Heja Arsenal!



Förlåt för en dålig bild, men nu har jag satt på mig IFK tröjan när jag ska kolla på Arsenal? Haha det passar verkligen med färgerna och allt. Men Johan säger att den ger tur så vi får väl hoppas på det! Annars åker den ut ;) Nee jag skojar bara :) Fick denna tröjan av han när jag fyllde år i oktober!

Heja Arsenal!

310110

Godmorgon :)

Kom precis hem från bowlinghallen, förlorade, men skitsamma! Jag spelade hyfsat bra ändå.

Idag blir det plugg (läsa eng boken) och sen ska jag kolla på Arsenal - ManUnited :P Tror det var runt 17.00 någon gång men jag är inte helt säker! Så idag blir det en slappis dag :)

Kanske ska fixa lite här också men får se ifall jag orkar :P

Pussar :*


Godnatt :*

Nu har jag sett klart på allt jag skulle se på hihi :) Hans vann Robinson, bättre än att Jimmy vann iallafall! Gillar inte han någonstans! Så falsk är han! Hoppas inte han är så i det vardagliga livet.

Sen såg jag på Sommaren med Göran haha! Det var ju rolig på sitt sätt :P Men vissa grejer var ju mindre roligt haha :P Jaja, nu har jag iallafall sett den med :P

Älskling, jag saknar dig jättemycket, jag tänker på dig varje minut!
Jag klarar mig inte utan dig, tror nästan du har insett det.
Förstår absolut inte hur jag ska klara mig i fjällen utan dig, på vår 1 års dag och allt!
Jag kommer ihåg på skidsemestern förra året, hur jag låg och smsade med dig jämt, konstant!
När Hanna sa till mig på kvällarna att jag faktiskt fick lägga ifrån mig mobilen för det hördes! Det var på den tiden jag hade min gamla samsung telefon med knappar. Min nya telefon fick jag den 18 februari. Samma dag som jag träffade dig för första gången. Kommer fortfarande ihåg när jag sa att man var tvungen att läsa instruktionsboken för annars fattade man ingenting. Då sa du att "det är en typisk tjejgrej", "sånt gör bara tjejer". Men jag fick iallafall igång den, och efteråt smsade jag med dig hela vägen hem och konstant nu nästan varje dag i 11 månader och 12 dagar.
Och jag kommer fortsätta ;)
För jag älskar dig och jag är så otroligt kär i dig! Så kär som man bara kan va!
Du är verkligen det bästa som hänt mig Johan Svensson, jag älskar att jag älskar dig <3

Nu ska jag strax lägga mig för jag ska upp tidigt imon, det är nämligen bowling på schemat! Kl. 09.30 är det samling så det är bara att ge sig upp :)

Puss och godnatt <3

I'm home

Hemma igen efter matchen :)

Hv spelade skit i sista perioden och det gjorde så att Södertälje tillsist vann med 4-2 :p Ann Roach (min gamla musiklärare) sjöng nationalsången haha :) Det var ju.... opera för hela slanten haha :P

Nu sitter jag och väntar på att vi ska hämta maten från Olympia :) Friterad kyckling med currysås, MUMS! 

Får inte missa Robinson finalen vid 20.00 heller! det bara måste ses! Efetr det ska familjen se sommaren med Göran haha, den verkar ju helstållig :P

 

Mats bara MÅSTE vinna! Jag hejar på mördaren ;)

Ha en trevlig kväll :)

300110

Hejsan :)

Idag blir det hockey men först ska jag plugga :P

Ikväll är det finalen av robinson! Missa inte det!

Snälla, "busa" inte om sånt, då tänker jag bara på hur det var då, den dagen, som vi vill glömma.

Pussar <3

Hemma

Nu tänkte jag strax gå och lägga mig efter en stressig kväll :P

När jag kom dit fick jag reda på att det skulle vara grötfest och att en hel församling skulle komma dit, behövde alltså inte servera något :P Lite tråkigt, jag tycker jag det är det som är det roligaste faktiskt :)
Iallafall så stod jag där och kokade kaffe och allt, då kom Palle (kocken) på att han hade glömt att stänga av någon sorts grill i Forsheda så han stack dit :P Men han sa att han skulle komma tillbaka, fast det gjorde han ju inte haha xD Så det blev jag och församlingen (y) Saken var bara den att jag var ensam, skulle röra om i världensstörstagrötgryta så det inte brändes vid, plasta av alla mackorna och ställa ut de för servering och sedan fylla på efter behov, ställa fram kall mjölk (röd, grön) och fylla på efter behov samtidigt som jag skulle koka kaffe. Som ni ser så kunde jag ju aldrig göra allt detta själv! Men som tur var så hjälptes alla åt lite, de var ju snälla och så :) Sen skulle de ha massa olika sånger och böner och allt så då passade jag på att diska :) Stressig men ändå lugn kväll tycker jag (y) Men man kanske borde varit 2 haha :P

Nu har jag iallafall kollat lite på kläder här på datorn, har sån lust att beställa en massa men känner att jag ska vänta in våren lite till :)

Ne usch vad jag har babblat :P Nu ska jag ligga här och vänta tills älsking smsar och sen ska jag krypa ner :)
Imon är det hockey i Jönköping :) Hoppas inte Ivar ser mig, då kommer han bara tro att jag är ännu mer sportnörd än vad jag redan är haha xD

Puss godnatt och sov så gott :*

290110



Halloo :)

