090831

Hejsan :D

Idag är det sista sommardagen ;( Känns lite halvsurt faktiskt :P Men snart kommer hösten och det är mysigt :) Bara det inte regnar för då är det inte kul :P

Idag har jag varit med min älskling nästan hela dagen :) Han ska sova här också :) Wiiie myysigt värre hihi (a) :* <3

Blev ingen träning för min del idag ;( Har ju haft ont i halsen i helgen så tyckte det va bäst att vila, kanske går imon istället :) Vem vet :)

Hoppas ni har haft en bra dag :)

Puss & Kram
Malin

Utklassning

Såg precis hur IFK UTKLASSADE Elfsborg med 4-0 :)
Det är inte klokt :) 2 riktigt snygga mål i slutet med :)
Kanonmatch om jag får säga det själv :)
Synd bara att man inte fick uppleva den live, men så är det :)

Nu ska jag dra mig mot sängen :)

Godnatt alla :)

Puss & Kram
Malin

090830

Hejsan bloggen :D

Idag har jag varit i stugan hela dagen :) Kom hem nu, efter att jag har kört hem :)
Det gick jättebra för mig tycker jag :) Jag har ju faktiskt inte kört på typ 1,5 månader ;O

Snart ska jag sätta mig med en ordlista och min engelskabok, jag tror inte man kan vara mycket sämre än mig på engelska :P Men man kan ju inte vara bra på allt :P

Sen ikväll ska jag sätta på tven för då är det ifk-elfsborg :) Heja blåvitt :)

Nu blir det lite plugg.

Puss & Kram
Malin

090829

Godmorgon bloggen :D

Måste säga att igår va det sjukt mysigt alltså :) Tack så sjukt mycket för kvällen :) Ni är hur sköna som helst :) Och Jessica is the best :D Love you <3

Idag blir det att åka till stugan och sova där tills imon -.- Egentligen vill jag inte följa med men det är typ sista gången vi åker dit för året. Men det finns liksom inget direkt att göra nu när inte solen skiner och det är varmt i vattnet. Jag ska plugga, har både engelska och kemi tills måndag och tisdag. SKOLAN HAR BÖRJAT höhö xD

Nee nu ska jag börja packa lite :)

Ha en bra dag :)

Puss & Kram
Malin

090828

Hejsan bloggen :)

Idag är det pappas födelsedag så grattis till han :) Har precis varit uppe hos mormor och ätit tårta och allt :) Ska väl snart bli presentöppning tror jag :P

Ikväll är det inspark, men jag ska inte gå :) Istället ska jag till Jessica och mysa :) Käner mig lite tråkig men jag orkar faktiskt inte gå :P Somnade innan idag efter idrotten.. Sov nog i typ 1,5 timmar :P Sprang runt sjön och tog vrkligen ut mig så jag gissar på att det va därför jag va så trött :) Sprang snabbare än vad jag gjorde förra gången, me jag har fortfarande typ 30 sek till mitt pers och så tränad som jag är nu så orkar inte jag springa så snabbt :P Alltså måste jag träna lite till men det orkar jag inte göra just nu :)

Ne nu ska jag ta lite mascara och sen blir det väl cykel till Jessie :)

Ha en trevlig kväll/natt :)

Puss & Kram
Malin

Träning

Nu har jag varit och köpt nya joggingskor :D Blå-vita adidas :D Tänkte att jag skulle ta och testa dem imon på idrotten kanske :P Men jag ska ta med mig mina andra med ifall jag får skoskav eler något sånt :P Man vet ju aldrig.

Va ute innan med innan någon annan hade slutat :D Gick runt fordon en snabbis och träffade min älskling i några minuter, men de verkade ha rätt fullt upp så jag gick sen ;) Precis innan jag gick körde det in en volvo, och så tyckte jag det va ett rätt så bekant ansikte jag såg :) Efter den blicken jag fick så kom jag på att det va Adinanna ;) Hmm, verkar som om jag har en ovänn ;S Vem skulle vilja vara ovänn med lilla gulliga jag ;) (a) Rätt många tror jag :P

Nu ska jag snart sätta mig och äta mina tonfisktunnbrödsrullar :D Jättemumsigt innan jag drar iväg till träningen med Jessica :D VÄRLDENS BÄSTA VÄN <3 Hon är nog den ända som vet precis allt om mig :) Vi har kännt varann så länge nämligen :) Många fina minnen med den gulleplutten :*

