Ge mig motivatioooon tack!

Alltså jag fattar inte att jag inte har någon motivation till att röra på mig kvar alls! Det enda jag går runt och tänker på är typ chips och dipp haha.
Måste bli ändring nu!!!

Köpte förörigt en dö-läcker tröja på H&M idag! SNYGG AS HELL! Ni får se den sen kanske ;)





Detta är typ sånt jag går runt och är sugen på jämt.... Vaniljpannacotta kallas detta och jag gjorde det för några veckor sedan. Gott men ganska smaklöst!

31 augusti 2011

Godmiddag bloggis!

Har varit på pappas jobb och"slitit" idag haha. Åt tårta och skojade, gött! Måste dock hoppa in i duschen snarast eftersom jag ska ut och fika men jag stinker liksom olja här! Stört alltså.. Måste ta en runda in på H&M också och kolla läget!
Nu sitter jag på nelly.com och kollar lite utbildningar! Kan nog bli bra det här ändå!

Kyss!


30 augusti 2011

Ibland känner man sig ganska liten i denna stora världen..

Jag har lite smått PANIK för tillfället, bryter väl snart ihop antar jag.




29 augusti 2011

Hejsan bloggen!

Har jobbat hos pappsen idag och sen har jag lunchat med mina 2 bästa vänner! HÄRLIGT att träffas igen :) Ni vet nog redan att jag snackar om Jessie och Hanna :) Gick även till H&M en runda så jag fick med mig min jacka hem :) SCHNYGGT! Nu sitter jag och fixar lite och kollar skor på nelly.com. Funderar på att springa/gå en runda. Var ju ett tag sedan man rörde på sig.. Men jag känner verkligen inte för det om jag ska vara ärlig! Inte idag.. Så tror jag struntar i det. Ska iallafall kolla på halv 8 hos mig och robinson. Myskväll helt enkelt! Har ingen direkt inspo att skriva här känner jag. Kom gärna med förslag om vad ni vill att jag ska posta :)

Puss!



Bild från i somras.

27 augusti 2011

Hejsan hoppsan!

Gårdagen blev sjukt trevlig måste jag säga! Jag och fille var hemma här vid 03.30 typ..... Sen sov jag inte något på hela natten typ så nu har jag sovit i 3 timmar.. Tanken var att jag skulle köra till han nu snart antar jag men jag är ju dissad som vanligt så som det ser ut nu blir det en hemmakväll för min del med mammasen :) Om inte pajken svarar snart förstås men det är väl ingen risk haha.

Hoppas ni haft en trevlig dag!

26 augusti 2011

Tjenaretjenare!!

Sitter här med lite tagg musik på! Försöker tagga lite men går inte jättebra ärligt talat haha. Men va fan, det löser sig right?! Hinner tyvärr nog inte ta någon outfit bild till er men kan berätta att jag kör med världens snyggaste linne från nelly och röda detaljer! Blir säkert några klackar av något slag med.. Måste börja måla naglarna ju! Ne dags att sätta igång här tror jag!

Ha en underbar kväll!

PUSS!


Ni får en fotbolls-bild för det passar ju så bra dagen till ära haha ;)

25 augusti 2011

Tjääänaaaa!

Hemma nu efter att ha varit på pappas jobb till 12.30. Nu har jag bara suttit och slöat, är ganska trött idag faktiskt.. Senare idag ska jag iallafall ut på stan och kolla på när Mattias spelar! Blir nog trevligt! Ska äta där också!

Sorry för tråk inlägg men det behövs ibland haha.

Puss

Min framtid

Fick en kommentar igår som handlade om min framtid! Vad jag ska göra till hösten och planer inför framtiden. Så tänkte svara på detta nu! Om ni har fler saker som ni vill att jag ska skriva om så bara kommentera!! Blir bara glad :)

Min framtid, jaa vad ska man säga? Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra i framtiden och det skrämmer skiten ur mig! Går runt med ångest varje dag och har tom vaknat pga att jag har ångest inför framtiden. Det är allt annat än kul kan jag lova.
En sak som är säker är att jag inte vill jobba nu direkt, har stått på fabrik sen jag var 15 år och har tröttnat en aning.. Min utbildning gav ju mig inte heller något direkt yrke som andra linjer gör eftersom jag gick natur.
Helst av allt skulle jag vilja resa, vill till så många ställen så ni anar inte. Sen plugga, men jag vet ju inte vad jag vill bli.. Har massa funderingar där också men kommer aldrig riktigt fram till något vettigt.
Så nu till hösten ska jag bara ta lite ströjobb som jag får från olika ställen och tänkatänkatänka vad jag verkligen vill göra med mitt liv! Så lär bli en ganska tråkig höst för min del men det kanske är det som behövs..