Nu blir det ett rätt snabbt inlägg här, måste nämligen skynda mig lite sen :)
Ska jobba idag :P

Igår var jag hos älsklings Johan och myste till robinson och så :) Vi gjorde inte så mycket men jag älskar det vi gör ändå för jag älskar dig :) Sen idag, håll i er nu!, har jag varit med och slipat på hans A-TRAKTOR ;) Johan blir så arg på mig när jag säger bil ;P Så hoppas du såg vad jag skrev nu ;)!
Hihi jag blev helt blå och bilen (förlåt A-traktorn) blev i alla möjliga färger :P Det var faktiskt riktigt kul, så fick man smutsa ner sig lite (a) Det är alltid lika kul :) Sen gjorde vi sådana läskiga vändningar med, tror det heter handbromsvändning eller ngt sånt :S Men det var roligt iallafall hihi :D

Nu hinner jag inte mer, måste byta om :P

Pussar :*

Och jag älskar MIN Johan <3


Börja spela bowling!

Kom precis hem från bowlingträningen. Lika roligt som vanligt haha :)

Nu är det såhär att vi har lite ont om lagmedlemmar, så tänkte faktiskt lägga ut lite reklam här nu :P
Och vi måste minst ha en till medlem för att kunna starta till hösten så därför tycker jag att alla ni som är intresserade av att börja kan skriva en kommentar till detta inlägget eller kontakta mig på något sätt!

Tänk på saken iallafall!

Puss & Kram

270110




Hejsan bloggen :)

Det snöar, wiiie :D

Måste plugga idag som alla andra dagar, imon är ju provet :S Och sen ska jag täna, sitta på möte och kolla på robinson :) Så ser min lilla dag ut :)

Pussar :*


260110

9 månader tills jag fyller 18 wohoo xD

Ne förlåt men jag hinner faktiskt inte skriva något idag heller knappt :P Måste ju som sagt plugga.
Sen blir det träning med mammsen :)

Tack för massagen idag på matten Simon (Y) !

Pluggpluggplugg..


Pusselipuss iallafall ;*

250110

Hejsan och förlåt för bad update :P

Har bara pluggat idag det är därför. Jag glömde ju samhällsböckerna i skolan så jag fick gå tillbaka och hämta dom :P Snart ska jag ut och gå igen, denna gången till träningen :P

Nu blir det att fixa lite mat :) tror jag ska koka ägg och lägga det på mackan :) GOTT!

Saknar dig älskling!

Puss :*

Johan kommer!

Snart kommer Johan :) Myselipyys hihi :) Puss på han :*






I know you want me
You know I want you ;)


240110

Godmorgon alla monsterdiggare höhöhö ;)

Idag ska jag plugga samhäll, sen ska jag till farmor och farfar och äta middagoch efter det kommer min älskling :) Myspys blir det då som vanligt hihi :)

Måste duscha idag med för man är ju inte särskilt fräsh efter gårdagen haha :P Men det var superkul! Och jag har ju då lärt mig vad ett rödbertsblad ser ut och sen har jag lärt mig italienska ;) Haha rolig gubbe det där ;) Sen hittade jag Henkes tvillingbror också, scary :S

Nehe nu måste jag plugga, innan jag hoppar in i duschen :P

Pussar :*


230110

Hejsan bloggen :)

Förlåt att jag inte skrev något igår men jag var hos älsklingen :) Riktigt mysigt faktiskt :)
Fick åka rätt tidigt idag bara för att det skulle vara något på motorbanan och då skulle ju alla rauggare vara där ;) Och jag är ju ingen raggare så ne, jag fick ju åka hem ;)
Men det gör inget, jag ska ändå jobba idag vid 17.00 :P I forsheda! Ska bli jättekul faktiskt, det var längesedan nu. Innan dess blir det väl lite plugg skulle :P Har ju samhällsprov nästa vecka.. Så måste plugga tills det! Och sen läsa engelskabok.. Fast det gjorde jag faktiskt lite på bussen idag! Så jag har faktiskt varit lite duktig hihi :)

Nu ska jag inte sitta här längre, pussar :*

Märken!

Usch kolla vad min pojkvän gjorde ;O Jag ska fasen hämnas! Inatt när han sover då jäklar ;)



Min webbcam är kass, men ni ser ju iallafall! Herregud säger jag bara!

Snart blir det mat på BK, jag är jättehungrig så det ska bli gott :)

Ha en nice kväll :)

210110

Kom precis hem från idrotten.
Idag skulle vi göra massa hinderbanor och det resulterade i bränmärken på knäna! Yippey!! Ska väl snart äntra duschen, men först blev det ett snabbt inlägg här. Imorgon är det snörugby och skridskor som gäller, sen åker jag väl till Johan, som förövrigt är och tränar amerikansk fotboll nu. Han kommer väl hit runt 18.00 om jag känner han rätt. Frågan är vad jag ska göra tills dess? Jag känner verkligen för att gå på stan men jag känner att engelskaboken behöver läsas och så måste jag plugga tills samhällsprovet på torsdag.

Idag har einstein bevisat att man kan slänga ner en magnet i ett avlopp och att det senan kan komma upp två stycken :O Hur kan det komma sig?

Aja, först blir det väl duschen och lite annat mojs haha!

Puss :*

Arsenal - Bolton

Sitter jag och kollar på nu :P Just nu står det 2-1 till Bolton, men vi får hoppas det vänder i andra!

