310310

Hejsan bloggen :)

Inga mer läxor i typ en vecka nu då :D Så underbart härligt! Ska snart fika, träffa David en snabbis och sen träna :) Härlig och soft dag måste jag säga haha :D Det är sjukt varmt ute också ;O Sommarvärme wohoo :D

Nu ska jag slänga in alla kläder som ligger på mig säng i garderoben :P

Pussar :* ♥

Poison



I'm poison and I'm about to enchant you baby

Adam fesröv ;)



Hahaha bara för att lilla fesröven ville vara med på min blogg så tyckte jag att han kunde få det ;) Fast han ville att det skulle stå såhär så det under har alltså fesröven själv skrivit ;) Nu får ni ju kommentera då tjejer ;)

"HÄR ÄR VÄRLDENS BÄSTA VÄN HAN ÄR ASA COOL Å BÄST"
"alla snygga bruda kan komentera"


300310

Hejsan bloggen :)

Hinner tyvärr inte skriva så jättemycket nu.. Har ju nämligen något muntligt förhör imon som jag absolut inte förstår något av haha.. Hmm jag kan ju bara säga en sak: IG! Menmen man kan ju inte vara bra på allt ;) Haha har faktiskt inte kommit på vad jag är bra på än.. Antar att jag är bra på att skratta haha ;)

Ne nu bara måste jag börja med detta, Malin tänk positivt, detta är det sista du gör innan lovet :D

Pussar ♥

Du är underbar, hoppas du förstår det

:*



Nu har jag skickat in engelskauppsatsen.. Det får gå som det går helt enkelt. Dags att börja med allt annat haha :) David var här en mini stund innan också :) Tack för att du kom det var trevligt :)♥

Nu blir det DUSCHEEEEEENNNN :D

290310

Herregud jag är stressad!! Måste skriva klart engelskauppsatsen nu snabbt, sen måste jag skriva en annan typ uppsats tills imon som jag inte visste att vi hade och på onsdag har vi något jävlar förhör på svenskan!! Fyfan för detta säger jag ju bara!! Har skitont i magen också, säkert mensvärk eller ngt -.-

Jag är bäst :D

Hihihi ja idag var jag faktiskt det :D Pers i både en serie och 4 serier :D 235 & 735 :D Helt fucking underbart rent ut sagt :D Åh gud vad härligt det var :D

Ska strax ta en underbar dusch men först så ska det skrivas lite till på uppsatsen..

PUSSAR :* ♥

280310


Midsommar för 2 år sedan

Godmorgon alla :)
Blev en härlig kväll igår, vi kollade på "bröllopsfotografen". Den var väl sådär tycker jag.
Idag blir det sista matchen för säsongen, herregud jag vill inte att det ska vara slut så snart! Vill bara spela mer och mer. Fast det är ju KM nästa fredag också men sen är det ju helt slut liksom.. Hoppas att armen håller idag bara! Men det återstår ju att se..
Nu måste jag iallafall börja skriva på min uppsats.

Kramkram ♥

"Den som har ett oavbrutet leende på läpparna döljer en tuffhet som nästan är skrämmande"

Uppsats

Usch nu sitter jag här med mig uppsats. Ska vä snart hoppa in i duschen för sen kommer ju mina tjejer till mig. Vi ska ha filmkväll :) Myspys!
Usch jag har verkligen ont i hela kroppen känner jag! Överallt alltså, kan knappt hosta för det gör så ont i ryggen därför sitter jag här och harklar mig haha!
Ne nu måste jag verkligen fortsätta känner jag..

Now baby its killing me
I'm saying its killing me
The fact that you aint around
Baby, I'm falling down
I need me a remedy
Been looking for remedys
I need you to be around
I know you're a better man 
This land is a better land
When you're in my world

270310

Godmorgon allihopa :)

Hoppas ni har sovit gott :) Själv vaknade man ju upp med lite huvudvärk (ska ut och gå en runda så att det går över!) och sjukt ont i min högerarm. Ja,den jag smällde i igår på idrotten när jag sprang.. Så jag undrar hur det blir att spela match imon.. Men det är ju bara att bita ihop, brukar vara rätt bra på det ;)

Nu blir det nog en liten promenad i det molniga vårvädret och sen ska jag sätta mig och skriva på min uppsats..