Ikväll blir det alltså aerobic styrka :) Förbättra fysiken lite tänkte jag :)

Nu blir det mat :D

Puss & Kram
Malin

090827

Hejsan :)

Nu har ag kommit hem från skolan, hade iget tillval idag eftersom att jag har bytt :P Så nu är jag hemma, har städat lite och nu tänkte jag gå ut och gå en runda :) Känner att jag vill ha lite luft faktiskt :) Tänkte svänga förbi hemköp på hemvägen med och kolla ifall det nya nummret av SOLO har kommit ut :) Hopashoppashoppas :)

Ha en fortsatt trevlig dag hihi :)

Puss & Kram
Malin

090826

Godkväll :D

Sorry för BAD update :P Men idag har det faktiskt varit fullt upp :P Skola, plugga, bowling och pojkvän :) Som för övrigt ska sova här inatt (a) Myyyys :*

Alltså sorry men jag orkar inte skriva mer idag :P

Hoppas ni har haft en bra dag :)

Puss & Kram
Malin

Vänner eller inte ?

Nu har jag verkligen ingenting att göra xD Tänkte gå ut och gå men inga av mina planer funkade, men så är det ibland :P Ingenting att göra åt liksom :) Så jag tänkte skriva lite här :) Men vad ska vi hitta på att skriva idag då :P ?
 
Det här har faktiskt varit en skratt dag än så länge :) Iof nästan alla mina dagar är ju det :D Vilket är helt fantastiskt :D

Många uppfattar mig som glad och lite sprallig, och det är ju oerhört kul att ni tycker det :)
Men alla döljer något, något som man kanske inte har berättat för någon, man kanske är flera personer som håller det hemligt. Tillsammans alltså.
Man kanske säger saken till någon man litar på.
Men tänk så sviker personen ?
Tänk så kommer det ut ?
Det finns alltid en risk med att säga saker. Kom ihåg det ! Vissa saker är till för att hållas hemliga, så är det bara. Annars skulle det ju inte finnas hemligheter eller hur ? Och då skulle ju precis alla veta allting om varandra, tänk så oerhört tråkigt det måste ha varit.
Vissa vill ju sticka ut, och vissa lyckas. Medans andra vill finnas i bakgrunden, inte märkas, inte synas, vara anonyma. Sen har vi de som skulle önska att det stack ut lite mer, och vissa önskar att det skulle vara lite mer anonyma.
Man är vad man är. Man ska inte vara någon annan.
Om du är någon annan tänk då vad fel allt skulle bli.
Du skulle ju få fel vänner.
Du kanske berättar hemligheter för dem.
Det är kanske de som sviker ?
Det har kommit ut....

090825

Hejsan bloggen :D

Idag måste jag plugga på mina engelska glosor vi har tills på torsdag :) Kanske drar iväg och tränar sen, jag vet inte riktigt :P Eller så kanske jag bara springer en runda :) Eller går, ja vi får se helt enkelt :)

Måste säga att våran samhäll lärare verkar verkligen bra :) Det är liksom intressant att lyssna på honom :) Och det är ju positivt när det gäller ett sådant ämne ;)

Nu ska jag göra engelska :)

Puss & Kram
Malin

090824

Hejsan på er :)

Orkar inte skriva idag egentligen menmen xD Vaknade jämte världens finaste pojkvän idag :) Jag älskar min lilla gubbe :) (a)
Lilla gubben........ det hette ju pippis häst !! xD

Ska snart sätta mig och läsa ett kapitel i min kemibok, vi hade det som läxa tills imon :P Sen vid kl 20.00 så ska jag träna :D Gud så härligt det ska bli att komma igång igen, jag har verkligen längtat :D Få tillbaka sin fina kropp igen :)

Ne, nu ska jag dra igång med läsningen så att jag blir klar idag ;)

Puss & Kram
Malin

090823

Måste börja med att säga grattis mamma på födelsedagen :)

Arsenal vann med 4-1 tillslut igår :D KANON !

