Shopping

Har kommit på att Monki har världens bästa rea. Detta köpte jag och kostade sammanlagt 180 kr. Helt sanslöst!






28 februari 2011

Hej.

Vill bara att ni (alla killar som finns i hela världen!!) ska ha koll på en liten sak.. Mig är ingen man leker med. Jag har sagt detta innan också men vissa verkar liksom inte förstå. Jag är ingen leksak. Jag vill liksom inte framstå som någon heller. Men tycker det är så himla tråkigt att folk inte kan lära känna mig innan de dömer. Innan de tror att jag är någon jag absolut inte är! Någon som inte har några känslor, någon man kan kasta hur mycket skit på som helst. Men det är lugnt, jag viker inte i första taget. Men jag hoppas verkligen att jag ska slippa träffa på mer svin. För ett svin är vad du är! Sjukt fel man kan ha om en person alltså. Och en sak ska du ha klart för dig, jag vill ALDRIG mer se dig! Aldrigaldrig igen! Player.

Känner att det bara är deppinlägg för tillfället men det är sådant mitt liv är just nu. Deppigt. Massa relationer som är helt fucked up! Tack och lov för underbara vänner. David, jag älskar dig! Hoppas du läser detta. Behöver verkligen dig just nu ♥ Jessica ska vi ju inte tala om, syster! Älskar dig mest i hela världen, ett liv utan dig går inte! Tack för att du finns! ♥

Jag ska iallafall snart åka till jobbet. Efter det är jag nog sjukt slut. Annars tänkte jag bara gå/springa en runda. Rensa huvudet liksom.. För det behövs verkligen just nu.

Ha en bra dag.




27 februari 2011

Hejsan bloggis.

Är inte så munter för typ 3 saker. Kan ju bara varna för att detta kan bli ett depp inlägg.

1. Jag är så sjukt besviken! Besviken för att folk säger saker de inte menar. Vad är det för mening med att såra folk genom ord man istället kan utesluta. Jag menar hur jäkla moget är det att supa sig så sjukt full så man spyr och inte kommer ihåg något? Vad fan får man ut av det? Det kanske var jättekul och nytt i 7an, men seriöst vi blir äldre. Och vuxnare, mognare. Men jag förstår mig inte på vissa som fortfarande tycker det är så himla coolt att skryta om hur full man var i helgen. Det är inget att skryta om. Iallafall inte enligt mig.

2. Ligacup final idag. Arsenal-Birmingham. Vill inte ens nämna hur det gick! Men tänker göra det ändå.. Stod 1-1 till 89.. Då blir det en sån TABBE mellan 2 i Arsenal och 1-2 till Birmingham såklart. Dagen förstörd.

3. Stör mig som bara den på folk som inte kan kolla igenom kontaktboken på sin mobil ordentligt. Eller som inte har något bättre för sig än att försöka kränka andra. Skaffa ett liv.

Nu BigBrother.


26 februari 2011

Hejsan! Nu är det såhär: Min älskade dator är hemma och går och starta igen :D MEN! Nu fungerar inte internet så jag har ringt herr Karlsson så han ska komma ner idag men det vet man ju inte om man kan lita på.... Haha ne men han kommer nog ska vi se! Tills dess ska jag kolla lite utbildningar på nätet tänkte jag! DAGS NU ihihih :) PUSS!

Tack Calle!!

Måste bara tacka Calle i klassen för han visade mig en annan grej idag på fysik lektionen!! Så himla bra för vet ni? Nu fattar jag endel :D Inga konstiga tummar och skit :D SÅ TACKTACKTAAACCKKKKK!!! IIhh I'm happy!

