310710

Detta köpte jag igår :



Från skopunkten



Från H&M



Pieces

Allt här kommer från Gina Tricot









Förlåt för suddiga bilder men hinner inte ta med min kamera så fick bli mobilen! Nu ska jag äta, duscha och allt detdär.. Sen ska jag på middag hos farmor och farfar :) Gott!

Pussar :*

Jag kommer inte på någon rubrik, godnatt kanske haha :D

Kommer inga bilder idag.. Men imorgon tror jag! Ska nog fota allt då innan jag duschar och fixar till mig. Ska äta hos farmor och farfar då nämligen!

Men nu ska jag sova!

Godnatt med er :*

300710

Kom nyss hem ifrån Jönköping :D Det blev en hel del saker faktiskt hihi :P Kan kanske ta kort på allt senare, efter jag ätit friterad kyckling med currysås haha :D Jag är en sån tjockiis :D Jaja, ska inte sitta här längre :) Dags att få in allt i min redan proppfyllda garderob :D

Pussar :*

Älskling, kom hem!

Saknar dig så det gör ont just nu.. Vill bara ha dig här, varma mig och viska att du älskar mig. Önskar bara du kunde varit hos mig inatt.. Johan jag älskar dig! Du är mitt allt, snälla kom hem ♥


Jönköping imorgon!

Det blev ingen shopping idag, men imorgon åker jag och sis till Jönköping för shopping :D Ska bli jättehärligt måste jag säga :) Är verkligen shoppingsugen till max, eller iallafall så är jag ju det idag men det kan ju ha ändrats tills imorgon haha :) Snart ska jag sticka och fika hos farmor och farfar! Gott hihi :) Känner mig jättetjock när man bara går här hemma och äter! Men på lördag blir det träning igen ;) Hoppas jag iallafall :) men vi får väl se haha :)

Ha en bra dag, puss :*

290710



Godmorgon :)

Måste säga att jag redan saknar Egypten! Här hemma är det ju bara regn :( Idag blir det nog stan iallafall, känner för att köpa något nytt haha! Sen måste jag lämna in tidsrapporten till AB med.. Annars har jag inget att göra idag, städa lite kanske.. Vad vet jag haha :) Ne men jag får väl måla naglarna och så :) Blir nog kanon :)

Puss på er :*

280710

GRATTIS FANNY :D♥

Titta, jag är tillbaka ;) Var hemma igår vid typ 04.45. Så det var bara att lägga sig och sova direkt :) Har haft två underbara veckor i Egypten :) Det har varit sjukt varmt men det var härligt att bara ligga i skuggan och läsa med :)

Ska snart duscha och fixa till mig lite :)

Pussar :* 

Saknad



Jag älskar dig ♥





Grattis på 18 års dagen säger jag en dag för tidigt till dig Jessie älskling :) Ha en underbar dag älskling min ♥ Kommer sakna dig!

Allt färdigt

Nu är allt färdigpackat för morgondagens resa till Egypten! Nu ska jag bara raka benen och peela kroppen med, sen ska jag bara sova och vänta på att klocka ska bli halv 4..



Allt man behöver i handbagaget, plus mobilen då :) Min älsklings tröja ska jag ha på mig när jag flyger, usch vad jag kommer sakna dig..

Kanske uppdaterar någon gång där nereifrån annars så ses vi väl :)

Ha det underbart här hemma!
Pussar ♥

Nytt från H&M

Detta kom idag :)








120710

Hej bloggen :)

Nu är jag hemma från Johan! Usch det var hemskt att säga farväl idag :( Kommer vara ifrån varann i 3 veckor nu :( Men du får ha det underbart älskling! Jag kommer sakna dig som fan :( Jag älskar dig otroligt mycket ♥

I fredags så var jag och min älskling och åt på lilla krogen, mums :) Han fyllde ju 18 då med så det var en liten present till han från mig :) Han fick ett armband också för han slarvade ju bort mitt andra :(

I lördags tog vi fyrhjulingen och badade och kollade på berget och den underbara utsikten :) Det var bland det vackraste jag sett i hela mitt liv :) Sen va det kalas för baby och efter det åkte vi till någon sjö nära Bredaryd :) Jättefint och underbart skönt i vattnet :) Sen drog vi hem och kollade på fotboll :)

Igår så gjorde vi en utflykt till havet och Haverdal :) Jättehärligt! Träffade Jessica en snabbis med :) Kommer sakna dig sötunge :* Sen åkte vi hem och kollade på finalen :) Surt att Holland förlorade :(

Idag har vi inte gjort alls mycket, bara myst och sagt vackra ord till varann :)♥ Men nu har han ju åkt :( Fy fan jag kommer inte klara mig :( Älskar dig säå sjukt mycket ♥ Om du bara förstod ♥

Nu ska jag äta lite och sen blir det att börja packa.. Tråkigt men jag måste tyvärr..

Hörs sen puss :*

080710

JAG HAR PANIIIIK!! VA FAN SKA MAN KÖPA TILL SIN POJKVÄN SOM FYLLER 18 ÅR IMORGON :O ?

