301110

Hej bloggen!!

Sitter och pluggar matte, har så mycket att göra i skolan så därför blir det inte så roligt inlägg här som ni kanske förstår.. Men har iallafall anmält mig och min David till balen nu :) Nu är det bara kläder och så kvar!! Usch eller klänning menar jag, ännu mera blääää... Vill gå i shorts liksom haha! Nu ska jag fortsätta med min älskade matte. Bättre än tyska iallafall!!! MYCKETMYCKET bättre, ett litet råd: Läs aldrig steg 5 i tyska.

Ha en bra dag!
Puss på er gullungar!



Måste ut och springa med men jag kan inte springa när det är så mycket snö så måste försöka hitta på något annat liksom..

291110

Hej bloggis!

Kom hem från jobbet för en halvtimma sedan och nu har jag bara duschat och ska strax äta. Har ju 150 glosor tills imorgon så jag vet ju liksom vad jag ska ägna kvällen åt om man säger så..

Därför säger jag nu godnatt och sovgott :)♥

Vi hörs imorgon!

Mitt hjärta <3

Sitter här på svenskan och skriver om Barn uppfostran nutid och dåtid.
Samtidigt tänker jag på en väldigt speciell natt i Juli då Lövås by samlas och firar midsommar. Detta året var även Malin med.
På kvällen fick jag för mig att dansa med min älskade flicka och dansen fick bli till denna låt som gör mig väldigt rörd!
Jag älskar dig Malin Eva Isabell Axelsson! <3
Bon Jovi – Bed Of Roses

281110

Heeej bloggen!

Vi vann matchen i Eksjö idag med 10-9, hur jämt som helst! Men så sjukt underbart att vända ett sånt underläge :) Låg under med 9-1 efter 2 spelade och så vänder vi!! Härligt jobbat laget! Själv slog man 684, vilket är ett snitt strax över 170 :) Kanonbra enligt mig!

Nu ska jag sätta mig med tyskan, så sjukt tråkigt måste jag säga men jag bara måste göra det.. Även ifall det är tråkigt eller inte..

Ha en fortsatt bra dag!

271110

Godmorgon bloggis :)

Varit uppe jättetidigt idag för jag kunde inte sova längre :( Skittrist verkligen! Menmen that's life! Hade iallafall en lugn och trevlig kväll med mina vänner som kanske inte slutade som man hade tänkt sig riktigt..

Idag är det en underbar dag!! Solen skiner himlen är blå, ååhhh vad det är skönt att leeva dåå!! Hihi håller ni inte med :) ? Älskar vädret, älskar snön :D Vill bara ut och leka med snön och ha snöbollskrig hihi :D

Nu ska jag duscha och sen upp till farmor och farfar :)

Pussar!!



WIEHOO!!!!!

NU SMÄLLER DET!!!!

ALL IN!

Skojar bara :) Ska strax möta upp Becca, sen blir det en kväll med henne, Adrian, JP och Toddis :) Hoppas det blir kul :) Men det tror jag nog allt :)

Imorgon blir det middag hos farmor och farfar och sen upp till Jönköping för att se HV spela :) Blir nog lika trevligt som vanligt skulle jag tro :) Börjar däremot få lite smått panik över mina tyska glosor (150 st) som ska vara klara på tisdag då vi har prov!! Uschusch.. Ne nu ska jag fixa det sista :)

Ha en bra kväll!
Puss ♥





Drack precis en sånhär, kan bara en sak: ÄCKLIG!!

261110

Grattis Fia!! ♥

Sitter hemma nu, snön bara öser ner känns det som! Är jättehungrig eftersom skolans mat såg ut som hundmaten jag kastade på nollningen! Inte mysigt alls! Så jag kunde bara inte äta det..

Sen var jag hos tandis idag, skrapade bort tandsten och så cyklade jag ju såklart och jag hade liksom bara 1:ans växel så det gick inte så bra liksom haha!!

Nu ska jag äta något litet, är jättehungrig :)

Senare ikväll blir det utgång!! Woho, är faktiskt lite peppad nu ;)

Sleep tight



Dags att leta igenom garderoben hehe ;)

Sovgott!!

Önskelista?

Vet redan 2 saker jag får i julklapp, mina svarta converse och en tidningsprenumeration :) Råkade kolla mammas e-mail idag hehe.. Jaa ni fattar ju ;)

Här är iallafall lite grejer som jag vill ha, fast i bilder:

 


Från Gina Tricot

Detta var ju då det jag hittade, väldigt mycket alltså ;)

251110

Härlig dag idag!
Vaknade helt kallsvettig och med världens huvudvärk plus att jag har riktigt ont i halsen!
Så atannade hemma idag, hoppas på att vila upp sig till imorgon! Har gjort lite på projektarbetet men mest sovit idag.. Inget kul alls faktiskt!

