I'm back!

Vilken dag alltså, herregud vad vi har skrattat! Så himla mysigt har vi haft. Ätit pizza och druckit kaffe. Fick liiiite gjort iallafall med betoning på lite!

Jessie: Alltså det finns typ jättemånga som älskar dig! Hur lyckas du människa?!
Jag: Jaaaduuu, jag har inte en aning!
Jessie: Inte jag heller!

Snäll kompis man har ;) Ne hon är underbar!

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att regnet håller i sig tills imorgon så vi slipper springa på idrotten. Kan man vara inne och spela fotboll istället! Mycket bättre .

Nee nu blir det en ostfralla ;)

Puss!



I'm an artist ;)

31 mars 2011

Godmorgon!

Ska dra till skolan nu och sen träffa Jessie! Hade världens sjukaste konversation med henne på msn igår. Mer kan man väl inte säga? Eller jo, fan haha.

Dagen kommer bestå av detta:



Kram!

BikBok



Så himla snygga! Vill ha den blommiga, rättare sagt MÅSTE ha den blommiga. 99 kr, BikBok

30 mars 2011

Godkväll!

Jag är HELT slut! Jag skojar inte, herregud vilken jobbig dag. Jaja nu är den snart över. Ska bara duscha, kolla på BB och fixa till rummet. Ojdå.. Aja imorgon blir det iallafall mysdag (pluggdag hhmm) med den bästa :D
På tal om den bästa, träffade David idag! Herregud jag bara sprang in i han och kastade mig runt hans hals. Åh vännen JAG ÄLSKAR DIG! ♥ Du är den finaste pojken jag vet, tack för att du finns gubbsen ♥

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Kramiss

DH





Jag har 2 stora finnar i ansiktet, inte trevligt alls!

Var tvungen att springa en runda efter styrkan också, så himla sugen alltså! Det bästa är att jag ser verkligen resultat nu och jag känner det med. Min kropp mår liksom bra av detta. Träning är mitt liv och kommer alltid vara. (detta ska jag läsa när jag sitter där med min whopper och är överviktig ;)). Imorgon är det idrott med grabbsen, KUL! De får mig att må bra om några! Efter det ska jag ha 2 lektioner och sen blir det jobb. Efter det blir det bowling och efter det Afrikansk dans. Tränatränaträna haha..

Nu ska jag fixa till ett par jeans, eller försöka. Sen blir det DH!

Sov gottis.

29 mars 2011

Tjeenaaareee!

Drar och tränar nu men kolla in senare så får ni dagens klädsel! Hittade ett linne som aldrig tidigare används, väldigt snyggt och kommer bli helt fucking perfekt på Rhodos fast ska då knyta den högre upp och visa min berömda mage ;) GÖTT! Orange och solbrunt passar perfekt ihop också!

Puss!


28 mars 2011

Godkväll!

Hoppas inte alla är lika ensamma som jag denna måndagskväll. Riktigtriktigt jobbigt ärligt talat. Det jag stör mig mest på är att personer som vet att de sårat mig inte bryr sig ett skit. Personer som jag känt i flera år eller månader. Jag liksom finns inte i deras värld längre. Tycker bara det är så himla synd att det ska behöva sluta såhär. Dessa månader har varit allt för jobbiga för mig. Två personer som betytt så sjukt mycket för mig jättelänge har båda valt att lämna min sida totalt. Tror fan inte ens de skulle hälsa på mig längre, de vill helt enkelt inte veta att jag existerar. Upp till de såklart för men tycker om de båda väldigt mycket. Synd att det inte är på båda håll så att säga. Ville bara skriva detta så ni inte undrar varför det kommer massa depp inlägg ibland. Men detta är en storstor omställning för mig. För någon månad sedan hade jag väldigt många som brydde sig om mig och nu har jag knappt någon kvar. Jag kanske låter jätte ego men ni måste förstå att det var på båda håll. Jag fanns för dem och de fanns för mig. Nu är det inte så längre utan jag får klara mig själv helt och hållet. Mitt liv (kan man ens kalla det de) kan nog inte bli så mycket värre för tillfället. Mår bäst när jag får sova eller vara med sådana som jag vet att jag kan lita på. Sådana som jag vet aldrig kommer svika mig vad som än händer. Tack för att ni finns ♥



Nu när jag fått skriva av mig ska jag nog ta och kolla på BB om jag orkar. Adam ska sova här så lär väl få ligga med kuddar över hela huvudet.. Blä! Jaja sånt man får ta.
Suttit och pluggat idag. Projektarbete. Jessie ska hjälpa mig lite senare i veckan, underbart att hon finns ♥ Var även ute och gick i 1 timma ungefär. Behövligt!

