310510

Grattis underbara Hanna Levin som fyller 18 idag :) Du kommer altid ha en stor plats i mitt hjärta ♥

Idag har jag varit på stan, sen skulle jag skynda mig till Jb och pussa min pojke men just när jag typ är framme så kommer bussen så jag hinner bara se min lilla älskling (som inte såg mig). Jaja skitsamma :)

Nu ska jag sätta mig och plugga svenska tror jag. Sen blir det kanske att gå en runda för att sen avsluta med en välbehövlig dusch :)

Puss på er :*

Mys!

Sitter och kollar på GossipGirl nu, ska snart äta pizza (igen). Packade upp min väska nyss och insåg att jag hade fått med mig min pojkes tröja med mig hem :) Oops (a) Förlåt gullet, du får komma och hämta den när du behöver den men tills dess behåller jag gärna den :)

Ha en trevlig kväll ♥

300510

Hejsan!

Har varit hos Johan hela helgen, därför jag inte har kunnat blogga. Vi har haft jättemysigt! Kollat på fotboll med Jenny, varit på Gisledagarna och busat :) Tack för en underbar helg gubben! Men snälla lilla du, nästa gång kan du gärna skippa sugmärket ;)

Nu ska jag sätta mig och plugga, har förövrigt hicka och det är megajobbigt!!

Pussar :*

280510

Heej bloggen!

Nu sitter jag här helt ensam :( Men jag ska snart åka till Johan, och det ska bli kul :) Funderar på att packa ner badkläder denna gången så man kan simma en runda i sjön :) Tror faktiskt jag ska göra det hihi :)

Härlig dag i skolan idag, idrott, matte och idrott igen :) Fast mina ben är lite döda nu eftersom vi sprang på motionen haha! Massage ja tack!
Känner att jag måste plugga tills nästa vecka också, engelskaredovisning och svenskaprov. Skolan är långt ifrån över..

Nu ska jag börja packa lite smått inför helgen. Vet inte ifall jag kommer hem imorgon eller på söndag än men det märker vi!

Pussar :*

Blommor









Kärlek ♥


OneRepublic-Secrets

270510

Hejsan bloggen :)

Satt precis och pluggade när jag insåg att vårat äppelträd börjat blomma, MÅSTE ut och ta kort nununu innan de försvinner :D

Pussar :*

260510

Hellooooo!

Snart är det dags att äta kebab, men först ska jag duscha. Fast både Hanna och Johan ska duscha före mig.. Vi spelade fotboll på Tinas Ö innan och jag tunnlade han 4 gånger hihi :) Han blev inte så glad nu ;) Men han blev inte arg ;) Ne usch palla skriva när man har finbesök ;)

Pusshej ♥

250510

Hej bloggen!

Förlåt för att jag inte skrev igår men jag och Hanna var på stan. Sen skulle jag egentligen kollat på Jessie när hon spelade flöjt men jag orkade inte gå, förlåt! Känner mig som en jättedålig människa verkligen! Usch så hemsk jag är.. det var längesedan vi träffades nu, skärpning på oss!

Idag har det inte hänt så mycket, värsta dagen är ju över nu iallafall. Tror jag ska sätta mig och plugga lite engelska kanske, annars ska jag bara vänta tills det blir kväll så jag kan kolla på DH! Världens bästa program!

När är det min tur att bli lycklig? Om du drar nu visar du verkligen hur mycket du älskar mig och hur mycket jag betyder för dig. Ne, inte särskilt mycket. Ska det bi resan som skiljer oss åt igen? Det är upp till dig.

Kramar ♥

21-23 Maj

Åkte till Johan redan i fredags därför jag inte har skrivit. Väl där så slingade jag hans hår! Jag trodde verkligen det skulle bli gult först men det visade sig bli blont sen, vilken jag är glad över haha :) Sen tog vi 4-hjulingen till sjön och var där lite, tills Johan kom på att han hade tappat sitt armband. det fina han fick av mig :( Så vi åkte hem för att leta efter det men vi hittade inte det.. Så nu är det borta.