Hosthost och snörvlsnörvl -.- Malin är förkyld och hon HATAR det! Vill bli frisk och kunna andas! Just nu så får man ju bara huvudvärk och blir trött och hängig bara för att jag bara kan andas med en liten borre. Hoppas det går över snart!

Efetr matchen blir det sängen och älsklings tröja :) Myspys, och imon blir det älskling själv som jag får krama (a)

Nu börjar strax andra :P

Puss & godnatt!

200110

Hejsan bloggen!

Det blir ett snabbt inlägg idag eftersom jag måste plugga! Annars hinner jag inte träna och det vill jag, så därför ska jag plugga nu innan träningen börjar!



Såhär hittade jag min tröja när jag kom hem efter att Johan hade gjort inbrott :P



Och nu ligger mössan där den hör hemma! Tack gode gud för det! Nu är det bara den där bilen kvar..

Don't you get it? Can't you see that everything you say or pretending makes me feel like it was before? Don't you se that I get hurt? Don't you understand that I'm more sensitive now?
I'm hurt. But just continue.. I guess thats what you want. Hurting me.. Otherwise stop,

Hjärtat <3

Vill bara säga att jag finns för dig!
Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta det vet du <3
Så bara kom om det är något!
Du måste lova det <3
Jag älskar dig <3



Träning



Var precis och tränade styrka :) Skitjobbigt verkligen! Men det var sjukt kul!
Framöver kommer min vecka se ut såhär:
Måndag: Aerobics
Tisdag: Styrka
Onsdag: Bowling
Torsdag: Motion i skolan
Fredag: Motion i skolan, idrott med klassen

Sen är det alltid lite matcher och löpning och promenader :) Härligt tycker jag! Äntligen har allt kommit igång :)

Nu ska jag hoppa in duschen! Sen blir det att lägga sig tidigt och läsa i min SOLO-tidning :)

Puss godnatt :*

190110

Hejsan bloggen!

Nu blir det ett kort inlägg här. Måste nämligen plugga engelska och tyska tills torsdag ifall min älskling skulle komma imon och sova här. Vilket jag mer än gärna vill! <3 Så nu är det study time för min del :P

Hoppas ni har haft en bra dag änsålänge :)

Pussar :*

Duschen och bodybutter

Nu är det dags att göra sig lite fin :)

Kom precis hem från träningen, det var skitkul och jobbigt! Kände verkligen att det gav någonting, både styrka och kondition! Men nu kan man väl inte gå imon haha ;) ÄLSKLING, KOM OCH MASSERA MIG (A) :)
Fasen vad halt det är ute :O Jag tror jag höll på att ramla 10 gånger! Herregud, fallet är nära ;)

Nu blir det duschen iallafall :) Sen SKA jag smörja in kroppen med bodybutter!
Ne, här gör jag ingen nytta, och Johan dissar mig (som vanligt).

Duschen, sängen, drömmen!
Godnatt :*

Träning!

Äntligen är det träning!

Jag har riktigt längtat efter detta!

If you like it then you should put a ring on it


When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?


11 månader <3




Du är tillsammans med?
 
- Johan Bengt Erik Svensson
Och varför det? - För att han är det bästa som finns och jag älskar han!
Har han fått något smeknamn av dig? - Älskling
När blev ni tillsammans? -  18 februari 2009
Hur täffades ni? - en kall onsdagskväll vid hemköp
Kände ni varandra innan ni blev ihop? - Alltså ne, inte direkt
Älskar du honom? -  Jag älskar honom av hela mitt hjärta!
Har du roligt med honom? - Jaa men det är klart :) Förutom när han kastar ner mig på golvet och jag slår huvudet i laddaren -.-
Skulle du kunna bo med honom? - Hihi tveksamt ;) Han bäddar inte sängen ;) Skojar bara, det är klart att jag hade kunnat göra det!
Beskriv honom med ett ord? - ALLT!
Har du gjort ett sugmärke på honom? - Tss ooneeej ;)
Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - Hela livet hoppas jag på :)
Får han dig att skratta? - Hahah jaa det kan man verkligen säga :)
Säg ETT ord hur du känner för honom?- Älskar <3
Vad för slags filmer ser ni på ihop? - Haha nemen oj vi älskar ju att "kolla på film" ;) det är mysigt :) men det är väl allt möjligt antar jag :)
Får du fjärilar i magen när du ser honom? - Det är lite olika, det beror på vad vi gör :)
Vad är det finaste du fått av honom? - Hans hjärta
Har ni samma humor? - Haha nu är det ju så att jag har ingen humor, jag skrattar åt allt :P
Planerar ni framtiden ihop? - Aah (a)
Skulle han bli en bra pappa? - Jaa det tror jag verkligen :)
Vad gjorde ni senast ni träffades? - Vi pussades och sen skrek jag att bussen kom xD
Vad gör han när han inte är med dig? - Är i skolan, fixar med bilen, spelar handboll, är med vänner.. Alltså jag kan rabbla upp rätt mycket :P
Har ni bråkat nångång? - Det händer väl, men det löser alltid sig.