Godnatt alla fina, vi hörs imorgon.




Once, I also had a smile on my face.

Träning



Zipp bild!

Drar mig mot träningen nu! Känner fortfarande inte för det menmen.. Förlorade matchen med.. men de var riktigt bra! Och jag var verkligen inte på topp för den delen. Men man kan inte vara på topp jämt, så är det bara.

Puss & Kram

27 mars 2011

Godmorgon!

Sitter nu här i min röda fina morgonrock men ska strax byta om. Idag gäller det, sista matchen för säsongen! Antar att vi förlorar.. Men man ska alltid göra sitt bästa!

Igår kom Elisabet hit och vi hyrde film och köpte godis. Grown Ups blev det iallafall (tror den hette så), men den var inte någon höjdare.. Kändes som de hade slängt in massa skämt kors och tvärs så det blev liksom lite tooo much. Men trevligt hade vi. Och vi prickade Earth Hour precis när vi skulle gå hem! Myyys. Hela staden förvandlades till en spökstad, de borde ha sånt oftare!

Mår lite sådär halv tjockt idag men vem bryr sig? Precis haha. Ska på zumba senare men vet inte om jag vill, jag tycker inte det är så roligt längre liksom..

Ha en bra dag!
Kram

Löparrunda!

Helt plötsligt blev jag sjukt sugen på att springa en runda! Måste ut nuuuuunuuunuuuuu!

Puss!

Tumblr_lil3c4xjgk1qh37iro1_500_large

weheartit.com

26 mars 2011

Tjenare!

Kom precis in efter att ha suttit ca. 1 h i solen. Mycket trevligt! Har även slingat syrrans hår och nu vet jag inte vad jag ska göra.. Tänkte springa osudden men JAG ORKAR INTE! Latisen nummer ett här alltså.

Tror jag ska ta mig lite fika och kanske en varm dusch, jag fryser lite faktiskt.. Inte kul!
Imorgon blir det sista matchen för säsongen, hoppas man slutar på topp!

Blir att invänta kvällen, tror jag skulle få finfint sällskap hihi :)

Puss!

25 mars 2011

Tjeenaareeee!!

Har varit hemma ett tag nu. Hade en jättebra dag i Heestra. Fiinfiiiint väder men backarna var ju inget annat än kass! Massamassa snö, kändes som man åkte i en enda stor is-glass! Menmen vi hade trevligt och jag och bilen tog oss upp för den branta backen så han har fått sig en kram för att han var så duktig :) Hittade ju till Wiktor med, inte dålig ;) Braa daaaag!!

Lina, sötasöta Lina frågade om jag ville följa med till Harrys ikväll. Hade så himla gärna velat festa till det lite, sååå längesedan nu! Men istället blir det en god middag hos faster och sen drar jag och sis till Hemmakväll och köper B&J:s och kollar film. Skulle troligtvis slinga hennes hår med. Behöver slinga mitt med! Får bli en annan dag.

Imorgon ska jag springa osudden och sen ska jag vara hemma helt själv :( Men jag tror det löser sig rätt bra hihi ;)

Nu mååste jag in i duschen!

Puss!



Så himla vackra, måste ha! ♥

24 mars 2011

Hejsan bloggen och förlåt för dålig update! Men jag har verken orkat eller hunnit! Igår var det ju bara plugg innan jag stack till träningen och idag har jag varit hos farmor och farfar sen har jag träffat Jessie, tränat och ätit. Så blev väl inte så bra uppdatering idag heller. Menmen! Ni får vara glada för det lilla!

Imorgon drar jag, Jessie, Malin och Wiktor till Hestra. Jag längtar något enormt alltså! Ska bli så himla roligt.

Nu ska jag kolla på BB tills klockan blir 23.00, då blir det sängen! Måste säga att både Martin och Patrik har sjunkit i mina ögon sen jag kollade på detta igår. Uschusch vilka människor det finns här i världen.

Kramar!


22 mars 2011

Hej!