Dagen efter var det konfirmation för Ida. Hela släkten var där så det var trevligt. När alla åkt hem så var vi bara tvungna att åka ner till sjön för att ta ett litet dopp hihi :) Sen åkte vi hem och la oss för att titta på tv, men det slutade med att jag somnade på Johans bröst och vaknade vid 1 av att tven var på och jag hade mina vanliga kläder på mig, så taskig som jag var så var jag ju tvungen att väcka sötnosen ;) Sen sov vi så gott :)

Idag har vi inte gjort alls mycket. Eller jo, jag körde moppe för första gången i hela mitt liv hahah, det var lätt ju :) Men gullet fick ju sitta bakom så att vi inte ramlade ;) Sen åkte jag hem, hade en hel buss för migsjälv och nu sitter jag här! Jag och mamma skulle kanske ge oss ut en liten runda och gå och springa så får väl göra det nu kanske.

Ikväll är det GG, missa inte det!!

Pussar ♥

230510

Förlåt för dålig uppdatering men nu är jag hemma!

Skriver ett lång inlägg sen :) Nu ska jag packa upp!

Pussar :*

200510

Hejsan!

Snabbt inlägg innan jag ska plugga matte nu bara. Hade 2 nationella idag, ett muntligt i engelska och ett muntligt i tyska! Matteprovet äger rum imorgon tillsammans med lite idrott, paddling och kemi. Efter det blir det kanske att gå på stan en runda.

Kram!

Sängen!

Tänkte bara säga godnatt och hoppas ni får en bra natt :) Ska sova snart tänkte jag, det är idrott imorgon så jag måste packa till det! Kul som bara den :)

Nu ska jag plocka fram kläder :)

Godnatt med er sötisar :*

190510



Igår var jag ute och sprang 7 km! Duktigt av mig ;)

Imorgon har jag engelska nationella ;O Jag vill inte! Har varit på stan nu en snabbis och nu ska jag sätta mig med matten igen.

Pussar :*

She's like a bomb, that is about to explore



180510

15 </3

Hejsan bloggen!

Proven idag gick totalt skit! Måste börja plugga matte nu med, sen blir det kanske en löparrunda och på kvällen är det ju Desperate Housewives.

Nu blir det att sätta sig med sin käraste vän (miniräknaren) och räckna! Men herregud jag kom just på att jag glömt formelboken i skolan ;O :( Aja, får väl klara mig utan den då..

Puss :*

Tyska nationella!

Japp, det är precis det som väntar imorgon. Ska bli jobbigt ärligt talat för jag har inte lärt mig någonting detta året, ska sätta mig nu och göra lite läsförståelse tänkte jag. Har precis varit ute och gått och gjort armhävningar, plankan, situps mm. Snart blir det duschen, men först somsagt, tyska!

170510





Hejsan bloggen!

Snyggt nagellack, jag vet ;) Ska snart ut och springa en runda tänkte jag. Är så sugen på godis! Eller nee mango! En riktigt stor underbar fruktsallad! Eller nachos chips! Mmmm, hungrig jämt jappjapp haha! Men så kan det vara kära vänner ;)

Ska kolla kylskåpet nu ;)

Pussar :*

160510

Hej blogen. Förlåt för att jag inte har skrivit på hela helgen typ!

I fredags var jag och Ida i Jönköping, köpte ett par jeans, en t-shirt, ett nagellack och strumpbyxor. Väl hemma så kom Johan och vi kollade på film och lagade mat sen somnade vi så gott så gott. Igår så stannade han hela dagen också, så vi hyrde 3 nya filmer och köpte massa godis och myste ner ibland filtar och kuddar. Såg bla Instängd 2. Det var faktiskt inte så läskig, tyckte 1:an var äckligare, men jag var ju lite mindre då också ;) Sen idag har vi bara kickat fotboll. Mina converse är gröna.. Därför ska jag ställa mig och försöka skrubba dom rena nu! Sen ska jag måla naglarna, kanske ut och köra lite och sen kolla på GG. Fast jag ska göra lite tyska också.

Nu blir det att skrubba här.

Ha en bra dag, puss ;*

;)

Idag har jag och Ida varit i Jönköping och shoppat loss ;) Skriver mer om detta senare, alltså imon :)

Nu ska jag och en viss Svensson nana :) Fast först blir det en film :)

Pussar :* ♥


Inspiration


030510

Godmorgon :)

Herregud vad jag sov idag, skittrött var jag! Antar att det får bli en powerwalk runda sen, men först!!! VAR ÄR MIN ENA iPod ;O ? Jag hittar inte den någonstans! Därför blir det storstädning av rummet idag :O Jag måste HITTA DEN!! Mina hörlurar är där med!!! Neeee man blir så ledsen alltså :( På med den sköna blåvitt tröjan och rensa byrån!! Lovely!

