301010

Hellooooo!

Jag och Johan kom precis hem ifrån hans mormor och morfar :) Vi har varit där och ätit! Jättegott hihi :) Igårkväll var en sjuk kväll haha! IFK Värnamos målvakt stötte på mig som fan och älskling blev arg tihi :)

Snart ska jag kolla på Arsenal-West Ham och sen ska jag åka till Juuuhaaaan :) Myspys på HÖG nivå haha :)

Ha en bra helg!
Pussis :*

291010

Utgång woho!

Ses i dimman ;)

FÄÄÄÄRDIG!

Äntligen klar med allt :D Fast fysiken går ju liksom som den går..
Nu ska jag duscha och sen ska jag kolla resor och kläder på internet!
Trevlig kväll detta!

Pussar :*

281010

Hej bloggen!

Idag har varit en sån dag då jag inte orkar någonting.. Jag orkar liksom inte ens skriva här egentligen, vill typ bara sova, och ta en underbart lång dusch! Men nejnej jag ska plugga för jag har fysikprov imorgon som jag MÅSTE få godkänt på! Jag vet, har inga höga mål men känner mig inte alls peppad liksom..
Imorgon ska jag iallafall till Harrys och jag har lovat Johan att han ska få följa med. Fast vi kanske skulle ha klassfest innan men vet inte vilka som ska gå men det märker vi liksom :) Imorgon vet jag allt tror jag!

Nu MÅSTE jag börja plugga, tur att jag har min kära vän, formelboken till hjälp iallafall! Hoppas även hjärnan är med mig imorgon för det har den inte varit idag.

Kramar ♥


271010

Säger bara en sak:

P L U G G !

261010

18 IDAG :D !!

Kom precis hem från Mc där Adam bjöd på cola :D Simon och David var också där såklart :) Älskling gav mig ett presentkort och så ska jag få en massage :) MUMMA!! Av Josef fick jag massa facit :) Tack för det ;) Av mamma fick jag tårta och av pappa fick jag rosor :D Av Hanna har jag inte fått något än :( Sen har jag fått en massa grattis :D:D De betyder mest :D

Tack alla!!

Pussar :*

1 dag kvar!

Jag skulle sätta mig och kolla på halv 8 hos mig som jag ALLTID gör, vet ni? Det var inte :( Jag blev fan ledsen :( Hatar postkodsmiljonären!!

Iallafall idag när jag och Johan kom hem så hade båda sjuk överskottsenergi! Så vi sprang runt i huset och retades haha. Tills han skulle lyfta upp mig..... Jag hatar det till att börja med! Iallafall så tog han tag runt min midja och lyfte mig, men det fanns en stenhård lampa i taket som jag slog huvudet i så jag böjde mig framåt. Han började vackla till och tog några steg bakåt, då trodde jag vi skulle ramla så jag sprattlade till och sparkade han men knät i käken typ. Tillsist backade han ännu mer och ag slog huvudet i väggen! LYCKAT! Haha så mitt knä är svullet och jag vill inte ens tänka på hur hans käke ser ut haha :)

var inne och läste på http://nvnollattab.blogg.se nu (klassens blogg) och hittade en kul grej Josef hade skrivit haha, gå in får ni se själva ;) Har inte skrivit något än men vet inte var vi har för lösenord haha..

Nu ska jag äta paj och ta vara på min sista kväll som 17 åring :)

Pussar ♥



251010

Grattis Becca! :D ♥

Sitter nu på världens tråkigaste historia lektion och skriver   om Colosseum ( inte Colloseum ;)) har suttit och skrivit fel hur länge som helstpå just namnet tills Frida sa att  jag hade skrivit fel! Haha BRA Malin! Imorgon fyller jag äntligen 18 :D

Efter skolan ska jag bara hem och plugga så vi hörs väl ikväll antar jag! Men först ska jag äta makaroner och köttbullar hihihi :)

Pussar :*


Grattis!

Grattis IFK Värnamo till SUPERETTAN och Arsenal utklassade City med 3-0 :D Kan inte bli en bättre dag!!

241010

Grattis Robin! :)

Sitter med min tyska och lär väl sitta där ett bra tag till innan jag börjar på historian och religionen!