Pussar ♥

260310

Hejsan hoppsan!

Nu sitter jag här igen.. 2 idottspass idag! För det första så slog jag Emil i badminton så han fick nöffa runt hela spelplanen ;) Sen skulle vi springa runt sjön så sprang jag rätt in i någon stål sak och rev sönder tröjan och armen wohooo! Jaja så kan det gå ibland.. Han typ skoskav också men det får man väl ta. Kände iallafall att det var dags att byta jacka nu tills nästa vecka! Så underbart härligt väder är det ju ute så det är inte klokt!

Nu ska jag hämta något att äta, är så sugen på något sött så det är inte klokt!

Pussar ♥

Nytt i garderoben



Så här ser jag ut i håret nu fast riktigt så lockigt lär det ju inte bli :) Men vi tog en rätt bra bit på längden och klippte upp det! Hej självfall haha!



Min nya tröja från H&M



Nya shorts från H&M (och ja, jag ska raka benen när jag ska använda dessa, men just nu är det inga som tittar på mina ben så jag skiter liksom i vilket ;))

Dagens Outfit



Transparent tröja - H&M
Jeans - GinaTricot
Linne - GinaTricot

Herregud Malin, du måste tvätta din spegel :O Ser ju inte klokt ut ;O

Nu har jag iallafall varit hos frissan :) Ja det blev kort men nu kommer lockarna fram mer, alla på salongen beundrade mitt hår :) Det värmer ju lite om man säger så :) Alla älskar väl att höra att de ser bra ut :)

Nu ska jag vara lite duktig och skriva på min uppsats!

Pussar ♥

250310

Hejsan bloggen :)

Hade bara 3 lektioner idag så dagen gick väldigt snabbt tycker jag! Är på riktigt bra humör idag tycker jag, även ifall jag ska klippa mig sen.. Jag har aldrig gillat att klippa mig men nu är det dags igen haha! Blir väl inte så mycket förändring tror jag, ska typ ha det som jag har det nu. Fast hon brukar alltid rufsa till det lite så kommer nog ha lite hollywood rufs sen när jag kommer hem haha :) Nu sitter jag här och lyssnar på musik och tar det lugnt. Blir väl att skriva lite på uppsatsen senare men just nu känner jag bara för att ta det lugnt en stund :)

Pussar ♥

240310





Dagens Outfit:
Linnen - GinaTricot, VeroModa
Leggings - BikBok
Kavaj -VeroModa

Rätt härlig dag faktiskt! Fast nu ska jag plugga, sen blir det träning och sen blir det plugg igen.. Pluggpluggplugg haha! Men så är livet på natur haha ;) Lika bra att få allt gjort liksom!

Take it
Take it
Baby
Baby
Take it
Take it
Love me
Love me

230310

Idag hade jag ju då sovmorgon, mycket härligt om jag får säga det själv ;) Det värsta var ju bara att vakna upp till allt smattrande på fönsterrutan :O Annars har dagen bara varit slapp, tills nu då jag ska börja skriva min engelskauppsats -.- BLÄ PÅ DET! Men sen ikväll blir det träning och DH så det blir nog bra ändå det här :) Ska måla naglarna blodröda idag med tänkte jag :) Det är så jäkla snyggt nämligen! Funderar på att ta hål i navlen också men jag vet inte, velar liksom fram och tillbaka typ.

Nej nu måste jag börja skriva här! Hatar min webcam också -.-

Pussar ♥

Egypten













Japp, såhär ser det ut ;) Stället jag ska tillbringa 2 veckor av mitt sommarlov! Ser ju rätt bekvämt ut, sen blir man ju bjuden på massa drinkar och får massa saker av alla där nere med! Kanon ju ;)

Ha det bra!
Kram ♥

220310



Dagens Outfit:
Kofta - London
Tights - Åhlens
Linne - GinaTricot

Soft dag idag! Vi var bara 7 stycken i klassen idag så vi fick slippa samhällen och gå hem istället. Härligt liksom! Fick sovmorgon imon med så det blir att sova till 9 eller något imon :)

Nu ska jag sätta mig och bläddra igenom den nya SOLO tidningen som damp ner i brevlådan idag och sen ska jag läsa i min lilla tyskabok! Kanske skulle gå en runda med Yenni eller så springer jag väl bara en runda eftersom träningen ikväll är inställd liksom!