Hoppas du fick det svar du ville! :) Är det något mer ni undrar så är det bara att kommentera :)

Puss


Ursäkta den oseriösa bilden men vill bara ljusa upp stämningen lite och visa de finfina spännerna jag fick på BikBok när jag köpte mina grymt snygga jeans i Jönköping ;)

Hunter


Vill verkligen ha ett par Hunter! Så himla snyggt till skorts och en kofta till.
Ibland önskar jag att man vore liiiiite rikare.....

24 augusti 2011

Hej sötisar! ♥

Idag står det jobb på schemat men börjar inte förrens 15.30 så har ju lite tid till annat innan dess. Vet precis vad jag ska göra nu innan jag ska luncha hos mormor men skriver ej det här tyvärr.. Men ska iallafall sätta igång direkt!

Hörs senare.



Mitt senaste skoköp! Sjukt sköna att gå i och grymt snygga!

23 augusti 2011

GRATTIS MAMMSEN!!

Jobbet gick bra idag, var inte alls så jobbigt som jag trodde! Nu gör jag ingenting särskilt och sen ska jag fira mamma som fyller år idag! Ska gå på fotboll med henne och pappsen. Myspys!




Snyggt



Funderar på att införskaffa mig en sån här snygging från H&M, den är stört snygg right?!

22 augusti 2011

Vet ni när jag vaknade idag?? 11.. Usch jag måste verkligen börja gå upp tidigare, men imorgon ska jag upp klockan 06.00. USCH!! Men vad gör man inte för lite pengar?

Dagen består av att äta middag hos mormor, fixa present till mamma och sen fixa lite annat hemligt.

PUSS!




21 augusti 2011

Hallååååå!

Kom hem för en timma sen typ, jaaaa jag somnade hos Fille igår. Eller pallade rättare sagt inte åka hem så bestämde mig för att sova där, annars hade jag nog inte suttit här idag. SJUKT trött var jag, och det var jag ju inte ensam om haha ;) Snarksnark ;) Gullet! Sen idag så har vi bara legat och slappat och retats. Mysdag!

Nu ska jag snart på fotboll! IFK möter Åtvidaberg idag. Men herregud måste verkligen dricka kaffe eller något innan är sjukt seg! Haken är bara att jag borstade tänderna för typ 10 min sedan så allt kommer väl smaka tandkräm. Men det var behövligt!





Stolt fotograf!

20 augusti 2011

TJÄÄÄNAAA!

Var ju ett ganska bra tag sedan jag skrev här kände jag.. Sorry för det! Men jag har haft fullt upp. Igår blev det en spontan tripp till Jönköping, fick med mig ett par nya jeans bla! Snygga som as, hatar ju att prova jeans och allt sånt men igår tog jag tummen ur och provade, vilket gick extremt bra! Behövde bara prova ett par :)
Efter jag kommit hem därifrån var det bara att styla om och bege sig på förfest hos Frida och vidare till Chappen. Var inte lika kul som det brukar med det funkade för jag hade väldigt trevligt sällskap! :)

Nu gör jag inte ett skit, ska fixa till mig lite snart för jag ska bege mig till Philip! Herregud kommer köra vilse typ 10 gånger.. Tur att man har hyfsat bra lokalsinne ändå ;)

Ha det gött!








Hur snyggt??



SJUKT SNYGGT!

Är lite smått inne på att göra något crazy..

18 augusti 2011







Vackra bilder från underbara dagar i stugan.

Blev ju lite tyst här igår men vet inte riktigt hur jag ska göra ännu. Har massa annat jag måste tänka på nu med så är lite av ett nervvrak faktiskt.. Saknar en person som lugnar ner mig något enormt.
Ska jobba idag.... Hatar verkligen det jobbet. Sjukt jobbigt alltså.. Men sånt är livet!


Du spelar ett jävligt fult spel.

When you try you're best but you don't suceed

Usch mår inget vidare alltså :( har ont överallt men mest hjärtat :( tårarna bara väller ned, rolig natt detta kommer bli! Hoppas verkligen att allt blir bättre imorgon. Men man vet ju aldrig.. Funderar förövrigt på att sluta blogga lite halvt. Skaffade ju den egentligen för att ha någonstans att skriva av sig men nu är det så pass många som läser så det börjar nästan bli för privat. Funderar på att bara lägga upp bilder och så på mig själv istället. Men det är väl det minsta problemet jag har just nu.. Jaja godnatt alla fina läsare!