Kisses :*

KLASSFEST!

Kom precis hem nu, är helt slut efter allt dansande! Men det var det fan värt!

Nu ska jag lägga mig och sova i min säng, helt underbart ska det bli!

Godnatt alla och tack för en underbar dag, jag ÄLSKAR er hihi!!

( Tack bamse för att du skrev på min blogg innan :* )

100512

Tjenare bloggen!

Jag och Malin har haft skola idag, min var lite mer soft medans henne var stenhård. Hon tror att kemin gick bra iallafall.

Efter skolan så gick jag hem o bakade en kladdkaka till Malin (Y) Den var toppen kladdig och toppen god!
Sen blev det film och mys, en komedi som var ganska tråkig xD Men vi skrattade lika mycket ändå :D

Nu är malin på klassfest, hon har kanon kul säger hon. Därför jag fick äran att skriva på hennes blogg:)

Imorgon bär det av till ullared, ny svart väska ska inhandlas!

Sov gott folket!

Puss till Malin! <3

100510

Hejsan.

Är verkligen på skithumör. Skolan tar död på mig snart alltså. Hanna har ätit upp nogaten som låg här hemma så nu måste jag plugga med noll energi. Min ena iPod är borta så antar att jag får powerwalka idag utan någon musik. Fy usch jag och mitt liv kommer inte så bra överrens nu för tiden känns det som.

Dags att ta tag i kemin.

Kramar ♥

090510

Hejsan bloggen!!

Ska snart åka till farmor och farfar och äta lunch, farfar fyllde år igår nämligen :) Men jag var ju i Lövås igår. Satt och pratade konstant med Malin hela vägen till bredaryd, tack för pratstunden :) Väl därute så blev det ju finmiddag ;) Vet i fan var det var riktigt men det var gott fast mina händer luktar fortfarande vitlök :( Sen var vi ute och gick till sjön i allt klabb och satte oss i en liten grillstuga typ, det var mysigt för det började bli lite halvmörkt och så smattrade det på taket liksom och på hemvägen träffade vi på en mini häst med ett blått och ett brunt öga ;) Sen var det bara att åka hem typ, fast jag höll på att somna med.. Ovanligt, nee inte särskilt haha ;)

Nej nu måste jag börja plugga, hinner inte sitta här längre!

Pussar :*

080510

Hejsan bloggen.

Har varit ute på en promenix ute i det underbara vädret! (det regnar) Har även pluggat lite, ska plugga mer nu strax. Ska bara få i mig ite mat först men jag är ärligt talat inte så hungrig.. Hela jag är helt konstig efter vad som hände igår. Fattar inte hur ni kunde.. Men ni hade säkert det jätte trevligt och mysigt! Vet att ni skiter blankt i hur jag mår ändå så spela roll? Det är bara några få som gör det ändå.

Slutpratat om allt detta, ska sätta mig och plugga istället.

Jag älskar er som talar sanning och inte beter sig som jaa usch, finner inga ord ens.

Kramar

Alltså måste bara säga att David är den bästa vännen man kan ha. Smsade han innan och sa att jag mådde skit, så tar han nästa buss som går bara för att finnas för mig. Det kan man kalla äkta vänskap det. Det är inte många som skulle göra något sånt för mig det kan jag lova. Men det finns vissa änglar här på jorden och du är en av dom ♥ Vet inte ifall du läser detta men vill bara säga att du är helt underbar. Har aldrig mött en kille som är så omtänksam som du är. Du betyder så oerhört mycket för mig så du anar inte. Tänk vilken tur jag har haft som fått träffa en sån underbar person som du ♥
Vill bara säga att jag älskar dig och du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta ♥

Nu ska jag sova, ska till Johan imon. Han skulle visst överraska mig och jag kommer nog överraska han med skulle jag tro.. Hoppas verkligen jag får träffa Ida imon, jag saknar dig som bara den!!

Godnatt med er, vissa betyder jättemycket för mig och ni andra betyder inte ett skit. Förstår inte hur människor tänker ibland, skäms allvarligt talat.