Vilken härlig dag schalalalaschalalalalalala!!


231010

Hej bloggen!

Är skittrött nu så får bli ett snabbt inlägg haha. Igår var jag, Johan och Wiik hos Vicci :) Mycket mysig kväll måste jag säga, tack för den :) Sen åkte jag och Johan hem och nanade, skitmysigt :) Förutom att en viss katt låg och spann och morrade i mitt öra!!!!! Tung är den med... Usch gillar inte katter, men har lärt mig att gilla dom lite mer iallafall! Sen idag har vi fjantat oss, spelat tvspel och spelat fotboll i hallen haha :D Ja, vi är barnsliga ;) Men jag gillar't! Vi möblerade faktiskt om i hans rum också, plus att vi städade!

Nu har Ann, Anders och Lina varit och firat mig och Hannizen, har varit en trevlig kväll :)

Imorgon blir det massa plugga och fotboll!
Sov gott, puss :*

221010

Hejsan bloggis!

Sitter just nu och pluggar på min historia, eller rättare sagt skriver uppsats om Colloseum.. Måste göra massa instuderingsuppgifter också och skriva om någon kejsare.. Inget kul alls! Men det får jag göra mest på söndag-måndag för idag ska jag till älskling! Underbart! Men först studera lite till haha.
Sen ska jag fika hos mormor :) Mumma!

Puss på det :* Ha en underbar fredag, jag ska njuta av min sista som 17 åring!! WOOHOOOOO!!




Hemma

Är hemma från jobbet, tur att jag har alla fingrar och tår kvar! Jag höll på att frysa ihjäl! Det blir att skaffa sig en jacka av något slag säger jag bara!
Har precis tagit mig en underbart varm dusch, men jag fryser fortfarande :( Inte roligt alls..
Strax blir det halv 8 hos mig och mys framför tven, tycker jag är förtjänt av det nämligen!
Imorgon är det skola igen, har sovmorgon som vanligt hihi :) Älskar verkligen mitt schema!
Ha en bra kväll, pussar :*




Världens bästa program för tillfället!

211010

Hej bloggen!
Skriver bara snabbt nu för jag ska verkligen plugga idag! Eller tills jag ska jobba.. Har svinigt ont i ryggen menmen det får väl gå då. Sitter och äter tacochips haha! Gott, jag är hungrig men orkar inte laga något. Synd att man inte hade körkort, jag hade dragit till bk direkt!

Time to study, kisses :*

201010

Hejsan bloggen :)

Just nu sitter jag i en datasal med Elisabet och Frida. Vi har håltimma så vi pluggar! Duktigt va ;) ? Menar det! Jag är megahungrig och vill bara ha en chokladboll men jag har inga pengar med mig, alla ligger i den andra väskan. Blä på det! Nu ska jag fortsätta med plugget så hörs vi efter träningen och plugget ikväll!

Puss på er!



191010

Hej snabbisinlägg!

Pluggat hela dagen, ska fortsätta lite till nu tänkte jag. Sen blir det halv 8 hos mig, DH och ARSENAL!!!! Hejaheja!!

Hörs kanske imorgon om jag har tid då, skolan tar typ död på mig just nu!

Pussar ♥

Sovmorgon

Älskade tisdag och sovmorgon. Härligt! Alltså det är själva sovmorgonen jag gillar och inte tisdagen men jag tror ni fattade det!

Ska snart lägga mig och läsa och bara mysa tror jag! Så härligt ibland.. Men jag föredrar att sova med någon, allt blir så mycket varmare och härligare då :) Förutom när "vissa" fiser så det luktar skit då ;) Nämner alltså inga namn här ;)

Nu ska jag ta fram kläder tills imon här, förhoppningsvis kan det bli något snyggt! Har blivit så sjukt bekväm av mig på sistone.. Riktigt illa Malin.. NOLL inspiration..

Puss godnatt!

181010

20 månader med Johan idag ♥

Har precis haft körlektion, det gick inget vidare haha. Menmen det kan inte gå bra jämt. Frågan är nu vad man ska ta och plugga till idag.. Religion, historia, tyska, svenska, fysik, teori? Tror det blir religion, det ska vara inlämnat först.. Jag ska bara sätta mig därnere nu och plugga järnet! Vilken underbar månadsdag, men Johan kunde ändå inte vara här idag så kan lika väl plugga liksom :)

Pussar!