24 februari 2011

Heeej! Nu är det bara en dag kvar tills jag får hem min dator, hoppas jag.. Man vet ju liksom aldrig riktigt heller.. Men hoppas går ju alltid! Förlåt för inlägget igår men det är så skönt att få ut sina känslor på något sätt alltså. Där för tänker jag skriva att jag HATAR FYSIK och att JAG ÄR HUNGRIG! Ne men ni fattar va? Igår blev det lite depp för att jag var depp.. idag blir det lite gladare för jag längtar tills imorgon fast ändå inte. Dagen kommer börja hemskt, fysikprov väntar.. Sen blir det ju roligare när jag och Mammsen drar till Jönköping! Underbart att få shoppa lite igen, gina, monki, bikbok MUMS! Längtan är STOR om ni fattar! Nu ska jag strax äta lite, sen blir det plugg och kanske en löparrunda. Fast det är kallt idag! Jaja vi får se helt enkelt! Ogillar även att man inte kan lägga in bilder här, suger ;S Kramis!

23 februari 2011

Hej. Jag är inte på humör.. Ledsen som bara den just nu.. Menmen så är det. Ska sätta mig och plugga strax.. Kram

22 februari 2011

Hejsan bloggen. Är lite sådär halv depp idag för en del saker. Menmen det löser väl sig hoppas jag. Nu ska jag strax hämta upp Jessie för lite mat på mc. Ska bli underbart att prata av sig lite och höra hur hon haft det i världens bästa stad :) Var precis ute och sprang med pappsen för att glömma lite liksom. Funkar faktiskt lika bra som det alltid gjort! Något att rekommendera starkt! Kan även meddela att jag troligtvis får hem min dator på fredag, ska iallafall upp till jkpg då med mammsen! Ne nu måste jag klä på mig och sticka! PUSS!

20 februari 2011

Hejsan! Jag är hemma och oskadd så att ni vet det ;) Har kollat på Arsenal nu.. Det fick bara 1-1. Så jäkla surt. Laget de mötte spelade i League 1. Herregud liksom :P Nu blir det solsidan och sen ska jag faktiskt kolla på BigBrother. Aldrig sett det men kan ju bli något nytt ;) Imorgon är det skola och jobb.. Men vad ska man göra liksom? Behöver pengarna och det andra är ett måste. Behöver även något för min extremt torra hy.. Inte klokt alltså. Måste fixa det! Puss på er! Saknaden är stor ♥

19 februari 2011

Hejsan bloggen.

Längesedan jag skrev ju.. Men igår var jag och Johan på spa. Det var sjukt skönt, jag fick ansikts-, fot och handmassage plus massa krämer och masker. Sen fick jag sitta i en ångbastu också. Tack för det Johan.

Idag har jag åkt skidor från 09.30-16.30. UNDERBART väder! Stört skönt alltså. Ville inte sluta åka. Vinden bara blåste genom håret och man glömde allt.. Det jag behöver nu glömma allt. Glömma allt som jag trodde skulle bli något.. Nu är jag bara som ett sandkorn i öknen igen och blir väl kvar där ett tag. Men jag ska inte tvinga någon till något. Är bara sjukt glad över tiden jag fick med dig.. Du betyder så sjukt mycket för mig men antagligen var det inte likadant för dig. Alla ord, allt du sagt lät så fint, så underbart i mina öron. Men inte längre.. att jag ens trodde på det.. Men jag får väl skylla mig själv.

Ska lägga mig och läsa nu.

Kram ♥

17 februari 2011

Hejsan alla monsterdiggare!

Sitter i stugan efter att jag precis bastat. Underbart här uppe ju! Frös rätt rejält idag så stack därför hem lite tidigare. Ikväll blir det tacos, så himla gott! Och imorgon ska jag och Johan ta oss till Storhogna, fråga mig inte vad vi ska göra där men något blir det ju! Det blir nog bra iallafall. Firar ju 2 år imorgon!

Mina ben gör verkligen ont alltså! Eftersom vi stollar åker i skogen hela tiden så spänner man ju benen och rumpan. Vi är ju inte riktigt som vanligt folk liksom..

Ne nu vill jag fortsätta läsa i min bok! Så sjukt braaa! Förlåt Johan men  önskar också jag hade en pojkvän som Edward.

PUSS!


16 februari 2011

Hej!