Kom precis hem från jobbet. Var rätt segt idag faktiskt.. Men nu är jag hemma iallafall! Ska snart hoppa in i duschen och raka benen och så. Behöövs verkligen nu.. Tycker det är så himla tråkigt och finner aldrig riktigt tid till det men nu ska jag. Har ju skrivit det här med så kommer inte undan...

Längtar till fredag för då ska jag till Hestra och åka skidor! Alltid lika underbart att få på sig dem liksom. Känner sig så fri på något sätt.

Lördagen skulle jag och Jessie egentligen på Daniel Adams-Ray i Gislaved men hon kunde inte :( Så får väl bli att tråka hemma antar jag.. Surt.

Nu ska jag äta.

Kram

21 mars 2011

Hej bloggis!

Sitter nu och pluggar biologi, prov imorgon. Säger som jag alltid sagt, det får gå som det går! Kan inget mer än att göra mitt bästa.

Har inte mycket mer att säga just nu än att jag ska fortsätta med mitt plugg.

Ha det bäst!

down down down down down

Helloo!

Har precis varit och tränat vilket inte var ett skit jobbigt så det var inte så kul. Enligt mig måste något vara jobbigt för att det ska bli kul. Känner jag att min kropp får jobba så gör jag det med den liksom. Annars blir det som det blir. Har suttit och pluggat idag. Spelat match har jag gjort med, det gick rätt bra men vi förlorade.. De var bättre helt enkelt. Sportsligt sagt!

Nu blir det fortsatt plugg, scones, solsidan och BB.

Kram.

Ensamhet.



Glad tjej en gång i tiden. Men saker och ting förändras. Tyvärr.

20 mars 2011

HEJ PLUGGDAG!

Shopping från torsdagen











Nu ska jag snart försöka få i mig lite mat.

Puss

19 mars 2011

Hemkommen från jobbet rätt nyss, har ätit fast hade ingen matlust. Nu ska jag snart sätta mig vid matbordet och plugga. Så himla tråkigt! För det är så mycket och jag vet knappt var jag ska börja.. Menmen allt löser sig! Det är en grej här i livet jag lärt mig, att allt löser sig! För det gör ju det, till slut.

Senare idag ska jag duscha, fota allt jag köpte i torsdags och lägga in det här. OM JAG HINNER vill säga. Jävla biologi..

Jaja ha en bra dag, min har varit förjävlig änsålänge!

Om du inte vill ha mig i ditt liv längre tänker jag inte tvinga dig.

18 mars 2011

Hej.

Jag är lite halvt stressad idag.. Ska nämligen jobba imorgon och spela match på söndag och så han jag prov på tisdag. Därför måste jag börja plugga nu. Skriver nog något ikväll eftersom jag inte lär ha något att göra eftersom mitt liv suger just nu..
Sååå vi hörs ikväll!

25 </3


Sick and tired of this.

Kom hem efter att ha kört i 70 km/h hela vägen från Växjö. Såg inget delvis men jag klarade mig iallafall hem! Så nu är jag hemma med tusen kassar och en balklänning! Inte dåligt det. Ni får troligtvis se allt imorgon. Nu orkar jag bara inte.. Så himla varm som vanligt.. Hoppas inte på feber för allt i världen!

Godnatt ♥ 

I dina ögon finns jag inte längre.


17 mars 2011













Så himla vackert! Här har ni hotellet jag ska bo på innan studenten. Herregud vad jag längtar!! Så himla fiint. Och jag bara måste köpa en boll som jag och jessie kan kicka fotboll med på eftermiddgarna om det är skugga på planen. Varför kan det inte bli den 5:e juni nu? Jag typ spricker av förväntan på hur kul vi ska ha det!

Nu ska jag snart fixa till mig, sen kommer mammsen så ska vi till Växjö! jag ska nämligen åka ner och prova min balklänning som hade kommit. Förhoppningsvis kanske jag kan haffa shortsen på Bik Bok också, hoppashoppas! eller att ear cuffsen har kommit in på glitter! Wiiie längtar som bara den :)

Ha en bra dag!
Puss!

16 mars 2011

Godkväll!

Känner mig varm och hängig just nu.. Ska därför sova väldigt snart!l
Imorgon ska jag åka till Växjö och prova min balklänning. Men innan det blir det plugg såklart.

Nattinatt.

This is it, you're not even trying anymore.
Over? I think so..

Sov sött!