Ändrade planer :D

Johan kommer hit iallafall, happyface :D



Have a nice evening :) Har precis sprungit och rensat huvudet :) Härligt att man kan göra så tycker jag, behövdes verkligen idag kan jag säga!

Kramar ♥

171010

Godmiddag bloggen!

Har spelat match idag, vann med 20-0, sen övningskörde jag till dinners och så åt vi där. Mamma, mormor, syster och jag. det var gott men jag har absolut ingen matlust.. Mår inget vidare om jag ska vara ärlig. Men det går väl över hoppas jag.. Johan skulle kommit idag men han fick inte för sin mamma och det suger! Saknar han och ville absolut träffa honom idag. Men nehe, det gick ju som det gick det med.. Så nu blir det ännu en dag ensam. Men men sånt är tyvärr livet ibland.

Nu ska jag plugga..
Kram ♥


Mår skit

Ännu en sömnlös natt med massa tårar :'(

How could you be so heartless?


Need too release my thoughts

Känner bara för att skriva av mig lite, ni som vill läsa gör det och resten behöver inte. Gör verkligen ingenting för tillfället och då börjar tankarna komma fram. Känner mig ensam, har ont i magen och mår illa. Ibland så fattar inte jag hur jag själv kan vara så blind. Jag vet inte ifall man ska kalla det att utnyttja.. Och isåfall är det jävligt lågt. Måste säga att det är väldigt tacksamt iallafall..

Att älska någon är nog det finaste man kan göra enligt mig. Att bli älskad för den man är. Därför förstår inte jag mig på folk som spelar någon annan bara för att bli omtyckt. Likaså folk som ljuger konstant, vilken äkta människa gör så? Ingen för då är man falsk, iallafall i mina ögon. Att ljuga är bland det värsta jag vet, har gjort det en gång och jag gör det aldrig mer. Det behöver inte vara något allvarligt, det räcker bara med att ljuga om en kommentar liksom. Typ om någon har klippt sig så säger kanske jag till honom/henne att jag älskar det. 15 min senare går jag till någon och snackar skit om personen. Jag tycker sånt är så sjukt lågt, men det är ju så vissa människor beter sig. Jag fattar bara inte hur man har hjärta att göra något sånt. Fast det värsta är ju ändå om man gör så mot någon man verkligen älskar. Det är dit jag vill komma.. Förstår inte hur man bara kan såra den personen man älskar mest i hela världen. Om man gör så kommer känslorna svalna efter ett tag och till sist frysa till is. Kanske dags att bevisa lite här i världen. Kanske börja komma ihåg saker. Och framförallt bevisa att du älskar personen och då menar jag absolut att det är dags att sluta svika.


And though there are times
when I hate you
Cause I can't erase
the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
it pains me to say
I know I'll be there
at the end of the day

You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times
when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid
that you would walk away

mat



Mums! Ska snart äta enchilladas :) Supergott! Och jag har gjort salladen, vad tycks ;) ? Schnyygggt enligt migsjälv haha..

Ha en nicig kväll!

The fall is here










161010

Hej bloggen!

Måste först tacka för en underbart trevlig och rolig kväll igår! Vi måste bara göra det igen för det var så sjukt kul! Maten var också mumma haha :) Både jag och Jessie fick däremot betala för våra små vänner men äh, sånt får man väl ta.. Hoppas man får igen för det senare.. Men tror det är väldigt tveksamt tyvärr!

Idag ska jag iallafall plugga och typ ta det lugnt. Ska nog övningsköra med fast jag känner ärligt talat inte ett dugg för det. Sånt är livet! Ne idag blir det helt och hållet en slappdag, är väldigt seg om jag får säga det själv.

Ha en bra dag, puss!


151010

Hellooo!

