Älskling kommer snart ♥!



Nu ska jag strax hoppa in i duschen, blev ingen löparrunda idag. Tyckte det var alldeles för blött! Synd för jag kände verkligen för det! men jag vill ju inte bli helt dyngsur om fötterna heller direkt.

Snart kommer älsklingen ;* Han är det bästa som finns! Bara för det så ska jag lägga masker och allt så han får en helt ren och fräsch Malin att gosa med hihi :) Allt för dig älskling ;*

Bäst att sätta igång för jag har drygt en timma på mig :P

Pussar ♥


280210

Snön smälter nu wohoo :D Kanske dags för en liten löparrunda :P ? Känner lite för det faktiskt :)

Spelade nyss bowlingmatch, tro det eller ej men vi VANN haha :D! Det var ju ett tag sedan ;) Jag spelade ju inte särskilt bra, men det spelar ju ingen roll när vi vinner? 

Nu ska vi nog snart äta, hoppas på det iallafall för jag är hungrig! Sen blir det en lång dusch. Fast allra först ska jag ju plugga tyska.. Prov på torsdag! Inte kul alls men måste göras.

Nehe, see ya later my friends ;)
Kisses ;* 

Im her man!

Tjena bloggen!
Jag har inget att göra så hackar malins blogg igen (A) ;)
Idag sov hon här :) Hon var jätteduktig och hängde med till gnosjö och hjälpte mig med epan :D
Sen åkte hon hem tyvärr :( Men imon åker jag till henne :D

Godnatt !

Älskar min älskling Malin Axelsson ;****

260210

Hejsan bloggen :)

Ska strax hoppa in i duschen och fixa till mig lite inför ikväll! Jag och Johan och några familjemedlemmar ska äta på lilla krogen :) Ska bli helt underbart mysigt! Jag längtar verkligen :)

Spelade innebandy idag i skolan med :) Skitkul verkligen!

Nej nu skulle vi visst upp till mormor och fika haha :) Ha en underbar dag :*♥

...

Somtimes I feel like I do not exist



Isn't it obvious that I love you?

250210

Har varit ute en runda på stan nu :) Köpte bara 2 nya nagellack frånd depend! Ett beige och ett grönt, båda från deras vår/sommar -10 sortiment :)

Nu tänkte jag att jag skulle måla på ett av lacken och sedan duscha, raka benen lägga ansiktsmask mm :)
Känner att jag skulle behöva ta hand lite om migsjälv nu :) Sen måste man ju vara fin för imon ska jag ut och äta med min gulliga pojkvän :) Hoppashoppashoppas det blir ullared på lördag sen med älskling, Alex, Larsson och Wiik :P Tror det var de som skulle hänga med isf jag vet inte :P Hoppashoppashoppas, jag vill verkligen hihi :) Skulle vara så jäkla kul haha :D! Annars blir det väl att slipa älsklings bil och bara gosa :)

Nu ska jag ta en apelsin, Fia sa att det var bra mot håret :) Ska därför äta en apelsin om dagen! Sen blir det duschen och allt jag ska göra :) Blir väl lite OS sen med!




Måste bara säga att detta rekommenderar jag varmt! Ifall du har torra och fnasiga nagelband nu i vinter så MÅSTE ni prova detta! Jag har själv det hemma och det gör underverk! Fast jag har endast peelingen, myrraoljan & nagelbandskrämen! 


Idag köpte jag nr: 187 & 191

Pussar ♥

240210

Vad har livet för mening egentligen?

Har suttit i 30 min nu och kollat ut på droppar som smälter från taket för att sedan droppa ner en gång i sekunden.

Orkar inget längre. Känner mig rätt osynlig, oälskad. Alltså betyder jag någonting för någon egentligen? Ibland känns det faktiskt inte så.

You better show your interest before I loose mine.