Nu ska jag spela The Sims hehe, jag är så omogen!!

Puss på det!

Pluggisen Malin

Weeeey here I am! Pluggis som Hampus kallar mig, inte snällt :( Du är elak!

Ska iallafall sova nu tänkte jag, ska ut och springa imorgon på morgonen! Wiehoo så underbart i detta sköna väder!! Kan nog inte bli bättre? Men hellre det är att åka skridskor enbart med killar.. INTE MIN GREJ! Vill helst vara i gymmet menmen, nu är det som det är.. Malin ska ut och springa imorgon kl. 08.00 utan sällskap.. Jippey yeeeey!!

Ne nu vill jag gosa ner mig lite här :) Även ifall jag hatar mitt rum (iskallt) så älskar jag mitt täcke! Vem gör inte liksom ;)

Godnatt med er sötisar ♥

231110

Hej bloggen!

Måste plugga tyska hela dagen, så vi kanske hörs ikväll!

Puss!

221110



Godkväll!

Det snöar :) Kan det bli bättre? Hoppas det blir minus med så det håller sig såhär! Idag har jag ju jobbat, det var lite ensamt faktiskt.. Menmen det gick det med! Money höhö ;) Nu sitter jag och lyssnar på Rihannas nya album Loud på Spotify! Kanon ju! Funderar på att kolla lite i garderoben och se vad vi hittar för roligt som jag kan ta på mig imorgon! Brukar bli så tråkigt vissa dagar, typ jogging hehe! Jaa jag vet det är fult med jogging i skolan blablabla, skiter jag i :) Det är underbart skönt! Annars har jag ju konstiga kläder så spela roll :) jag tar på mig det jag tycker är snyggt punkt slut hihi! Don't care what you think :)

Alltså jag är så sjukt sugen på att gå ut!! Dansa loss med vännerna och bara ha det underbart liksom!! Behöverha det kul för tillfället för skolan tar för mycket tid nu alltså.. Men så är det! Kan inte hänga läpp för det!

Min mage värker, har gjort det i säkert 3 dagar nu.. Typ svullen och så.. Inte alls min vanliga platta fina mage, den har blivit konstig :(

Nu blir det garderoben för min del!

Puss på er ♥




Guten Nacht!

Jaa hörrni, godnatt vackra vänner!

Dagen avslutades med gulliga Adam och Mc med minimorötter och vackra parkeringar :) Tack för kvällen sweet heart :)♥

Imorgon blir det skola följt av jobb! Inte mycket fritid imorgon inte :) Menmen that's life liksom!

Måste bara fråga hur många som tycker det skulle vara romantiskt att se Saw på bio i 3D???? Typ ingen förutom min pojkvän såklart... Han är ju lite speciell, han älskar ju mig! Ha, DET förklarar ju saken :)



Detta var iallafall rätt gulligt gjort av han :)

Godnatt!!

211110

Hej bloggen!

Har spelat match idag, vi förlorade men jag spelade bra igen! Hoppas det går uppåt nu :)

Idag blir det:

* Plugg
* Träning
* Lussebullsbak!
* Slappa

Ha en bra dag så hörs vi senare :)




Kaleidoscope Glow

Snygga!!


201110

Hejsan!!

Är hemkommen från Lövååås nu och ska sätta mig och läsa i min kära svenskabok! Idag har vi inte gjort mycket.. Tv-spel haha!! Ne men det var mysigt :) Känner för attäta något godis men har inte riktigt något.. Surt enligt mig! Vet inte vad jag är sugen på, men får nog bli mina tacochips med gräddfil hihi :D Skratta inte nu Svensson ;)

Harry Potter var bra, inte den bästa jag sett men den var bra :) Dåligt slut bara!

Puss på er!

191110

Hejsan svejsan i snöovädret!

Det är verkligen STORM ute! Ska packa och så sen drar jag till Gislaved och kollar på Harry Potter!

Måste skynda mig lite nu, men här får ni trailern!!




Vi hörs imorgon :)

Puss och kram! Och förlåt Adrian.. ♥

Vafan Johan???? Du är rätt underbar!

