Jag är verkligen inte på humör, mår inget vidare och vill verkligen bara ta mitt pick och pack och dra. Jag är så TRÖTT på allt här uppe! Hatar detta stället och jag lovar att jag kommer aldrig mer tillbaka hit ever.

Jag önskar bara jag kunde försvinna. Inatt drömde jag att jag träffade min älskade gamla klass, och herregud vad lycklig jag var och så vaknar man upp och då är allt skit.

Nää alltså skjut mig någon, för jag vill inte vara kvar mer.

Åh

Alltså jag orkar fan ingenting längre. Vill bara bort härifrån.
Jag längtar så till mina underbara vänner och det är så kul att inte kunna sova.
Fuck life, fuck reality. I hate this shit.


RSS 2.0