Ta mig inte förgivet

230210

Godkväll kanske man säger idag hihi :)

Underbar dag! Ville bara ligga kvar och gosa med Johan hela dagen! Gårdagen var helt underbar, gud vad jag älskar dig! Jag är så lycklig att få ha en del i ditt hjärta ♥

Idag var det roligt haha, Ivar (matteläraren) skämde ut sig lite för han stod och hackade på min pojkvän och allt! Sen när alla sett vem det var så var det någon som sa att det var min pojkvän så då bad han så hemskt mycket om ursäkt och så fick jag en penna och ett sudd som kompensation efter vad han gjorde haha xD Johan älskling, du får dom imon ;)

Nu har jag varit ute och promenerat, jättehärligt väder var det ute! Ville knappt gå in, hade först tänkt att slänga mig i snön men sen kom jag på att jag hade jogging på mig :P






Hoppas ni haft en bra dag :* ♥

220210

Nu sitter jag framför tven med datorn i knät :)
Älskling är här ♥ Vi har myst och kollat på film, fast Johan somnade ju :* Men det gör ingenting :) Snart ska jag hoppa in i duschen :) Iihh vad jag har saknat min baby! Vill bara pussa och krama han hela tiden, tror han tycker jag är jättejobbig (a) Men det skiter jag fullständigt i ;) Han är min och ingen annans! Puss, älskar dig ♥

Nu blir det strax mat och sen en dusch :) Efter det ska jag ligga och gosa med MIN pojke hela natten lång :)♥♥♥♥♥


210210

Gullig pojkvän jag har :* Du är bäst, saknar dig! ♥

Nu är jag hemma, ÄNTLIGEN typ! Nu ska jag packa upp alla grejer ta en dusch och fixa till mig, det är ju skola imorgon liksom!

Pusspuss sålänge och jag längtar tills älskling kommer imon ♥

IMROGON KOMMER ÄLSKIPÄLSKI HEM! :D :D

Hej och välkommna till malin och Johans blogg ;) eftersom jag är så jävla aktiv på hennes blogg :)
För 5 minuter sedan tänkte jag skriva ngt gulligt men nu är orken slut :(
jaja, hon kommer hem imorgon och på måndag får jag träffa henne :D :D :D
Saknat henne till 1000000!!!!! Gaaaah, längtar <333
vad mer kan man säga om världens sötaste finaste och sexigaste flickvän? :)
Älskar dig Malin <33
// Johan den stora

Ur Twilight

Tiden går.
Även när det känns omöjligt.
Även när varje sekund tickar förbi likt pulserande blod under ett blåmärke.
Tiden går ryckvis, ibland fort och ibland sakta, men den går.
Även för mig.

200210

Sista dagen i backarna idag! Lite ledsamt men ändå lite skönt :) Man blir ju helt slö av att gå här uppe haha!

Skitkallt idag, men mina vantar fixar allt ;) 10 m/s blåste det och det var ca 20-.

Känner att jag måste hem och fixa till mig lite haha, naglarna och ansiktet och allt ser ju hemskt ut! usch kroppen tar verkligen stryk här uppe! men det är det värt :) Sen på måndag kommer älsklingen, då blir det mysigt värre :)!

Nu blir det att börja städa, måste verkligen duscha sen med.

Pussar ♥
Saknar er där hemma ♥

190210

Hejsan bloggen :)

Nu kom jag hem efter en lång dag i backen :) Mina nya vantar funkade faktiskt :D Jag gjorde världens vurpa idag också haha, det var skitkul :D Hanna fick hjälpa mig upp och jag tappade ena skidan med xD

Nu blir det lite kex och mys och en enorm saknad efter älskling ♥!

Pussar :*

Nya vantar!

Har varit och köpt nya vantar i sportshopen nu, bara 450 kr ;) Men alltså jag hoppas dom verkligen är varma och så nu för innan idag hade jag ingen känsel i fingrarna! Det var ju bara att åka hem liksom.. Så imon blir det prov på ifall de funkar eller ej, verkar ju bli rätt kallt imon. Det är 13- nu, men det är ju blåsten som är den jobbigaste :( Man kunde knappt stå på toppen idag!

Nu sitter jag och kollar på skidorna :) Men det blir nog snart sängen skulle jag tro :P Jag blir så jäkla trött här uppe, fast jag gör ju ingenting haha!

Hoppas ni haft en bra dag :)

Pussar ;*

180210

1 år med älsklingen! ♥
Jag älskar dig ♥

Är redan hemma idag, det var så jäkla kallt! Ska luncha nu och sen kanske det blir att åka ut igen. Tror nästan det! Sen blir det väl att sätta sig i bastun och bara ta det lugnt! Skulle egentligen åkt lite med Elisabet idag men jag ska försöka skjuta upp det lite, jag måste göra något åt mina händer! fryser som bara den! Ett par vantar i skidshoppen kostar 600 kronor ;O

Nu ska jag äta! Hörs kanske senare idag eller imon!