Som ni ser så har ju någon annat varit före och skrivit här, snällt liksom?? Skojar bara gubben, du är rätt söt ibland :*

Vill ni höra om min hemska dag eller?? Ja klart ni vill hehe! Tyckte jag hörde någon säga det iallafall!! Vaknade iallafall vid 06.15 efter att någon viss persons mobil ringde (notera att jag hade sovmorgon), somnade, vaknade 07.20 av att nåon viss persons mobil ringde igen.. Då gick han upp, tack gode gud så får jag lite sömn tänkte jag ;), men killen kom ner lika snabbt igen haha! Så jag vaknade ju igen... Sen låg vi där och knuffades haha, så ringde helt plötsligt min klocka! Time to go up liksom! Men nehe då fick man ju inte det heller för en viss Johan Svensson ville brottas men det ville inte jag... Ni fattade väl hur det slutade eller??  Jag blev iallafall irriterad för jag skulle ju garanterat komma försent!! Upp och äta frukost tänkte jag och hällde i filen, men det fanns ju knappt någon kvar?! Nehe skulle man behöva gå hungrig med?! ANTAGLIGEN!! In i rummet där det ser ut som en tromb, och Hanna Levin lyssna nu: JAG MENAR DET!! Kollar på klockan och ser att jag fortfarande inte har fått på mig några kläder så slänger på mig mjukisara och letar upp mascaran.. Så visar det sig att några fransar på ena ögat ville bli kristna så de bildade ett kors... Arg och stressad som jag var kletade ju allt ihop sig! Där började mattelektionen med favvoläraren... Han snackar bara ishockey och fotboll med mig ;) Han har liksom fattat att jag inte är så intresserad av primitiva funktioner som ni andra ;) Hehe.. Iallafall skulle jag ta bort mascaran igen för hann inte fixa det på något annat sätt! Då visar det sig att min kära syster tagit slut på medlet så jag får blöta hela ansiktet och försöka få bort det! Till sist lyckas jag ju..
Senare idag skulle jag till banken, så börjar gå och går (hoppar) över ett vägarbetsområda och de kollar kostigt på mig.. Halvvägs kommer jag på att jag glömt papprerna hemma så det var bara att vända och hoppa igen, dom kollar ännu konstigare på mig, undrar vf?  Så fattar jag att jag kommer komma försent och börjar springa, gör ett hopp över väggrejen och de börjar skratta åt mig, konstigt?

Utöver detta har jag sprungit 6 km och läst drygt 120 sidor i min svenska bok som är SÅÅÅÅÅÅ KUL!!! Ironi javisst..


Imorgon ska jag kolla på Harry Potter i 3D!!! Wiiiehooo!! I Gislaved HAHAHA, fyfan, blir väl nedslagen på köpet men vafan det är det värt!!

Jisses va långt detta blev, nu ska jag sova :)

Pussar :*


Denna gulliga pojke läser jag ju då om, hans namn råkar vara Oliver Twist! Det ni ;)

181110

Hej, min dag har varit jävligt tråkig :( Vaknade med magknip, somnade om jämte min älskling. Sen stack hon till skolan då åkte jag hem. Och här är jag nu :)
Älskar henne :)

Lovely songs

Här har ni 2 underbara låtar som ni kan lyssna på innan ni somnar :)





Med dessa låtar säger jag godnatt :)

161110

Hej bloggis!

Lurade precis en vän som bara den hahaha! Fyfan så roligt!

Idag har iallafall varit en knepig dag.. Mått illa hela dagen och allt.. Usch INTE kul!
FAN I HELVETET KOM PRECIS PÅ ATT JAG HAR REDOVISNING IMORGON!! SHIT POMMFRITTTTSSSS!!

Måste övaövaöva, glöm inte DH vid 21.00 ni som hinner!

Hörs imorgon, puss!

Tired

Är så sjukt trött på allt och alla för tillfället!! Vad är det med er liksom? Jaja, ska inte lägga så mycket energi på det men snart orkar jag inte mer bara så att ni vet.. Så jävla omoget.. Fan..


Sovmorgon imorgon och jobb.. Jättekul, not!

Sleep time..

Plugg

Mysig fika med Jessie, och massa goda scones! Skitgott så nu är man ett litet fetto igen hehe..

Ska bara säga att JAG HATAR TYSKA!!

Strax börjar fotbollsgalan!!

(Tidsinställt inlägg)

151110

Hej bloggen!

Kom precis hem, ska till körskolan, fika med Jessie, hem, göra så mycket tyska jag hinner, gå igenom religionen, läsa svenska boken, ut och springa, kolla på fotbollsgalan... VILKEN DAG!

Fotbollsgalan ska iallafall bli kul, se ifall det är någon man "känner" ;)

Nu måste jag draaa!

Pusshej ♥

The naked truth





Dagens look!

VINST!