Hade skrivit världens inlägg men sedan cpade internet. ska sammanfatta lite nu bara. Sitter och väntar på att sveriges mästerkock ska börja! Och sen hoppas jag att gudarna är på vår sida när Arsenal möter Barcelona!

Idag vurpade både Hanna, jag och mamma. alla var nog nästan lika roliga. Jag skrattade som bara den iallafall! Skrev om alla innan men nu orkar jag inte göra det igen.

Jaja ha det bäst! :)
PUSS!


14 februari 2011

Glad alla <3 dag!
Min har jag spenderat i backarna och praktiskt taget frusit fast! Skitkallt var det.. Menmen det var roligt iallafall och inga större misstag gjordes. Nu har jag bastat och ska strax promenera till affären. Guuuudiiiiis är gott ;) Håller även på att läsa sista Twilight-boken. Superbra verkligen!
Nepp nu är jag sugen på godiiis :) Senare blir det hemmagjord kebab! MUMS!
PUSS på er därhemma. Jessie, ta det lugnt i den underbara staden. Tro mig, du kommer älska den lika mycket som jag :) Ha det underbart!! Älskar dig ♥


Kärlek ♥ Därför kommer min alla <3 dag spenderas med dessa :)

12 februari 2011

Hellooo!! Vaknade runt 10 idag och låg och drog mig lite. Så himla skönt! Igår var jag först på BK med Hampen och sen var det utgång med tjejerna! :) Väldigt treligt enligt mig! Nu håller jag på och packar tills imorgon för då åker vi! Upp till Björnrike ska jag och familjen och Johan i en vecka. Ska bli oerhört mysigt liksom. Älskar skidsemestrar! Och första åket ska vi ju inte ens tala om liksom! Så sjukt underbart att bara släppa iväg skidorna. Kärlek. Bäst att fortsätta. Ska gå en runda i det vackra vädret tänkte jag med. Puss på er! Ska ha med datorn upp (inte min men Hannas) så då blir det kanske några inlägg och kanske lite bilder med men hoppas inte på för mycket ;)

Älskling!

Jag älskar dig ♥ // Din Johan!

10 februari 2011

Hejsan bloggen!

Provet gick ju som vanligt.. NOT GOOD! Äh men va fan sånt får man väl ta, blir nog G iallafall hoppas jag på. nu ska jag ut på stan med mammi, sen blir det träning på NC. Body Toaning som vanligt! Skitkul men jättejobbigt! Har ju träningsvärk i bröstmusklerna med så det blir tufft!

Hoppas ni har det bara iallafall :)
Pussar



Egypten -10


8 februari 2011

Hejsan lilla bloggen! Fick ett sms innan idag från El-giganten. Blir alltid lika nervös när dessa kommer! Men den var visst redo för service iallafall. Hoppashoppashoppas bara det går på garantin! Har ingen lust att köpa en ny dator för 8000.. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen! Varit på Easy Line 45 idag och det var seriöst jobbigare än vanligt! Fyfy. Menmen jag klarade det med! Ätit lite sallad med och ska dricka te sen innan jag fortsätter med plugget.. Lär väl sitta till 22 iallafall idag. Menmen jag måste! Kanske får hoppa träningen imorgon också men det märker vi då. Nehepp, hoppas ni haft en bra dag! PUSS!

7 februari 2011

Heeejsan kära finfina läsare!! Idag är det fullt upp, skola och jobb! Skolan avklarad, jobbet kvar.. Sen blir det bara hem och sätta sig och plugga gärnet liksom. Prov på torsdag och har ingen tid! Iallafall känns det inte som det! Får väl skippa sovmorgonen imorgon kanske. Äh vafan det får gå som det går! Skitsvenska. Tänker aldrig bli svenska- eller historialärare iallafall. Suger ju som bara den! Åh gud vad positiv jag känner mig idag alltså.. Har typ huvudvärk med och vill bara sova. Sov inte bra heller, vaknade massa gånger och låg och snurrade typ. Jaja jobbet får gå som det går. Hoppas det finns någon rolig person att prata med! Typ Jernis. Stackaren, får aldrig vara ifred när jag jobbar ;) Jaja trevligt har vi iallafall! Nu ska jag byta om och bege mig! Hoppas ni haft en bra dag, hörs imorgon! Kärlek.