Pussar ♥

170210

Hejsan bloggen :)

2 guld till Sverige nu i OS, det är ju helt underbart :)

Idag var det rätt kallt i backarna och det har snöat så det har legat mycket snö i backarna också. Så det var alltså inte särskilt roligt, så därför gick jag hem nu. måste verkligen köpa nya vantar! ett par som verkligen håller värmen liksom! Jag fryser jämt om händerna och fötterna och det är inte kul någonstans!

Imorgon hoppas jag det blir en fin dag för då är det min och Johans 1 års dag :) Vill verkligen träffa dig nu älskling! Jag känner att jag varit borta från dig förlänge! Blir typ irriterad på dig bara för att jag saknar dig så mycket! Usch det är verkligen hemst, jag hatar verkligen att sakna människor ;(

Nu blir det att mysa här hemma i stugan, saknar er där hemma!

Pussar :*

Johan, jag älskar dig ♥

150210

Hallo :)

Härlig dag i backarna idag! Nu har jag bastat och duschat och nu sitter jag här!

Vid 19.00 är det dags för skidor! Kalla och co!

Nu ska jag äta lite choklad och bara mysa :)

Hoppas ni har det bra där hemma!

Pussar :*

140210

Nu sitter jag i stugan i Tänndalen, det blev tillslut 80 mil i bil!

Har precis bastat och duschat, nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på OS.

Sitter och kollar på alla härliga backar som jag slänga mig utför imon :)

Pussar ♥

Tänndalen

Imon sticker jag äntligen :) Ska bli helt underbart att komma bort från allt lite!

Får se ifall datorn funkar där uppe annars så ses vi väl om en vecka :)

Puss älskar er ♥

130210

Godmorgon :)

Vaknade upp idag av att det snöade? Igen.. Haha, fast det kvittar för mig för imon drar jag uppåt fjällen :D Närmare bestämt Tänndalen! Längtar verkligen, vill bara ta på mig skidorna och dra ut i backarna! Jag älskar verkligen det :)!

Idag blir det packapackapacka.. Kanske kolla på en film, ta det allmänt lugnt alltså. Ska följa med mamma och handla nu snart tom ;) Det är inte dåligt när man gör det frivilligt haha ;)

Men ha en underbart trevlig dag :)

Pussar :*

Från älsklingen ;*



Kolla vilka underbara tulpaner jag fick av min älskling igår :)
Det var helt underbart att få ligga och krama han hela natten och bara mysa :) En sista gång på evigheter känns det som! Usch jag kommer verkligen sakna han.. Det är jättehemskt! Han är verkligen det bästa jag vet ♥! Jag älskar han så sjukt mycket! ♥

120210

Hejsan :)

Det var helt underbart att träffa älsklingen igår! Jag fick underbart fina tulpaner av han i alla<3dag present, jättegulligt av han :) Jag har tagit kort på dom så jag visar senare :)

Idag ska jag bara slappa och ta det lugnt :) Kanske kolla på en film till kvällen och sen blir det ju rätt mycket packning med till Tänndalen :) Ska bli jättekul! Men jag kommer ju sakna alla förstås, särskilt Johan!

Nu får ni ha en bra dag och blommorna kommer senare :)♥

110210

Hejsan svejsan :)

Hinner inte skriva så mycket, jag ska ut på stan nu! Usch, jag vet inte vad jag ska köpa! Får typ panik! Sen tar jag bussen till älskling :) Skriver väl imon kanske :)

Nu måste jag ut, och tack Frida för lånet broddarna :) Hoppas det går bra att springa med dom :)

Pussar ♥

Pluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggplugg

Usch, jag är verkligen helt slut! Har bara lust att sova, längtar verkligen tills denna veckan är över och ett härligt lov väntar! Nu har jag iallafall läst klart boken, men jag har massa frågor att göra till den också plus att jag har starka verb i tyskan. Ne, det är väl bäst att sätta igång antar jag! För när jag är klar får jag ju faktiskt ta en underbar varm dusch och lägga mig och drömma om min pojke som jag ska träffa imon hihi :D Jag kommer krama sönder honom :) IIhh längtar såå mycket ♥ 

Frida, glöm inte broddarna tills imon :)♥

100210

Tjabbadabbadooooo ;)

Nu har jag ätit lite :) Idag ska jag läsa färdigt min engelskabok och göra alla frågor till den! Sen blir det ju självklart en rolig bowlingträning vid 17.00 :) Egentligen skulle jag väl ut på stan en runda men jag hinner inte det idag! Får faktiskt bli imon istället :) Innan jag åker till älskling wiewiewiewie :D Som jag läntar, och har längtat i en vecka snart! Jag önskar det blir morgon snabbt så jag kan få åka till han och gosa :)

Puss på han och på er :* ♥

Matte och engelska :(

Alltså matten börjar seriöst gå mig på nerverna! Usch och fy, måste tom hoppa över träningen för att sitta hemma och plugga idag. Surt på hög nivå! Men that's life. Jaja får väl göra lite övningar här hemma istället eller något!