Pussar ♥

GG

Vilken slapp dag detta har varit, men imon är det tillbaka till verkligheten! Måste ladda min mobil också, den blir ju bombad haha :) Men det är bara kul! Fortsätt skicka bara!

Ska snart ta fram något snyggt att ha på mig tills imon, börjar ju klockan 8 tyvärr.. Ingen sovmorgon här inte! Menmen sånt är livet!
Herregud nu måste jag läsa i min tyska bok! Sen blir det GG och sängen!

Kramar ♥

210310

Godmorgon alla vackra läsare :)

Gårdagen vara bara massa mysmys med den bästa :)♥ Först såg vi "A walk to remember" och sedan hyrde vi "American Pie, the book of love" tror iallafall den hette så :) Den första har jag redan sett en gång men den andra var ju helt sjuk! Som alla dom filmerna är förstås haha! Aja, man fick ju sig ett gott skratt iallafall ;)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Läsa lite i min älskade tyskabok kanske, sen ska jag ut och promenera och kanske köra en runda. Fast just nu känner jag inte så mycket för att köra faktiskt. Men det kanske jag blir senare!

Nu blir det promenix med mammsen!

Kramar ♥


200310

Hejsan bloggen!

Jobbig dag idag, 2 bowlingmatcher. Förlust båda menmen, jag slog iaf 625 i en match. Inte dåligt det inte! Nu väntar jag på att klockan ska bli halv 7 för då börjar Arsenal. Sen när jag ätit här hemma så ska jag möta upp Jessie så ska vi hyra film på hemmakväll! Sen går vi hem hit och myser och bara pratar om livet i allmänhet tror jag. Ska bli härligt att träffa sin syster igen, jag älskar henne så mycket ♥!

Jag hatar att inte min webcam funkar ;O Jag fattar inte vad det är för fel, det bara kommer upp error hela tiden ;O Hur ska jag nu kunna ta bilder liksom?

Ne nu ska jag packa upp min väska och sen blir det att sätta sig framför tven ett tag.

Kramar ♥

Jennifer, du är en underbar vän. Jag förstår inte hur du bara orkar vara så omtänksam hela tiden! Du är så älskad hjärtat, av mig och alla andra! Ni förstår nog inte hur mycket det betyder för mig när folk skickar sms och frågar hur jag mår ♥ Jag älskar dig! ♥

Beställt från H&M





Detta beställde jag från H&M igårkväll! Måste ju tröst-shoppa lite nu när allt annat är skit! Tror de shortsen kan bli riktigt snygga faktiskt, kan man ha min svarta kavaj till de också, kan ju knappt bli mer mode-rätt ;)

Imon blir det att gå upp tidigt och bege sig till bowlinghallen. Vi möter nämligen Jönköping och Skillingaryd imon. Börjar kl 10.00 i Jönköping.. Antar att jag kommer hem någongång på kvällen. Då blir det förhoppningsvis mys med Jessie! Tänk att det känns som om du vore min syster ♥ Jag fullkomligt älskar dig, det finns ingen bättre än du och kommer aldrig att finnas ♥!


Tiden går.
Även när det känns omöjligt.
Även när varje sekund tickar förbi likt pulserande blod under ett blåmärke.
Tiden går ryckvis, ibland fort och ibland sakta, men den går.
Även för mig.

