31 juli 2011



Har helt glömt bort att skriva att jag beställt denna skönheten! Hoppas på att den kommer snartsnartsnart!

Idag ska jag lära mig gå haha.. Jag SKA! Det känns som foten är typ förlamad. Blir som att lära sig gå på nytt liksom. Usch men jag ska som sagt! För nu är jag så trött på att sitta här inne och inte komma någonstans, vill ut och röra på mig! Springa lite hade ju inte varit helt fel..

Ha en bra dag sålänge!
Puss

Mittinatteninlägg

Hejsan hoppsan!

Är egentligen ganska trött men kan inte riktigt somna.. Eller så vill jag väl inte kanske! Vill inte att denna kvällen ska ta slut än.. Det är längesedan jag känt mig så glad, så lycklig, så fri, så levande som jag gjorde ikväll. Helt sjukt! Bästa kvällen på längelänge!

Men det bästa är, att när jag somnar, somnar jag med ett leende på läpparna :)

Godnatt


30 juli 2011


Rhodos -11

Idag skulle jag luncha med dessa brudarna men Mallan ville hellre till liseberg... Fattar inte? Hur kan man hellre vilja dit än luncha med mig och Jessie?! Haha skojar ;) Ha så förbannat kul! Själv ska jag försöka få med Jessie in på H&M, men det har ju aldrig varit några större problem ;) Men man vet ju aldrig!

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs lite senare :)

Puss!

everybody look at me



Dissad igen! Ser jag verkligen så farlig ut så ingen vågar träffa mig? ;)

Blir väl att mysa med migsjälv då haha, ska iallafall inte missa när Usain Bolt springer idag! Lätt kvällens höjdpunkt!

Pussar!

29 juli 2011


Bild från Thassos

Godmörgön!

Idag ska jag skriva inbjudningskort höll jag på att skriva men jag gjorde det ändå.... TACKKORT menade jag såklart från studenten! Så vem vet, det kanske dyker ner lite kort i brevlådan i nästa vecka till en del av er som läser ;)

positiv/negativ

Hej igen!!

Kom precs hem från Hannis, så himla roligt att träffa henne igeeeen :D Åhh måste ses snart snart igen! Kollade på massa bilder på hennes dator bl a student, bal och vår fotografering i nydala. Herregud människan kan verkligen sin kamera :D Underbara människan hade även bakat übergoda bullar och en underbar ost/skink paj! MUMMA!! Tack för kvällen :)

Nu till det mer negativa.... Var ju på sjukan innan idag.......... Det fick inte ut stickorna, de sitter alltså fortfarande kvar... Så jag ska dit imorgon igen för just nu så har jag ett stort plåster på hälen som förhoppningsvis ska "dra" ut dem lite till så att vi kan plocka dem imorgon! Tror dock inte på detta alls menmen.

Nu ska jag kolla på film med mammsen och sen blir det väl sängen!

Puss & Kram!



Här är en bild jag tog på min lilla älskling i hamnen. DÖ!!!!

Vill ha ha ha bara ha ha ha



Pc: MyBlomquist

Vill bara ha detta! Herregud så snyggt, från Bikbok 79:-

28 juli 2011

Hejsan bloggis!

Ringde sjukan innan och fick tid klockan 14.00, hoppas det går bra! Nu ska jag fixa en del grejer och senare idag ska jag nog till Hanna :) Längesedan vi träffades så ska bli underbart kul!

Skriver senare, puss.


27 juli 2011

Åh hej!

Kul att så många redan varit inne och kollat, antar att ni saknat mig? ;) Jag mår iallafall bra men imorgon MÅSTE jag till sjukan! Har nämligen stigit på en sjöborre och har 5 taggar i foten som suttit där i en vecka imorgon. De måste UT! Kan inte gå på min högra fot och jag vill bara röra på mig nu, känner att jag bara växer och växer.. USCH! men jag lever och har haft det underbart!

Skriver mer imorgon, kanske laddat in några bilder då med!

Puss godnatt!



Visst verkar det mysigt att stiga på? ;)

Greece

Imorgon tar jag mitt pick och pack (även förkyldningen) och beger mig till Grekland för en veckas sol och bad.

Ha det bra så hörs vi om en vecka!


19 juli 2011

Hejsan!

Nu ligger jag här igen, har ingen lust att packa men det måste göras! Måste även duscha, måla naglarna, raka benen, peela kroppen you name it! Därför har jag inte direkt tid att skriva här just nu.. MEN jag skriver senare ikväll!

Puss

18 juli 2011

SÅÅÅÅ TRÖTT!

Vill seriöst bara sova.. Men har iallafall packat lite och nu sitter jag här i världens mysigaste jogging som jag köpte igår i Göteborg! Filmen var förövrigt skitbra!! Orkar liksom inget riktigt.. Har ingen lust till något och blir bara slö. Men ska lägga mig tidigt idag tänkte jag, eller hyffsat iallafall. Igår blev det ju sent!