Har ni samma åsikter om saker? - Det beror nog på lite
Har ni samma musiksmak? - Nja, jag lyssnar inte på blåvitt låtar ;)
Är hans familj trevlig? - Ja, det är dom verkligen :) Jag älskar dom :)
Romantisk? - Oh herregud, jag kan faktiskt inte säga att någon av oss är särskilt romantisk tyvärr :P
Har han någon fobi?- Njaa, det vet jag faktiskt inte.
Är han en djurvän? - Ja, det tycker jag väl att han är.
Kan han sjunga? - Hmm, no comment xD
Kan han laga mat? - Han är lika dålig som jag haha xD
Är han envis?-  Alltså jag är ju mer envis än han, men lite kanske.
Tycker han om att resa? - Det tror jag nog han gör :)
Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist? - pruttpruttpruttprutt ;)
Vad är det sötaste han sa sist? - Vet du vad denna pussen representerade ? Evighet


180110

Helloo

Idag har det inte hänt så mycket.. Varit i skolan, vaknat upp jämte Johan, bläddrat igenom den nya SOLO-tidningen och ikväll ska jag träna. Jag och Jessica ska gå på aerobics ikväll, det ska bli kul! Jag är lite nere idag men det går väl snart över. Eller inte. Det är ju en viss person som avgör. No details.

Tänkte jag skulle ta med mig engelskan, tyskan eller samhällen hem. Jag fick inte med mig något! Blir ju att sitta och plugga massa imon istället. Klantigt av mig, men jag hade bråttom hem. Ville så gärna träffa min pojkvän! Men nu dissade han mig för sin bil, menmen det kommer väl mer dagar. Har ju iallafall hans tröja hos mig! Och han har min.

Nu blir det väl att gå och göra något annat, inte ska jag sitta här iallafall

Kramar

170110

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott :)

Idag så kommer min pojkvän hit hihi :) Tror han kommer vid kvart över 11 någon gång :) Då blir det mysigt! Åh jag älskar när jag har honom nära, vilken trygghet man känner!

Sen måste jag välja inför 3:an också. En valbar kurs och ett individuellt val hmm.. Kommer bli lite klurigt känner jag. Vet inte riktigt vad jag ska välja. Men en av de måste nog vara idrott. Men man vet aldrig!

Senare ska jag baka en kladdis kakus också ;) Namnam! Jag älskar kladdkaka! Det är supergott!

Nu blir det nog en liten promenad kanske, eller jag vet inte, har inte bestämt mig än.

Klockan 17.00 är det iallafall Arsenal-Bolton! Måste ses!



Puss på er;*


Myskväll

Idag blir det myskväll med familjen! Hoppades så innerligt på att älskling skulle komma nu på kvällen men nej han skulle visst köra Jenny. Så han kommer imon istället. Hoppas verkligen han ställer klockan! Fast nu säger han typ att bilen är vikigare än mig, jaja.. Vi får väl se ifall han kommer eller inte!

Ikväll blir det robinson och sen skulle jag nog se scary movie 2 haha! Hoppas inte den är läskig bara, för då slutar jag typ titta xD Nej men den är säkert rolig! Ska äta hemmagjorde hamburgare med, det är ju aldrig fel.

Fast först blir det duschen för min del! Vi förlorade matchen innan idag. Men det är bara att ta nya tag!

Kram

160110

Hejsan!

Jag trodde jag skulle sova till typ halv 11 idag men det blev inte så. Jag gick upp kvart över 9. Nu sitter jag här och tråkar! Antar att jag får ut och gå en runda. På eftermiddagen är det match! Hoppas vi vinner!

Ha en bra dag!

Puss

Enorm saknad..

Det är faktiskt läskigt att man kan sakna en speciell person så mycket som jag gör. Och då menar jag inte bara ibland, jag menar jämt! Det finns verkligen inget bättre än att vara med sin älskling! Det är det bästa som finns! Just nu saknar jag honom något enormt! Vill bara att han ska vara här och krama och pussa mig och säga att jag är sötis. Eller det kvittar vad han säger, han kan säga att jag är tjockis också. BARA HAN ÄR HÄR! Det är det som är det viktigaste.
Det är så underbart när man har legat och drömt om vad som helst, så vaknar man till och så ligger personen och bara håller om en! Det är ju det mysigaste som finns, jag vill att det ska vara så jämt! Jämt, jämt, JÄMT! Eller när jag får lägga mitt huvud på ditt bröst och du har ena armen om mig och bara drar den genom mitt hår och ner på ryggen. Det är det bästa som finns!
Du är, och äger mitt hjärta Johan Bengt Erik Svensson! Hoppas verkligen du förstår det!




JAG ÄLSKAR DIG! <3


150110

Hejsan bloggen :)

Förlåt för kass uppdatering igår, men direkt efter skolan drog jag hem till Johan och sov där inatt! Var på handboll igårkväll med han, först A-laget och sen B-laget! Det var mycket trevligt! Bara att jag var lite trött just då, men det var inget emot vad jag var idag på morgonen! Herregud säger jag bara, vi åkte epa till skolan idag. Men sen på idrotten var det som inte kroppen ville vad jag ville. När vi spelade volleyboll så var det typ: "Ojsan, bollen kommer emot mig jag kanske skulle ta den?" Det var hemskt. Men det blev ju bättre sen! Fast nu (efter 2 idrottspass) är jag helt slut!

Ska ta och äta lite nu!

Pussar ;*

Dusch, mat & sängen

Måste säga att träningen gick jättebra! Jag slog 204 och 162. Hoppas det håller i sig till helgen!