070510



Hej fjortisbild!

Hade nationella idag.. Gick skit rent ut sagt!
Nu är det dags för samhäll..

Puss och Kram ♥

Ilska

Fy fan för dig. Jag vet inte vad jag ska säga, jag riktigt kokar inombords. Du är så falsk! Jag vet inte vad jag ska ta vägen ärligt talat! Ner i samhällsböckerna tror jag. Eller ut och springa.. Egentligen vill jag aldrig se dig mer, du får mig att må så jävla dåligt varje jävla dag! Lögnare är fan vad du är! Åhh helvete.

Önskar mest av allt i världen att min David var här nu, den enda pojken jag någonsin kommer kunna lita på och jag älskar dig för det! Det vet du ♥

Förlåt för detta..

060510

Hejsan bloggen!

Nu sitter jag på en tråkig tyskalektion i en datasal utan lärare haha! Sitter och gör flätor i håret och allt annat än tyska haha. Jaja, så kan det vara. Fick mina sms idag med så det är bara att smsa :)

Slutar halv 1 idag tror jag så sen är det bara hem och plugga på samhällsprovet vi har på måndag!

Dags att göra lite nytta haha!

Puss på er :*

Lilla krogen



Nu ska jag ut :)

Ha en bra kväll :*

050510

GRATTIS BÄSTIS, 18 år idag :D Jag slog dig i minigolf på din födelsedag! Inte dåligt ;)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen. Sen blir det lite läsning i engelskaboken och tillsist drar jag mig bort till lilla krogen för en avslutnings middag med bowling laget! Mysigt och gott alltså!

Ne nu blir det duschen för min del, ha en underbar dag!

Puss :*

Godnatt :*

Dags för mig att nana lite :) Möter upp Malin och Jessie imon för minigolf!

Men nu först ska jag lägga mig och drömma lite :)

Puss godnatt och sov helt underbart :*

040510



Ignorera mig, men det här vad hur jag såg ut idag!

Började egentligen vid 8 men sen hade jag inställd tyska så jag tog sovmorgon och började vid 12.00 istället! Nu är jag hemma och imorgon är det fridlufsdag, minigolf och volleyboll står på schemat! Nu blir det däremot att sätta sig och mysa med min bok! Och för er som undrar varför jag inte svarar på sms, det är för jag inte har några gratis kvar. Hoppas de går ut imorgon så jag kan få fylla på de någon gång! Om ni vill något så ring!

Pussar ♥

030510



Förlåt för kassa bilder men jag orkar inte ta fram kameran!

Idag har varit en rätt slapp dag men jag har haft sån sjuk mensvärk eller något så ett tag gick det knappt att stå upp! Helt fruktansvärt rent ut sagt! Nu vet jag inte vad jag ska ta och hitta på. Kanke ut och promenera en sväng, fast egentligen borde jag läsa i min engelska bok.. Fick just reda på att pappa skulle springa i borgen! Då ska jag hänga med så får jag min motion för dagen! Kanon!

Pusshej ♥

Stopplykta!!



Osminkad och röd, där har ni mig just nu ;)

Måste måla om mina naglar, just nu känner jag för hmmm..

B
L
O
D
R
Ö
T
T
.

020510



Underbar dag!!

Har suttit ute, eller ja okej jag somnade lite också :) Igår blev det en myskväll med Johan, först kollade vi på The Cottage tror jag den hette. Herregud vilken B-film, se aldrig den! Sen åt vi en massa godis och mat och sen gick vi en runda ner till apladalen med Hannizen med :) Myskväll helt klart :)

Nu ska jag gå ut igen hihi :)

Pussar på alla :*

010510

Hej bloggen :)

Har precis duschat! Blev massa inpackningar så nu känner jag mig ren och fräsch :) Jag och Hanna var ute och cyklade en runda innan med, vi skulle egentligten till Aspö men det blev inte så, istället fick vi cykla hem igen. Men vi såg ett rådjur! Inte ofta liksom! Gick rätt över vägen framför oss hihi :)

Nu ska jag läsa lite i min engelskabok och sen kommer Johan hit. Vi skulle nog kolla på skräckfilm, usch jag kommer DÖ! Hatar skräckisar.. Usch :P Jaja så är det iallafall!

Ha en bra dag iallafall!

Puss :*

RSS 2.0