Wohoooo Arsenal spöade Everton med 2-1! Härligt värre! Och av far och mor föräldrarna fick jag lotter och pengar :) Kanon ju! Nu ska jag se ifall jag kanske vinner något hehe... SKRAPDAGS!!

Puss :*

141110

Godmiddag!

Kom precis ifrån bowlinghallen där jag slog 691 :D Härligt Malin!! Kul att man får spela bra ibland liksom hehe ;) Nu ska jag äta makaroner och köttbullar, mums! Pasta är nog det bästa som finns :)

Senare idag kommer mormor, farmor och farfar hit och ska gratta mig och Hannis som fyllt år :) Så blir det att sitta vid tv:n och kolla på Arsenal-Everton idag! HEJA ARSENAL!! Måste ju såklart plugga lite med.. Svenska och tyska wohoo! Noooottt... Blä på det, särskilt tyska!! Tror inte det finns tråkigare ämne.. Seriöst usch! Men nu har jag valt det sjölv och jag ska fasen klara av det! Envis som jag är liksom..

Nu blir det mat och dusch!
Kramar ♥

Malin Axelsson<3

Malin Axelsson.
Kvinnan i mitt liv när jag gråter sitter hon bredvid.
Du får mig att le när på dig jag se.
Underbar som få, älskar när det bara är vi 2.
Jag gör bara fel, inte DU för all del.
Snart till fjällen till flyr, hoppas resan inte blir allt för dyr.
För dig vill jag ge allt jag vill och lite mer där till.
Du är mitt allt, du får mitt hjärta att banka!
Jag älskar dig Malin Axelsson, från nu och till döden! <3

131110

Hej bloggen!

Är inte på jättebra humör idag, har ont i magen.. Kan vara för mamma lagade världens starkaste mat eller så är det något annat.. Ska iallafall titta på film snart och bara ta det lugnt..

Puss godnatt med er alla ♥

121110

Hej bloggis!

Händelserik dag idag med massa minnen! Hinner inte skriva mer nu för mina kusiner ska hit nu snart och fira mig men kan säga att min kasse sprack för det var så mycket information i den! De ni!

Ha en bra kväll!


Vackert!

Det här är nog bland det finaste jag sett hända på en fotbollsplan, så underbart vackert så det finns inte.. Älskar man fotboll så gör man..




111110

Heeeej bloggen!

Jag är verkligen trött, har varit det hela veckan och det är hemskt! Ändå gick jag och la mig vid typ 10 igår och somnade direkt! Jaja, det är väl så det är antar jag och jag får stå ut med det..

Idag bjöd iallafall Jörgen (kemi läraren) mig, Fia och Mickan på fika :D GOTT! Han är rätt snäll han ;)
Igår träffade jag min David :D Myyssss!! Jag älskar min lilla biff hihi ;)♥

Imorgon ska jag till götet på utbildningsmässa, ska bli trevligt måste jag säga! Kanske får någon idé om vad man ska göra efter studenten.. Eller inte? Kul blir det iallafall och jag blir borta hela dagen typ!

Nu ska jag plugga för det behövs verkligen, måsta göra svenska och tyska.. BLÄ på det men så är livet när man går den värsta linjen som finns men har man valt den så har man!

Kramar till er som bryr er ♥




Notera mina vackra horn i pannan haha ;) Underbar mobilkamera har jag med!

101110

Hej bloggis!

Sitter här med Johan och ska kolla lite utbildningar tänkte jag.. Sen blir det duschen! Orkar inte skriva mer idag..
Puss på er!

NATTINATTI

Kom precis hem efter att ha varit och tittat på innebandy med Jessie (världens bästa)! Det var kul, fast skrattade mest åt våra fula kommentarer till allt och alla haha. Som vanligt när det gäller oss liksom..

Ska sova nu och imorgon ska jag springa på morgonen, sen har jag körlektion och bowlingträning!

Puss godnatt med er vackra läsare!

091110



VARNING FÖR HALKA!!!

Har kört halkan idag som ni kanske förstår och fy fasen vad svårt det var! Vet inte när jag svärde så mycket senast haha! Växlarna gick inte att få i och verkligen inte backen! Ja, jag behövde backa, snurrade för fan ett halvt varv innan jag stannade! Naaeee Malin, du ska nog inte köra när det är halt.. Det var ju inte bara på de ställerna det skulle vara halt som det var halt utan ÖVERALLT! Menmen nu är det gjort och jag blev inte kuggad tror jag inte? De sa inget iallafall.. Så antar att jag klarade mig.. 

Snart ska jag iväg och jobba på DHL, vill inte idag men känner att jag är tvungen liksom! Ska först sitta här och ta det lugnt haha..