är med älskling och ska snart fixa mig för vi ska iväg och äta på Bambu ikväll med Lasse, Ante och världens bästa Jessie :D Blir nog trevligt tror jag :)

Nu vill jag mysa med min baby ;* Älskar han ♥

Ha en trevlig kväll, puss ;*

Guten Nacht

Ich liebe deutch haha :P Skojar! Jag ska faktiska ta och sova nu efter många timmars kemi plugg, men JAG ORKAR INTE MER! Och det får liksom gå som det går.. Får väl ta och be en stilla bön så man förhoppningsvis får G.. Alltså ni som inte går natur, ni har ingen ANING om hur svårt detta är :O Ni tänker väl bara: Äh fan, det klarar väl vem som helst men neheni! Om ni bara visste..

Måste packa min väska tills imorgon med för jag ska nämligen ut och springa, tro det eller ej men det ska jag haha. Pulsklockan ska med på, men jag fattar inte för den bara piper hela tiden och hur roligt är det att springa med ett tjutande ljud i öronen hela tiden. Ne, inte så roligt alls..

Dags för sängen, sovmorgon imorgon. Och snälla små änglar där ute, håll alla tummar och tår ni har för min skull imorgon.



Piip Piiiiiiip PIIIIIIIIP !!!!

Godnatt ♥

141010

Okej jag har bara en sak att säga, eller ne 2.. Jag och Fia dampade sönder idag på kemin och jag kom på en sak..

J A G    H A T A R   K E M I   B  ! !


Time to study..

131010

Hej bloggis :)

Idag blir det en pluggdag! Bara massa kemi.. Ska väl bowla sen om jag hinner men det beror på liksom..

Dags att börja!

Kramar ♥

121010

Hejsan bloggis :)

Ursäkta mig för att jag inte har skrivit men sånt är livet och idag har jag värken haft tid eller kännt riktigt för det :) Började med riskettan idag på morgonen, och njaaaa det var väl sådär.. Väldigt onödig kurs enligt mig! Sen var jag i skolan där brandlarmet gick igen.. 2 gånger på 2 år 2 dagar i rad, INTE DÅLIGT ALLTSÅ! Sedan var jag med älsklingen efter skolan, så underbart tycker jag ;* Älskar dig, även ifall du är helt hjärndöd ibland och du kallar mig megafetto ;) Och jag tar ju åt mig.. Blir så himla sårad hela tiden när du tycker jag är tjock ;( Ne jag tar inte åt mig, inte ett skit :) Jag är nöjd med den jag är och det kan ingen ändra på mer än jag själv!
Därför har jag fettat i mig en pizza nu och strax ska jag inta duschen. Hääärligt Malin!
Imorgon är det idrott, antar att det blir gymmet för min del eftersom jag inte har något större intresse av att spela bandy eller fotboll som vi ALLTID gör.. Så sjukt tråkigt! Lite variation tack! Men så blir det väl när vi nästan bara är killar.. 3 tjejer wihoo!

Ne strax börjar DH och jag ska hunnit duscha innan dess!

Puss & Godnatt ♥

MÅSTE HA VATTEN NU :O

Min bara min ;* ♥



Hej världens sötaste pojke ;* Du ser så liten och gullig ut älskling ;* Som jag älskar dig! Om du bara visste hur mycket du betyder för mig ♥

Malin ♥ sin egna überbästa Johan Bengt Erik Svensson ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kläder ♥

Har suttit och kollat på massa olika sidor men orkar inte ladda upp massa bilder här :) Imorgon blir det riskettan minsann! Sovmorgonen försvinner ju desvärre :( Men nu ska inte jag sitta här längre, känner för att ta fram lite kläder och sen blir det nog sängen :)

Godnatt med er gullisar!


111010

Hejsan bloggis!

Har varit i skolan idag och gissa vad som hände? Jo brandlarmet gick så vi fick"utrymma lokalerna". Höll seriöst på att frysa ihjäl! Svinkallt ute var det. Eller det är svinigt kallt ute fortfarande.. Nu ska jag snart iväg till jobbet en runda efter att ha varit med Johan en liten stund! Puss på dig gubben min ;* You are the one and only ♥

Vi hörs nog när jag kommer hem igen :) Om ni stannar tills dess förstås hihi :)

Ha en fortsatt bra dag!
Kramar ♥

Cry

And the tears comes streaming down your face..