190310



Dagens Outfit
Jeanstights - Ullared
Transparent linne - Vero Moda
Skjorta - Vero Moda
Skärp - Vero Moda

Känner att jag måste lägga upp lite fler bilder här, känner bara att det blir en massa text! Men ni som läser gör det och ni andra gör det inte. Därför skapar jag en ny kategori just nu: Bilder på mig.
Världens tråkigaste dag idag känner jag, motion, matte och idrott. Eftersom jag fortfarande hostar som bara den så skippade jag båda idrottslektionerna idag, kände att det är bättre att bli frisk tills nästa vecka istället!
Herregud nästa vecka får jag fakiskt skärpa mig lite, denna veckan känner jag att jag varit värsta slappisen, fast jag är ju inte på särskilt humör heller som ni förstår. Men nästa vecka ska jag iallafall börja sminka mig igen! Som ni ser på bilden så ser jag ganska blek ut om man säger så.

Idag åt jag min sista kexchoklad på ett tag nu iallafall. Inget godis, ingen läsk har jag bestämt nu! Inte på ett tag iallafall. Det får bli vatten och typ morötter!

Tack David och Adam för att ni finns, ni betyder megasuperduper mycket för mig, hoppas ni förstår det ♥

180310

13 månader

Idag var verkligen den sämsta dagen på länge.. Du förstår verkligen inte hur mycket smärta du har orsakat hos mig.. Du har satt djupa spår i mig, de kommer aldrig att försvinna. Kommer aldrig sluta att älska dig, du är en del av mig. Att du bara inte förstår hur mycket jag älskar dig. Jag förstår inte hur du vill och kan utsätta mig för denna smärta igen. Du förstår inte hur ont det gör! Du förstår inte :'(

Tack alla underbara vänner att ni finns för mig, ni betyder jättemycket och jag älskar er alla! Speciellt vissa, men alla ni som bara skriver ett sms och frågar hur jag mår är guld värda! Ni har en stor plats i mitt hjärta, trodde faktiskt knappt det var några som brydde sig om hur jag mådde men det förstår jag ju nu att det är, tack, jag älskar er ♥

Känner att det är dags för lite nyponsoppa. Herregud jag har inte ätit något varmt på typ 3 dagar ;O

Kramar i massor ♥

170310

Hejsan, gick hem från skolan idag för att jag inte mådde bra.. Nu har jag typ bara sovit hela dagen känns det som. Var uppe innan och tog en macka och några glas juice. Någon bowlingträning blir det inte heller någonting med. Ska bara ligga här och vänta tills det blir morgon.

Tack underbara vänner för att ni finns, ni betyder ♥

160310

Hejsan bloggen!

Denna dagen har inte varit särskilt bra på många olika sätt.. Jag mår verkligen inte bra psykiskt, helst skulle jag bara vilja försvinna långtlångt bort.. Fan, jag älskar dig förlåt ♥!
Sen har jag ju en förkyldning också som typ vägrar släppa! Hostan går liksom aldrig över om man säger så..
Äter typ ingenting, men det är psykiskt.. Känner mig svag och allt.

Detta var verkligen ett inlägg med bara massa klagomål kände jag, men det är så jag mår just nu..

Annars ska jag inte göra någonting idag.. Inget plugg! Eller jo, jag har ju in engelskauppsats förstås.. Men den orkar jag inte göra.

Blir väl att ligga i sängen och bara känna att man lever..


Plugg

Nu har jag suttit och pluggat hur länge som helst, orkar liksom inte mer. Men nu kom jag på att jag hade en tyskabok som jag skulle läst 2 kapitel i också.. Antar att det bara är att sätta sig och läsa men jag orkar verkligen inte..

Lägger väl mig istället kanske.. Usch jag är inte på humör, känner mig jävligt bortglömd om man säger så.. Men det är ju ingen ovanlighet nu för tiden? Jag är ju helt jävla osynlig i dina ögon! Fy fan vad sårad man blir.. Du förstår inte hur jag mår, du gör inte det.. Och det hemska är att det känns bara värre och värre för du har börjat ändras igen.. Och det dyker upp nya saker hela jävla tiden.

You used to care..

Kram

150310

Hejsan bloggen :)

Måste verkligen plugga nu, har kemiprov imon och jag ser verkligen inte fram emot det om man säger så! Lika bra att sätta sig och plugga.. Ska ju läsa i min tyskabok också. Tyvärr blir det ingen träning för min del idag för jag är typ sjuk. Tråkigt men sant!

Ha en bra eftermiddag/kväll!