Ska nana nu, idrott med boysen väntar imorgon! Blir nog ingen update förrens sent imorgon eller ingen alls, ska nämligen jobba direkt efter skolan och sen träna.

Sov gött!

15 mars 2011

Hejsan!

Såhär såg jag ut idag:





Kolla in biff-armarna ;)

När jag skulle gå till cykeln idag så råkade världens bästa Jessie dyka upp! Vi bestämde oss för att ta en fika på stan. Så hima mysigt! Älskar spontangrejer! Pratade mest om framtiden faktiskt. Om det blir som vi vill så kommer det bli så jävla bra! Förlåt för ordet tidigare men ni fattar inte. Skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse typ! Så himla bäst!

Längtar som bara den till Rhodos med, kommer bli så himla bra! Balen kommer bli kanon för jag ska gå med VÄRLDENS FINASTE KILLE!! Studenten kommer också bli så himla skön men tragisk som bara den!

Nu ska jag sätta mig och försöka plugga lite.

Pussar! Tack för att du gjorde min dag ännu en gång finaste Jessie ♥


Attention attention emergency


Dessa MÅSTE jag ha! Då har jag både ett bar höga och ett par låga sedan och det är ju kanon! Letar tyvärr fortfarande efter de perfekta svarta men det får ta sin tid helt enkelt.

Varit på zumba nu och shakeitshakeshakeit! Haha nee men jag har varit där iallafall och det var lika roligt som vanligt. Därför kör vi imorgon igen ;) 3 dagar i rad blir det imorgon.. Tröttnar väl snart!

Nehepp nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det BB! Sovmorgon imorgon, najs!

Puss!

14 mars 2011

Heeeeijjj!

Boooring dag idag för jag måste plugga tyska.. Så HIMLA tråkig! Men allt för att göra Emilia nöjd ;) ne men bättre att få det gjort liksom. Har ju svenska sen med.

Bäst att börja.



Älskar min vackra jeansjacka ♥

Sooooolsidan & BB!

Världens bästa program! Fast kollar bara på BB för att få se Martin, känner mig som 12 igen hihi. Fånigt som fan haha.



Kärlek ♥

Pink



Depend 162

13 mars 2011

Godmorgon!

Vaknade för en timma sedan.. HOPPLÖST! Ja somnade vid 4 igår och jag kunde inte sova längre! Usch.

Vi hade iallafall jättetrevligt igår med MASSA mat och sjukt mycket skratt. Helt underbart enligt mig! Mitt halsont börjar gå över också, skiten har satt sig i näsan...... Bättre än halsen iallafall!

Nu hade jag tänkt plugga en aning, lika bra iksom. Och i eftermiddag blir det zumba! Så himla roligt!

Ha en bra dag, kram.

Spring


12 mars 2011

Tjenare!

Har faktiskt lite ont i kroppen efter mitt träningspass igår men det var det värt! Nu har jag varit på stan och shoppat hehe.. Ett linne, ett par tights shorts och ett läppstift. Visar er någon gång haha. Kanske idag, kanske om en vecka ;) Ne men blir nog rätt snart alltså.

Ikväll kommer tjejerna till mig! Blir mys med melodifestivalen och (god) mat ;) Om jag ska laga så lär det nog inte bli så bra haha! Ne men det blir nog jättegott ska ni se! Kycklingfilé, klyftpotatis ch must-sås! Interesting ;)

Nu ska jag fixa lite här hemma, hörs senare!



Igår.

Ear Cuff

Här kommer den, min nya älskling!





createofumea kommer den ifrån.
Har även på mitt favvo lack från Depend. no 162.
 
Vet att mitt öra ser lite konstigt ut men det är bara för att jag har 2 andra hål också!

11 mars 2011

Hejsan bloggen!

var lite sådär när jag vaknade idag för jag vaknade med lite halsont.. Hatar det! Men det struntar jag i, därför ska jag köra Athletic idag. Ska bli spännande, har aldrig varit på det innan. Antar att det kanske är några killar med för det är skivstänger men man vet ju aldrig!

Blev iallafall skitglad när Jocke kom med posten. Min Ear Cuff hade nämligen kommit!! Har tagit lite bilder på den nu som jag visar er sedan. För nu blir det fika hos mormor, här försöker man inte gå ner i vikt iallafall ;)

Hörs senare!





Såhär snöade det i onsdags, igår och även idag.. Fast idag är det inte lika mycket. Bilderna är tagna i onsdags.

