Jag just nu



Såhär ser jag ut just nu. Kolla in ögonen alltså, det vara längesedan jag var såhär slut! Helt jäkla glansiga.. USCH! Jaja bjuder iallafall på denna vackra bild och LÄNGTAR tills min arbetsdag är över imorgon så jag får åka ut till stugan och bara va.

Ps. Emil om du läser detta, lämna gps:en hemma denna gången om du ska hälsa på haha ;)

Nu ska strax bege mig mot sängen, herregud va lite fritid man har helt plötsligt!
Nattinatti

30 juni 2011

Jahapp nu sitter man här igen ja.. Är helt slut! Konstigt? Inte särskilt.. Igår jobbade jag 07.00-17.00, sen var jag och badade och till sist satte jag och mina två favvisar på en uteservering och åt mat! Himla mysigt på en onsdag sådär, mindre mysigt att man skulle gå upp vid 06.00 dagen efter, alltså idag. Och jag kom hem för en halvtimma sedan! Jag jobbade alltså 07.00-19.00. Fyfan, det är ett tag ska ni veta. Och imorgon var jag tvungen att vara är med. Men det går bra! Jag jobbar med 5 stycken killar som är hur goa som helst!

Nu ska jag iallafall strax äta, det blir grillat med klyftpotatis och någon god sås :) Efter det blir det en kall och lång dusch! UNDERBART! Innan man lägger sig för att sova igen, men vet ni, jag börjar 08.00 imorgon ;)

Ha det gött!



Kanske dags att visa lite snart, våga lite, vilja lite?
För hur kan man vara intresserad av en person utan att vilja träffa henne/honom?
Det är för mig ganska ofattbart..

?



Jag förstår mig verkligen inte på dig längre.
Har aldrig varir med om att en människa kan växla så mycket i någons ögon som du gör.
När du ena gången behandlar mig som en prinsessa, och andra gången en leksak.
De dagarna då du skriver att du älskar mig, att jag betyder allt för dig, och att man är vackrast i världen.
De dagarna då man inte hör något alls från dig för du är så upptagen med annat.

Dags att bestämma sig kanske?


28 juni 2011

Idag vet både ni och jag min plats.
I SOLEN!



Hemma

Hemma från jobbet och har precis avnjutit jordgubbar på altanen! Ska strax baka en blåbärspaj till familjen :) Så himla gott det är!

Älskar det vackra vädret som har varit idag! Mumma.

Längtar tills på onsdag då jag ska få träffa mina två favoriter igen!



De får stå för bilden idag! Haha våra UNO-kvällar = KÄRLEK ♥

PAAAJJJJ!!!

27 juni 2011

Hejsan allihopa!

Har precis vaknat och nu sitter jag i sängen och myser! Ska snart ut på stan för några ärenden innan det blir hem igen. Ska fortsätta skriva in lite recept på datorn. Ska nämligen göra min egna lilla pärm med recept som jag tycker om! Kommer bli perfekt!

Senare idag blir det jobb på DHL innan jag drar hem och myser igen :)

Puss

26 juni 2011

DÅLIG uppdatering, jag vet!

Men har varit ute hela dagen i princip och ser nu ut som en stopplykta.

Hörs imorgon istället!

Rhodos!



















Bilder från en galen kväll på Rhodos!

25 juni 2011

Hejsan!

Förlåt att det inte blev någon uppdatering igår men det var fullt upp men allt som skulle fixas och allt annat som man vr tvungen att göra. Dagen startade iallafall med att fixa tills sig för att sedan köra ut till Bor där olika personer väntade. Där åt vi sill och potatis och drack snaps och vin. Mycket trevligt måste jag säga! Där blev det även dans runt midsommarstången, kickning, lekar och jordgubbar i massor! Efter det drog jag mig till Malin där det blev shots och cider och massa prat! Snabbt därifrån ut till chappen för att äta mexico-buffén som vi betalt för. Men icke sa nicke, ingen mat till oss inte. Vi fick helt enkelt äta nacos istället. Sen blev det ännu mer cider och tequila shots (usch! HATAR DET!) tills vi slutligen hamnade på något dansställe.
Var en trevlig kväll ända tills vissa ballade ur och förstörde delar av både min och Malins kväll.. Så jävla tråkigt när det ska bli så alltså.. Hatar när folk blir så packade så de slutar lyssna på allt och alla.

Nog om det! Idag ska jag inte göra mycket alls! Sova känner jag för, är så himla trött så skulle kunna somna när som. Jobbigt värre alltså.