Hinner knappt fixa något heller för jag ska jobba på DHL idag..

Kram ♥

070710

Hello!

Sitter här med Johan, vi har precis varit och spelat minigolf, jag förlorade som vanligt. Har fan otur i allt! Tog ledigt imorgon för att ligga hemma och slappa, ska ju till DHL på kvällen ändå. men på fredag är det sista dagen sen har jag semester!! WOHOOOOO!! Puss på det :* Nu blir det snart att äta och sen ska jag kolla på FOTBOLL :D Hihi så underbart kul!

Kram ♥


060710

Jag orkar snart inte mer, känns inte som om du bryr dig längre. Du skiter fullständigt i hur jag mår och går din egna väg. Hur kommer det sig att du har blivit som du blivit nu? Jag åker på tisdag, kom ihåg det. Tror du inte jag vill göra denna helgen speciell? Jag ställde in ett jobb för dig! Jag tyckte du var mycket viktigare men när ska du bevisa att jag är viktig för dig? Du sa att du ville ha en överraskning, jag skulle ge dig en. Men nu blev det inte så, jag gör allt för dig men vad gör du för mig? Visst jag kanske blir tjurig ibland men det är bara rädsla, rädslan av att förlora dig. Du verkar inte tycka det skulle vara så farligt att förlora mig däremot. Vi får väl se hur det blir med det..


Come with me
Stay tonight
You say the words but boy it don't feel right
What do you expect me to say 

You take my hand and you say you've changed
But boy you know your begging don't fool me
Because to you it's just a game  

I was young and in love
I gave you everything but it wasn't enough
And now you wanna communicate

I can love with all of my heart baby
I know I have so much to give 
With a player like you I don't have a prayer
That's no way to live, no

It's just too little too late
A little too wrong and I can't wait
Boy you know all the right things to say
You know it's just a little too late
You say you dream of my face but you don't like me
You just like the chase
To be real it doesn't matter anyway
You know it's just too little too late


Jojo-Too Little Too Late

050710

Hej!

Ligger här och har inget att göra, Johan skulle komma idag egentligen men han var ju sjuk. Så inget mys idag heller.. Jag har lite smått panik för jag vet inte vad jag ska ge han i födelsedagspresent.. Om ni har några tips så får ni mer än gärna tipsa mig!

Hanna skulle snart komma tror jag, jag ska få låna en Harry Potter-bok på semestern! Kalla mig nörd eller vad ni vill men de är faktiskt skitbra!

Nu ska jag gå och smaska jordgubbar, farfar kom just med en spann!

Kramar

040710

Heeeeej!
Eller godkväll kanske man ska skriva, fast jag skriver snart godnatt hihi :)

Har varit i stugan hela helgen, UNDERBART! Har fått ytterligare färg och det är ju kanon! Imorgon ska jag upp och jobba igen.. Tror jag kör en vecka till och sen blir det semester! Skulle egentligen ut och gå med den bästa idag men har troligen ögoninflammation stackarn :( Krya på dig, du är bäst och kommer alltid att vara ♥

Dags att lägga sig i sin varma säng nu tror jag :( Usch jag kommer svettas ihjäl :( Bajs på det, och bajs på att jag inte vet vad jag ska köpa till min älskling i 18 års present :( Och bajs på att det ska vara så svårt att svara på sms för några i värden :(

Time to sleeeeeeeeep :)



Såhär fint blir håret efter en bolmen tvätt ;) Fast lite självfall krävs väl med kanske :)

Hon är den bästa! Malin alltså =)

Hej min älskade flickvän, jag är ingen tjuv av din blogg, jag bara "råkade" spara ditt lösenord (A)

Mitt finaste hjärta ligger nu och sover på bolmsö, I FU*KING MISS HER :/ Och inte vet jag när vi träffas nästa gång ):

Jag vet att jag är sleten
men jag är ändå poeten.
Malin är bäst.
Ingen protest.


Jag vill att du ska komma hit nu och krypa ner jämte mig och mysa!
Älskar dig något otroligt mycket Malin Axelsson :*
180209<3

/ Din pojkvän Johan

020710

Heeeiiij bloggen!

Ännu en jobbvecka avklarad :) Känns helt underbart :) Jobbat 3 veckor nu, ska iallafall jobba tills onsdag nästa vecka också och sen får vi se :)

Just nu ligger jag bara och väntar på att pappa ska komma hem så man kan få åka till stugan :) Ska bli helt underbart skönt! Ligga och sola och bada hela helgen :) Wunderbar!



Puss & Kram, skumbanan hihi :)


Shopping!







Allt från H&M

010710

Hallojsan!

Orkar inte skriva egentligen menmen ;) Idag har jag jobbat (nähä :O) gått på stan, och varit på farfars koloni :) men morötterna var inte klara än så det blev bara massa jordgubbar istället hihi :D Är skithungrig så nu blir det korv, muuuums ;) Inte den bästa men den duger väl hihi ;) Efter det ska jag sätta mig och beställa hem schnygga saker från H&M! PUSS PÅ DET FUCKERS :D

Kisses :*

RSS 2.0