Imorgon blir det jobb och packning. Hörs då!





Min nya mysdress, inköpt på Bikbok för 199:- Billigt och supermysigt! Mina älskade tofflor kommer från monki :)


16 juli 2011

Hejsan bloggen!

Kom precis hem och ska dra igen nu. Imorgon ska jag nämligen till Götet och kolla Harry Potter filmen! Kommer hem imorgon men skriver nog inte då och på måndag ska jag jobba!

Har förövrigt spenderat dessa 2 dagar i Skummeslöv och Båstad, VILKA BÅTAR!!!! Herregud då.

Pussar!

Mitt älskade linne!!



Åh jag älskar det!! :D

Ni kanske får se det på senare idag, men bara kanske! Har nämligen massa att göra! Ska börja med att ta en dusch hehe.. Ni vill inte veta hur mitt hår ser ut just nu alltså! USCH! Blir lätt så när man är däckad och bara ligger i sängen hela dagarna liksom.. Sen måste jag bara fixa till mig allmänt alltså.. OCH DRICKA HONUNGSVATTEN! ÄNTLIGEN, har jag honung hemma :) Får bli min dryck ikväll, igår försökte jag dricka konjak men det gick inget vidare.. Så jag tror att te blir bättre! Sen ska jag skicka in lite grejer på datorn och måla naglarna och sånt.

Nehepp, dags att skutta in i duschen då kanske!
PUSS!

14 juli 2011

Godmorgon!

Härligt väder idag, NOT! Men det kvittar ju.. Jag mår som jag gör och inte mycket att göra åt det! Ska därför sätta mig och kolla på Harry Potter nu, fräscha upp minnet lite inför 2:an som jag förhoppningsvis ser i Göteborg på söndag!

Kram!


Fotboll och pannkaksrulle

Nu är hela familjen hemma så nu blir det riktigt god mat, nämligen pannkaksrulle! Hoppas bara jag känner något för jag har så sjukt ont i halsen och dagen har mest spenderats i min säng sovandes.. Så hopas verkligen jag kan somna ikväll nu. Men efter denna maträtten och Sverige-Japan så går det nog bra. Vill bli frisk NU! :(

Hoppas mitt linne kommer imorgon kanske!!! Wiie


13 juli 2011



Grattis Jessie! :D ♥ Hoppas du får en underbar dag, det är du värd! Du är min bästa vän. Kännt dig sen jag vet inte när! Tycker så himla mycket om dig. Vet att du alltid finns för mig och du ska veta att jag alltid finns för dig! Så nu tycker jag du ska gå och äta massamassa kladdis på din dag! GRATTIS :D

Själv ligger man hemma idag igen.. Huvudet är lite bättre men halsen är det inget vidare med.. Ska ta och dricka lite honungste senare tror jag. Nu ska jag vila igen, kanske framför en film? Är så tråkigt att bara ligga ner hela tiden..

På återseende!

Beställt



Detta snygga linnet beställde jag idag. Sjukt snyggt enligt mig.

12 juli 2011

Hejsan bloggis!

Har varit hemma idag, har migrän.. Så har bara legat i sängen hela dagen i ett mörkt rum och sovit. Halsen gör även den jätteont och jag bara orkar inte mer.. Måste pallra mig till affären också eftersom jag är sugen på sallad så tror jag får gå dit snart. Solglasögon och easytones på! Usch tycker inte om detta :(


11 juli 2011



Hesan bloggen!

Jobbar som en tok därför får bloggen stå åt sidan lite, ledsen över detta! Ska fundera ut något gott att äta idag tänkte jag, har NOLL ideér. Inte sugen på något heller direkt alltså.. ILLA! Imorgon blir det jobb igen..

Puss

9 juli 2011

Hejsan!

Förlåt för all kass uppdatering! Men jag har helt enkelt inte hunnit och prioriterat annat framför bloggen. I veckan har jag jobbat med grabbarna och sorterat paketer. I helgen skulle jag egentligen träffat en men han dissade så eftersom Johan hade kalas igår eftersom lillen fyller år IDAG! GRATTIS HJÄRTAT! ♥ Så åkte dit och firade han lite smått bara :) För min egen säkerht stannade jag även där över natten, var så himla trött! Idag körde jag honom till jobbet, racer såklart ;) Sen har jag hängt med mamma och handla och snart ska jag packa lite för snart åker jag till stugan. Ska ligga och pressa, men även ha med mig löparskorna, sjukt sugen alltså! Kan man bara springa rätt i vattnet och slänga sig sen :)

Kommer hem imorgon så blir uppdatering då! Om jag inte uppdaterar där då förstås, vet man ju aldrig liksom ;)

PUSS!