Update!

Veeet snacka om kass update idag alltså. Men jag har faktiskt haft en trevlig dag! Var ju först med Hanna och hennes pojke i Växjö! Väldigt spontant sådär men väldigt trevligt. Tack för att jag fick hänga med! Var meningen att jag skulle kolla på skor men fastnade hos någon telenor snubbe som inte kunde slita ögonen från mig. Jobbigt värre! Det blev inga skor, men jag fick se en bild på Hanna i sin balklänning. Herregud där är kvällens drottning alltså! Så himla fin, längtar tills jag få se den i verkligheten :) Så himla vacker!

Efter det var jag på body toning. SKITTRÅKIGT! Nu när den vanliga var gravid så fick vi en vikarie, hoppas verkligen inte hon ska ha det fler gånger! det var typ som yoga alltså.. Inget roligt. Så njaa hoppas barnet kommer snabbt.

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska slå 00.00 så jag får boka zumban på söndag. Efter det ska jag sova och drömma finfina drömmar! Min ear cuff kommer snart med! Längtar!!

Puss!

10 mars 2011

Drar till Växjö med Hanna och hennes pojke! Happy :)

Hörs senare, puss

Varning!

Känns som jag inte betyder något för någon längre. Som jag är långtlångt borta, typ i rymden där det är helt svart. För det är det hos mig just nu.. Finns inte en tendens till att det skulle bli ljust heller.
När resten av världen känner att det blir vår känner jag mer att jag kryper längre och längre in i mig själv. Där det är ännu mörkare. Jag undrar hur det känns när man når botten. Jag vill iallafall inte nå den utan fortsätta kämpa. Och det tänker jag göra, för jag antar att det är det mitt liv går ut på just nu. Att kämpa. Även ifall jag tycker det är jättemörkt så tror jag inte jag visar det, iallafall inte så tydligt.

Men jag har fått reda på en viktig sak idag, och det är att du inte vill ha mig i ditt liv längre.
Det sårar, men vad ska man göra?





It's me against myself now

Jag ser de snöar jag ser det snöar det var väl roligt hurra!



Checka in hornet i pannan ;)

9 mars 2011

hejsan bloggen!

trevlig kväll igår men matchen gick inte alls som jag ville.. Domarens fel helt och hållet. Visa ut van Persie bara sådär.. Antar faktiskt att han var mutad, vore jävulskt konstigt annars.

Nu ska jag sätta mig och plugga PA. Senare idag blir det bowling och sveriges mästerkock.

Vi hörs!

Nu kör vi!

Ni såg rubriken! This is it, vinna eller försvinna..

Kom igen nu då för fan! Laddad till TUSEN!!

Drar Harrys nu, puss på er.


Smyckesbeställning!

Jahapp då var smyckena beställda! Äntligen hittade jag min älskade ear cuff! Så himla fin alltså. Ni ska få se när jag får hem dem. Blev även en vacker ring och ett halsband. Nu är jag lycklig hihi.



Tycker våren kan komma fram nu. Så jag får ta på mig min vackra skinnjacka!


Pluggtime

Nu ska jag göra lite PA tänkte jag. Måste komma igång med detta nu! Typ panik känslor över det hela.

Hoppas ni haft en bra dag! det har väl jag haft, roligast var ändå tyskan måste jag ju säga. Herregud vad man kan skratta åt det språket. Men nu måste man ju jobba hemma med det, inte smart gjort men vad gör det när man skrattar så man gråter? Händer ju inte så ofta nu längre nämligen..

Ikväll däremot hoppas jag att jag gråter, av lycka!

Arsenal i mitt ♥

8 mars 2011

Godmorgon!

Vaknade precis och ska fixa till mig lite innan jag drar till skolan. Blir en lugn dag med 2 lektioner. När jag kommer hem sedan ska jag plugga lite och efter det blir det zumba. Kvällen avslutas på Harrys med mat och Champions League fotboll!

Måste skynda mig en aning nu känner jag..

Saknaden är enorm.