Hoppas ni haft en bra dag, min har varit riktigt HAL!!


081110

Detta fick jag med mig hem ifrån Göteborg igår:



Från Gina Tricot


Sen köpte jag en grå tröja från Monki, orkar inte ta kort nu men kommer väl någon annan gång :)
Jag har fastnat för beige! Även ifall många tycker det är jättefult så står jag på mig och älskar det!

Ska snart äta nu, sen ska jag kolla på halv 8 hos mig!!! Wiiieeeh :D Äntligen börjar det igen :D Sen ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar :) Se ifall någon viss person kan rädda några straffar haha ;)

Nu blir det duschen :D

Pussar :*



061110

Hej bloggis!

Ska åka till Anderstorp nu men först ner och hyra film, tror det blir paranågonting activity.. Scary! Men måste se den! Ska byta om nu och packa, imorgon drar jag till götet och kollar på fotboll. Är hemma på måndag, puss!

My day

Haha tror ni inte jag sprang när det ösregnade ute? Kom hem helt dyngsur! Var ju bara att hoppa in i duschen liksom.. Sen satt jag på körskolan en stund, efter det gick jag och köpte nya converse :) Efter det har jag inte gjort någonting, bara slappat.. Kollat på film! John tucker must die! Skitkul :) Ska nog kolla på en till senare med Johan. Han kommer lite senare nämligen!

Nu ska jag bara fortsätta slappa och ta det lugnt..

Ha en bra kväll!


Mina nya skor :)

051110

Hellooo!! Eller godmorgon kanske man säger ;)

Har precis gått upp och ska strax springa en runda :) Blir nog inte så lång skulle jag tro, bara springa av sig lite liksom. Sen ska jag plugga teori tänkte jag allt! Bäst att ge sig ut!

Puss på er, hörs senare!

Vill ha!





Hur snygga är de inte? Vill helst ha den nedersta! SJUKT snygg! Kostar "bara" 899:- hos modekungen. Någon som har lust att ge en förssenad födelsedagspresent kanske ;) ?

041110

Grattis syster, 16 år idag!



Haha du är sjuk..

Kom precis hem från jobbet, varit trevligt tycker jag! Mest pratat med Rizard, men that's life! Ska duscha och äta nu och sen blir det sängen! Är så sjukt sugen på att shoppa, men känner att jag inte behöver..
Imorgon ska jag sitta på körskolan och plugga, hatar det! Men måste göras.. Min lärare typ tvingar mig haha :) Är iallafall på kompletteringar nu.. Svårt tycker jag men så är det liksom. Måste få godkänt!

Nu blir det duschen!

Everything is completely senseless. You are all I ever wanted. I'ts like a dream come true.

031110

Hej bloggis!

Är supertrött och vill egentligen bara sova, men ska iväg och träna nu och sen ska jag äta pizza med några kompisar! Lovely dag haha..

Ne men ha det bra, puss!

021110

Är hemma efter mina jobbiga pass idag! Ska ta och duscha nu och sen blir det att kolla på DH! Jag ska alltså bara ha en myskväll och ta det lugnt. Har precis ätit lasagne men, mumma!

Saknar min älskling som är på tok för långt ifrån mig just nu!

Godnatt för idag lilla blogg, vi ses imorgon :)

Hard workwork

Ligger i sängen och väntar på att det ska bli morgon så jag kan gå till jobbet och tråka.. Ingen rolig dag alls imorgon men that's life liksom! Jobbar från 8-18.30 men vi hörs efter det!

Kramar ♥

Välkomna

Idag kommer de :D Mina älskade skor! Ska åka och hämta dem senare idag, gud så underbart :D Älskar de redan, och har inte ens sett dem i verkligheten :D

Midcut boot

PUSS PÅ ER HIHIHI!!

011110

Godmorgon bloggen!

Vaknade precis och har just ätit. Inget jobb för min del idag men jag har annat att göra. Ska sätta mig borta på körskolan och plugga, sen har jag körlektion (hoppas det går bättre än förra gången hehe). Senare ska jag hänga med pappa på stan, han ville ha hjälp att prova ut nya glasögon och efter det ska jag till Jessie och bestämma studentresa! Hoppas innerligt att det blir Grekland, vill verkligen dit känner jag! Fjällenresan är väl med snart bokad antar jag, blev inte riktigt som jag ville men det viktigaste är att man får komma upp dit och ha roligt :) Älskar snö!! Men mest av allt älskar jag min pojkvän, igår när jag vaknade låg han och höll om mig och viskade att han älskade mig ♥

Nu blir det plugg!
Ha en bra dag, kram!


RSS 2.0