Nu blir det att träna armmusklerna lite med gummiband, sen ska jag äta och hoppa in i duschen. Blir nog en tidig kväll idag för jag är trött!
Sen är jag lite smått tjurig också men jag orkar inte bry mig mer. Gjort är gjort, även ifall jag hatar det du gör så har jag ingenting med det att göra. Så låt mig vara tjurig nu ett tag tack, iallafall tills imorgon för det är sådan jag är. Var glad att jag iallafall säger som jag tycker! Det är många som inte gör det kan jag tala om!

Ska fixa allt i källaren med ( -.- ), och sen kom jag på att vi har engelskaglosor tills imon! Yippeeeyy!  
Åh yes Malin vilken underbar kväll du har framför dig! 

Med dessa ord säger jag godnatt!


130110

Hellooo!

Dagen började helt perfekt jämte min Johan som jag sedan fick dra upp ur sängen bara så vi inte skulle komma försent. Det enda jag fick till svar var, "meeen, jag drömde om Liseberg". Haha aja, vi hann iallafall till skolan tillslut! Slutade ju 13.40 idag, det var härligt! Mormor lagar plättor nu, så framåt 15.00 så blir det mat! GOTT! Sen ska jag bege min ner till Jessie och vara där tills träningen börjar klockan 17.00! Sen får jag förhoppningsvis skjuts hem!
Hoppas verkligen att träningen börjar gå lite bra nu, förra halvåret var ju hemskt! Jag vet inte vad det är med mig riktigt. Fast då var det ju rätt jobbigt med massa andra saker som hände och så också så det kanske berodde på det. Hoppas det går bättre iallafall!

Nu ska jag inte sitta här längre, måste byta om också. Vi hörs efter träningen!



Såhär ser det för det mesta ut på lektionerna haha ;)


Pussar :*

Natti natti :*

Nu ska jag och min pojkvän lägga oss. Han låg och kliade mig över hela kroppen innan så jag somnade i hans famn :) Så underbart var det! Åh vad jag älskar han, jag blir så lycklig i hela kroppen när jag ser han!

Det bästa är att han bara är min!
Don't you dare touch, fuckers haha ;)

Imon slutar jag rätt tidigt :) 13.40 tror jag det var!

Nu blir det en underbar natt! <3

Pussar ;*

120110

Herregud jag skrev -09 i ren reflex när jag skulle skriva datumet haha :)

Idag har varit en jobbig dag, jag gillar inte tisdagar! Fast om typ en halvtimme ungefär så kommer min älskling! ÄntligenÄntligenÄntligen! Okej, jag träffade honom i söndags senast men ändå? Jag saknar han jättemycket!

Hade första svenskalektionen idag, jag visste inte att man läste svenska B i 3 terminer :O Aja, det vet jag ju nu iallafall :P Nu blir det att göra lite engelska!

Pussar :*

Style by H&M

Var och lekte lite som ni ser, det var faktiskt riktigt kul om jag får säga det själv! Här ser ni mina två outfits som jag lyckades fixa ihop ikväll lite snabbt :) Om det ändå kunde gå så snabbt att välja kläder ur sin egna garderob! Ska snart göra det och det är lika svårt varje gång. Har verkligen problem med det, även ifall jag har hur mycket kläder som helst! Ändå kan jag inte få nog, hur kan det bli så liksom? Aja, är man klädgalen så är man väl ;)





Älskar de båda två!

Snart blir det sängen, är ju veckans tuffaste dag imon.. Usch säger jag bara, men så är livet!

Puss på er och sov så gott <3

110109

Hejsan bloggen :)

Kändes rätt bra att gå i skolan idag. Bara det att man var lite trött under hela dagen, men man vänjer sig rätt snabbt tror jag. Fick tillbaka mitt fysikprov, gick väl hyfsat tycker jag!

Johan ligger hemma och är sjuk, stackaren <3 Hoppas verkligen du blir frisk snart gubben så jag får träffa dig igen <3

Resten av dagen ska jag nog bara göra lite engelska, sen ska jag baka en äppelpaj tills ikväll tänkte jag :)

Ha en bra dag!

Pussar ;*

I en annan del av köping & Scream

Nu har jag lagat mat. Det blev faktiskt riktigt bra, tog lite det som fanns i kylskåpet haha.

Om en halvtimme blir det "en annan del av köping" och direkt efter det blir det "scream".
Det viner ute. Känner riktigt vilken storm det är!

Ha en mysig kväll!

Snälla bara försvinn,
försvinn från min kropp,
för jag orkar inte mer


100109

Nu har jag kommit hem. Har haft det jättemysigt hos min älskling :) Puttat bilar från snövallar, (jag ska skrota den jävla bilen älskling ;)), åkt skridskor, älskling har gjort bort sig på ica, kollat på handboll, KÖRT FYRHJULING :D! Sen har jag ju självklart myst med den bästa som finns! <3

Resten av kvällen ska jag ta det lugnt, kanske skulle laga maten ikväll ;) Sen blir det kanske att kolla på Scream (om jag vågar alltså haha)

Puss på er ;*

090110

Skriver lite snabbt nu innan jag åker till Johan älskling :)

Iskallt idag, 16- och jag har strumpbyxor på mig! fattar inte varför jag tog det men haha, jag ska ju knappt vara ute ändå :) Ska först sitta på en buss i en timma, kolla på handboll och åka skridskor! Sen på kvällen blir det väl robinson och mys med älsklingen :) Det är underbart att vara kär!

Men ni får ha en underbar dag :)






Pusspuss :*

Imon åker jag till älskling!