Tired

Pjuuuh äntligen hemma, har även ätit och nu väntar duschen på mig. Ska blir helt underbart faktiskt. Efter det blir det troligtvis BB, om jag orkar vill säga! Antar att jag kommer somna vilken sekund som helst. Fast jag har en så sjuk huvudvärk med så det är liksom 50/50. Antar att jag blir tvungen att ta en alvedon, min andra för idag! Fy fan. Ingen tablett-människa direkt. Vill helst att kroppen ska bota det själv. Tror det är däför jag nästan aldrig blir sjuk, för jag är så förbannat envis. Vilket även kan vara en dålig sak. Men jag har faktiskt lärt mig kontrollera det! Bara för att man råkar ha fel en gång så behöver man ju inte bli så sjukt förbannad liksom. Skratta åt det istället. Blir så trött på personer som inte ger sig ibland. Usch!

Nehepp nu vill jag ha värme vilket duschen är bäst på att ge mig :)

Pusspuss!

7 mars 2011

Hejsan!

Sitter och vilar lite innan jag ska iväg till jobbet. Jag har varit så himla trött idag alltså! Sov mig igenom sista lektionen. Huvudet vill inte alls idag alltså. Men när jag jobbat ska jag bara dega ner! Bara lägga mig och inte tänka på något och bara vila. Ska bli så sjukt underbart alltså! Imorgon har jag sovmorgon till 11.30 tror jag det var så får sova ut lite extra med. Får däremot ingen lunch men det får jag väl ta. En chokladboll i skolan så löser det sig.

Nehepp nu är det väl time to byta om. Usch jag vill inte. Kommer gå och gäspa som bara den där uppe så alla bara skrattar åt mig..

Kram!

Baby please don't go

Hemma från mitt lilla träningspass nu. Ska dra till Jessie snart och sen ska vi till Mc! En liten fika sådär på söndagseftermiddagen. Efetr det blir det att åka hem och kolla solsidan (som vanligt). Så himla bra alltså!

Nehe bäst att hoppa in i duschen nu.

Puss!


6 mars 2011

Hejsan alla fina!

Sov till 10.30 idag. Men det var det fan värt! Hade sjukt kul igår alltså, inte haft så roligt på evigheter! Först värsta middagen med massa skratt och sen filmmys hos Jessie. Vi kollade skräck så när jag skulle köra hem trodde jag att knivmannen skulle komma upp i speglarna haha. Värsta var när man skulle stänga garaget. Gnissel! Menmen hemma är jag iallafall utan större skada. Bara något större mage, men det fixar sig sen. Ska upp till NC och springa och biffa lite. Men först blir det fotboll! IFK spelar jag, så får man luft också! Perfekt helt enkelt!

Såhär såg jag ut igår:


Tog utan blixt därför det blev så himla suddigt.




Byxor-H&M
Linne-Gina
Kavaj-H&M
Öronhänge-itemsbyjohanna

Snart smäller det!

30 min kvar till kick off. Sitter här och har beslutsångest över vilka smycken jag ska beställa.. Däför får det vänta lite. Ska mysa vid fotbollen nu sen blir det väl panik som det alltid blir när det gäller mig! In i duschen, fixa håret och sminket. Sen drar jag, den bästa, Ante och Malin till Bambu i Bredaryd haha. Varför måste vi ut dit, räcker inte lilla krogen i stan ;) ? Ne men det ska iallafall bli trevligt tycker jag.

Ska måla naglarna vita en gång till idag, det är så himla snyggt alltså! Den vita nya kavajen ryker kanske på idag med då kanske. Men mina smycken fattas juuu.. Ne usch jag MÅSTE beställa något nu haha.

Zumban idag var superrolig haha! Herregud vad jag skrattade och shakade loss. Så himla bra start på dagen alltså! Måste börja varje lördag så framöver. Vilken kick man får alltså!

Puss!

5 mars 2011

Hejsan!

Ställde klockan på 09.00 idag och nu ska jag iväg.
Vi börjar dagen med ett gott skratt på zumba!
Hörs senare, puss

Party in my head

Godkväll på er finingar!

Fick ett sms idag om att min balklänning kommit så nu blir det snart en växjö resa! Så himla underbart liksom! Då kan du få se den David :) Vi kommer bli så himla fina! Min prins och jag hihi.

Nu sitter jag här i soffan helt ensam. Kollat på BB nu, Martin i mitt ♥ alltså! Så himla gullig så det inte är sant. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Adam är här och han har fixat min dator (igen) TACK FÖR DET! ♥

Annars hoppas jag att ni har det bra och att ni har en lite roligare kväll än jag. Min ligger ju rätt långt ifrån topp 10 liksom. Sitta här och glo på tv liksom. Men jag och mammsen lagade faktiskt 3-rätters til familjen. Men faktum är att jag faktiskt är lite hungrig nu iallafall.. Dumma mig, aldrig mätt. Jaja det är väl sådan jag är antar jag.