Vilka jävla lögner, du kunde inte kommit på något bättre eller? Men jag är inte så sjukt dum som du tror.. Jag fattade direkt. Du vill inte träffa mig. Både du och jag vet det för kärlek övervinner allt.. Precis exakt allt.. Remember?

Sweet dreams..

101010

Hejsan coola datum!

Firar detta med att slå nytt pers på en serie: 224! Annars gick det inget vidare.. Sen fick jag reda på att Johan skulle dissa mig och skita i att komma hit också och då blev man ju på skitbra humör! Jag gillar inte när folk bara säger saker och sen skiter i att göra det.. Inte min grej liksom, håll det ni lovat istället. Mycket bättre för då slipper någon bli sårad. Nu kommer jag sitta hela kvällen och bara typ tjura, eller inte tjura kanske men typ vara nere.. Ska iallafall ta en underbar dusch nu helt för migsjälv, sen ska jag beställa ett par boots från internet och sen ska jag väl sova. Är verkligen helt slut och jag skojar inte.

Hoppas ni haft en bra dag iallafall!

Puss & Kram

Älskling ;*

Jag  kommer ju inte till dig ikväll, men imorgon syns vi iallafall då ska du få en puss ;*
Saknar dig älskling, hoppas ni tar matchen nu ;* <333

Sängen!

Nu ska jag lägga mig, har haft VÄRLDENS UNDERBARASTE kväll! Seriöst ni är bäst flickor, kan verkligen vara mig själv med er och bara prata ut om allt för jag vet att ni lyssnar och håller det mellan oss liksom. Ne detta får vi verkligen göra om! Tacopaj och massa glass och annat gott blev det iallafall :) Mums säger jag bara! Tack för att ni kom och gjorde min dag bättre än BÄST!

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för att åka till Jönköping och spela bowling.
Så vi hörs väl på kvällen imorgon antar jag!
Sov gott, puss :*

Tjejkväll!

Nu kommer de snart, allar utom Becca för stackarn hade fått feber :( Inte kul, men krya på dig hjärtat ♥

Själv ska jag ta en snabbdusch innan de kommer och fixa till mig lite :) Jag behöver ju inte gå i jogging haha :)

Ha en trevlig kväll så hörs vi!

091009

Hejsaaaan bloggiiis :D

På riktigt bra humör idag, kanske beror på att mina fina kommer till mig ikväll :D Ska bli otroligt mysigt måste jag säga, vi ska laga mat och bara mysa framför tven :) var faktiskt ett tag sedan jag hade lite ensamtid med mina vänner :) Har mest blivit pojkvännen på sistone, kanske för att jag träffar er i skolan så mycket :) Men ikväll kommer ni wihooo, och snälla, vi kan väl iallafall försöka att inte diskutera någon kemi eller fysik tjejer ;) Bara ha en trevlig kväll utan massa äcklig skola hihi :)

Nu ska jag iallafall städa mitt OTROLIGT skitiga rum, hehe ne men det är dammigt och som vanligt är min fåtölj full av kläder hihi! Sen ska jag försöka plugga lite kemi.. Skitsvårt är det verkligen! men jag skriver lite senare ör nu ska här dammas ;D

Pussar :*



Gårdagens :)

081009

Hejsan bloggis!

Nu ligger jag här med min otoligt varma pojke och bara myser :) Tyvärr åker han hem senare idag :( Ska snart ut och köra en runda och hämta syster :)

Ha en bra dag :)♥

Pusshej, du är gay // Johan 

Change



Fyfasen vad dålig jag är på detta med att färga om hår! Så jag struntade i det (ni ser bara en ful lila strimma vid hårfästet haha) men ögonen blev faktiskt bra, för att vara första gången kan ni inte säga annat :)

Nu är jag ju sjukt trött (som vanligt) så ska dra mig mot sängen.. Måste fråga Jörgen en massa imorgon då jag inte fattar ett skit av kemin!