Kramkram

090210

Hellooo :)

Idag blir också ett väldigt kort inlägg haha, måste ju plugga som vanligt! Sen måste jag fixa något i alla♥dag-present, bara något litet och gulligt. Det får inte vara överdrivet!
På skolan har vi typ att man får ge bort en ros för 10 kr! Jag kommer inte få någon, det vet jag ju redan tyvärr.. Men om det är någon som bryr sig det minsta om mig så kanske jag kan få en ros (a) Rosor är nog det finaste jag vet, de kan nästan få mig att gråta! Det är faktiskt sant, jag blir jätterörd när jag får blommor!

Nu måste jag bara plugga matte, imon smäller det! Prov på hög nivå! IG wohoo!
Senare ikväll blir det nog träning tror jag. Vi får se lite.

Längtar tills torsdag ♥


Saknar min älskling!

Jag vill bara ha dig här NU! Känna dina lugna andetag mot min hals och bara känna tryggheten du bär med dig!
Älskar dig ♥

Nu har jag bowlat! Jag och pappa vann med 12-0 :D Haha, det var väldigt kul! Bra för självförtroendet! Nu blir det att lägga sig och kanske läsa ett kapitel tror jag, eller så hoppar jag över det och gör det imon istället. fast då kommer jag få så oerhört mycket.. Usch detta kommer inte gå så bra tror inte jag, nee det får bli ett kapitel idag iallafall!

Hoppas ni haft en bra dag så ses vi imon :)

Pussar ♥

080210

Hejsan bloggen :)

Nu är det plugg på schemat men jag bara lägger in snabbt här :) Jag har ju en trogen läsare iallafall, FRIDA haha :D Sätt dig och gör matten nu för jag kommer smsa dig ikväll för det är några jag inte fattar haha.

Tillbaka till matten, och sen blir det bowling och duschen och äta och slutligen läsa ett kapitel i engelskaboken!

Puss och kram sålänge ♥

Skratt

Haha jag har kommit på världens roligaste sak, eler kanske inte världens roligaste men ändå :D Jag ler alltid när jag får sms av min pojkvän :D Märkte det idag när jag satt och pluggade matte, och helt plötsligt sitter jag där med mobilen i handen så kommer mamma och frågar ifall verkligen matte kan vara sådär kul? Sen satt jag och mamma och kollade på tv så fick jag ett sms av Johan så sa mamma: Värst vad du ser glad ut, skrev någon ett skämt eller :P? Sen upptäckte jag det bara mer och mer haha :) Helt underbart egentligen men väldigt kul :)

Nu har jag suttit och pratat med älskling i telefon i 30 min :) På morgonen pratade jag med han i 30 min också :P Så 1 h idag! alltså jag måste säga att vi börjar bättra oss ;) Det är visst inte så farligt att prata i telefon ändå ;)

Nu ska jag ta fram kläder tills imon och sen blir det att sova :) Är faktiskt rätt trött om jag ska vara ärlig :P

Så puss och godnatt med er ♥ !


New Classic

Nya linnet och nagellacket





Här ser ni både linnet och nagellacket efter jag målat det två gånger. Förlåt för helt kassa bilder men det är webkameran :P

Nu har jag varit hos farmor och farfar och fikat :) Arsenal ligger under med 2-0 mot chelsea :S Inte bra alls!
Nu har andra börjat, skriver sen!

Kisses :*

070210

Hejsan hoppsan här sover vi länge :) fast det var faktiskt rätt skönt! Jag vaknade egentligen vid halv 9 men jag bara ville inte gå upp så därför somnade jag om igen :) Det fattades bara en sak: JOHAN! Jag saknar han :( ♥

Idag blir det ju som vanligt plugg haha, men på eftermiddagen så ska jag till farmor och äta semlor! Inte för att jag är ett stort fan av semlor menmen jag ska försöka få i mig den iallafall :) Sen vid 17.00 är det Arsenal-Chelsea. Spännande spännande, toppmöte där! Måste ses!