Har kollat runt lite på smycken och sånt som jag bara måste ha! Kolla dessa skor alltså, I'm in LOVE!



Nepp nu ska jag nog fixa till mig och sedan nana lite.
Puss på er!

4 mars 2011

Hejsan! Nu är det såhär att min data vägrar att fungera som vanligt så det får bli tv:n idag igen om ingen snäll människa vill fixa den åt mig?? Ne, men dagen har iallafall varit bra. Men mina ben är lite slut efter löparrundan idag.. Nu blir det lite plugg en dag som denna! Kram

3 mars 2011

Hej folket!

Sitter nu i min säng men ska strax plugga lite PA tänkte jag! Senare idag blir det Body Toning med Fia :) Skoj!
Denna dagen har varit helt okej faktiskt. På biologin gjorde vi massa tester och så och nu har jag varit hos mormor och kollat puls, blodtryck med mer. Borde dra ned på sockret känner jag! Inget sött alltså, haha HUR ska detta gå?! Menmen det går säkert bra. Imorgon ska vi springa på idrotten så det blir en cill sista timme eftersom jag inte har några större problem med det. Bara för det får jag väl håll imorgon ;)

Ne nu måste jag plugga. VILL TILL LONDON!! Arsenal vann igår med woho ;) Bäst eller vad? Precis ;)



Tittut!

My heart is refusing me





I've been crushed, beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool, I've trusted you
Still I'm hopelessly in love
I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you, I
I've been crushed, I've had enough

Now I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me

Me for you
And you for me
It was us against them all
But slowly it came to me
We were underneath it all
I never thought that you could be this reckless
I can't believe you're doing this to me, oh
Strip me down
I'm naked now

And I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me

2 mars 2011

Hejsan!

Dagen idag har varit tröttsam! Har varit så otroligt trött hela dagen. Det var som energin försvann när jag sprang osudden. Menmen! Har iallafall varit och jobbat idag och varit duktig! Därför är det dags att vara oduktig haha ;) PIZZA!! Så himla gott! Längtar!!! Sen blir det en sjukt lugn kväll framför teven med halv 8 hos mig, sveriges mästerkock och BB. Underbart ju!
Har kommit på att jag bara älskar skjortor mer än allt annat för tillfället! Här kommer några favvisar :)



PUSS!


Seeg tjej.

Ajaj mina armar! Benen gör inte så farligt ont i och med att det finns lite muskler där haha. Armarns däremot. Uss.. Spinningen var inte ens jobbig, kanske inte tog i riktigt heller men liksom svårt när man aldrig gjort det innan. Typ vilket motstånd och så man ska ha. Körde med rätt lågt motstånd hela tiden, vilket var tur! För på easy line:en var tränaren så himla snäll mot mig! Mina två minutrar fick jag på armhävningar och rumpdopp!! Det sista är det jobbigaste som finns! Jaja nog pratat om det.

Jag och Jessie var ju och fikade idag, så himla mysigt är det! Efter det gick vi en runda på H&M där båda hittade lite grejs. Blir någon förvånad? Tänkte väl det ;)

Nu blir det en liten ministädning av rummet, det behövs liksom!
Imorgon blir det att springa osudden på morgonen.. Jag är SÅ pepp! NOT!

Kram ♥



Eftersom gult är en av vårens mode färger tänker jag införskaffa mig detta. Gult är ju ändå snyggt i måttliga mängder, och naglarna passar perfekt!


1 mars 2011

Godmorgon kära vänner!

Mars idag ju, våren kommer sakta men säkert ;) Tror jag ska ta på mig mina converse idag, bara för att det är mars idag liksom. Men blir ju såklart det svarta för de vita känns mer sommar liksom. Ett steg i taget ;)
Dagen idag består av biologi och tyska i skolan. Direkt efter ska jag ut på stan med Jessie. Måste prata med henne nu alltså. Sen vid 16.45 ska jag på spinning! Första gången i hela mitt liv haha, och efter det easy line. Så det blir en fullspäckad dag alltså.

Nu ska jag fixa till mig lite och sen bege mig.

Ha en bäst dag!

PUSS



SNYGG! Ge mig sommar nununu :)

RSS 2.0