Sov sött små änglar ♥

Pluggiiiiiiissss

Jag bara älskar att plugga! Det är liksom bland det bästa jag vet! Ska nu sätta mig och bara försöka fatta något och sedan ska jag nog ut och brumbrumma med pappsen :)
Nu ska jag sätta mig och försöka få ihop alla oxidationstalen eller vad det nu kallas ;)


071009

Heeeej bloggen :)

Kom precis hem från körskolan, har suttit där och pluggat teori rätt länge nu, typ i 1,5 h. Och jag orkade bara inte mer så jag gick hem! Skönt att ha den så nära ändå. Kan gå och sätta sig när man vill liksom. Nu ska jag kanske försöka mig på Kemin eller testar jag historian.. Skulle nog hänga med mammsen ut och klocka henne med kanske :) Till mitt projektarbete liksom :P
Annars skulle älskling komma snart :) Älskar dig gubben ♥

Hoppas ni haft en trevlig dag :)
Kramar ♥

061009

20 dagar tills jag fyller år! Wiiihooo var jag tvungen att skriva. Idag har mitt ord varit pallar ej, så tänker  skriva det nu igen....
Jag pallar ej blogga men ha en bra dag så hörs vi kanske sen eller imorgon!

Pusshej ♥

Boots ♥

Midcut boot

Midcut bootMidcut boot



Älskar dessa skor! Frida i min klass har de höst upp, är man avundsjuk eller? Så sjukt snygga! Själv skulle jag nog vilja ha de längs ner, men jag vet inte.. Känner m´bara att jag vill och måste ha ett par nu!!


Hemma

Äntligen hemma! Mina fötter värker verkligen :( Gör jätteont! Trött är jag med.. Jaja, jag ska äta och sen ska jag kolla på DH!!!! Det börjar idag!! Tror jag ska ta mig en snabbdusch faktiskt, känner mig inte särskilt fräsh.
Ansiktsmask blir bra också!

Dags att sätta igång, puss :*

051009

Hej bloggen!

Skriver lite snabbt nu innan skolan! Börjara visst om en kvart haha, ska skriva uppsats idag. Wish me luck! Sen ska jag jobba, orkar verkligen inte men det får ju bara gå liksom.

Hörs ikväll!
Puss :*

041009

Sista teorilektionen avklarad! Äntligen typ..
Just nu är jag sjukt trött och hungrig! MÅSTE äta någon nununu! Är lite depp med men det blir nog bättre sen när man ska plugga tyska för man har uppsats imorgon och jag skulle tydligen jobba imorgon med! Åh jag bara älskar mitt underbara liv!

Såhär såg jag förövrigt ut idag:




Kramar ♥

Nytt från H&M

Detta har jag då inhandlat ;)
Nu får ni kalla mig lat men det skiter jag i, bilderna är från H&M:s hemsida :)





Byxorna är sjuuukt snygga på! Jag älskar dem, bara älskar!

Nu ska jag läsa slutet på min tyska bok! Sen blir det sängen för min del.

Godnatt, hörs imorgon då det är sista teorilektionen :D♥

031009

Hejsan bloggen :D

Nu är jag hemma efter en mycket intressant helg :P Jag, Johan och Henrik har nämligen lekt i skogen :) Haha ne men alltså vi stack dit vid typ halv 6 på kvällen för vi skulle sova i något vindskydd haha :D Men sen började jag frysa som bara den så Johan körde hem mig så jag fick dricka kaffe och vara social medans andra fick ligga inpyrda i rök och sova haha :) Men det var faktiskt mysigt på kvällen! Satt vid en brasa, åt korv och grillade marshmellous, masmellows, machmellous (alltså hur stavar man detta sjuka jävla ordet?? Jag får damp!) Vi grillade iallafall sådana vita som smälter när det blir för varmt ni vet ;) Sen såg vi ett rådjur också, men Henrik skrämde bort det :( Här kommer lite bilder! Vi ser inte kloka ut, jag vet.. Men ni får ett gott skratt iallafall :D













VACKERT!

Nu ska jag lada inför Arsenal-Chelsea! Visar kläderna jag fick från H&M senare.
Puss :*

011009





Hejsan bloggen!

Såhär såg jag ju då ut idag, hade religionsprov som gick åt *******! Menmen, sånt man får ta ibland. Idag ska jag till Johan, ska köra dit för mamma skulle till rusta. Har aldrig varit där så det blir nog spännande haha :P

Vet inte när jag kommer hem, men det märker ni :)

Ha en bra helg!
Kramar ♥

RSS 2.0