Hoppas alla hade en trevlig midsommar, min var helt okej. Fick ju spendera den med härliga människor iallafall!



Denna sötingen fick jag i studentpresent av mina fina kusiner! Så himla mysig!

Miss you all!





SAKNADEN ÄR STOR!

Hemma ifrån stugan. Det var trevligt värre :) Vi åt makaroner och korv haha. Gott! ;)
Imorgon är det midsommarafton och naaee vad ska man hitta på? Allt var planerat med Halmstad och allt men idag ändrades planerna på några sekunder.. Så nu vei i fan alltså. Är trött på att inget är bestämt så snart skiter jag i vilket och sitter hemma eller något! Väldigt rolig midsommar men vad ska man göra? Skitsamma, jag kan åka till Halmstad ett annat år..

Nu vill jag sova! Äntligen ringer inte klockan 05.40! GÖTT!

Hörs imorgon, puss

23 juni 2011

Hejsan på er!

Efter någon timmes sömn, tårtätande och UNO-spelande sitter jag nu här. (Ja, Malin och Jessie, jag har lärt min kära familj vårat spel!) Jag ska strax hoppa in i duschen och sedan ska jag och Johan åka ut till hans stuga och fiska, grilla och bara umgås. Blir nog trevligt! Ska nog ta med kameran för det är så himla fint där ute :)

Oj klockan är ju redan över 18! Måste snabba mig nu!

Lägger troligtvis in lite bilder senare om jag hinner!

Kram ♥

jag tror mitt hjärta blöder

Kan inte sova så kände för att skriva några rader här i denna älskade blogg som alla tycker så himla mycket om!
Jag mår inget vidare för tillfället. Huvudet dunkar, ögonen svider av alla tårar som sakta rullar nedför kinderna. Kroppen känns febrig. Jag trodde aldrig, och jag menar aldrig att jag skulle få höra sådana ord som jag fått höra idag. Sådana ord som håller i kniven som sakta och plågsamt skär igenom hjärtat.

Jag ska skriva lite om mig själv. När jag vara yngre var jag jätteblyg och försiktig. Detta har ändrats på senare år och nu är jag nog mer framåt än någonsin innan, jag har förändrats till det bättre enligt mig själv. Detta har även gjort att jag är starkare som person. Det är inte mycket som rubbar mig längre och jag tvivlar på att något kan slå ner mig. Jag vet att jag är stark och mitt självförtroende kan nog knappast bli mycket bättre. Jag är jättenöjd med mitt utseende och min insida med. Jag vet att jag är envis som en åsna och att jag lätt blir lite halv tjurig när jag inte får som jag vill men det vet ni som känner mig och har accepterat mig för den jag är. För det är den jag är. Vinnarskallen. Jag ska alltid vinna. Om jag kommer tvåa kan kan bli ett åskmoln men det vet ni ju redan! Men vet ni vad det bästa är? Att detta åskmolnet går över snabbare än blixten hunnit slå ner. (Om det inte hänt något sjukt i världen då förstås) Men sån är jag och ni har lärt er acceptera det. Jag är ledsen att jag kan vara ego ibland men ni som känner mig vet att jag bryr mig mer om andra än om mig själv! Jag klarar mig alltid.

Känns underbart att jag ska upp om cirka 5 h. Jag kommer vara död imorgon på jobbet men så får det bli. Måste försöka sova nu.

får ingen luft, blir knuffad runt
jag dansar men jag känner ingenting alls
allt går för fort, de andra drog
andas andas men det är för varmt

Stråååååååååberriiiiis ;)

Herregud så trött man får vara alltså! Fattar verkligen inte.. Stört. Wellwell, sova kan jag göra i graven :) Längtar lite tills imorgon faktiskt. Då ska jag och min käre vän herr Svensson ut till hans stuga. Ska bli skönt att bara va liksom. Skratta, skoja och prata som bara vi kan! Att vi hade tänkt grilla gör ju inte saken värre! Men nu får man inte ha några större förhoppningar då herr Svensson oftast inte håller det han lovar ;) Men jag fortsätter hoppas!!

Efter att ha varit en runda på stan så sitter jag nu hemma. Sängen är obäddad då jag verkligen inte orkar bädda den klockan 05.40 då jag går upp... Snart blir det iallafall jordgubbar och mackor! Mumma :) Sommar feeling här ja :)

Pussar på er!