Det va skitkul att jobba med Fanny igår med :D Vi har alltid kul, även ifall vi bara skulle göra sånt som är tråkigt så gör vi det kul :D Hihi det är jag och Fanny det ;)

Idag ska jag spela träningsmatch mot ljungby, får se hur detta går :P Bara andra gången jag spelar för säsongen ;P Aja, det går som det går xD
Tror inte jag hinner åka innan älskling kommer, hoppas inte det iaf :) Hanna och Johan skulle nog kolla på matchen..

Sen ikväll kommer farmor, farfar och mormor och firar mamma och pappa :) Pappa fyller också snart år nämligen ;P

Hela dagen avslutas med att man kryper ner i sängen gämte sin älskling :) MYSIGT !

Som ni ser så har jag rätt fullt upp idag så det blir bara ett inlägg :)

Puss & Kram
Malin

090822

HalliHallå bloggen ;D

Fy vilken tråkig dag det har varit idag xD Jag har inte gjort ett skit verkligen. Måste säga att jag har lite ont i kroppen idag :P Men jag får väl skylla mig själv liksom :)

Måste snart äta något för vid halv 7 ska jag nämligen ställa mig i diskebaljan ;) Och JA ni hörde rätt ;) Kocken jag jobbar lite för ibland ville att jag och Fanny skulle diska, och vad gör man inte för lite pengar ;) :D Hihi :)

Kollar på Arsenal nu med :) De leder med 2-1 och nu är det paus :P Diaby satte ett riktigt snyggt mål rätt upp i krysset :D Sen gjorde han ett till :D Vi får se, det kanske kan bli ett hattrick ;) De spelar mot Portsmouth ( ingen aning hur det stavas ) och deras målvakt James räddar dem TOTALT än så länge :)

Vi får se hur det går i andra :)

Puss & Kram
Malin 

090821

Hejsan :D

Idag har jag typ idrottat HELA dan :P Så nu är jag HELT slut xD Mamma masserade mina ben innan, tack gode gud för det :D Nu sitter jag och äter popcorn hihi :D Gott, jag gillar när dom är sådär lite salta ;P

Jag är så sjukt hungrig också xD man blir ju det när man har idrottat :P men det är så härligt att bara tömma kroppen på luft ibland :) men jag är väl nästan ensam om det också, eller ?

Nu ska jag gå och skrapa 2 trisslotter jag fick idag :D Önska mig lycka till ;) Hihi (a)

Puss & Kram
Malin

090820

Idag va det första dagen i skolan :P
Måste säga att det va en rätt soft dag förutom att vi fick en placeringslista på engelskan och så hamnade jag i en konstig tyska grupp xD Kanske ska byta men vi får se lite :P

Efter jag slutade gick jag till fordon och träffade älskling en liten stund :) Det va mkt trevligt hihi :) <3

Nu kom jag precis hem från stan, hängde med mamma en sväng :P

Puss & Kram
Malin

Sista dagen i frihet

Nu hade jag tänkt säga godnatt för ikväll :) Hoppas ni får en kul dag imon :)

Personligen tycker jag att det är den sista dagen i frihet, sen blir man fängslad igen :P Så uttrycker jag det :P Men det är ju olika från person till person :) Visst ska det bli kul att träffa alla vänner och så igen men vårat schema är skit.. Tycker jag alltså -.- Men nu är det som det är !!

Godnatt & sov så gott
Malin

Träning

Nu drar jag strax till hallen för ett träningspass :P
Sen blir det till Jessica en snabbis :P

Puss & Kram
Malin

090819

Godmorgon alla :D

Idag va det sista sovmorgonen innan skolan börjar :) Jag lyckades sova till halv 9 :D Inte dåligt ;)
Jag har sån träningsvärk i mina ben, därför tänkte jag gå ut och gå :D Sen måste jag köpa en kalender tills imon med :P Annars klarar man inte sig på den linjen jag går ;P

Nepp, nu blir det att ta på sig joggingskorna :)

Ha en sista bra dag nu :)

Puss & Kram <3

090817

Godmiddag alla :D

Idag har jag städat -.- Sen gick jag ut och sprang :D Det va behövligt om man säger så xD Massa motvind fick jag också, jobbigt värre. Menmen har man inte sprungit på hela sommaren så får man väl skylla sig själv ;P
Det får bli med ordning med det nu när skolan börjar igen :)