Jag väntar och väntar men det kommer aldrig.

Hejsan svejsan!

Idag har jag jobbat och nu har jag varit i nydala och fikat. Gårdagen var sjukt kul men jag vågade mig inte upp i atmosfear. Kalla mig feg eller vad som men jag lider av EXTREM höjdkräck så är stolt att jag åkte de andra två höga attraktionerna. Det gick jättebra att köra med, inga problem alls :)

Nu ska jag vänta på att fotbollen på tv drar igång! De bästa spelar ju idag! Är ganska seg efter gårdagen men sånt är livet och imorgon ska jag upp vid 07.00 igen......

Ha det gött!

Visa ditt intresse innan jag tröttnar helt.

16 augusti 2011

Jag vet en som såg ut som en zombie vid frukostbordet idag..........

Kassa bilder..





Såhär såg jag ut när vi åkte till Jönköping i torsdags. Soft med flätat hår, håller ju super! Tror jag kör på något liknande imorgon när vi ska springa upp och ner i bergisarna! :))

14 augusti 2011

Hej bloggen!

Vaknade runt 11 idag så nu har jag ätit frukost och lite så. Idag känns som en sån dag då man inte orkar någonting. Skitväder rent ut sagt. Och imorgon ska jag köra till Götet, YÄS! Herregud det kommer gå åt helvete, kommer väl hamna i Oslo eller något sånt... ne det tar vi imorgon alltså! Det går nog jättebra... Kan ju alltid hoppas. Jaha vad ska man göra idag då? Träna kanske? Vore ju rätt gött faktiskt, bara springa av sig allt liksom..

Gårdagen var mys! Fotbollen var kass, totalt kass men vad gör det när man har världens mysigaste jämte sig? Ne precis, inte ett skit! Vi kollade på 2 filmer istället. Sen stack han och jag blev själv här hemma :( Är helt ensam nu med, så om någon vill göra mig lite sällskap så är det bara att komma hit! :)

Idag ska jag iallafall äta haha, usch jag pallade inte göra något igår. Blir bara mindre och mindre..

Jaja ha det najs!



Världens sötaste bild juh!! Mästerfotografen Jessie har lagt ut bilden ;) Haha fule fan

Thassos

Älskade tofflor när man har sjöborrar i fötterna ;)

13 augusti 2011

Godmorgon!

Vaknade för 2 h sedan typ. Sen dess har jag bara chillat! Skönt. Igår var en trevlig dag bara det att jag mådde illa hela dagen så var lite smått jobbigt där ett tag. Men det vara bara att hänga i liksom!

Idag ska jag troligtvis träffa en pojke, om han inte drar sig ur, man vet aldrig!

Ska iallafall försöka se på Newcastle-Arsenal idag! Sen ska jag köra mormor och Hanna. Taxi Malin haha..

Ska nog fota det jag köpte i torsdags med och allt sånt. Sen behöver jag en dusch! Håret STINKER rök, och jag HATAR rök. Usch!

Se ya!

12 augusti 2011

Hejsan!

Kom precis hem efter en power-walk med mammsen. Nu ska jag in i duschen, raka benen, måla naglarna, fixa håret mm.. Idag kör jag på transparent skjorta, höga shorts och boots (allt i svart) och ett stort rött halsband att bryta av med! Inte direkt pepp på utgång men va fan?!
NU KÖR VI!


11 augusti 2011

Hejsan och sorry för den kassa uppdateringen!

Men har ju som sagt varit i Jönköping hela dagen och sen har jag suttit här med diverse ansökningar.
Ska strax sova, jobb imorgon! Men mina köp får ni se en annan dag, om jag har tid imorgon så blir det då, annars på lördag!

Puss!

Jahanehe

Nu sitter jag här i mitt vackra uterum. Tyst och lugt, så som det ska vara helt enkelt! Har jobbat idag som jag skrev innan och det var sjuuuukt segt! Gick fan typ och räknade sekunder ju, nae uschusch.

Imorgon drar jag till Jönköping med några brudar! trevligt som bara den måste jag ju säga. Ska därför kolla runt lite på hemsidorna och kolla ifall det finns något schnyggt ute i butikerna!

See ya!



Såhär såg jag ut i lördags!