I never pretend to be something I'm not
You get what you see, when you see what I've got
We live in the real world, I'm just a real girl
I know exactly where I stand



Imon åker jag till min älskling, får väl gå upp vid 9 imon men det är det värt! Ska ju se när baby spelar match :) Kommer sitta på läktaren helt livrädd som vanligt haha.
Vi ska iallafall åka skridskor på sjön sen! Ska bli jättemysigt, bara det att jag kan inte åka men det fixar ju sig alltid haha ;)

Dags att packa lite nu då. Sen blir det sängen!

Hörs kanske imon eller så hörs vi på söndag.

Ha en superbra helg!

Pussar till er sötnosar :* <3



Pain.

Spa-kväll



Nu är det dags att ta hand om lilla kroppen igen :-) Idag blir det fotbad med massa fotsalt och fotkärm, raka benen och sen smörja in de med underbart body butter!, ansiktsmask från nivea + ansiktskräm! Ska bli härligt faktiskt, ser särskilt fram emot massagebadet!

Det var min älskade pojkvän som sa innan idag att han tyckte jag skulle raka benen haha. Såklart lyder jag ju han :-)

Nu får ni lite härliga låtar från Taylor Swift :-)


Love Story - Digital Dog Remix


Fifteen


Hey Stephen

Hoppas ni gillar låtarna :-)

Pussar <3

Johan Svensson signerar

Toppen dag, är dock lite trött... kan bero på att man har en flickvän som inte bara vill sova på nätterna :)
Nu duschar hon, snart ska jag och hon till mormor och morfar, FIKKKKKAAAA :D

Ha en bra dag :D Herrå :)

080110

 

ÄNTLIGEN HELG :D ! Haha skojar bara :) Eller det stämmer ju, men jag har ju inte gått mer än en dag. Rätt soft vecka måste jag nog säga!

Idag har jag haft två idrottspass, efter det första fick jag massa blåsor under fötterna och märken på benen. Det andra passet var rätt kul haha. Det är inte jätteofta som jag blir irriterad men då blev jag det. Det värsta som fins är när personer fuskar, och det var det en som gjorde. Så när vi spelade basket så tryckte han ner mig på golvet, ajabaja inte bra att trycka ner mig på golvet jag kan bli arg.. Men han kände ju inte mig. Iallafall så kollade jag efter hans ben och såg att han stod ganska ostadigt, så då sparkade jag ner honom så han också låg på golvet. Sen fick jag lite konstiga blickar, men jag hoppas han lärde sig lite av det också. Nu tycker ni säkert att jag är världens hemskaste person haha, men det är jag inte egentligen ;-) Hoppas ni förstår det :-)

Snart kommer älskling och hämtar sin väska, pusspusspuss på han :** Han är så gullig!

Ha en bra dag så hörs vi lite senare :)

Pussar :*


(Gammal bild)

Johan jag älskar dig <3

Vet ni varför jag älskar honom?

Han är den underbaraste personen i hela världen. Han får mig alltid att skratta. Vi kan ligga i soffan en hel dag och dagen känns ändå så meningsfull - jag har ju varit med honom. Han säger alltid gulliga saker. Han kan stanna mitt på gatan bara för att pussa mig. Han är världens bästa på att värma mig. Han svarar alltid när jag smsar - vad han än gör. Han är den enda som kan se mig djupt i ögonen utan att jag tittar bort. Han ger mig rysningar i hela kroppen när han håller om mig. Han lyssnar på mig när jag är ledsen och lovar att det kommer bli bättre. Han munpruttar min mage tills jag nästan dör av skratt. Han tittar på mig så fint. Han kramar mig med hela kroppen när vi ligger i soffan bara så att jag inte ska ramla ner i golvet. På morgonen håller han alltid om mig. Han smsar mig på kvällarna för att säga godnatt älskling. Han är så sjukt snygg att jag alltid blir så glad av att veta att han är min. Han har stora händer man kan gömma sina egna i. Han orkar med mig på kvällen när han egentligen vill sova och jag bara ligger och pratar om ingenting. Jag kan säga allt till honom.


Där var en mini del av varför jag älskar han <3




Nu ska vi strax sova, skola imon!

Puss på er :*

Kom nu!

Nu har min älskling missat bussen 2 gånger! Fy på dig, förstår du inte att din flicka längtar efter dig? Nu kommer han iallafall vid halv 4 ungefär :) Vi ska ha filmmys idag jag och baby! Enligt mig iallafall ;)

Ha en bra dag :)

Pussar :*


070110

Godmorgon :)

Det här var min sista sov morgon för imon börjar skolan! Tycker det är lite konstigt att börja på en fredag men så kan det vara. Har ju rätt slapp dag imon iallafall, börjar med motion, matte och idrott. Tror inte jag har någon kemi imon? 2 idrottspass imon då alltså, jag kommer vara DÖD på kvällen sen haha! Men det ska bli skönt att komma igång.

Idag kommer Johan! Äntligen typ :) Som jag har längtat! Det är inte klokt hur man kan sakna en person så mycket som jag saknar han. Typ på en vanlig dag så kanske vi smsar, sen typ slutar någon av oss. Då när det har gått kanske 10 minuter så känner jag bara: Måste skriva igen! Men jag gör inte det för jag vet hur jobbig jag kan vara. Då kanske ni förstår hur mycket jag saknar han. Innan jag somnar brukar jag ligga och kolla på hans kort, bara se hur underbar han är. Han är bäst, och han är bara min! Så ni skulle bara våga försöka ta han ifrån mig! För då... ;) Älskar dig Johan gubben <3 Vi två föralltid <3

Idag är det soligt och kallt, -9 grader. Ska försöka ge mig ut en stund iallafall! Vad jag ska göra vet jag inte..