Ne nu ska jag börja plugga.

Ha en bra dag ♥

Godnatt!

Usch kan inte sova, mår illa, är yr och tårar rinner ner från kinderna.. That's life!

Stora våta tårar rinner nerför min kind
Vill sova
Vill drömma
Bort bort lång härifrån
Till en ensam strand
Där jag kunde sitta helt ensam och endast bry mig om migsjälv ett tag
Höra vågorna som rullar in och vindarna som viner
Huden som knottras för att sedan bli behagligt varm igen
Röster
Högre och högre
Det är då man inser att drömmen aldrig kommer bli verklighet
För verkligheten är här och nu..

Ny design

Eller ja, bara lite. Bytte ju bara headern så det var ju inte så allvarligt :P
Ska snart sova tror jag, tänkte jag skulle ringa till min älskling men han var visst upptagen så då vill jag inte störa!

Passade på och pensla på det nya lacket medans jag väntade på att få ringa han. Men alltså det var ju inte alls lika starkt som jag trodde det skulle vara, men kanske får det färgen man önskar om man målar 2 gånger inte vet jag! Orkade bara måla en gång idag iallafall men det kanske blir en gång imon också :P

Ne nu fick jag reda på att det visst skulle dröja typ en timma till så samtalet kan ju vänta!

Tack och godnatt typ ♥

Shopping



Detta var vad jag fick med mig hem idag :)

Linne (transparent) - Veromoda
Nagellack - H&M

Tunikan från Lindex var inte alls så fin på mig, kände mig bara jätteblek ne usch!
Fast ikväll blir det lite spa här hemma :) Ska ta hand om min lilla kropp :) Men nu blir det plugg!

Pussar ♥

060110

Godmorgon!

Allt är ju bara piss ibland, fy fan för livet helt enkelt säger jag bara..

Idag blir det plugg och gå på stan! Fast jag är rätt nere för tillfället.


Ha en bra dag ♥


Just face it that I love you more than you love me,
it's not a feeling, it's a fact.


Fruktcocktail



Titta vad min syster kom in med :) En smarrig liten fruktcocktail :)
Tack lilla syster för detta :)♥

Baby let's let's take a chance



Tunika - Lindex
T-Shirt - Only

050110

Hejsan :)

Idag är jag helt slut! Rätt hemskt faktiskt. Men sånt får man ta ibland hihi :)
Jag vaknade jämte min pojke idag och jag ville verkligen inte gå upp! Jag ville bara ligga kvar och mysa för han höll verkligen om mig som om han också ville att jag skulle stanna kvar. Så där låg vi och myste och halvsov ända till jag bara var tvungen att gå upp! Nu har han åkt hem iallafall och vi får se när vi syns nästa gång, hoppas det blir snart iallafall! Han har ju praktik hela nästa vecka så då blir det ju lite krångligt att träffas liksom. Kommer sakna han iallafall ♥

Idag blir det väl att plugga lite hur tråkigt det än är liksom!
har matteprov nästa vecka och sen ska engelskaboken vara utläst. Det blir en plugghelg det här.

Ha en bra dag, puss :*

Världens bästa pojkvän är här ♥

Nu ska jag och älskling strax se klart på hockeyn och sen så blir det att krypa ner med älskling hihi :)♥

Så puss och godnatt med er alla :*




Baby the minute I feel your energy
Your vibe's just taken over me
Start feelin so crazy babe
I feel the funk coming over me
I don't know what's gotten into me
The rhythm's got me feelin so crazy babe

040210

Hejsan hoppsan :)!

Har precis varit hos mormor och ätit. MUMS! Haha ingen fattar hur jag kan äta så mycket och ändå se ut som jag gör :P Känns som jag äter som en NHL spelare i sina bästa år haha ;D

Ska strax duscha, på motionen körde vi styrketräning och spinning. Det var jobbigt! Sen kommer Johan älskling, jag längtar verkligen efter min lilla gubbe ♥! Fast nu är han ju och tränar Amerikansk fotboll. Så jag får väl passa på att läsa i engelskaboken USCH! JAG ORKAR INTE!! Så sjukt tråkigt!