Johan Svensson, ha en underbar dag! Du betyder jättemycket för mig, det vet du! Tycker så himla mycket om dig mitt lilla busfrö! ♥




8 juli 2011

Jag uppdaterar riktigt imorgon, jag lovar! Har inte riktigt tid just nu....

Tack för er förståelse!

PUSS, älskar er!

6 juli 2011



Hejsan!

Redan hemma, helt förvånad!! Imorgon blir det jobb igen från 9-18.30...... KUL! Hade sett fram emot en mysig myskväll efter det men ickeicke.. As usual när jag hoppats på något. Måste försöka sluta att ha sådana förhoppningar jämt. Jaja nog tjötat om det. Får väl snart ställa mig och laga mat så man får något i lilla magen. Har ju inte ätit sedans 12.30. Kanske är normalt för er man jag behöver ALLTID mat! Matälskaren nummer 1!

Duschen skriker efter mig. Visst fan! Det är ju fotboll idag med! Tänker jag inte missa!! Får väl vara lite trött imorgon då men det gör väl inte så mycket, jag kan sova i graven ;)

PUSS!

Hard work work



Heeeeeeej!

Har varit i nydala halva dagen och lekt modell åt en väldigt begåvad fotograf! Hade skitkul :D Blev inte sämre av att vi fikade på ett jättemysigt café där också. Himla mysig dag alltså! Har inte sett en enda bild så har ingen aning om hur bilderna blev, men de blev säkert bra :) Ska få dem någon gång!

Efter det var jag och köpte mina reebok easytones, och sen var det bara ut och promenixa! Jag gick nog ca 1 mil och det kändes faktiskt i benen!

Imorgon blir det jobb, killarna ville ha Malin så lika bra jag går dit och styr upp det hela haha ;)

PUSS!


5 juli 2011



Modellen och fotografen haha ;) Syns ju VERKLIGEN! ;)

Ska snart ut en runda på stan tror jag men vet faktiskt inte om jag orkar det.. Njaa, tror jag fixar håret och sminkar mig lite istället. Ska ju laga mat idag utan recept.. Jaa ni hör ju själva! Sen blir det foto, och sen ska jag köpa skor!

Puss!

Snart ska de bli mina!

Har ju länge pratat om att jag ska köpa ett par easytone skor, nu SKA jag göra det! Vill ut och träna nu, känner mig som en soffpotatis här hemma alltså.. Och var tog alla muskler vägen? Ne skärpning!

Ska ut nu en runda tänkte jag, antingen springa eller gå :)

PUSS!



Någon som testat dessa?

För er som har en blogg!

Anmäl er blogg här: http://www.bloggriket.se/

Hanna Levin


(Gammal bild)

Imorgon ska jag bli fotad av denna sötisen! Ska bli sjukt roligt alltså :D Modell för en dag hehe! Ne men trevligt som bara den och träffas igen! Människan har ett hjärta av guld! Längtar tills imorgon!

Nu ska jag måla naglarna rosa tihi :)

PUSS!

4 juli 2011



Detta goda lagade jag i stugan i helgen, mumma! Jag kan om jag vill ;)


Guudmåårgåån!

Funderar starkt på att införskaffa mig ett stativ till min kamera! Så slipper man bygga massa tillfälliga stativ hela tiden tex av böcker och bokhyllor.. Blir inte så lätt om man ska fota ute dock, därför ni inte får utebilder på mig, tycker det är så fjanigt att fråga syrran eller någon om de kan ta kort. Njaa, kan nog unna mig detta kanske.

Idag händer det inte mycket alltså! Hemma och ledig, ganska härligt faktiskt :) Ska kanske göra något med tjejerna senare! Men det får ståoklart änsålänge.

Puss!

Pizzatime!



Visa ditt intresse innan du förlorar mitt.

3 juli 2011

Hemma från 2 underbara dagar i stugan!







ÄLSKAR ♥

ÄLSKAR KOMBON!



Det räcker med ett ord: SUPERSNYGGT!

2 juli 2011

Hejsan hoppsan!

Vet ni? JAG MALIN EVA ISABELL AXELSSON HAR FIXAT INTERNET I STUGAN, bra va?! WEEEEIIY, lycklig tjej! Ska snart äta makaroner och falukorv och ikväll ska jag laga wok :) GOTT!
Fotbollen börjar ju om typ 45 min också och den måste jag se, missade ju förra så dags tt se en match nu tycker jag. Ändå inget fint väder här ute, blåser och håller på men jag är lika glad för det :) Så himla fint och mysigt här ute! Blir nog ett litet bad senare idag :)

Nu väntar jag bara på att en lång viss person med svart (mycket viktigt!) hår ska komma hit ;) Men han tror att jag är något monster tror jag för han vågar aldrig träffa mig......

PUSS!


RSS 2.0