Senare idag ska jag till ishallen och kolla på hv71 - frölunda :) Ska bli lite kul :)
Efter det ska jag åka till älskling och fira :D
Vi har 6 månader imon nämligen :)

Puss & Kram
Malin

Bolt

Nu ska jag snart sova :)

Kollade på 100 metersfinalen nyss och GUD säger jag ju bara xD Bolt, alltså den mannen är ingen människa xD Fy fasen, det är nästan läskigt alltså :P

Aja, godnatt på er :)

Puss & Kram
Malin

Hemma

Nu är jag hemma från Helsingborg :)
Orkar inte skriva så mycket nu, skriver kanske senare :P

Missa iaf INTE 100 metersfinalen ikväll :D
BOLT <3

Puss & Kram
Malin

Helsingborg

Nu har jag klippt klart och det blev faktiskt ett par shorts av det hela :)

Imon åker jag till Helsingborg och stannar tills söndag, blir inget bloggande då alltså :P

Ha 2 underbara dagar :)

Puss & Kram
Malin

H&M

Nu har jag varit en runda på H&M med Jessica :) Fixade även hennes naglar innan idag, hoppas hon blev lite nöjd iaf :)
Kollade lite i garderoben innan idag också, kom på att jag faktiskt hade rätt så mycket höstkläder :) Fast det är ju alltid något som behöver inhandlas ;) Hittade även ett par jeans som jag ska klippa av och göra om till shorts :) Lika bra att börja med det nu tycker jag :D



Som vanligt hittade jag något på H&M :)
Denna gången blev det denna rosa T-Shirten :)

Ha en bra kväll :)

Puss & Kram
Malin

090814

Godmorgon allihop !

Idag vaknade jag typ vid 9. Kollade ut genom fönstret och upptäckte att solen sken :D Måste säga att humöret får sig en kick DIREKT ! Är det någon som håller med mig kanske ? Känner verkligen att jag måste komma ut och få lite färg, all min färg från tunisien är typ försvunnen redan :( Riktigt tråkigt faktiskt !

Senare idag kommer Jessica hit en sväng och ska hämta en GossipGirl bok :) Om ni inte har läst dem så MÅSTE ni göra det :) De är sjukt bra faktiskt :)
 Jag hade även tänkt fixa hennes naglar :) Fransk manikyr :) Det funkar ALLTID att ha på naglarna faktiskt, även ifall jag oftast föredrar någon färg som passar till årstiden.

Nepp nu ska jag inte sitta här längre :)

Ha en bra dag :)

Puss & Kram
Malin

090813

Hej på er !

Vaknade på bästa sätt idag, alltså jämte min älskling :) Det är då man sover som bäst, när man känner sig trygg och säker. Tror alla håller med mig på den punkten faktiskt :) Drömde UNDERBARA drömmar också, om plastringar och sånt :) Men det är rätt privat så tänkte inte skriva om det här :P Mitt privatliv är mitt privatliv och ingen annans, förutom de som är med i det då förstås :P 
 Tänk om man skulle skriva ut allt som händer i sitt liv i sin blogg, verkligen blotta sin själ. Då skulle man ju inte ha något privat kvar alls sen. Måste säga att livet blir nog rätt tråkigt då :P Eller iaf så skulle jag nog tycka det. Men visst det är ju många som skriver ut allt, men jag tänker hålla det allra hemligaste hemligt om man säger så :) För allas bästa :) Tror inte det skulle vara så kul för er att veta allt om mig heller direkt :P
 Nog om det !

Inte långt kvar på sommarlovet nu alltså, är det bara jag som tycker det har gått väldigt fort ;O ? Snart är man tillbaka igen bland läxorna. Tillbaka till verkligheten liksom. Menmen, det är ju så det är :)

Känns som om det börjar bli lite höst nu faktiskt, även ifall det fortfarande är augusti. Känns som man får ut och köpa saker till höstgarderoben alltså :) Tror jag kör på stora koftor, tjocka tights och converse i höst :) Typ det vanliga alltså :)
Vad väljer du ?

Nu ska jag gå och dricka lite vatten, kände att man börjar bli lite törstig faktiskt :P Då passar vatten PERFEKT :)

Puss & Kram
Malin


RSS 2.0