Regnregnregn


Ursäkta bilden! Men ibland är det bara underbart att ta på sig mysisen och blicka ut över allt regn som faller ned. Hösten närmar sig!

10 augusti 2011

Godmorgon!

Gårdagen var den bästabästabästa på länge alltså!! Först så kom min Jessie hit, vi hade ju en del att prata om och skratta till ;) Sen blev vi sugna på paj så då fick vi gå till Hemköp (som förövrigt är en enda stor röra för tillfället, vänta med att handla där om ni inte behöver!). Det slutade med att vi åt upp halva pajen själva, sjukt god men gud vad ont i magen man fick! Jaja, sen så fastnade hon i min iPhone och spelade spel medans jag diskade. Och sen satt hon där, vid min iPhone och när inte den dög längre så tog hon Hannas! Social jävel detdära ;) Nee men herregud så härligt att bara vara vi två igen :) Världens bästa!
Senare kom Philip hit! Lycklig Malin där ja :) Så vi gick en runda medans vädret höll uppe, jävla väder det var igår alltså! Sen satt vi och pratade och bara myste. Väldigt härligt avslut på dagen måste jag säga.
Perfekt dag helt enkelt, hoppas det kommer massa fler.

Idag ska jag jobba........ PALLAR INTE DEEEEET! Menmen det är "bara" 3 h så måste klara det.

Nepp nu ska jag ta tag i saker och ting.
Puss!



Ser det inte sjukt gott ut????

Lycklig

Lyckligaste personen på jorden just nu tror jag <3

9 augusti 2011

Godmorgon!

Har lite brådis nu faktiskt, ska duscha, handla, laga mat och städa innan Jessie kommer!! Glad tjej :))

Hörs lateroo

Tankar

Såg precis filmen "Dear John" med min syrra och herregud vad jag grät. Den var hemsk.. Hemsk för att jag kunde se mig själv i den. Det känns ganska overkligt att någon ska kunna falla för någon på 2 veckor, det har iallafall jag tyckt, tills nu. Nu vet jag att det går. För det är precis det jag gör för tillfället. Faller, faller och faller för en och samma person, som jag egentligen inte känner så bra men som det känns som jag känt halva mitt liv. Men det som gör ondast med detta är inte att jag inte vet hur han känner för mig, utan jag vet att han kommer att försvinna inom en snar framtid. Precis som i filmen. Och jag vill inte det, gud jag vill inte det! Om några veckor kommer han vara borta och det drar verkligen ner mig. Jag önskar bara jag visste hur han kände.

Jag önskar du tog mig i dina underbara armar, kollade på mig med dina vackra ögon och sa att du älskade mig.

Med dessa ord säger jag godnatt ♥

8 augusti 2011

Hejsan!

Tänkte ju skriva ett långt inlägg här nu men vad blev det av det? Åskar ju som fan så det är bara att dra ut skiten igen.. Vi hörs kanske senare ikväll istället!



Jag och syrran här skulle gå på prommis innan, det gjorde vi också men blev dyngsura pga åskan.. Vilken dag!

Less is more


7 augusti 2011

Godmorgon! Eller middag eller vad det är haha.

Ganska sliten idag måste jag ju säga, men det var sjukt trevligt igår! Favorit i repris nästa fredag tyckte jag att jag hörde ;) Träffade massa trevligt folk som man kände men spenderade typ hela kvällen med Philip, Frida & Sandra! SOM jag tycker om er! ♥

Idag så ska jag ta det lugnt hehe.. Sen ska jag på fotboll! Det var sjuuukt längesedan så ska bli riktigt skoj! Även ifall regnet säkert öser ned, men det gör inget, jag har sittplats ;) Efter det ska jag till Pettsson och Becka. Ska bli sååååå sjuuuuukkttttt kuuuuul attt träffffffaaaaa eeerrr igeeeen!!! :D

Nehe dags att röra på sig lite tycker jag allt.
PUSS!


PARDEEEEYYYYY

Kvällen är räddad! Ska träffa Frida sötan och sandra. HERREGÖÖÖD såååå längesen alltså! Sen sticker vi ut på bygden och dansar rövarna av oss! Haha ursäkta ordspråket men jag är sååååå pepp! :D Kommer bli galet!

Ha en bra lördagskväll!



Snygg Frida får stå för bilden idag!!


8 km senare..

Herregud jag är helt slut efter min lilla joggingrunda! Måste verkligen bli skärpning med träningen framöver!