Puss ♥

Shopping



Transparent tunika - H&M
Lackleggins - BikBok



Linne - GinaTricot
Tunika - GinaTricot

Förlåt för urkassa bilder men ni ser ju ungefär :)

Måste bara säga att filmen Avatar i 3D var hur coolt som helst! Måste verkligen se den igen och igen! Skitbra tycker jag verkligen den var :)

Alltså jag måste bara berätta en skit kul sak som hände idag! Jag och Hanna var inne på Lindex medans mamma var på Kappahl och provade jeans. Så gick vi och skulle leta upp henne men tar fel provrum. Så går vi och kollar sådär under ni vet för att vara säkra på att det var hon. Och vi hittade ju henne, trodde vi, för hon hade exakt samma mörka jeans och skor som mamma han. Så står vi där och säger mamma mamma ett tag men får aldrig något svar. Sen sätter jag typ under min ena sko för att hon ska se att det var jag men så är det någon helt annan som bara drar upp typ det skynket och kollar på mig och bara: Ursäkta?! Hahahaha, jag bara eh förlåt hahaha xD Dagens bästa!

Nu ska jag duscha för sen kommer älsklingen som jag ska gosa ner mig hos :) Älskar verkligen hans varma kropp hihi (a) Puss på han och på er :* ♥


140310

Nu är jag hemma från Göteborg!

Köpte lite saker men hinner inte visa dom nu, det kommer senare! Nu måste jag plugga!

Pussar ♥

Göteborg!

Nu ska jag strax lägga mig! Blir ju att gå upp rätt tidigt imon, ska ju till Göteborg! Längtar lite faktiskt :) På kvällen imon efter vi shoppat klart blir det 3D bio, vi ska nämligen se Avatar. Får se ifall den är så bra som alla säger :)

Nu måste jag bara packa klart allt, Göteborg here I come ;)

Kramkram ♥

It's not fair,
And it's really not okey,
It's really not okey,
It's really not okey,

Your supposed to care,
But all you do is take,
Yeah, all you do is take.

120310

Ledsen för att jag inte skrev igår men min pojkvän var här och jag tycker han är viktigare än något annat så jag låg i soffan och myste med han istället :)♥

Jag har verkligen ont i hela kroppen idag! Fast mest i ryggen! Ska fråga mamma om hon inte kan massera mig lite sen :) Hoppas på detta :) Förövrigt så blir det att plugga lite och sen så ska jag ladda kortet för imon ska det shoppas! Ska nämligen till Göteborg imon tills på söndag :) Ska bli helt underbart, jag älskar den staden! Får se lite vad ag kommer hem med, men jag lovar att det blir snyggt ;)

Nu ska jag gå och blanda lite frukter och göra mig en hälsosam fruktsallad :) Mumma!

Puss på er :*

Johan, jag älskar dig ♥

Godnatt

Imon är det ishallen.. Fy jag bara hatar det!

Vill inte vara med mer, allt är ju bara skit! Tänker lägga mig snart och bara tänka på allt bra jag har fått vara med om, vilket inte kommer gå för jag tänker bara hemska tankar just nu :( Sånt som inte får hända ;( Usch nu gråter jag snart igen. Vill bara att allt ska bli bra! Att allt ska vara som förr!

Vi hörs väl imon antar jag..