22 juni 2011

Hejsan svejsan!

Ännu en jobbdag avklarad och imorgon jobbar jag endast till kl 12.00 :) Ska bli härligt! Sen ska jag ta lite ledigt förhoppningsvis, vill ha lite sommarlov :)

Det är ganska fint väder så känner inte direkt för att sitta inne :) Ska ut och hitta på något istället!

Ha det gött!
Puss


21 juni 2011


Tur att vi har varann sötan ;*

God eftermiddag kära läsare!

What a day! Herregud vad jag och Zinajda slet idag på jobbet. Hoppas verkligen vi byter med grabbarna imorgon! Ska strax ta mig en välförtjänt dusch och sedan ska jag laga tacopaj! Såååå himla gott. Imorgon blir det jobb igen.. Och kanske på torsdag med. Vi får se! Vore gött med någon dag ledigt dock. Men det kommer väl snart det med! Pengar är ju aldrig fel. 
Kanske skriver senare ikväll, om inte så hörs vi imorgon!

Det vore lättare om vissa bara kunde bestämma sig. Det är bara att välja. Vännerna eller pojkvännen?

Studenten I











Lite flum bilder från min student!

20 juni 2011

Hejsan!

Idag står dessa saker på schemat!
Duscha
Banken
Frissan
Jobbet
Mormor
Jobbet

Lika bra att sätta igång :)


Promenad

Kom precis hem efter en promenix i regnet! Åh vad jag älskar att röra på mig. Det är så himla skönt att känna pulsen, hjärtslagen och musklerna. Älska känslan! Kalla mig knäpp eller vad som helst men det är det jag brinner för. Långa löparrundor med dunkande musik, strandpromenader i solnedgången. Jaa ALLT som har med träning att göra! Eftersom jag nog inte kommer jobba så mycket i sommar så har jag lovat mig själv att detta ska bli en tränningssommar! Härliga sommar! Härliga träning!

Ska köpa mig ett par easytone skor med tänkte jag. Tycker minsann jag kan unna mig det!

Ha det bäst!
Puss


Sömn

Herregud jag somnade innan. Jag fattar inte, måste vara helt slut. Det är rätt olikt mig att bara somna på dagarna och sova som en stock på nätterna. Jaja jag tar nog igen all sömn jag förlorade på Rhodos haha..

Nehepp nu ska jag börja hacka massa grönisar! Vi ska nämligen äta hemmagjord kebab idag! Mumma!

Puss!

19 juni 2011

Hejsan svejsan!

Kom precis hem efter att ha hämtat Hanna. Ska väl snart äta lite tårta och jordgubbar! Idag är en sådan dag då man inte orkar något alls. Är verkligen helt slut så känner inte för att göra något alls. Hatar sådana dagar.. Men alla kan ju inte vara perfekta direkt! Även om man hade hoppats det!
Hoppas era dagar är bättre iallafall :)



Saknar mina bejbs och Rhodos!

Fotboll

Eftersom jag knappt kan prata idag så tycker jag det är perfekt att Hammarby-Värnamo sänds på tv idag. Ska sätta mig med en kopp honungste och bara njuta av att jag är fri.

Hoppas att hesheten försvinner lite smått.. Vill ha tillbaka min röst!

Puss!



Bara ÄLSKAR min balfrisyr!

18 juni 2011

HEJ!

Sov till halv 1 idag! Helt sjukt.. Men  det var en jobbig men underbar dag igår måste jag säga! Tack för alla gratulationer, blommor och presenter!

Ska ställa mig och snitta massa blommor nu!

Puss

Studenten

IMORGON TAR JAG STUDENTEN!


Balen









Några bilder från min bal.

16 juni 2011

MÅSTE UT I SOLEN MÅSTE UT I SOLEN!

Hörs senare!

15 juni 2011

Godmorgon!

Idag går lilla jag balen här i lilla Värnamo. Hoppas alla kommer och kollar och fotar! Skulle bli jätteglad om det kom mycket folk. Ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig, naglarna fixade min syster igår. Efter det ska jag hämta min blomma! Vid halv 2 ska jag vara hos frissan och fixa mitt hår. Sen snabbt hem och fixa till lite smink och direkt ner och fotas i apladalen. Efter det till stan där allt börjar runt 18.00.

Därför blir det ju ingen vidare bloggning idag men denna veckan är ju som den är liksom! Det får ni acceptera :)

Önska mig lycka till och håll tummarna för mig när jag går nedför storgatsbacken!