Pussar :*

Kväll



Ni får en bild på min syster istället för mig idag haha :)

Arsenal matchen blev uppskjuten idag :( Så nu vet jag inte vad jag ska göra ikväll! Men kommer väl alltid på något!

Ha en bra kväll!

Kram

Armband & Snö



Satt och gjorde det svarta armbandet alldeles nyss, det andra gjorde jag för några dagar sedan.

Snart ska jag gå en runda och sen ska jag leka i snön! Jag och Hanna ska ta kort också, lägger väl in några här sen kanske, om de inte ser allt för hemska ut  haha ;)

Nu ska jag ta på mig massa kläder och plumsa ut i snön hihi :D

060110

Godmorgon :)

Hörde att USA vann kot Kanada! Gud vad glad jag blev över det. Hoppades verkligen på att kanadensarna skulle få stryk för de dem gjorde förra året!

Idag är det ju så underbart härligt väder! Jag undrar egentligen hur mycket snö det har kommit på dessa 2 dagarna? Jag älskar ju snö så det får gärna snöa mera!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på för något än faktiskt :) Kanske göra ett armband, har ju ett kvar att göra. Men vi får väl se lite haha!



Bild från min kusins student!
Snart är det dags att börja med det nagellacket igen, är ju så sjukt snyggt!

Hockey ! (Mage dag 2)



Nu ska vi se ifall den förändras något :P detta var efter 2 dagar haha :)

Nu blir det hockey, hoppas Sverige slår Schweiz och tar bronset! Men det tror jag faktiskt de gör :)

Efter det så blir det att lägga sig :)

Så puss på er :*

Inspiration från H&M




Min mage!

Igår när jag bläddrade igenom mammas Amelia tidning, hittade jag 6 övningar som gör så att man får platt mage! Och nu kommer vissa säga, "men toker, du HAR ju redan platt mage". Javisst har jag det :) Men jag vill bara testa ifall man ser någon skillnad om jag gör dessa övningarna i kanske 2 veckor. Kommer ju säkert vissa dagar då jag inte kommer göra de för jag får förhinder, men då lovar jag att jag kommer träna något annat.
Började igår, så senare idag lägger jag upp en bild på min mage hur den ser ut idag, om en vecka lägger jag upp en till bild, och om 2 veckor avslutar vi det hela och så ser vi ifall det lönade sig eller inte!
Vilket påhitt, men ni vet ju hur jag är. Träningsnarkomanen Malin, som vissa kallar mig höhö! That´s me haha ;)


050110

Hejsan bloggen :) !

Idag har jag verkligen sovit ut. Klockan kvart i 10 vaknade jag ungefär.

Blir väl en lugn dag idag, som vanligt. Kanske går ut och gå en runda.. Vem vet?

Saknar min Johan <3



Sweet dreams or beautiful nightmares

Nu är det strax dags att krypa ner i sängen :) Lilla jag är ju som vanligt trött haha.

Jag har verkligen hittat världens finaste hotell! Jättefint är det verkligen! Men lite dyrt kanske.. Aja, vackert var det iallafall :) Får väl se lite vad jag hamnar i sommar haha :) Först är det ju som sagt skidsemester! Ska bli härligt det med, det värsta är att sportlovet innehåller den 18 februari detta året.. Uschuschusch.. Jaja, det är ju som det är. Ingenting att göra åt.

Nu blir det sängen :)

Sov helt underbart, så hörs vi imon :*    

Trött

Är precis vad jag är nu! Ligger här i jogging och bara myser. Gick en långrunda innan, bara för att träffa baby i kanske 40 minuter! Väldigt härligt måste jag säga.
Har hållt på med datorerna nästan hela eftermiddagen, så nu funkar allt som det ska iallafall. Bara lite till som ska fixas. Nu är man ju bara liite trött i huvudet efter att det har skrikits MALIN, MALIN åt höger och vänster! Får hoppas det lugnar sig framåt kvällen, ska förövrigt kolla på sportens årskrönika tror jag!

Kram


040110

Godmiddag :)

Var ju uppe och kollade på matchen inatt. Sverige förlorade med 5-2. Personligen tycker jag det var väldigt många slarvfel som gjorde målen. Men domaren också (det är alltid lika fel att skylla på domaren, jag vet) som nästan bara dömde till USA. USA fick en utvisning, andra var sådana i slagsmål där också Sverige fick, eller puck out. Dåligt, riktigt dåligt. Bronsmatch mot Schweiz nu iallafall.

Idag blir det jättelugnt, som alla andra dagar här på lovet. Ska väl bara vara hemma och slappa tror jag. Ska försöka kolla lite på resor till sommaren, längtar som bara den! Fast först är det ju Tänndalen på sportlovet, fast just nu längtar jag till sol och bad! Särskilt ifall man skulle åka med de nära och kära.



Tunisien förra året <3

Älskling och jag



Lånade Hannas nyköpta dator, usch vad dålig webcam men gud vad gulliga vi är ;*

Missa inte semifinalen mot USA ikväll !