Kram

Till min Johan <3



Jag älskar dig med hela mitt hjärta Johan Svensson ♥
Tänk vad många minnen vi har tillsammans, och jag hoppashoppashoppas verkligen det blir många fler! Jag är inte redo att släppa dig, så är det bara. Jag vill inte att du släpper mig heller, det kommer jag aldrig att vilja! Jag vill alltid att det ska vara du och jag, förevigt. Jag vill att det ska vara du som jag kysser framme vid altaret, du som blir mina barns pappa.. Jaa du fattar :P Nu går jag lite långt fram i tiden men jag vill bara att du ska veta hur mycket jag älskar dig! Jag tror jag visade det rätt bra idag, men jag tror ändå inte du förstår. Du är ALLT, utan dig vill jag inte leva. För utan dig känns det som om något saknas, det räcker bara att vara ifrån dig! Både du och jag vet hur jobbigt det kan vara, men när man träffas igen blir det en obeskrivlig känsla. Så fort jag ser dig blir jag helt varm och hela min kropp fylls av glädje :) Jag älskar den känslan, och det vet jag att du innerst inne gör med ;) Men det är jobbigt ibland, allt går upp & ner. Men allt blir bra! Och jag försöker göra allt för att du ska känna dig lycklig med mig! I de flesta fallen så lyckas jag nog rätt bra. Men ibland har jag mina dåliga dagar då jag påverkar dig negativt och tvärtom. Alla har sådana dagar. Men vad du är gör, släpp inte taget, håll mig hårt ♥ Det är det enda jag begär, det är det enda jag vill just nu! Jag vill inget mer än att vara med dig. Du är min lilla drog :) Jag kan vara jättetjurig när jag inte träffat dig på ett tag, men när jag väl har dig hos mig kan det inte bli bättre :) Jag får ett lyckorus som fyller hela mitt hjärta med värme! Hoppas du känner ungefär likadant :) Nu blev detta väldigt långt men det var meningen för jag vill att du ska förstå :) Snälla, lämna mig inte.. ♥

100310

Hejsan bloggen :)

Denna dagen har verkligen gått i vågor, började med ett matte c prov som gick åt skogen! Sen gick jag hem..
Sen hände lite saker som jag inte tänker ta upp här, men jag kan säga att det kan vara sorgset ibland.

Idag ska jag bara bowla, alltså inget annat planerat än så länge :)

Pussar :*

Älskar denna bilden :)



Nu sticker jag och tränar :*

Missa inte DH!

Kisses ♥

090310

Dagen började helt perfekt, just det jämte älskling ;) Han är så underbar, ville inte stiga upp :*

Nu blir det ju bara att sätta sig och plugga! Imon blir det nationellt i matte C så hoppas jag är laddad! Ska lägga mig tidigt iallafall. Eller ja, måste ju kolla på DH förstås ;) Fast först måste jag nog till Hemköp, måste köpa lite godsaker att ha på provet när man ska sitta där och skriva i 4 h! Ska ha älsklings tröja med, den är mysig ;*

Nej nu måste jag verkligen dra om jag ska hinna med allt idag!

Pussar ♥

Träna



Hej, jag saknar sommaren! Ska snart dra och träna men först ska jag äta lite, sen kommer Johan och nej han får inte ta tillbaka sin tröja för jag ska ha den imon! Fy skäms på han om han gör det! Nej nu måste jag äta så jag inte får håll ;) Idag kör vi hårt Jessie ;) Beach -10 here we come ;)

Pussar :*

080310

Godmorgon!

Idag är det studiedag, härligt! Men för min del är det bara plugg som gäller. Usch för det..
Ska sitta i älsklings tröja och bara mysa ♥ Jag saknar han! Hans stora händer som håller om mina små, hans varma kropp som håller om min kalla, hans läppar mot min panna, hans ord i mina öron, hans andetag mot min hals, hans hjärtslag mot mina ♥ Han är allt ♥ Jag älskar han ♥

Nu blir det plugg!


GossipGirl

Nu är det strax GG mina kära vänner :)

Iih inatt vaknade jag jämte baby och han viskade att han älskade mig i mitt öra :* Sååå romantiskt ♥ Älskar dig Johan Svensson, förevigt vi ♥

070310

Hejsan bloggen :)

Idag ville jag verkligen inte gå upp! Låg bara och myste med min man sålänge jag bara kunde!Så otroligt mysigt var det, jag älskar det ♥ Kanske för att jag älskar han ♥

Nu är jag ju tyvärr hemma :( Usch, ville bara stanna längre! Men jag fick iallafall med mig hans tröja hem (a) Ska ligga och dofta på den inatt :)♥

Nu blir det strax matteplugg.. Sen får vi se lite vad som händer, vet bara att det är GossipGirl klockan 19.00 idag som bara måste ses!

Pussar, särskilt på min älskling :*

Vitt



Snyggt!