Puss på er gullungar!



Mina nya vackra öronhängen.

14 juni 2011

Heeeej bloggis!

Sitter här hemma nu och tråkar lite. Men Svensson kommer snart och hälsar på en runda. Efter det ska jag fika med mina bruds! Synd bara att det inte är sol ute.. Menmen moln funkar väl det med.
Imorgon hoppas jag dock på sol då jag ska gå balen med världens finaste kille! David lilla David.

Nu ska jag fixa till det här lite, fortfarande inte packat upp allt... Hehe.



TA MIG TILLBAKA!

Time to sleep







Många besökare idag, kul! kan kanske ha något med resan att göra inte vet jag?

Nu ska jag iallafall sova, bilder från resan kommer troligtvis imorgon. Nu är jag för trött. Bilderna kommer från klassfesten vi hade precis innan vi åkte. Älskar min klass ♥

Puss godnatt alla vackra!

13 juni 2011

HEJHEJHEEEEEEJ!

Jag är hemma i tråkiga Värnamo nu, (vart ligger det?) hehe. Undrar hur många som ställt den frågan under denna veckan ;) En jävla massa. Herregud vad roligt jag har haft! Det är stört. Har ätit, solat, ätit, druckit, ätit, dansat, ätit, solat, powernap, druckit. Aah ni fattar! Sisa 3 dagarna sov jag 3,5, 2, 2 h. Så idag sov jag till 12! Var så himla trött. Och på hemresan fick jag leka huvudkudde åt Jessie haha. Hon och Maria var som 2 nickedockor hah. Men är fortfarande rätt slut faktiskt. Men det var det fan värt! Måste tacka Kevin för min vackra stråhatt och Fabbe när vännerna låser ute en ;) Hahah fy fasen så roligt alltså!

Nu ska jag snart ladda in bilderna från kameran, har dock inga galna när vi var ute utan mer "seriösa" ;)

Pussar!

Ses om en vecka!



Mobilbild.. Men såhär ser jag ut just nu! Och såhär såg jag ut när jag jagade min pilatesboll runt halva kvarteret! Hallå, mamma la den på trappan och nu lever den sitt egna liv! Borta! Den har rullat iväg.. Min boll ;( Uschusch!

Har iallafall packat klart nu, väskan går knappt att stänga men fy så tagg jag är nu!! Vill bara vara nere, dricka drinkar,  steka i solen, göra köttbullen i poolen, spela 7:an och dansa röven av mig! Åh vad roligt vi ska ha tjejor! Jag, Jessie och Timis i ett rum, KAN DET BLI BÄTTRE :D ? Klockan 02.30 rullar bilen upp mot landvetter.

Ska försöka ta och nana lite nu, men ni får ha det underbart alla underbara läsare så hörs vi om en vecka!

PUSSAR!

4 juni 2011

Hejsan!

Är hemma från sköna dagar på bolmsö. Men nu måste jag börja packa!
Träffade Forsen på stan innan, trevlans!
Mat, packning, dusch, sömn! Skriver mer här senare men just nu är det lite fullt upp liksom..

Puss!

2 juni 2011

Tack alla för gårdagen! Mycket trevligt.
Nu har jag packat väskan och ska strax bege mig mot stugan, hoppas det är bättre väder där än här..

Hörs på lördag!
Kramar

1 juni 2011

Grattisgrattis Henke, 19 år! Stor pajk nu ju ;) Och grattis Philip till studenten! Hoppas ni båda (och alla andra studenter) får en underbar dag!

Idag har jag varit i skolan, blivit av med ALLA mina fyllda vattenballonger! Jävla satkärring rent ut sagt. ÅH! Efter det har jag varit hos frissan och kollat balfrisyren, blev även stylad av en av sveriges bästa frisörer! Det ni ;) Efter det var jag hos tandis och plastade en tand, vi hade kul som bara den haha. Nuhar jag varit ute i det fina vädret, ska snart på stan. Köpa ett nytt läppstift med lite mer färg än det förra och kanske köpa vax till benen.

På kvällen blir det klassfest hos Todd! Invites needed! Är inte särskilt pepp men blir nog trevligt :)
Imorgon drar jag till stugan och hoppas få massa färg, kommer hem på lördag! På söndag åker jag!! :D Wiiewiewiiie!





Såhär ser jag ut just nu!

Nu, stan! Vi hörs imorgon mina vänner :)

RSS 2.0