6 augusti 2011

Godmorgon!
Idag vet jag en som kommer vara trött på kvällen, JAG! Somnade vid halv 5 och sov tills halv 10 fast jag vaknade emellan. Usch längesedan jag sov så kass. Men får väl ta igen det inatt antar jag!

Nu ska jag ut och springa/gå en runda tänkte jag. Har bara inte bestämt mig för vad än. Behöver rensa min hjärna lite och sen behöver jag träna och få luft!
Tog denna bilden igår:



Vad hände liksom? Byxorna har alltid varit lite förstora men såhär? Shit, kanske borde stanna inne och äta godis istället!! Nee väntar med det, kanske ikväll :) Hoppas på att göra någon med en viss person men tror han föredrar annat framför mig ;) Vi får se!

Nu drar jag ut, puss!

Som en person kan förändras på 1 minut

Jävlar vad fel jag hade om dig du! Eller ne inte egentligen, har alltid trott du är en player men nu har du fan bevisat det själv! Bra gjort grabben, jävligt bra gjort. Att du ens har hjärta att göra såhär. Allt du sagt till mig, allt du gjort mot mig. Va det sånt du säger/gör med alla? Jävligt smart isåfall, jävligt smart. Jag kan er killar som håller på såhär, vet ni varför? Jo för jag har varit sån själv. Där fick ni höra det. Jag står för allt jag gjort men aldrig att jag skulle kunna bli sån igen, aldrig! Man behandlar inte någon som ni gör, fattar ni det?!

Antar att gårdagen inte betydde något för dig heller då. FY FAN för sådana som dig! Fy faan.
Fattar inte att jag kunde vara så dum och tro på allt..

Du är skyldig mig en sjukt bra förklaring killen. Sjukt bra.



Önskar jag befann mig här nu, min favoritplats. Bryggan i stugan helt ensam. Där kan man verkligen rensa tankarna och det är verkligen det jag behöver just nu.

5 augusti 2011

Hejsan alla vackra!

Fint väder idag va? Skojar.. Idag är verkligen filmtittar väder. Känner för en drama film faktiskt. Ingen verkar riktigt nappa på att hitta på något med mig idag så jag tror det blir jag och filmen. Men vad gör det? Det är skönt att vara själv ibland, bara det inte händer för ofta..

Måste bara komma på något att äta (som vanligt), så ska in och prata med turturduvorna.



Ni får se min nya fin/fula tröja sålänge!

Kram

svävar på små moln

Läs rubriken.

*Bortförklaring*

Höhöh neee jag satte ju aldrig mig vi tven och kollade på wallander.... Tyckte det var mysigare att sitta på altanen och blicka ut över vattnet ;) Tro mig om ni vill ;)

Sitter och kollar vädret istället och det ser ut att bli finfint på förmiddagen imorgon, blir nog att ligga på bryggan lite innan jag sticker hem!


Nu ska jag kolla på nyheterna och sen lägga mig i sängen :)

Natti natti!

3 augusti 2011

Godkväll kära ni.
Sitter fortfarande på ön men imorgon drar jag nog hemåt! Ska ju som sagt hämta ut min nya telefon. Idag började jag dagen med en 30 minuters jogging runda! Super härligt! Sen blev det massa dopp i vattnet och nu väntar jag på att maten ska bli klar, vi ska grilla! Mummelimumma! Bästa är att man kan äta ute utan att det blir kallt eller så. Senare ikväll blir det nog wallander.... USCH! Gillar inte sådana filmer egentligen, eller joo men då måste man ju ha någon att gömma sig bakom när det blir läskigt. Men idag får jag nöja mig med en kudde tyvärr.



2 bilder från igårkväll, det är för mysigt här ute!

Puss!



♥ .Kan inte sluta tänka på dig.


2 augusti 2011


Sorry för bilden men har lite bildbrist, skjortan är köpt på cubus om jag inte minns fel!

Hej och förlåt x 1000!

Jag befinner mig just nu på min lilla ö och dricker drinkar. Har solat idag och även spelat golf (ingen kommentar där tack!). På kvällen tog även jag, mammsen och pappsen en tripp till en mysig fisk-restaurang. Jättegod mat och dricka, perfekt helt enkelt!

Nu sitter jag här och blickar ut över sjön, det blåser en aning och är ganska mulet. Om det är mulet imorgon sticker jag nog hemåt, ska hämta min mobil isåfall! Så kan man hålla på med den hela kvällen, sen vet jag inte alls vad som händer.. Kommer vara helt själv hemma. BORING AS HELL! Om någon vill hitta på något så säg till för tusan!

RSS 2.0