Jag lever!

Hej vill bara säga att jag lever men att jag just nu inte har något internet alls så jag kan inte blogga men jag hoppas att det ordnar sig snart!
Puss sålänge!

Tja bloggeen!!

Herregud vilken resa jag haft och den är tyvärr inte slut än..
Bil till jkpg med mamma och bästa systern! Tåg från jkpg till herrljunga och där skulle jag byta till ett tåg som skulle till Uddevalla. Då hade visst inte tåget någon förare för han satt på ett annat tåg som var 15 min försenat och då innebar det att jag missade bytet i Uddevalla eftersom jag bara skulle ha 10 min på mig där. Så när äntligen föraren kom och tåget börjar rulla så säger dom att tåget inte kommer gå till Uddevalla utan till vara! Hallå?! Så nu sitter jag på bussen på väg till Uddevalla och jag skulle varit framme i tanum nu!!
Sämst!
Tur att man har en snäll kille som hämtar mig här för annars vet jag inte vad som skulle hänt..
Bara 2 mil kvar!!


Music makes me high

Tjabba!!

Var på chappen igår och träffade tjejerna för sista gången på obestämd framtid :( det känns hemskt faktiskt! Även ifall jag inte har långt hem och att jag varit ifrån dom innan så känns det ändå i hjärtat!
Kvällen var iallafall rolig! Fastnade hos ett gäng raggare typ, så äckliga!! Fast hade ganska trevligt och träffade en ny "homie" som han så fint kallade det! Han måste varit typ 16 år eller något.. Helsjukt!
Sen hittade jag en lagom rolig Johan haha, grabben är ju helsjuk! Så vi shotade fisherman haha! Var faktiskt riktigt gott, även ifall jag hatar sånt för det stiger rätt upp i huvudet på mig.. Men det gick bra ändå!
Sen träffade jag Fille! Herregud vi har inte träffat varann sen i höstas så vi satt och pratade massa i slutet! Sammanlagt typ 1h tror jag. Helsjukt! Saknad kille alltså, vi har så himla kul när vi diskuterar! General Palmquist haha, och jag vet varför ;)

Nu sk jag kolla tågtider tills imon! Då jag åker till min älskling :) känner dock inte för att jobba 7-17 hela veckan men det får väl gå..

Snart blir det fotboll! Elfsborg-HIF, sköj alltså!! Men först packning och mat!

Puss!
Såhär såg jag ut igår förresten!


Kan inte fatta att jag flyttar lite smått på söndag!

Japp!
Jag ska bli sambo för ett litet tag, inget nytt. Vi har bott ihop innan han och jag men det ska bli så härligt att få göra det igen!
Sen vet jag inte hur länge det blir, men jag hoppas på det bästa!
Skriver nog mer imorgon.. Har lite att göra då nämligen som att skriva listor, recept, kolla grejs, packa, hämta cykeln mm.. För sen på lördag ska jag till Elfsborg och kolla fotboll, skoj!! Nej som sagt, sova och full rulle imon!

Puss!
(då kommer jag få pannkakor till frukost igen tihihi :))


Det inlägget skulle publicerats igår!!

Är hemma typ 3 dagar innan jag drar igen.. Evigt åkande alltså.. Men jag ska inte klaga!
Njuta av 4 lediga dagar för sen börjar allvaret!


Mums!

Snacka om gott liksom! Denna tog jag innan jag tog tåget till Värnamo :) nu är jag strax hemma!
Har varit i grebbis i en vecka så ska bli skönt att komma hem faktiskt! Behöver min familj lite :)
Denna veckan har varit jättemys men kan lugnt säga att den också innehållit blod, svett och tårar! Men kärleken övervinner allt right? :)
Lunch hos farmor imon, längtar!

Puss!


Jag har fått en sak bekräftad idag

Alla killar är svin.

Hoppas ni får en trevlig dag!


bilder från paradiset ♥

 

this is love

Jag har nog världens största rumpa haha!
 
JAG VILL TILLBAKA NUUUUUU!! Det har seriöst regnat hela jäkla dagen! Jag har bara tagit det lugnt, packat upp, ätit mat och druckit kokos te (saknar dock mina underbara kokosflingor som jag fick tillsammans med all annan frukt på frukosten)!
Jag orkar tyvärr inte skriva ett jätteinlägg om hur det var där nere just nu. Är inte riktigt i form efter allt resande :(
Men vi har haft det underbart!! Jag har försökt få så mycket sol jag har kunnat (har mest varit mulet), badat i havet, ätit massa, druckit goda drinkar, jagat ödlor, myst med sköldpaddor, pratat med engelsmän, läst böcker, njutit levt livet och älskat! ♥
 
Men nu är det tillbaka till verkligheten! Längtar tills imorgon då jag ska få träffa 2 av mina underbara vänner! Fast jag sprang ju på lilla Frida innan idag, fuskisen drar till Turkiet på onsdag! AVIS!
 
Nu blir det OS och vanliga frallor, imorgon SKA jag röra på mig haha!
 
PUSS ♥

Home sweet home

Efter ca. 27 h på resande fot ligger jag nu i min säng! Är ganska pigg faktiskt haha.. Men herre va skönt att lägga sig ner!! Imorgon, eller idag menar jag ju, ska jag sätta mig och mysa och dricka kokosnöts te och drömma mig tillbaka! Vilket ställe! Nu ska jag försöka sova lite, kram!


RSS 2.0