Slut

Jag förstår mig inte på dig ibland, humörsvängningar alltså?! Tack för att du bryr dig typ.

Jag drar och tränar och rensar huvudet iallafall. Det ska bli najs!

Det var härligt att simma med bästis igår, får vi göra fler gånger tycker jag! :)


Ja men tjena!

Har varit och tränat bodypump nu på morgonkvisten, himla underbart och jag höjde vikterna lite till! Bästa gång ska jag ta ännu mera! Kommer säkert ha underbar träningsvärk imorgon :) då känner man ju att man gjort något, älskar det! Tänkte att jag kanske skulle köra lite på crosstrainern imorgon om jag orkar och kan! Sen kommer Alex hit och på tisdag drar vi till Malmö! Underbart :)
Igår var jag hos faster med familjen -Hanna. Vi åt älggryta och hade sjukt roligt som vanligt! Drack ett halvt glas rödvin!! Det du Jessie ;) det går framåt!

Nu ska jag strax äta igen, det blir söndagsstek, sååååå gott!!
Innan åt jag frukt med kesella :)
Äta bör man annars dör man ;)

Kram!


Sjukt ont i magen, vad har jag gjort?


3 veckor kvar

 
Snart ligger jag på stranden igen och det ska bli helt freaking underbart!! Har varit ganska mycket nu. Jobbigt att vara "kärna" ibland, men även väldigt värt det! Blandade känslor alltså!
Det vankas iallafall jobb hela veckan vilket känns bra! Skönt att inte bara ligga hemma och dra faktiskt, och få tankarna på annat. Ska fortsätta träna som satan och så drar jag till Malmö om en vecka! Underbart!
 
Puss på er gullisar!

Drar iväg på ett pass bodypump!


Word

Jag blir bara så trött och less ibland.. Det kvittar vad man gör eller hur man är så blir det bara kass ändå..
Trött på folk som bara glider som på bananskal och får precis allt dom vill. Trött på att alltid verkar vara den som vill när ingen annan verkar bry sig. Trött på att aldrig ha något att göra.
Trött på att alltid vara den ensamma.

Men jag skiter snart i allt och bryr mig om migsjälv, det verkar ju funka för alla andra så då borde det göra det för mig med!

För just nu pallar jag inte något. Man lägger ner sin själ i allt när vissa aldrig lyfter ett finger.

Kommer nog aldrig förstå mig på världen? Men det hör nog till livet.


Heeeej

Ibland känner jag för att göra en nystart på en ny domän med inriktning mot träning, men jag vet inte om jag kommer orka eller så. Och en tråkig blogg ja de är ju så surt att läsa!!
Men om jag skulle göra detta vet jag inte om det skulle finnas intresse? Så kommentera gärna för annars tror jag tyvärr ej det blir något! :)
Puss!


RSS 2.0