Hej, jag har världens bästa pojkvän :)

Åh kan inte sluta läsa det han skrev om mig innan, så sjukt vackert :')<3

Nu blir det ju snart att lägga sig ;) Det är ju hockey inatt klockan 3 och det får man ju inte missa ! Jag ska gå upp då iallafall :P Det tycker jag ni ska också!



Vi hörs imon :*

Malin Axelsson(L)

Har spenderat denna natt jämte bästa, hon får mig verkligen ocj njuta av livet.
Med ett smile som kan väcka de döda.
Hon är underbar när hon kliar mig i håret när jag ligger i hennes knä (A)
Älskling lät mig skriva ett inlägg, så hon har ej blivit hackad av sin prins.
Om 15 dagar firar vi 11 månader, det betyder snart ETT år :)
She don´t dreams her life. She lives  her dreams.
Älskar dig <3333  

/ Johan

The Queen of my life, I will be your king ;)


030110

Godmiddag :)

Vaknade vid typ halv 10 då klockan ringde.. Va iallafall på det bästa sättet man fick vakna upp ;) Jämte ÄLSKLING! <3 Idag har jag änsålänge busat med den bästa, retats (A), duschat och kolat på tv. Senare idag kommer farmor, farfar, och mormor hit på fika. Ska bli roligt :)

Nu ska jag iallafall ner och pussas med älskling, man får väl passa på medans sin andra hälft är här ;)

Puss <3

Robinson, pizza och mys!

Nu är jag hemma :)

Matchen slutade 3-3 efter full tid, och Hv fick bonuspoängen :) Tyckte faktiskt de var värda den eftersom de va helt klart bäst i första och andra. I tredje bara slutade de spela typ.. då gick det ju som det gick, hoppas de lär sig av sina misstag hehe ;)

Min älskling kommer snart innanför dörren :) Har saknar han som bara den ! Kan knappt gå en minut innan jag tänker på han igen :)

Puss på han för han kom och skrämde mig nu :)

Pussar ;*

020110

Hejsan :)

Nu sticker jag till Jönköping :) IKEA, A6 och hockey :) Hv71 - Brynäs!

Senare på kvällen kommer Johan älskling :) Då blir det mys :)


Pussar <3

Bonde söker fru

Åh, jag blev helt tårögd när jag kollade på det idag :) Så oerhört vackert var det :)

Nu ska jag sova, drar till Jönköping imon och kollar på hockey. Fast först blir det IKEA !

Kramkram <3

Slinga håret

Alltså jag är helt slut för tillfället! Orkade visst inte gå på morgonen utan att bli helt slö.. Huvudvärk börjar jag få nu med.. Jättejobbigt.. Sitter och gäspar så att ögonen tåras hela tiden. Hemskt är det..

Nu ska jag snart slinga håret iallafall. Blonda slingor blir det ju såklart. Men först blir det fika.




Sluta säga saker som du inte menar,
det slutar bara med att någon blir sårad..

Lista 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yes  
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade faktiskt inga. 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, tror inte det :P 
4. Dog någon som stod dig nära? Nope
5. Vilka länder besökte du? Hmm.. Danmark, Tunisien och England :) 
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Det finns alltid saker man saknar..
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 18 Februari <3
8. Vad var din största framgång 2009? Haha framgång :P Vet faktiskt inte :P Slog pers i bowling mm :P  
9. Största misstaget? Har ingen aning. Eller jo, men tänker inte säga det..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Svimmat ett antal gånger & spytt i samband med det, sen när jag var i London hade jag skyhög feber! 
11. Bästa köpet? Min svarta vinterjacka. Dyr, men otroligt mysig :) 
12. Vad spenderade du mest pengar på? Helt klart kläder :P
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner och min pojkvän såklart :) 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? One Republic - Apologize
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag :) Men det finns alltid dagar man vill glömma..
16. Vad önskar du att du gjort mer? Gått in lite mer för skolan kanske :P 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Gått och oroat mig för saker jag vet inte kommer hända.
18. Hur tillbringade du julen? Med familjen
19. Blev du kär i år? Det kan man VERKLIGEN säga att jag blev :)<3 
20. Favoritprogram på TV? Desperate Housewives
21. Bästa boken du läste i år? Twilight
22. Största musikaliska upptäckten? Herregud, ingen aning :P
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jo :) 
25. Något du önskade dig men inte fick? Jag brukar inte önska mig saker.. 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Tog det lugnt hemma, sen kom vänner och överraskade mig :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det finns väl hur mycket som helst, men jag är supernöjd :)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Hmm, färgglad under vår/sommar. På hösten blev det mer neutrala färger. Tunika och tights, det är min melodi ;) 
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner och Johan :)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Sugen haha xD ? Chase Crawford är ju inte liite het :O
31. Vem saknade du? ...
32. De bästa nya människorna du träffade? Johan såklart! Och David vännen.

010110

Godmorgon :)

Hoppas ni alla hade en trevlig kväll :) Jag hade roligt iallafall, fast det var roligast när jag och Jessica var själva med killarna :) Sen när de andra kom så började liksom vissa saker gå lite överstyr, blev litelite irriterad men det tänker jag inte ta upp här. Det var roligt i början iallafall :)

Idag tror jag det blir rätt lugnt, vaknade ju rätt tidigt så det blir en långpromenad med mammsen och pappsen :) Sen måste jag duscha, jag STINKER rök !

Hörs lite senare :)

Pussar :*

RSS 2.0