6 februari 2011

Godmorgon! Vaknade för en timma sedan. Kände mig sjukt hängig igår och varm.. men hoppas jag sovit bort det :) I fredags var ju jag och Johan på Höganloft (Hestra), tror det heter så iallafall. Det var trevligt men det sämsta var att jag inte känner någon där ute.. Menmen jag hade trevligt iallafall! särskilt när en viss person sjöng "just the way you are" precis exakt till mig! :) Snacka om lycka! Igår var jag ju i Jönköping! Shoppade och kollade på ishockey, sjukt rolig dag! Men på kvällen kände jag mig somsagt febrig och hängig. men antar att jag bara var trött! För idag är jag pigg! Änsålänge haha.. Ska iallafall till farmor och farfar idag och äta semla! Bläääää, hatar det! Men älskar dem :) Vet inte om jag ska gå på Step Up:en idag heller, känner inte riktigt för det.. Tror nog jag ska gå en runda i det fina vädret istället! 7 grader och SOL! Nu ska jag dra! PUSS!

4 februari 2011

Stort grattis till Sandra som fyller 18 idag! Nu ska jag hoppa in i duchen tänkte jag. Ikväll blir det ju feeest! Är rätt taggad faktiskt, ska bli kul :) Nytt ställe med nya människor med :) Imorgon ska jag lämna in datorn! Måste skynda, förlåt men ha en underbar helg! Eller dag iallafall, kanske skriver imorgon när jag kommer hem. Ska se Hv71 också liksom. Pussar!

3 februari 2011

Stort grattis till Frida som fyller 19 idag! Hoppas du har en bra dag! Jag har iallafall varit i skolan idag och lekt med Fia :P Hade labb ihop, det var trevligt :) Blir så mycket lättare när man har en rolig labbpartner :) Nu sitter jag och fixar med projekarbetet lite. Försöker hitta på lite frågor som jag ska ställa till någon :) Vid halv 7 ska jag iallafall träna! Body Toning (som vanligt). Sjukt jobbigt! Men riktigt roligt med :) Sen blir det väl hem och sova, inte vet jag.. Men måste ju kolla på halv 8 hos mig såklart! Nepp nu ska jag fortsätta! Förlåt att det inte kommer några bilder men ni vet ju varför.. Pussar

2 februari 2011

Hejsan bloggen! vet att jag är kass på att skriva för tillfället, men det är inte så lätt när man inte har någon dator liksom. Men den ska fixas! På lördag ska jag, mamma och sis upp till jkpg för att titta på hockey och shoppa. Då ska jag även lämna in den tänkte jag. Hoppas de kan hitta felet på den.. Hatar verkligen att vara utan spotify typ. Och bloggen såklart. Men vet inte om jag har någon tid till att gå på stan för kommer sova hos Johan dagen innan för vi skulle visst till Hestra på kvällen.. Får se om det blir lika "roligt" som vanligt när vi är ute. Hoppas det blir lite moget bara för annars kommer min dag och helg bli förstörd. Men det är jag sjukt osäker på. Idag har jag sprungit i 30 min, sen varit i skolan till halv 1. Efter det åkte jag och jobbade från 13.00-17.00 och sen var det träning från 18.15-19.30. Jag är liiite trött om man säger så. Blir ju inte bättre med bk på det liksom. Menmen det är väl sånt man får ta. Nepp nu ska jag lägga fram kläder tills imorgon och fixa lite :) PUSS!

1 februari 2011

Hejsan! Skriver ifrån Hannas iPhone nu :) riktigt snygg är den! Har iallafall varit och jobbat nu och ska strax äta :) men hoppas alla har det bra så hörs vi :) Puss!

RSS 2.0