060310

Godmorgon alla underbara läsare :)

Ska strax ut och gå en promenix, sen blir det pluggplugg & plugg. Sedan vid 5 sticker jag och grattar Ida som fyller år imon! Grattis lilla hjärtat ♥! Måste måla naglarna och sånt innan och fixa till mig. Arsenal matchen börjar vid 16.00 också så det blir väl att se en liten bit på den. Hoppas de vinner!

Nu ska jag ta på mig lite promenadkläder och ge mig ut i det vackra vädret :)

Ni kan ju lyssna på denna låten sålänge:


OneRepublic-All The Right Moves

Kram ♥

Why can't you just look into my eyes and tell everything's gonna be okay?

Jag faller,
sakta men säkert likt ett löv faller från trädet,
varför fångar du inte mig?
Tar med mig hem, som om jag alltid skulle få vara din,
även när jag ruttnar och dör skulle du dö med mig,
hållandes i mig,
som om jag aldrig skulle få lämna dig,
aldrig få falla ifrån dig,
men du gör det svårt,
du håller på att bli någon jag inte känner,
någon främling som jag aldrig förr har sett,
då kan jag lika väl ruttna och dö själv,
i min ensamhet,
höra mina sista andetag,
och de längst hjärtslagen som kommer fortsätta eka i mitt huvud,
likt jag tungt ekar i ditt tomma hjärta.

050310

Vill bara säga en liten sak..

T A  A L D R I G  M I G  F Ö R  G I V E T .

Jag älskar malin (L)

Höhö, knäckt malins lösenord igen ;)

Saknar min lilla gumma som jag fick ligga o krama om igår kväll ner hon frös.
Även hennes fossingar fick jag värma :D
Igår tyckte hon själv att hon klängde på mig lite, men saken är att det är mysigt när hon kör :D Kommer och pussar mig vid örat eller pannan (L)
Jag älskar min lilla tjockiiiiiis :* Du är bäst, Hope you know it :) <3333333

/ Din bara DIN JOHAN :D <333333333

040310

Hej!

Tyskaprovet idag gick skit tror jag! Eller ärligt talat så vet jag inte alls hur det gick..

Har varit på stan nu med Jessica! Köpte en kavaj, underbart snygg! Bara ÄLSKAR den! Älskar flickan jag var där med också :) Hon är helt underbar, finns ingen bättre än henne ♥ Jag älskar henne MEST ♥!

Nu ska jag väl sätta mig och titta på en film eller ngt! Men först ska jag lägga in lite kläder i garderoben!

Och nej jag är inte alls på humör på tillfället.. Just nu önskar jag att min underbara vän David bodde lite närmare ♥

Kram!

030310

Herregud vilken dag! Pluggpluggplugg.. Tur att älsklingen är här så jag kan lägga mig och gosa med han sen :*

Hoppas ni haft en bra dag :)

Pussar ♥

Ingen träning!

Nope ingen träning för min del idag :(
Får väl sätta mig och dränka mina sorger med en stor kopp grönt passions te!
Känner att jag inte hinner med annars, Johan kommer liksom imon och sen har jag bowlingträning så det får helt enkelt bli råplugg idag! Sen blir det äntligen DH och en härlig varm dusch :) Får väl se lite positivt med dagen hihi :)
Nej, nu blir det tillbaka till massa grammatik :P

Kisses ;*

020310

Hello!

Snabbt inlägg :P Ska upp till mormor nu och äta sen blir det tyskaplugg! Och kanske att jag förhoppningsvis hinner med ett litet träningspass senare idag :)

Pussar ♥

010310

Ny månad woho! Hoppas den blir lite vårig så man får ta fram sina converse och skinnjackan snart (a) Hoppashoppashoppas!

Idag blir det plugg för hela slanten om man säger så! Usch jag kan inte riktigt koncentrera mig heller efter incidenten som hände innan idag. Även ifall jag inte var med så känns det liksom. Sen blev det jn inte sådana jättekonsekvenser som tur var men ändå. Lite små förbannad är jag väl..

Ikväll blir det förhoppningsvis träning! Men det beror på ifall Jessie kan svara någon gång.

Bäst att sätta sig med tyska böckerna iallafall.

Kramar ♥


RSS 2.0