Men nu skuttar jag in i duschen iallafall :)

Pussar och kramar ♥
Särskilt till MIN Johan ♥

A fighter



Haha förlåt Jessica men tänkte jag skulle lägga in någon bild från nyår, så det fick bli denna. Alltså jag ser inte klok ut på någon annan bild, inte denna heller egentligen men någon kan jag ju bjuda på haha :P Passa er så jag inte stämplar er med mina ringar ;)




Makes me that much stronger
Makes me work a little bit
harder
Makes me that much wiser
So thanks for making me a
fighter
Made me learn a little bit
faster
Made my skin a little bit
thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

Grattis Frida :D♥

Nu ska jag berätta om min superroliga eftermiddag :)! Idag när jag skrev att jag skulle ut på stan så var det ju självklart för att köpa en present till Frida som fyllde 18 idag! Så jag Jessica, Kristina och Sandra åkte upp för att gratulera henne. Vi var och köpte en prinsesstårta också! Hon visste inget om att vi skulle komma och det var ju det som var så roligt hihi :D! Hon blev rätt chockad när vi kom hihi men det är ju så roligt att göra så :D! Grattis Fridilida ♥

Senare på bolingen körde vi spel 2 mot 2. Jag och Hanna vann! Haha skitkul var det! Har fått ett nytt smeknamn nu också: pussgurkan, bara för att de såg mitt sugmärke jag har på halsen haha. Jaja sånt får man ta!

Nu blir det nog lite plugg, eller rättare sagt så MÅSTE jag läsa i den där boken!

Pussar ♥

030110

Hejsan hoppsan lillebror :)!

Herregud vad det snöar! Det finns liksom inget stopp känns det som :) Men för mig gör det inget för jag gillar snö, men snart tycker även jag att det får vara nog :P

Ska snart ut på stan en runda och sen blir det träning!

Hörs sen :)♥

Everybody hurts sometimes, sometimes everything is wrong



                                   ♥

020110

Hejsan bloggen!

Usch idag ville jag verklige inte stiga upp! Ville bara ligga kvar och mysa med min lilla tebbybjörn! men nejnej, skola stod det på schemat så det var ju bara att gå upp. Är lite smått irriterad idag, som alla tisdagar. Vill bara vara för mig själv. Så blir det ju inte bättre av att man har noll energi i kroppen, jag måste bädda 2 sängar (HATAR DET!), jag måste fixa en massa saker, jag ska hinna träna, jag måste läsa i min engelskabok, jag ska plugga tyska och blablabla ÅÅÅRRRRRHHHHH!!

Så ha en bra dag sålänge ♥

Min vackraste sötaste flicka som är vacker och söt ;*

Min älskling Malin.


En kall februari dag, som denna dagen. Jag hade på mig min ny köpta jacka. Fast även i den frös jag. Jag satt på räcket borta vid hemköp och väntade på Malin, som jag smsat med i 3-4 månader. När jag såg henne blev snön till öken och molnen blev vita och himmelen blå. Hon kom i sin vitagröna jacka och rosa pannband.
En flicka kan få läpparna att bli 15 cm bredare och ögonen börjar tåras varje gång hon gör/säger/skriver något gulligt.

Jag älskar Malin Axelsson fortfarande lika mycket sens vi blev tillsammans den 18/2-09 till den 1/2-10 .
Du är min livs kärlek, inte ens ett krig ska kunna bryta vårt förhållande!

Med vänliga hälsningar POETEN


Hejsan hoppsan!

Nu sitter jag här :P

Älskling kollar väl på film eler något :P Ska snart byta om för sen drar jag och tränar, mamma kom precis hem så jag lär väl inte äta innan jag tränar. Usch kommer hungra ihjäl! Aja, det löser väl sig hoppas jag. Får väl ta och äta något annat.

Tänkte jag skulle kollat på de nya minilacken från depend idag men icke sa nicke. De hade ju förstås inte kommit in ännu. Så var det med det :P

Nu blir det att äta en snabbis och sen ska jag byta om!

Efter ett svettigt träningspass och en härlig dusch väntar världens mys med min pojke :) Jag älskar bara dig gubben :)♥

010210

Vi fick sluta tidigare idag hihi :D Man blir alltid lika glad när sånt händer :)

Idag ska jag ut på stan en liten runda, ska köpa gymixkort och kanske något annat :P

Älskling ska ju sova här inatt också! Mysigt värre! han kommer väl någon gång efter skolan :)

Pussar :*

RSS 2.0